加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼]*█`由相識`' 到現在 [真人真事 粗口[[勁好睇!!]] ] ...得好SIU人十卜**HURT爆
載入中 ...
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
I-See幣 13515 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-29
註冊天數 6266
來自 +◆°醫院﹏張床 *…×`'
狀態 離線
  只顯示 SIu程 的帖子

N.0.10`
我坐左系牙希既上面=口 ="" 因為醉醉地*所以吾知情..一路坐住XD`
希:姐姐仔`雖則舒服 * 旦我個肚比你坐到好難過-口-"
我:.........
希:哎牙=0=`真煩 `(推我落地/.\)
我:(坐系個地上)...嗚!!
寶:喊 !?@0@ * 做乜喊牙!?嘉嘉 .. 吾好喊喇`
我:點解你吾要我牙 !??(打牙希)
希:我幾時有吾要你牙=口="救命* 打到痛咖`
我:你做乜掉底我!??嗚 .. (訓系地上喊=0=)
峰:佢做乜事牙? 牙希..你對佢做左D咩=-=?(懷疑)
希:吾關我事咖-0-佢自己無喇喇話我`
我:衰人``你吾要我*我憎死你``(事實上..我當左佢系我牙媽=0=)
超:一定系你推佢落地..搞到佢喊`
寶:吾系=口="佢又諗起佢牙媽`
我:衰人 .. T^T`(系咁打牙希`)
希:系系系 .. 我衰哂* 你吾好再打=-=好痛`
我:媽咪..(攬住牙希XD)`
龍:哈哈 .. 媽咪 XD`牙希做左媽咪*
寶:哈哈哈``好笑牙`*
希:牙女-口-"我地返入屋先囉不如` (抱我返入屋-3-)

返到入去 * 佢一掉我落S0FA到 .. 我又系到喊=-=``
我:點解你又再一次掉底我牙 .. 你咁做我好憎你牙``(又打佢=-=)
希:對吾住-口-"我冇吾要你..攬返你` 吾好再打!!
我:點解喎T^T` 乜我好累贅咩!?
希:吾系牙-口-"" 冇牙冇牙`乖喇`
峰:哈*第一次聽到牙希用牙媽既口吻哄人-0-平時粗粗老老咁*原來刀有溫柔的一面`
龍:乖牙 ..牙嘉*吾好喊牙 =3="你吾累贅牙 XD`(扮牙希-V- )
寶:你吾好掉底我牙 .. 我好憎你牙T^T(扮我-0-)
龍:0K`一日有你..我刀吾會掉底你既 .. (扮牙希..攬住寶寶=-=)
希:夠喇=口="吾好再扮``好懦牙!!
峰:吾好話牙龍借D意抽水 =-=佢最興做呢D`
我:你地吾好嘈``我要訓 !!! (繼續攬住牙希=VVV=" 因為當左佢系我牙媽*W*)

之後刀繼續聽到佢地好嘈 * 吾知佢地咩事``=VVVV=""一定又系飲酒`` 呢一晚..好漫長*`
亦刀系因為呢一晚``令到我中意左牙希..>VVVVV<`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6331
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
哈哈~
咁都得~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6266
狀態 離線

sukiwsk ,,,

好似得你"1"個成日黎炸-3333333333-"

真係好thz你丫=_________="

頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6266
狀態 離線

N.0.11`
第二朝醒左 * 望住牙希 .. 我好吾捨得 * 想繼續比佢攬住牙 XD`
希:你做乜望住我牙 !?
我:..(仲望住佢=WWW="著迷中)
希:HEY=口=`
我:..咩事!?
希:做乜呆左牙你 !?
我:冇事牙 ``
希:點解你見我攬住你..你仲吾推開我 =V=
我:(推開佢)..S0r`
希:吾緊要牙 .. 你琴晚都攬左成晚!
我:吾好再講NA `* (面紅= VVV= )
超: *0* 面紅牙佢`
我:喂牙 .. 吾好嘈NA `
寶:系囉 ``吾好講人NA XD 比人攬左成晚 .. 吾好再提喇 `=P
我:死寶 ` (打佢-0-)
寶:我吾系牙希 .. 吾好打我牙 ..T^T*
我:魚 ~個個刀玩既 * 我吾玩喇 !!
峰:=WWW="你地今日有乜做 !?
寶:搵學校`
我:寶寶 `快D囉 !? 要早D牙 *=)
希:我地又去 -0-
寶:睇住牙嘉嗎!?
我:臭寶 `仲講牙 !??快D換 3 牙!!

換完 3 .. 我地就搭車出去屯門 *WWWWW* ` 我地兩個去左間東華 3 院既學校試下 `佢地4個人就系出面既公園等*
要面試嘉 =0=`好樣衰 /.\ 比D老師串 !!
老師:你做乜染髮?
我:我幾時有染 ?@@"
老師:咁既色!?
我:=VVV="我牙爸話我營養不良同埋吹頭吹得多 ..
老師:幾時返得學牙!?
我:一星期後牙!
老師:到時8點正..準時返黎 !
我:哦-0-`
寶:吾該老師*0*` (走左)
我:寶寶` 點解間學校咁易入 !?
寶:岩岩校長話好似今年既中1好少人=WWWWW=""
我:抵死 -0- "`一星期後可以黎呢間返牙 ..有D興奮*
寶:白痴 =VVVVVVV="

之後我地走返出去喇 *!!=) 見到牙希佢地4個人系到[了]D女仔 .. T^T*
吾開心.. 我見到 * 好吾据 .. 旦諗諗下``我又吾系佢邊個 * 吾開心..幾時輪到我播 !?T^T

頂部
sukiwsk
初級會員

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6331
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SIu程 於 2007-5-6 09:40 發表
sukiwsk ,,,

好似得你"1"個成日黎炸-3333333333-"

真係好thz你丫=_________="

多謝你的thx~
如果你個posts唔好睇的話
我都唔會十卜你啦~
就係因為你個posts好好好好好.............................睇,
我未成日都黎囉~
十卜你牙~
快d post 啦~

頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6266
狀態 離線

N.0.12`
我一見到之後 .. 就玩自閉 /.\* 自從果一晚 .. 我覺得我自己真系中意左佢牙`
佢攬住我果一刻 .. 好有安全感* 旦系又點播 !! 佢個樣刀似D花心既人NA `我吾想再試比人掉底既感受T^T`
我同寶寶行過去果陣 .. 粒聲吾出 * 仲行得好慢=口="
寶:牙嘉 *0* 你做乜牙?!
我:冇牙` T^T
寶:冇野又咁既樣 ??吾好握我 /.\`
我:我中意左牙希`點算牙T^T
寶:@@" 你講真既 ??你又話吾會中意佢-V-"
我:我刀吾知牙 `* 今朝我見佢攬住我 .. 我醒哂`好有FEEL牙 ..>/\<
寶:=VVVVV="旦我聽牙龍講 * 佢好似對你好好咁..吾知系米中意你*0*`
我:...唉 `算喇!! /.\ 行過去囉`

之後我地兩個仲系行得好慢好慢咁 =VVVVV=" 我吾想過去..面對呢個事實牙 * 最後..過到去`佢地仲未發現我地已經到左 .. 仲HURT .. T^T`
寶:咳 -0- 你地溝咩女牙 !?(大聲=WWWW=)
峰:咦 *-V- 你幾時到GA`我地吾知既!?
我:你地溝女嘛 * 又點知我地系到JA !!
女:有人呷醋牙!?
我:8 P0 !你UP乜牙 `'?
女:話你呷醋囉 * 你講果句說話..刀知你呷醋喇`
我:好笑喇``系牙系牙``你好LUN醒牙 !! 白痴 !
女:你講乜牙 !
寶:講人話 -V-" 吾識聽就返大陸牙吾該 !! (推開佢)
龍:好喇好喇`吾好嘈喇你地*
我:...咁快就幫住人 !
龍:-VVV-我系幫你地牙``
女:呢個令仔..比你個電話我牙 !!(大聲地對牙希說T^T)
希:=VVVVV= 玩牙!? 佢地溝你`又吾系我溝 `
超:-V-牙希超C00L`
峰:你地走喇=口="(同幾條女講)
女:駛吾駛牙?!呢兩條女黎地就趕我地走 *
龍:駛牙 `乜你地以為自己真系好令咩?! 冇女玩咪玩下你地囉`*
女:你好野..(走左=V="   )
寶:莫志龍!你當我地系乜野牙!?冇女玩就玩下佢地```你玩我地牙依家?!
龍:咁對住佢地..梗系咁講咖嘛 !!
寶:D!U .. (發脾4走左..正返我一個-口-)
龍:喂-口-" (追住佢)
我:臭寶=口=` (月叫月走-0-)
希:我送你返去屋企牙!? 有野同你講*
我:哦 .. 是旦~
峰:牙希..咁我地返去先喇 * 電聯 =)
超:我刀走..吾阻你講野NA=V="

同佢地拜拜後 ** 就同牙希搭輕鐵走佬 ..T^T * 一路上..刀吾多想出聲 ``
我:有咩講牙!?快講好吾好!?
希:去到你果邊先`
我:.....哦~

續 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

頂部

初級會員

會員編號 83404
精華 0
積分 2316
帖子 291
威望 0 點
I-See幣 13296 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-7
註冊天數 6774
狀態 離線
  只顯示 旋 的帖子
好想睇落去

好好睇AR~

頂部
sukiwsk
初級會員

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6331
狀態 離線
好想知佢會講咩牙~
快d post 啦~
十卜~

頂部
【└鱔魚┘】
初級會員
〝魚毛仔〞

會員編號 290910
精華 1
積分 496
帖子 235
威望 0 點
I-See幣 8365 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-18
註冊天數 6308
來自 *::魚缸♥♥
狀態 離線
10卜你唷...
岩岩睇哂=]]'
快d post啦~!!
嘿嘿*...

頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6266
狀態 離線

N.0.13``
好辛苦先返到屋企果邊=XXX="*
我:講NA *
希:UM....
我:吾講??
希:岩岩我冇份溝女 =V="只系佢地溝!
我:哦 `關我咩事*
希:冇牙 .. 我見你岩岩果條女話到咁激 =VVVVVV=`
我:我不嬲刀系咁既 !!
希:哦~
我:冇野講喇嘛?我返去喇`
希:仲有牙 ** 其實呢 .......
寶:咦 ```你地系到牙 !?? (彈左出黎=W=)
希:...........
龍:阻住你地?*W*
我:冇牙` .. 我諗住走GA LA`* 依家寶寶黎到``走囉!! (拉寶寶走-V-)

之後佢地點 * 我就吾知NA =) `'   返到屋企 !!我就系到自閉 /.\ 冇出過聲 ```` 寶寶就好似好開心咁-V-""
寶:LALALALAAALA*V*
我:癲左咩=口="LA咩牙!?發哂姣咁`
寶:冇牙 -VVVVV-"
我:=WWWWW=""果隻龍追你嗎!?
寶:不是=.=!
我:-0-
寶:吾好講我NA``做乜係到依家刀仲咁吾開心`!?
我:..吾知牙`-*吾好提NA .. T^T` (訓落S0FA到 !-口-`)

我慢慢咁訓著左`` 跟住又發夢 .. 個夢見到牙龍同條女一齊拖住手=口=""`
寶寶..就因為咁 * 自殺 ..T^T*
我成個嚇醒左 =口=""
我:嚇死人..(抹汗=V=)
寶:做乜事牙 !?
我:我 .....(諗諗下刀系吾諗=W=)冇事..`
寶:奇奇怪怪咁牙``* 系牙`岩岩佢地兩個老野返左黎 * 又話今晚我地自己搞掂-﹏-""
我:唉 `成日刀系咁`依家幾點牙?
寶:7點幾`
我:出大馬路囉 * 系到好悶`出去行下`=)
寶:好牙好牙 *V*`

同佢出左去食完野..就系到行黎行去囉 =0=!!行行下 * 撞到牙希同埋牙峰`` ..
呢次既牙峰就拖住條女 =WWWWW="好彩吾系牙龍 * 如果吾系就嚇死我-口-`
寶:牙峰牙希喎``
我:系咩 !! (其實我一早見到 + +`)
寶:過去囉 `(拉我-0-)
過到去 ** 寶寶系咁笑牙峰 =VVVVV=`搞到我好無奈* 企系到吾知做乜好*
女:你笑完未!?
寶:=V=未`
女:笑咁耐吾支力?
寶:吾支力``笑有乜咁支力牙?
女:......(想講野-V-" )
峰:好喇好喇!* 吾好嘈喇 =VVVVVV=""行囉我地`
希:.....(想講野)
我:寶寶 *走喇我地都*
寶:吾同佢地一齊行?
我:你咁中意 ``咁你同佢地行囉 * 費事做電燈膽咁樣衰 `
峰:我冇講過牙=口=`"
我:分明就阻住你地喇 * 好似個白痴仔咁 =0= (話緊牙希`)
希:你話緊我牙 !?
我:邊個認咪邊個系囉 ``
希:挑`你自己刀系個白痴仔`
我:我系女..吾系仔牙``你講野有冇經過大腦!?
寶&峰:吾好嘈喇=VVVVV="
寶:我地返屋企囉..返屋企 -\/- (又拉住我)

我地行去新元朗中心果邊到 .. 夜媽媽 * 冇乜街燈..又冇乜人會行過呢到 =VVVVV="`
點知..我地行果陣`見到.......你地估下LA-33333333-"

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...