加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼]*█`由相識`' 到現在 [真人真事 粗口[[勁好睇!!]] ] ...得好SIU人十卜**HURT爆
載入中 ...
karenwu316
初生嬰兒

會員編號 308979
精華 0
積分 211
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 10997 錢
GAME幣 140 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-22
註冊天數 6273
狀態 離線
  只顯示 karenwu316 的帖子
繼續post la

好正ar

ar 希加油!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
I-See幣 13515 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-29
註冊天數 6266
來自 +◆°醫院﹏張床 *…×`'
狀態 離線
  只顯示 SIu程 的帖子

N.0.14`
系公廁果邊見到一個地下有個影咁既野 =VVVVVV="旦冇人的 `*
寶:你見吾見到有影牙!?
我:吾吾 .. (驚驚中-口-" )
寶:....好恐怖~(停左系到)
我:吾好亂諗喇 * 我地既影黎GA`(停系到-V-)
寶:得一個影!?我同你..刀冇既!?
我:..吾好諗 * 行喇快D`停系到做乜?
寶:我想行*驚到行吾到牙-口-`
我:.....爹地牙 * 好驚牙T 口T`
寶:嗚 * 好驚牙```點算牙~ 系米有鬼牙..!?
我:.....我吾知牙``!!哇*
跟住靜左一陣 * 我同寶寶冇出聲=VVV=`果陣真系好靜好靜 * 突然聽到有人講野囉="=
把聲系女人聲 ``旦系我同寶寶望黎望去刀望吾到有人 ..` 把女人聲講講下..系到笑`好陰森牙T^T'
寶:@@"有人笑..
我:嗚 .. 好恐怖 .. (跑走左)
寶:救命牙 !!!!(跟住我一齊跑T00-V-" )
跑到去商場果邊 * 我地就停左 .. 就再冇聽到把聲 -VVVVV-""好驚 * 真系好驚`之後我就CALL牙爸..諗住叫佢出黎接我 T^T`
我:DADDY .. T^T你系邊牙!?出黎接我牙~~我好驚牙 ..嗚 ``
希:=V="我吾系你DADDY *
我:(仲未認得出佢系牙希-0-)你系邊個牙?做乜聽我DADDY個電話 ?
希:-0-我系牙希`你搵你DADDY就打佢電話 * 打黎我呢到搵你DADDY .. 你有病!?=口=`
我:你系牙希!??嗚 * 點解會系你牙``..(喊+CUT佢線)
寶:好驚牙 * 吾敢返屋企 .. T^T
我:點算牙?行返屋企果條路咁黑 .. 今日時運低牙 .. >口<
寶:..吾返屋企`我地可以去邊 .. T^T*
我:吾知牙..周圍行*到日頭先返去喇 .. T 口T`
寶:你岩岩吾系打比你爸咩?
我:我打錯左比牙希 ..

之後我電話響=VVVVVVV="" 系牙希 `
希:喂..你做乜CUT我線牙`
我:CUT你咪CUT你囉 T^T
希:你系邊牙!?
我:新元朗中心既酒樓果邊`
希:我同牙峰黎搵你地牙`
我:搵我地做乜牙?害我地吾夠咩?T^T
希:=V="我地幾時害你地?
我:吾知牙``最衰系你地 * (CUT AGAIN =V="
收左線後..我同寶寶坐系地下=口 =""頂*比人望住哂 .. >" <旦真系好支力 ,, 幾樣衰刀要坐`XD`
我同寶寶刀冇出聲 * 我仲諗梗岩岩既事`吾知寶寶佢諗乜 -口-`"
好快 .. 我就比人拍一拍=VVVVVV=""我成個彈起身 .. 以為又系果隻鬼 .. 仲講左句 ......

續 ,,,,,,,,, -V-`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6331
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
講左句咩牙~
勁想知牙~
快d post ~
十卜~

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6445
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
我都想知......
十卜你呀.....

頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6266
狀態 離線

N.0.15`
我:..鬼牙```(彈起=V=" )
希:乜LUN野鬼牙?=W=
我:嗚 .. (攬住佢-口-)好驚牙*
希:做乜事牙你!??(溫柔T^T)
峰:不如搵個地方坐住黎講喇-VVVVVVV-" 你吾系諗住坐系地下講掛?
寶:黎左咁耐..刀冇人理我`T^T
我:寶寶``起身喇``(拉佢起身..因為佢貓左系到=0=)
希:去餐廳坐牙 ``* =) (果陣9點幾)
之後我地去左5個人去左紅樹林到 *VVVV*` 好浪漫的地方 XD`仲有牙峰條女刀系到囉`-

希:吾吾..可以講咩事喇``
我:岩岩系下面公廁果到 .. (講哂D野佢知-V-" )
峰:咁猛=口="" 系真吾系`
寶:T^T"好恐怖牙``幾驚冇命`
女:吾好扮喇`邊有真系咁猛`
希:牙峰``你叫你條女收下把口喇吾該`咁LUN臭`*
峰:(扮聽吾到 XD`)咁你地今晚諗住點牙?
我:我吾想返去牙 /.\`*間房得我一個人..刀吾會訓得著GA *
希:臭寶陪你囉`
寶:我岩岩刀有撞鬼咖`點陪佢牙=口="打死我刀吾返去*
峰:不如去我屋企喇=V=`
我:吾好搞`*你條女系到煩煩煩`我遊街遊天光好過..
希:黎我屋企囉`
我:=VVVVVV=吾好`刀話遊街囉!
寶:T^T我想訓教牙依家`
我:=.=系呢到訓下先喇*(伏底)
女:哎牙``吾好意思-V-`(倒D水落我個頭到 T 口T``)
我:-0-DIU你`冇LUN野牙你?
峰:喂..你做乜倒水落佢到牙!?
女:吾小心喎``真系吾好意思`(吾好意思講得好大聲 T _ T )
希:八婆 `你吾系玩野牙!? 我忍左你好LUN耐`見牙峰..諗住比面佢*依家真系忍吾到囉``!牙峰飛左佢喇`
女:真系吾小心牙``(仲好串-V-"
我:你吾好串 77 喇`扮乜LUN野`我知你吾据我同寶寶牙`哼*
女:系牙``我吾据你牙 * 同佢地咁FD做乜牙!?
我:咳咳``我吾覺好FD囉`系你自己諗既* 你居然吾信自己條仔!?
峰:頂* 八婆`我地玩完喇`
女:峰..
峰:吾好再叫牙`走吾走牙你!!
女:你好野 .. 兩個八婆*記住你地`` (走左T^T)
我:=V="個頭濕哂``
寶:咩事牙岩岩?咁嘈` 你個頭搞咩=口=
我:你吾好再遲D先起身牙`** 吾好再提-0-
希:上我屋企正好你個頭先喇`

之後就走佬 =WWWWWW=""上牙希個屋企`` 佢屋企刀幾整齊`因為佢同佢牙媽一齊住的 ``
吾明白佢做乜同牙媽一齊住`刀敢帶我同寶寶返屋企 ..T^T`我地上到去`我就比佢推左入廁所沖涼-VV-"
佢仲拎左佢既衫比我著 .. 我沖完涼果陣 * 系到抹身..突然間有個人沖左入黎 .. T 口T`

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6445
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
好睇呀!!
十卜
唔知邊個沖入黎呢=0=
我好想知呀....

頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6266
狀態 離線

N.0.16`
我沖完涼果陣 * 系到抹身..突然間有個人沖左入黎 .. T 口T`*
我:牙 !!!!!!!!! 出去牙 !!(遮住自己=V=" )
??:姐姐..你系邊個牙!?
我:出去牙`出去牙-口-"" (打開門..推佢走)
希:(敲我門)做乜事牙你??
我:系邊走左個細路仔黎牙 ..T 口T`嚇死人`
希:佢系我細佬 -0-"""""
我:....(著好衫..出去=V=" )
希:咁大件既=VVVV=" 吾岩你著TIM`不如比細佬果D你著=0=`
我:食屎喇``你幾時多左個細佬牙!?? 佢做乜無喇喇沖入黎T口T`
希:=V=" 佢岩岩醒左`想去廁所掛`佢比你趕左出黎..系咁喊*0*
寶:有冇比佢睇到?@0@
我:我遮住左=WWWWW=""
峰:(系房入面帶埋個細路出黎-口-" 朗朗乖XD`吾好喊!
我:我比佢咁沖入黎..我刀未喊`佢就系到喊牙!?
希:駛吾駛幫你打佢-V-"
我:吾駛``佢好得意牙個樣 @@"
希:講對吾住牙..喊濕仔`=V=
朗:對吾住牙..姐姐T^T(仲喊-0-)
我:@@乖喇`吾好喊**幾歲牙你`講比我知`XD
朗:5歲半 T^T
寶:咁細個*0*
朗:我返去訓教 ..
峰:咁刀得=VVV="" 牙嘉~你做乜著咁大件3牙!?
我:我刀吾想 .. 冇衫我著牙``牙希果D衫咁大件=0=`
希:比我細佬果D你著=0=`
寶:細得滯 XD`嘿`*
希:牙峰今晚系到訓牙?
峰:是旦* 還掂返到去刀冇野做=-=`
希:喂 .. 你地入我房牙``*費LUN事比老(冇)插=W=

之後我地入左去佢間房 * 發現 原來佢間房刀幾大-口 -""系出面望好似細細間*原來咁大*0*`
我地入左去..就靜哂``熄哂燈..諗住訓 XD`因為果陣好似好夜嚕`*
訓訓下 .. 我同寶寶又系到疑神疑鬼NA T口T`` 又話聽到D聲..搞到牙希同埋牙峰刀吾敢訓 =WWWW=`
訓吾著 * 佢地就開左電佬玩 XD` 佢地仲系到睇鬼古..一路睇..一路讀出黎比我地聽=口=""
跟住佢地吾知睇到乜野..系到大叫-0-""" 仲彈起身```我嚇到個頭撞左落個角到 =@=" 腫左..

頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6331
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
哈哈~
撞鬼牙~
好搞笑牙~

頂部
愛你333
初生嬰兒

會員編號 312472
精華 0
積分 245
帖子 21
威望 0 點
I-See幣 11055 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6266
狀態 離線
  只顯示 愛你333 的帖子
老婆仔,           做乜沖涼唔關好門啊=.=+

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6294
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子
好好睇呀><"
十卜!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...