加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 原創 *→×吃過像蜜*,糖般甜,,“的糖果很難忍受×,藥水*→,的苦”● 仲想吾想睇咖  多選 [參與投票的會員]
吾睇就會死咖喇]]*   31 (30.69%)
好睇牙   57 (56.44%)
悶死喇//   13 (12.87%)

標題: 原創 *→×吃過像蜜*,糖般甜,,“的糖果很難忍受×,藥水*→,的苦”● 仲想吾想睇咖
載入中 ...
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
I-See幣 12922 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6655
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 P!K` 於 2007-3-2 06:29 PM 發表
sup下先=)
不過有d地方少少唔明

你有邊度吾明,,
我解釋比你知,,
多謝你十卜我

原創→×吃﹍過像蜜*,糖般甜,,的糖果很難忍受×, 藥水*→,的苦●┘
http://www.hkisee.com/viewthread.php?tid=241659&page=1&extra=page%3D1#pid5942178
新小說丫 
好睇咖
睇下na
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6655
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 呆頭妹_怡 於 2007-3-2 06:44 PM 發表
So good woo +oil la~

我會咖喇,,
咁你有無投票

原創→×吃﹍過像蜜*,糖般甜,,的糖果很難忍受×, 藥水*→,的苦●┘
http://www.hkisee.com/viewthread.php?tid=241659&page=1&extra=page%3D1#pid5942178
新小說丫 
好睇咖
睇下na
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6655
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子
哈哈…. 你地估到未呢,,, 就系……依家開估喇
第2章]]*
希:佢做嘜牙
穎:下.. 同你地D男仔講刀無用咖喇,, 你地刀吾會明我地D女仔點解會咁,, 我驚你仲話我地任性咋,,
希:你講喇,,
瑤:你比個理由我地
希:咁你又比個理由我,, 點解吾話我知///
瑤:哇*穎,, 而家有D人求人仲寸人喎,,
穎:米系囉,, 唉//刀幾晏喇,, 返歸(個時已經2:30. a﹒m)
瑤:穎,, 今晚我去你度訓,, 牙希..再見喇喎
希:唉.,, SOR囉,, 因為系我整到佢咁,, 我有責任
瑤:你早D講米好囉,,
穎:佢成世人最憎就系人地問佢3圍,, 你知喇,, 女仔好敏感咖
希:O……
瑤:你知完就算喇//
穎:最衰刀系你,, 今次刀吾知點收科
希:咁我幫你搞掂佢,, 等我好消息
瑤﹒穎:你點TUM番佢先
瑤:最驚你搞到佢火上加油咋
希:咁你姐系吾信我,, 你地睇住黎(希好吾据咁走左入WC)
穎:哇//使吾使咁牙,,講兩句就走左去
[[[系公園個邊]]]*
牙南呆坐左系公園度,, 旦佢成日就系飲左杯果汁酒,, So可能系餓得濟暈左系公園,,
X:你有冇事牙,, 靚女//喂?(拍下佢塊面)
Y:弊//佢暈左牙,, 快D送佢入廠喇
醫生:佢成日刀無食野,, 暈左旦系為左安全刀要留院觀察一晚,, 你地幫佢辦
入院手續//
X:咁我地可吾可以入去睇下佢
醫生:5//旦細聲D,, 病人要休息(跟住就走左)
X:入去喇,, 刀吾知佢點添咖
Y:哇,, 好少見你吐擔心喎///鍾意人??( 入到去個陣)
X:米傻喇
{ 早知不應試愛 未放開 便節哀 有情人 日日夜夜同分開感慨}我手機
X:喂//佢手提響牙
Y:咁米聽囉
X:旦好似好衰喎(Y己經拎左部手提)
{通話中}
穎:喂,, 牙南你系邊牙
Y:喂,, 你一定系佢個Fd,, 佢入左TKO  HOs (TKO  HOs=將軍澳醫院) 808號房,, 88(佢即刻CUT線)
穎:喂、喂、喂……
{結束通話}
穎:死,, 喂//牙瑤牙希,,牙南入左廠牙
瑤、希:下,,
穎:飛的過去喇
(TKO  HOs808號房)
牙穎同牙瑤去左幫牙南辦入院手續
X、Y:依,, 牙希(佢地超意外見到牙希)
希:嗨,, 牙風牙賢
呢個時候牙南醒左,,
希:對吾住,,
我:算喇//系呢吾該晒牙(我望住牙風同牙賢)
風:你想多謝我就……以身相許喇,, sO你要記住我叫張恆風
賢:吾使,, 我叫余俊賢,,
我:我吾會以身相許咖(我笑左一笑)
風:我講下笑咋,,
瑤:你地講緊嘜牙
風:你兩個幾時〝鼠〞入黎嫁.//
瑤:HE(瑤好q咁傻笑)
﹂翌日」
瑤:今日去接牙南出院,,
穎:5//反正依家無野做,, 比個十派比佢
[[醫院**]
穎、瑤:十派
姑娘:哇,, 嘜你地咁遲咖,, 個位小姐1早走左喇
穎、瑤:下
穎:我地好”火羅” 死(穎超細聲咁講)
瑤:咁佢自己1個走牙?
姑娘:下,, 5系牙,, 有3個幾靚仔既靚仔黎接佢(果位姑娘發緊春夢)
穎:瑤,, 個位故娘發緊春夢牙(系瑤耳邊講)
瑤:哦//咁吾該晒先
姑娘:吾使
佢地就走左同CAll牙南
[[通話中]]
穎:靚女系邊牙
我:下.. 第1我吾系靚女,, 第2你認為我去得邊個//米系屋企囉
穎:咁我去搵你囉
結束通話
希:不如我地今晚慶祝你出院
我:下〞有咩值得慶祝
風:旦我想系你屋企癲番晚,,
我:xxxxxxxxx

(你估牙南會點應佢,, 希又有咩感覺)
如果無5個人十卜我,, 咁我就無心機作咖喇
1312字

新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
dragonfly
初生嬰兒

會員編號 278170
精華 0
積分 373
帖子 45
威望 0 點
I-See幣 11156 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-21
註冊天數 6275
來自 Piffle
狀態 離線
  只顯示 dragonfly 的帖子
好好睇牙~十卜十卜
post多d喇 >.<

頂部
牙淇=]
初級會員
L0VE Y0U S!U 杜```杜

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
I-See幣 8340 錢
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6654
來自 傻的世界''
狀態 離線
  只顯示 牙淇=] 的帖子
十卜~~十卜~~好好睇~~快po la

頂部
黑色魔天輪
中級會員
白夜黑犬

會員編號 274032
精華 0
積分 1122
帖子 358
威望 0 點
I-See幣 12572 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-10
註冊天數 6286
狀態 離線
我會睇落去嫁 十卜十卜   ya!!

頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6655
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子
嘜我篇野好悶咩,,
                               咁岩岩開頭,,
                                                     66499477,,我1定吾會比你再覺得爆悶

新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6655
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 呆頭妹_怡 於 2007-3-3 10:36 PM 發表
我會睇落去嫁 十卜十卜   ya!!

5,,介紹多dFD黎睇

新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
dragonfly
初生嬰兒

會員編號 278170
精華 0
積分 373
帖子 45
威望 0 點
I-See幣 11156 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-21
註冊天數 6275
來自 Piffle
狀態 離線
  只顯示 dragonfly 的帖子
我會介紹多dFD黎睇ga la..

頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6655
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 dragonfly 於 2007-3-4 03:58 PM 發表
我會介紹多dFD黎睇ga la..

咁我TH×你先喎,,
你會吾會覺得悶過頭??

新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...