加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原創 我對你的愛....永遠不變//
載入中 ...
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6948
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
加油啦...
最小1日po1章,,,
5係又沉底ga啦!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
annietseonon
嬰兒上路

會員編號 279732
精華 0
積分 395
帖子 98
威望 0 點
I-See幣 10481 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-24
註冊天數 6332
來自 h.k.
狀態 離線
  只顯示 annietseonon 的帖子
唔該啦!各位,唔好腸完又唔覆
成日覆泥覆去都係個幾個,
又要我日日po,但你哋又唔覆,
叫我點再po落去呀?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6297
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子
好好睇呀
快PO啦

頂部
乂晴兒乂
嬰兒上路

會員編號 301247
精華 0
積分 317
帖子 57
威望 0 點
I-See幣 11224 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-7
註冊天數 6290
狀態 離線
  只顯示 乂晴兒乂 的帖子
好好睇呀~
加油~
十卜你呀~!!!!

頂部
嬰兒上路

會員編號 279732
精華 0
積分 395
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6332
來自 h.k.
狀態 離線
多謝曬呀!
我會po埋落去嫁啦!

頂部
嬰兒上路

會員編號 279732
精華 0
積分 395
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6332
來自 h.k.
狀態 離線
第7集
係m記.........呀文見到一個人.......
呀文(心唸):呀晴係到嘅?
kary:呀文!你做咩呀?呆咗嘅?
呀文冇應到,又唔郁......
kary:呀文!呀文!呀文!(超大聲)
呀文:吓.....咩事呀?
kary:我問你咩事就真呀!咁大聲都聽唔到!
呀文:咁咩事呀?
kary:你做乜嘢呆曬呀?
呀文:冇.....冇嘢
kary:真係呀!係喎......坐邊好呢?
小方+呀欣:"事但"啦
kary:咁不如坐呢度啦!
kary"簡"坐係呀晴張枱隔離.....
小方:呀文,不如你係度霸枱,我哋去買嘢食,好冇?
呀文:哦.....好!冇問題!
呀文:唔好意思.......我想問你係咪呀晴呀?
呀晴係呀文之前嘅GF
呀晴:係呀.....我係......你係邊位?
呀文:我係呀文呀,你唔記得咩?
呀晴:唔好意思,我真係唔識你
其實呀晴一早就撞咗車,所以失咗憶
呀文:哦.....咁冇嘢啦!可能係我認錯人,唔好意思!
呀晴:唔緊要啦!
呀晴走咗,kary就問呀文.....
kary:喂!做咩呀?又溝女呀?
呀文:咩又呀?好似我到而家都未溝過女喎!
kary:係咩?咁你又搵人傾計?
呀文:佢係好似我個朋友,問吓姐!廢事同你講,去買嘢食先!
呀欣:喂.....開始有嘢同人講囉喎!加油啦!
夜晚......................
kary係度唸:好唔好同佢表白好呢?如果做唔成情侶,都可以做番朋友嫁!好,今次我主動d同佢表白啦!
第二日........................
kary係上堂嗰時俾咗張紙仔呀文.......
小息啦喂...........................
呀文:
                                 呀文會點答呢?留意下一集啦!

頂部
嬰兒上路

會員編號 279732
精華 0
積分 395
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6332
來自 h.k.
狀態 離線
冇人覆.........

頂部
乂晴兒乂
嬰兒上路

會員編號 301247
精華 0
積分 317
帖子 57
威望 0 點
I-See幣 11224 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-7
註冊天數 6290
狀態 離線
  只顯示 乂晴兒乂 的帖子
跟住會點呀?
繼續post啦,,
十卜你呀~
加油~

頂部
嬰兒上路

會員編號 279732
精華 0
積分 395
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6332
來自 h.k.
狀態 離線
第8集
呀文:呀......kary,你係張紙話鍾意我嘅,我唸過.....我唸我哋可以一齊
kary:真嘅?真係得呀?多謝你呀!
呀欣:咩事咁開心呀?佢應成你呀?
kary:55,所以咪咁開心囉!
小方:kary做咩呀?
呀欣:哦.......呀文應成佢同佢拍拖喎!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
唉.......我一早都講咗啦!世事難料,開心嘅日子真係唔多......
中三暑假..........
kary同呀文兩個拍咗拖半年,而小方同呀欣就拍咗拖一年啦!
一日.....................
小方同呀欣吵咗........................(唔知因咩事)
小方:乜你咁任性嫁!叫我點就你呀?
呀欣:係呀!我係任性嫁啦!唔好就我囉!
小方:好呀!既然大家一齊咁唔開心,分手啦!
呀欣:分手咪分手囉!
佢兩個就係咁就分咗手啦..............佢兩個,小方就搵呀文傾,呀欣就搵kary傾
小方:呀欣成日叫我就佢,佢成日咁任性,點就佢呀?你叫我?
呀文:咁又係....就得多都唔好
小方:咪係囉!都唔知點解佢講極都唔明嘅!係啦,今晚我係你度訓呀!
呀文:吓........你唔返屋企訓呀?
小方:係呀!廢事呀媽又問長問短
呀文:哦......好呀,冇問題
另一方面....................
呀欣:我叫佢就吓我之嘛,死得咩?
kary:係囉!男仔應該就吓女仔嫁嘛!
呀欣:你都話係呢~~~唔傾啦,今晚我係你呢度訓呀!唔返屋企,得唔得呀?
kary:得.....冇問題呀!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
小方同呀欣都訓咗啦,kary就打俾呀文......
呀文:kary咩事呀?
kary:今日呀欣泥搵我傾計呀,啱啱先訓咗
呀文:咁啱嘅,小方都又泥搵我呀!佢都係啱啱先訓
kary:唉................我睇住佢哋拍拖,又睇住佢哋散......................
佢哋兩個傾咗好耐........................
第二日......................
呀文約咗呀欣出泥....................

頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
I-See幣 11840 錢
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-30
註冊天數 6298
來自 戀愛村
狀態 離線
十卜你,加油,我有追嫁,好正呀!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...