加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {完}-原創】★_,,這1刻[▌你說你愛我一生一世◢︴下1秒﹊↓你卻說愛另1個×﹢
載入中 ...
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6945
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
第13章...--心有所屬((2))
上完堂....
瑩:欣牙...放學陪鴽痡o唔得呀??
欣:好aR!陪你去邊?!
瑩:唔想陪你可以唔陪,,我冇搵支槍指住你個頭話你一定要去...
欣:做乜咁燥呀今日??係woR~比勤勤激親W0R!
澄:兩個鰜袪伅伅...我係咪你地BEST FD先?!
瑩:(笑左笑,,但有d牽強..)緊係係啦!
澄:係咩先??
瑩:扮野雅!你明知架!係我葉韻瑩個BEST FD L0R!
欣:澄,,勁啦你!呀瑩今日成日都未笑過呀!你一講野就搞到佢笑!>V<
澄:係咩?!

....lUnCh TiMe La!....
傑:''澄澄,,今日想土1去邊度食??"
澄:是但啦>V<你話事啦!
欣+瑩:我地好想嘔L0R!澄澄姐!咪晒命啦!
傑:((攬住澄..))你地唔好咁話我個bAbY w0R~!
澄:{{好甜咁笑>V<}}
欣:一齊食得唔得呀~澄澄姐!
瑩:係LOR!不過...欣牙,,,唔好做電燈膽LA~
    {{瑩電話響... 能迴避嗎 我怕了當那電燈膽.....}}
澄:勁呀...一講電燈膽就有電燈膽聽xdd
"""""原來係勤打泥""""
瑩一開聲就鬧:"你條粉腸勤去左邊?!今日你知唔知我等左你成日aR!
勤:SORSOR!我唔想架!我ToDaY....
瑩:你講~你今日去邊丫??((邊哭邊講...))
勤:你做咩呀傻豬??做乜喊呀??喊左唔靚架啦!
瑩:咁你講丫?!你今日去左邊....係咪去左陪琳丫??你唔好呃我呀!
勤:今日,,係uncle同mammy結婚呀!我去觀禮ar!我打泥係叫你今日泥飲呀!你諗埋D咩呀!?
瑩:!屌你...去飲?!我要請半日假啦!去買衫...你1點9泥接我啦!
勤:好呀!幾時到我地結婚??
瑩:邊個話同你結婚??>3<
勤:我L0R!話葉韻瑩同我葉子勤結婚L0r!
瑩:..................((..超面紅..))
勤:好啦!食快d!1點9見!
瑩:55.....((好sweEt咁笑...))
--------收線--------
欣:勤講咩呀??
澄:係lor~講咩姐!緊係同你求婚la!
傑:一定啦~澄澄真係聰明!
瑩:收聲啦!食野啦!食不言,,,寢不語W0R澄澄姐,,傑哥哥,,仲有你aR!欣欣姐!
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""續"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
唔該唔好轉我篇文丫某某人!
你冇得過我同意架!

仲有,,多謝kimi_tam同我舉報鶩茪H...
其他人,,,多謝你地支持!
我會po落去架啦!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
yi6200
高級會員

會員編號 175449
精華 0
積分 2046
帖子 513
威望 0 點
I-See幣 13925 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-6-12
註冊天數 6586
狀態 離線
  只顯示 yi6200 的帖子
SUP你呢
跟住點丫?!
好好睇唷

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙淇=]
初級會員
L0VE Y0U S!U 杜```杜

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
I-See幣 8340 錢
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6711
來自 傻的世界''
狀態 離線
  只顯示 牙淇=] 的帖子
sorry 上次冇sup你...
而家黎sup番你先//
+油牙/..>3<

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6945
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙淇=] 於 2007-4-13 06:41 PM 發表
sorry 上次冇sup你...
而家黎sup番你先//
+油牙/..>3<

唔緊要w0r~
你有睇就得啦!
我作出泥係想大家輕鬆鴭j!]
唔係求乜野十卜aR...SUP呀....諸如此類..

頂部
牙淇=]
初級會員
L0VE Y0U S!U 杜```杜

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
I-See幣 8340 錢
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6711
來自 傻的世界''
狀態 離線
  只顯示 牙淇=] 的帖子

QUOTE:
原帖由 ★S!U×欣◢ 於 2007-4-13 19:52 發表

唔緊要w0r~
你有睇就得啦!
我作出泥係想大家輕鬆鴭j!]
唔係求乜野十卜aR...SUP呀....諸如此類..

咁又係...
+油牙

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6945
狀態 離線
第14章-----愛的限期(上)

食完LUnCh之後,,勤好準時到....
勤:瑩,,行得未?
瑩:得架啦~[[一手拎起個Funny Gabe ge袋(書包)就走]] 再見啦各位~See u TOmmorrow la!
欣:搞到好似聽日都見唔到咁.....再見?而家唔興said 再見架!86就差唔多....
瑩:句句串撚住晒!係咪要我串你先安樂?!
澄:of coz 5係啦~欣欣都唔係咁ge意思..
勤:行la...唔行遲到啦~ say good bye 啦~
瑩:唔唔....>.<

---------------------尖沙咀--------------------
[[b+ab入面'']]    *b+ab係1個鋪頭.
勤:你揀D泥試,,我又幫你揀D~
瑩:好ar~
--瑩揀左好多件.,,,揀完之後試比勤睇....

+第1件
勤:唔得....

+第2件
勤:唔得.....

+第3件
勤:唔得...
瑩:唔係aR~E件幾好AR~
勤:都唔襯我....乖啦~試多幾件啦!
瑩:好啦....--(把聲極唔情願...但把口都話好..)

+第4件
勤:都唔得....

+第5、第6、第7......................第19件.....

+第26件,,,終於得啦~
勤:就E件LA!
瑩:((透左啖氣.....心諗:終於買到啦~^V^)

之後...佢地去左勤MAMMY 同UNCLE  ge婚禮...

跳舞時間...."
瑩一路跳,,一路問:勤牙,,,我問你一條問題...你要老實答我wor~
勤:好呀!你問我我咩都答!
瑩:你.....你....你會唔會有一日.......唔愛我ga?
勤:傻妹泥架!問埋D咁ge問題都有ge?!我答你...唔會!
瑩:真係?!
勤:緊係啦~{{攬住瑩...}}
瑩挨(←我讀I)鷇唻,,,突然之間覺得自己好幸福...係全世界最最最最幸福GE人....
勤MAMMY鶾j離跳緊...見到勤咁,,,就同Uncle講....我地子勤終於大個仔啦!
uncle:55!^v^

到左夜晚....大家都玩得好開心......

─●勤屋企....
勤諗:我頭先對瑩ge諾言....我到底能5能夠實現?

──────────"[[待續]]"────────────

大家要sUpPoRt 禾 aR!

頂部
呀魚★
初級會員

會員編號 244201
精華 0
積分 912
帖子 198
威望 0 點
I-See幣 13355 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-12-9
註冊天數 6406
來自 ._.
狀態 離線
  只顯示 呀魚★ 的帖子
正阿.....
繼續po啦....
支持支持阿...
好勁阿你....
+油努力哇*

頂部
【└鱔魚┘】
初級會員
〝魚毛仔〞

會員編號 290910
精華 1
積分 496
帖子 235
威望 0 點
I-See幣 8365 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-18
註冊天數 6307
來自 *::魚缸♥♥
狀態 離線
好睇好睇=]]
10卜10卜...
哇卡*))

頂部
yi6200
高級會員

會員編號 175449
精華 0
積分 2046
帖子 513
威望 0 點
I-See幣 13925 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-6-12
註冊天數 6586
狀態 離線
  只顯示 yi6200 的帖子
sup也
快d p0

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6945
狀態 離線
第15章--愛的限期(中)

今日,,,放完復活節假第1日,,,都係第1日換夏季....
瑩條裙超短....去到大脾....
勤接佢時....
勤:嘩嘩嘩∼瑩你搞乜泥aR??改短條裙做咩Ar?!咪比其他男仔睇晒lor!
瑩:唔係我專登改架!係.....係....係我高左!
勤:有冇高咁多=="
瑩:我話有就有啦!你係咪唔信我先??
勤:唔係....係la~食左野未??
瑩:未==
勤:吓~咁返學食啦!
瑩:好啦....(上左車...)

學校--+*
欣:嘩嘩嘩~YiNg姐!條裙洗唔洗咁短aR??
澄:係l0R!
瑩:你估我想ga?!
傑:(淫笑..)哈∼aR瑩..今日咪返學嘛!比我地.....睇晒w0R!
瑩:冇人叫你睇架!

叮噹叮噹----又上堂-3333-
上堂好悶....勤同瑩傾偈(兩個坐隔離位喳嘛!!)
勤:超悶悶悶悶悶=33333=
瑩:食野啦~我都食緊啦!
勤:冇買野上泥食Ar!有就唔悶啦~!
瑩:咁會吓周公lor~你同佢咁熟(會周公=訓覺)....
勤:好啦~我叫周公教吓我點樣可以將你變成我老婆豬XD
瑩:周公唔會教你...
勤:你又知?!
瑩:hEhE~我of coz知la!
勤:你點知~
瑩:你理得我丫!知係咪要你批准??
勤:嚴格泥講...係!
瑩:你邊位aR你!
勤:你老公豬l0R!
瑩:想嘔lor!

...落堂!!....
佢地買左三碗雙蛋雙腸雙火腿雙午餐肉麵加底,三隻炸雞腿,六十粒魚蛋,三隻熱狗,三包鮮奶同三十粒牛丸。但係次次都食唔晒,,,又係留比垃圾筒or垃圾彤/(筒)食....
((彤:周晞彤,,勤同瑩個fd,,ok fd。好串、ok索同令。有米:*****校長個女,好打...黑社會。))
彤:又係我清場la?!
瑩:醒~彤姐不愧彤姐!
勤:咪就係!

recess完....
瑩行先,,,因為佢要開locker...勤同彤唔洗所以慢慢行。
彤:(細細聲..)勤...你....你..鍾唔鍾意我?
勤:(面紅紅...)點...點...點解咁問?!
彤:因為我鍾意你lor!(推左勤入廁所...廁所冇人...因為打左鐘....狂嘴佢)
勤:.......
勤推開左彤...
彤:做咩aR?你頭先都嘴得好投入架!你唔鍾意我咩?!
勤:唔好意思,,你係一個好女仔...我唔想辜負你!仲有,,我只會鍾意瑩瑩一個,,唔會有其他人!佢係我第1個女朋友,都係唯一GE女朋友!(超激講得)

瑩喺門口聽到晒....喊...
勤拎轉頭.....
勤:瑩.....你聽到晒LA?
瑩:55*(點左吓頭)
彤:瑩..你見到啦!勤對你幾長情!
勤:你地....夾埋架?!
瑩:.......
彤:你唔講我講!!瑩佢想知你對佢係咪真心...係咪真係會愛佢一生一世...所以搵我泥試你。
瑩:係呀~
勤:你地狡猾Ar!仲有你AR瑩!竟然唔信我?!
彤:唔好咁LA!
瑩:..........

欣同澄唔知邊度閃出泥=3=
欣:一齊返去lu~
澄:你地結婚la??!
瑩:邊有咁快ar~
    16歲喳wor我!
勤:都結得架~Daddy、mammy簽名就得!
瑩:係wor~但係邊個同你結婚ar?同彤彤?
勤:咩同同同Ar?我同你aR!葉韻瑩!
    我葉子勤話過!你同我一到18歲就結婚!
瑩:(面紅...)邊個話同你結婚Ar?
彤、欣、澄歡呼,,,全層聽到晒....
miss連(老連):邊個喺度嘈aR?!
                周晞彤、葉子勤、葉韻瑩、董嘉欣、麥綺澄跟我出泥...去訓導處!

..............................0=+=.....續.....=+=0..............................
大家要回Ar!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...