加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 原創 *→×吃過像蜜*,糖般甜,,“的糖果很難忍受×,藥水*→,的苦”● 仲想吾想睇咖  多選 [參與投票的會員]
吾睇就會死咖喇]]*   31 (30.69%)
好睇牙   57 (56.44%)
悶死喇//   13 (12.87%)

標題: 原創 *→×吃過像蜜*,糖般甜,,“的糖果很難忍受×,藥水*→,的苦”● 仲想吾想睇咖
載入中 ...
dragonfly
初生嬰兒

會員編號 278170
精華 0
積分 373
帖子 45
威望 0 點
I-See幣 11156 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-21
註冊天數 6275
來自 Piffle
狀態 離線
  只顯示 dragonfly 的帖子
吾悶AR!!~我覺得好好睇r....
十卜十卜!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
I-See幣 12922 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6655
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子
真既??
ThX喎
我一定會繼續努力

原創→×吃﹍過像蜜*,糖般甜,,的糖果很難忍受×, 藥水*→,的苦●┘
http://www.hkisee.com/viewthread.php?tid=241659&page=1&extra=page%3D1#pid5942178
新小說丫 
好睇咖
睇下na
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6655
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子
你地覺得篇野會吾會悶得濟
第3章]]
上回提及
牙風想去牙南屋企癲番晚,,
風:旦我想去系你屋企癲下喎,,
我:點癲先,, 變態野吾好搞我,,
風:下,, 我刀算系正人君子掛,,
我:下//你刀算系咁牙賢算系咩,,
風:牙賢算系…
希:HeYheY,, 你地有冇理過我咖,,(希超saD囉)
我、風:無喎,, sOrrY,,
風:牙南,, 咁得吾得先,?
我:屎旦,, 不過玩完、癲完之後幫我執番間屋,, 每次D人黎完玩之後//我同穎就執到死,,
風:OK//牙妹
我:閘住//我幾時做左你牙妺
風:咁你”制”吾”制”先,,
我:還掂我刀無牙哥And細佬,, 今次1次過有齊晒,, 好喇(大家刀明咩系細佬咖喇)
風:嘜你咁………..
系呢時候個門鐘響左,, 完來系穎同瑤
穎、瑤:嗨,, 咁多位牛排同1位靚女,,
我:吾使咁好口
瑤:牙希同牙賢呢??
我:做咩1上黎就搵佢2個,, 莫非你…….
瑤:你米諗錯隔黎,,牙希部手提漏左系醫院,, 我地頭先諗住接你//點知系你間房個地下度見到牙希部手提,, 仲有個叫莫凱恩既女仔不斷打比牙希,,
我:佢可能成晚無訓,, 入左客房抖抖(南、穎佢地間屋3千呎)
穎:咁你拎番比佢
我:5//咁穎你拎套3比瑤換,, 仲有你刀換過套3]]]( 我就拎左希部手提)
[[點知有個叫莫凱恩既人打比希]]
我:喂))) 死人希,, 有條女Call你牙,,]]]
希:O……(即彈起身聽電話)
我:估5到你真系溝女,, 你1聽到條女打比佢就彈起身,, 我叫你咁耐你又吾起,,
希傾緊電話
希:恩,你點牙??
恩:xxxxxxxx
希:下//佢咁對你,, 你吾好走開,, 我依家黎搵你
希就跑左出去,, 點知吾小心撞到南,, 南成個頭撞左埋對門度,, 流左好多血
//旦希刀無理佢,, 1支箭咁衝左出去,,
我:(狂喊)
瑤同穎入左去搵佢,
穎:死火,, 佢流咁好血,, 瑤,, CalL999
瑤:55
點知牙風佢入左黎見到南咁,, 已經即刻抱佢去撘的
醫院]]]
醫生:佢流得太多血要即刻做手術,,
醫生就推左南入手術室,,
3粒鐘後………
醫生終於出黎喇
瑤、穎、風、賢:佢點牙
醫生:我己經……

(你估個醫生點講,, 下回分解)

原創→×吃﹍過像蜜*,糖般甜,,的糖果很難忍受×, 藥水*→,的苦●┘
http://www.hkisee.com/viewthread.php?tid=241659&page=1&extra=page%3D1#pid5942178
新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
黑色魔天輪
中級會員
白夜黑犬

會員編號 274032
精華 0
積分 1122
帖子 358
威望 0 點
I-See幣 12572 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-10
註冊天數 6286
狀態 離線
@0@ 緊張丫 = =+ 十卜十卜  加油

頂部
黑色魔天輪
中級會員
白夜黑犬

會員編號 274032
精華 0
積分 1122
帖子 358
威望 0 點
I-See幣 12572 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-10
註冊天數 6286
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙南〞 於 2007-3-3 07:17 PM 發表

我會咖喇,,
咁你有無投票

有呀 >3<

頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
I-See幣 11488 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6349
狀態 離線
  只顯示 ^^傻妹妹 的帖子

5係冇得夠a

頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6655
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子
呢幾排,,刀幾忙(因為有好多專題),,可能要遲少少先POsT,,Sor牙//
我刀吾想咖,,旦你地刀要繼續十卜,,最快2日就OK,,

新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6655
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 ^^傻妹妹 於 2007-3-5 06:01 PM 發表

5係冇得夠a

我刀吾知咖,,你繼續睇落去

新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
女亭babiii`-} (ˇ煲jai.)
吹水神手
KaI小冰``愛♥jolin

會員編號 148614
精華 0
積分 10008
帖子 7778
威望 0 點
I-See幣 17644 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 欣.
閱讀權限 100
註冊 2006-4-6
註冊天數 6596
狀態 離線
十卜你哇>B<!
快d post啦!!
哈!!!!加油耶!

頂部
dragonfly
初生嬰兒

會員編號 278170
精華 0
積分 373
帖子 45
威望 0 點
I-See幣 11156 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-21
註冊天數 6275
來自 Piffle
狀態 離線
  只顯示 dragonfly 的帖子
我己經????
好緊張AR

P.S. 加油AR!!! 牙南.....我會支持你GA!!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...