加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼]*█`由相識`' 到現在 [真人真事 粗口[[勁好睇!!]] ] ...得好SIU人十卜**HURT爆
載入中 ...
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
I-See幣 13515 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-29
註冊天數 6266
來自 +◆°醫院﹏張床 *…×`'
狀態 離線
  只顯示 SIu程 的帖子

N.0.8``
我:你中意既人系莫志龍``
寶:=口=!
我:[冰G0] *V*`中左牙呢!!-3-`
寶:....吾理你牙=口="
我:中左就中左=VVVVVVVV="吾好扮哂野~
寶:系喇系喇-口-"我認囉 *
我:..........

我想講野果陣 * 就有D廢柴禁中囉 =0=*
我:邊個廢柴牙 !!(開門-V-)
峰:咪就系我地呢班廢柴囉 !-0-
希:吾好意思`我吾系你口中講既廢柴`(推開我-口-)
我:你地拎住果D系咩黎GA?
超:啤酒 =WW=岩吾岩!?
我:吾好搞我`你地慢慢 *`
希:去邊牙你!?
我:睇你地飲牙``
龍:寶 .. 你飲吾飲牙?=W=
寶:=VVVVV="吾飲!
峰:我地4個飲喇``咪LUN理佢地=口 ="
超:正飲好悶咖播 ** 搵野玩牙 `XD
寶:我地睇猜丫`邊個猜輸左..就比嬴果D要求佢做一件事!!
我:=VVVV=""咩刀得 ?!
寶:系 *W*
龍:系咩刀得就好 XDD .. 快D快D`快D黎玩!!!

我地6個人就非常白痴地猜包剪X(吾識打果個字=口=) ..呢次我輸左-3="
我:0H N0 -0-*
希:我地叫佢做乜野好牙!?
龍:XXXXX (細細聲系牙希耳邊講)
希:嘿嘿嘿`*
我:好奸牙你地個樣 `
龍:(講哂比佢地4個知..T^T)
ALL:好*VVVVV*`
希:飲一罐啤酒 .. 跟住[咩]住我圍住呢間屋跑一個圈牙`=)
我:你系米掉轉左?!你應話話你[咩]住我跑-口-"
峰:吾系播 -0-"系你[咩]佢牙*八婆=VVV="
我:八咩婆牙``死臭峰`
峰:吾好講咁多 .. 快喇-V-`
我:(飲左一啖)咳 -0- 好苦`
寶:快D牙..嘉嘉嘉 *V*加油牙`
我用左好耐既時間先飲用 -VVVVVV-""
我:呼 .. -口-"好暈`
希:你吾好咁廢喇 * 快D[咩]我`
我:上黎上黎..(貓抵)
希:HA .. (跳上黎-0-)
我:牙 !! (失平衡`仆在地上=V=)
超:又T卜街了*
寶:不如吾好玩呢樣喇 * 佢玩吾到咖 @0@`
我:(企起身)寶寶`我得GA`張瑞希*上黎牙!!
希:咁我黎GA LA *0* 我[妻]`
我:(行左兩步)好支力牙`
跟住行多幾步``再次跌到=口=`*   向後跌 .. 坐係左牙希 - VVVV-`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6266
狀態 離線

點解你地唔睇下..... ]只要有錢就得''.. [即使沒有了愛___]  GE!?**

個故仔都好好睇嫁-33333333333-"

SUP 下LA=]

嘻*]]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6331
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
只要有錢就得''.. [即使沒有了愛___]  係唔係咁好睇牙~
等我去睇牙先~

頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6266
狀態 離線

唔知你地覺得好唔好睇LA!?**(只要有錢就得''.. [即使沒有了愛___]  )

但係E個故事有過好多人睇-333333333-"

頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6331
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子

QUOTE:
原帖由 SIu程 於 2007-5-1 17:48 發表
唔知你地覺得好唔好睇LA!?**(只要有錢就得''..   )

但係E個故事有過好多人睇-333333333-"

我覺得都好好睇牙~
十 卜~

頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6266
狀態 離線

嘻*]]

咁就要多多留CM喇-333333333-"

THZ**

頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6266
狀態 離線

N.0.9``
我:你中意既人系莫志龍``
寶:=口=!
我:[冰G0] *V*`中左牙呢!!-3-`
寶:....吾理你牙=口="
我:中左就中左=VVVVVVVV="吾好扮哂野~
寶:系喇系喇-口-"我認囉 *
我:..........

我想講野果陣 * 就有D廢柴禁中囉 =0=*
我:邊個廢柴牙 !!(開門-V-)
峰:咪就系我地呢班廢柴囉 !-0-
希:吾好意思`我吾系你口中講既廢柴`(推開我-口-)
我:你地拎住果D系咩黎GA?
超:啤酒 =WW=岩吾岩!?
我:吾好搞我`你地慢慢 *`
希:去邊牙你!?
我:睇你地飲牙``
龍:寶 .. 你飲吾飲牙?=W=
寶:=VVVVV="吾飲!
峰:我地4個飲喇``咪LUN理佢地=口 ="
超:正飲好悶咖播 ** 搵野玩牙 `XD
寶:我地睇猜丫`邊個猜輸左..就比嬴果D要求佢做一件事!!
我:=VVVV=""咩刀得 ?!
寶:系 *W*
龍:系咩刀得就好 XDD .. 快D快D`快D黎玩!!!

我地6個人就非常白痴地猜包剪X(吾識打果個字=口=) ..呢次我輸左-3="
我:0H N0 -0-*
希:我地叫佢做乜野好牙!?
龍:XXXXX (細細聲系牙希耳邊講)
希:嘿嘿嘿`*
我:好奸牙你地個樣 `
龍:(講哂比佢地4個知..T^T)
ALL:好*VVVVV*`
希:飲一罐啤酒 .. 跟住[咩]住我圍住呢間屋跑一個圈牙`=)
我:你系米掉轉左?!你應話話你[咩]住我跑-口-"
峰:吾系播 -0-"系你[咩]佢牙*八婆=VVV="
我:八咩婆牙``死臭峰`
峰:吾好講咁多 .. 快喇-V-`
我:(飲左一啖)咳 -0- 好苦`
寶:快D牙..嘉嘉嘉 *V*加油牙`
我用左好耐既時間先飲用 -VVVVVV-""
我:呼 .. -口-"好暈`
希:你吾好咁廢喇 * 快D[咩]我`
我:上黎上黎..(貓抵)
希:HA .. (跳上黎-0-)
我:牙 !! (失平衡`仆在地上=V=)
超:又T卜街了*
寶:不如吾好玩呢樣喇 * 佢玩吾到咖 @0@`
我:(企起身)寶寶`我得GA`張瑞希*上黎牙!!
希:咁我黎GA LA *0* 我[妻]`
我:(行左兩步)好支力牙`
跟住行多幾步``再次跌到=口=`*   向後跌 .. 坐係左牙希 - VVVV-`

頂部
愛你333
初生嬰兒

會員編號 312472
精華 0
積分 245
帖子 21
威望 0 點
I-See幣 11055 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6266
狀態 離線
  只顯示 愛你333 的帖子
好好睇^^"  我睇到  4,,,好想睇落去啊^^"

頂部
babaaa
初生嬰兒

會員編號 237747
精華 0
積分 381
帖子 12
威望 0 點
I-See幣 11042 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-11-29
註冊天數 6417
狀態 離線
  只顯示 babaaa 的帖子
又幾好睇喎
十下~

頂部
babaaa
初生嬰兒

會員編號 237747
精華 0
積分 381
帖子 12
威望 0 點
I-See幣 11042 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-11-29
註冊天數 6417
狀態 離線
  只顯示 babaaa 的帖子
又幾好睇喎
十卜~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...