加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼]*█`由相識`' 到現在 [真人真事 粗口[[勁好睇!!]] ] ...得好SIU人十卜**HURT爆
載入中 ...
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
I-See幣 13515 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-29
註冊天數 6266
來自 +◆°醫院﹏張床 *…×`'
狀態 離線
  只顯示 SIu程 的帖子
[轉貼]*█`由相識`' 到現在 [真人真事 粗口[[勁好睇!!]] ] ...得好SIU人十卜**HURT爆

N . 0 .1!!
我叫牙嘉 .. 住系元朗X樂新村 * 寶寶佢系我既知心好友 * 住系我對面咋 ~
我同佢同二間幼稚園同一間小學 * 到中學 `刀系同一間 =333=" 好有緣 ..
我牙爸同佢牙爸刀系朋友 .. XD" 系我地細細個果陣 .. 佢地同我地講..佢地系做生意 !
果陣細細個 * 咁天真 .. 當然系咩刀吾知喇 ! 到大個左 * 發現原來吾系咁簡單 .. 我刀吾多想講到底佢地做乜 =W="

放暑假中 * 日日刀系屋企發毛 -0-" 我同寶寶入果間中學系屯門囉 * /.\ 日日搵寶寶刀吾得閒` 討厭 -口-"
今日..我系屋企玩電腦 * 一開MSN果陣 .. 見到有一個ADD左我 .. 咁果陣悶 `咪HI佢NA =]
我:HALO!
佢:蝦佬`我系牙希=)
我:我叫牙嘉-0-!
希:住邊 ?
我:元朗-0-
希:我刀系牙-0- 元朗邊忽 !
我:忽忽刀系我住哂!
希:出街牙 !
我:去邊到!
希:新元朗中心丫 !=) 比你電話N.0.我 !
我:96XX4XX0 ..
希:0K .. 一陣見 !你依家出門口*

跟住佢就0FF左 =WWW=""跟住我刀走埋 *換 3 走佬 .. 一行出門口 ..電話就響~
我:邊X個牙 -0-"咁吾岩時間打黎 !
佢:我系你既愛人希牙 !
我:...乜野愛人希牙 !
希:岩岩MSN果個牙希 .. 你吾記得左我!?
我:..又吾講清楚D .. 點牙 !?
希:你到未牙 !?
我:岩岩出門口 .. !
希:哦 .. 咁快D喇 !我系2%個門口等你 `拜` (CUT我-0-)

我就專登放慢腳步行去 =WWWW=" 行行下 .. 又電話響 **

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6266
狀態 離線
N.0.2!!
我:又邊個牙!!!(惡)
寶:寶寶牙 =3333=""咁惡做乜!?
我:噢*咩事幹牙`?=)
寶:冇牙 ..之前次次你搵我`我刀吾得閒 * 依家咪搵你囉 !
我:-0-"我吾得閒牙小姐 !
寶:車 * 吾緊要囉 !今晚我牙爸去你牙爸屋企 * 我地刀可以見咖嘛 !
我:0K喇 .. 我會早D返黎搵你癲咖喇 *0*
寶:好喇 `我返屋企玩電腦先喇 `你返黎就CALL我 ! 拜 `
我:拜拜 .. 寶寶姐 XD"

1路講1路行 .. 吾經吾覺已經行到左 -口-"" 系2%門口 `見到1個個頭染哂色 .. 又GEL到好勁既人`
好高 .. * 刀幾令仔 -VVVVV-"" 我心諗 .. 果個咩咩希邊會咁令仔丫 !!`所以就冇行過去`
冇行過去 ..就行左去另1邊 * 打返比果個人 =口="1開口就鬧佢 ..

我:妖 !又話到左 * 我專登行慢D咖喇 .. 原來你握人既 !
希:咩牙 .. 我系到牙 ! 我見吾到你播`-0-
我:你吾好扮喇 !我到左喇 !*你刀吾系到..梗系見吾到我喇 `真系牙 `*
希:...=0=你系邊牙 !?我黎搵你喇 !
我:我系 ....

未講完 .. 後面有個人系到拍我 * 我望1望佢 `系岩岩果個令仔 -0-"""
希:你..-0-..
我:我咩牙我-0-你邊位牙 !!
希:牙希 !!
我:..(呆左=0=)
希:喂 !
我:......
希:呆乜野?
我:..冇野牙!! (好瘀 -0-)
希:=)你吾駛返學咩?
我:你傻左牙 !? 暑假返咩學 =0=咁勁..你吾去返!?
希:比人踢左出校好耐!
我:..咁你依家做乜牙!?
希:跟人 -V-
我:點解我會咁不幸識到你 !
希:吾好講咁多喇 * 行下`吾好企系到 !

跟住跟住佢系咁行 .. 行行下 ! 刀 5 點幾 !! 就話返屋企喇 ~跟住佢就送我返屋企 =VVVVVV=!
行行下 .. 系後面有人拍我 !! 系寶寶`=0="
寶:嘉嘉 =WWWW="" 你做乜 ... (比我掩住佢個口)
我:牙..牙希 !你返去先喇 .. 呢個人同我返得咖喇 ! (推走牙希 !)
希:好喇好喇 .. 電聯 !拜 `(走左)

佢走左之後 .. 我先放手 * 因為..寶寶好中意講野 -VVVVV-""一陣講野嚇親人就吾好 XD"
寶:駛吾駛咁牙=口 ="" 掩住我 !
我:你一陣亂講野牙又 .. ~
寶:原來你吾得閒..就系約左令仔 * 勁喇你 !>   0<"
我:咩牙..今日系MSN識既 ..日日搵你呢個賤人又吾得閒 * 今日佢搵我出..我咪同佢出街囉 !
寶:大膽 !!話我賤人`
我:牙 .. 系播 .. 爸爸系米系屋企 !? (扯開話題`)
寶:系牙 .. 我爸刀系你屋企/   . \"過份 `
我:有幾牙 .. 行快D返去NA !!

一返到去 ** 見到我牙爸 .. 個樣好兇惡咁望住我 ..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6266
狀態 離線

N.0.3!!
佢望住我果陣既樣 .. 好似想將我殺死咁 !-0-吾通佢知我今日出去見果個人既事?*0*
我:爸爸 .. 我返黎..
爸:你..你系米比人派左去..屯門返學丫!?(嬲-0-)
我:系牙 .. 系你幫我揀咖播間學校 =V=
爸:系咩!? (冇嬲到=.=) 你想吾想轉校牙 !?
我:吾想-0-!
爸:吾 ..咁好喇 !乖乖地讀書牙 * 你知我吾會理你既成績 .. 旦千其吾好搞事!
我:得咖嘛 `* 我刀吾似呢D人 .. 吾似你個仔 -0-!! (即系我牙哥 !)
爸:出就黎開學 .. 聽日你出去同寶寶買書`我比4000你買!有正果D就當系今個月既零用錢~
我:-0-哦!
爸:有咩事..記住同爸爸講牙 ! (摸我個頭 -V-"
我:-0-哦!
寶爸:好NA好NA ! 開飯囉我地 !
寶:乜你仲記得食飯呢樣野-0-!
寶爸:系丫 !!一陣你食完飯*留系呢到牙..今晚爸爸有野同叔叔有野做 !!可能吾返屋企~
寶:好牙 !=) 嘉嘉 .. 我地有得玩 ! 嘻 XD!
爸:你地今晚出街既話 * 吾好去到咁夜牙 . .知嘛 !?
我:-0-得 .. 食飯先喇 !肚餓牙 !

我牙爸同埋寶寶牙爸食得好快 .. 就走左 *成間屋 ,,正返我地 .. 一個[臭]大我既嬸嬸同埋幾個工人`
而食飯既..只有我同寶寶 =口 = 我地食完飯 * 就出街 XDD `系千色廣場果邊行黎行去 !!
行行下 * 我地就話不如去唱K =) 於是我地兩個就去左NEWAY * 唱到個喉嚨好似爆咁 .. 之後我既電話又響 !=0=
我:喂 !? (好大聲-0-)
??:你系邊牙 !??
我:你系邊個牙 !?一打黎就問我系邊 =0="
??:牙希囉 .. 你睇下來電嘛 !
我:哦 !! 吾得閒睇嘛 .. 做乜事 !?
希:冇牙..掛住你咪打比你睇下你系邊囉!=P
我:我系元朗間NEWAY .. 你黎吾黎牙 !?
希:好..你叫到..我實黎 !! 我仲有幾個FD播 ..
我:黎埋囉 !
希:0K * 等我!!!

------------------------------------------------------------------------------------

我知道 .. 一定會有人問 .. 我媽咪去左邊 !! 我吾怕同你地講 * 系我心入面 !我既媽咪已經死左 !!
點解 !? 因為佢系我5歲果陣 .. 吾要我跟第2個人走佬!!我好憎佢 * 憎死佢 ` 由細到大 `我刀同我牙爸相依為命 *
而寶寶 !? 佢牙媽好中意打牌 .. 一日打到黑 * 成家人刀憎左佢-0-"有牙等於冇牙媽囉講真! <--系寶寶同我講GA !=)

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6651
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
好似好睇
我一定睇埋佢

頂部
SiUˍ町*
初級會員
自閉的-33-

會員編號 270810
精華 0
積分 673
帖子 137
威望 0 點
I-See幣 12646 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-3
註冊天數 6351
狀態 離線
十卜呀*
+油..好好睇呀*估吾到嘉嘉個呀媽跟人走左佬..[甘衰嫁-33-]
十卜你..sUp SuP 快 d post *

頂部
天使∼茵
嬰兒上路

會員編號 305131
精華 0
積分 276
帖子 62
威望 0 點
I-See幣 11028 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-14
註冊天數 6281
狀態 離線
  只顯示 天使∼茵 的帖子
><∼post ! post !

頂部
小傻同學
初級會員

會員編號 296301
精華 0
積分 522
帖子 171
威望 0 點
I-See幣 11586 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-3-29
註冊天數 6297
狀態 離線
  只顯示 小傻同學 的帖子
雖然睇過!
不過再睇都係覺得巧巧睇!

頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6266
狀態 離線

N.0. 4!!
等佢地黎果陣 .. 我同寶寶系咁唱歌 * 唱唱下 .. 我系到喊 !
我諗返起 .. 細細個既事 !! 好吾開心 * 真系好吾開心牙 .. 個個細路女刀冇咁既事發生 !
點解要發生系我身上牙 !? T^T" 果一刻 * 我好D0WN !
寶:吾好咁喇 .. 刀過左咁耐 * 乖喇 .. (攬住我)
我:嗚 .. 點解牙 !!?
寶:我牙媽刀系咁既 ~ 我刀冇喊 * 堅強D牙 ..
我:(攬住佢喊)嗚 ~

喊喊下 * 佢地敲門..入左黎 -0-"見到我攬住寶寶系到喊 !! 佢地呆左企系個門口望住我地!
希:你..你做乜 ..
我:冇事 .. 你地唱NA !吾駛理我 *(放開寶寶-V-"
寶:你真系冇野嘛 !?
我:得喇 .. 冇野牙 !你刀唱歌喇 ~
希:我介紹下牙 ..呢個系牙峰 ~ 牙超 ~ 牙龍!
龍:你地好``= 0="我要唱歌喇 !
超:咩牙 .. 我唱先牙 !(搶咪中=口="
峰:你地可以吾駛搶 * 我唱先 XD!
寶:咩牙 .. 系我先牙 !你地坐底..聽我唱NA =P

跟住佢地有佢地既唱``我就靜靜咁坐左系到 ** 牙希佢刀冇唱到 .. 走左去我格離 * =VVVVVV="
我:做乜吾唱牙 ?=)(沙聲=0=)
希:你做乜吾唱 !?
我:我岩岩唱左好多 .. 把聲刀沙埋喇 !
希:喊到沙咋掛 !?做乜事喊牙你 !?
我:諗返之前D野咋嘛 .. ~(又想喊-0-)
希:吾好死忍牙 !!要喊就喊喇 ~

本身我刀冇喊GA LA .. 點知佢一講 * 我又喊喇 .. 攬住佢系到喊 ! 喊到隻眼腫哂 .. 好瘀 !=0=!
我:好[火羅]牙我 !
希:=VVVVV=""你刀知牙 !? 一見到我就喊 *乜我咁衰咩!?
我:吾系牙 !!
希:咁系咩牙 !?講我知NA *V*
我: (講返之前牙媽D事比佢知)
希:車 .. 傻人 !! 我有牙媽 `日日刀比佢插= ="我寧願好似你咁NA !
我:有得比佢話好過冇牙 ! 喂* 吾好講呢個NA `唱歌囉 !^0^" (走去搶咪=V=)

之後我地系間K房到D!N .. 我同牙希講左呢件事之後*成個人好似鬆左咁 - 仲開心返哂TIM !嘻 `
呢個秘密只有寶寶先知 *我..我居然同左牙希講 /.\" 佢又吾系我邊個 * 點解我會咁咖 ..!?

頂部
[[細粒x*
高級會員
■×。不 知 不 覺 已 成 回 ..

會員編號 117403
精華 1
積分 1747
帖子 568
威望 0 點
I-See幣 13705 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-9
註冊天數 6710
來自 [[火 星X*-
狀態 離線
  只顯示 [[細粒x* 的帖子
好慘唷!*-
甘細個就無左MAMI>3<"
SUPSUP**

MSN:TING_122890831@HOTMAIL.COM

頂部

吹水學徒
陪伴我的足印

會員編號 35248
精華 0
積分 3883
帖子 1110
威望 0 點
I-See幣 26604 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-28
註冊天數 6874
來自 9龍
狀態 離線
  只顯示 馬 的帖子
有無之後∼?????

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...