加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 【原創】+粗口+口語〞《-誰能※實實在在※地告訴我_童話◎§的確§◎存在+┐
載入中 ...
【└鱔魚┘】
初級會員
〝魚毛仔〞

會員編號 290910
精華 1
積分 496
帖子 235
威望 0 點
I-See幣 8365 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-18
註冊天數 6307
來自 *::魚缸♥♥
狀態 離線
【原創】+粗口+口語〞《-誰能※實實在在※地告訴我_童話◎§的確§◎存在+┐

小女第1次作咋,,,作得悟好悟好見怪\\\
仲有你地要劉CMCM...如果悟係姐係悟好睇...
悟好睇我就悟再作落去嫁啦...

人物介紹

女::
鱔魚[[[我]]]::12碎 中2 [[[爆有米]]]
評;;佢係一個勁令,,勁受歡迎既女仔…係d老c眼中係個好乖既學生…所以好多老c都好鍚佢…不過琪實佢都好曳下嫁…因為佢嗲d係黑社會大佬…所以悟會有人蝦佢…佢都幾有愛心下…好中2小朋友… [[[同昕昕,,牙姿勁fd]]]

昕昕::12碎 中2 [[[都好有米下]]]
評;;佢係個幾令,,好乖,,右天真冇邪既女仔…佢都有好多人溝嫁…佢1年級就識鱔魚同牙姿…由於佢嗲d想佢讀好d書…所以就送左佢去美國…佢嗲d係e間學校既校長…所以d老c咩都會就哂佢…佢悟係好識串人…所以佢有咩事鱔魚同牙姿都會好擔心佢…

牙姿::13碎 中2 鱔魚個+姐
評;;佢都好令女下嫁…仲好有2氣天…d老C都好中2佢下姐…但係係d男仔眼中…就係個都幾粗老既女仔…所以冇咩男仔會中2佢…因為佢細細個就係姑兒,,咁岩右俾鱔魚個嗲d收養左…所以佢就係鱔魚個+姐啦…

小琳::15碎 中3
評;;鱔魚,,昕昕,,牙姿個契+姐…佢嗲d係有料之人…都好鍚佢…

琪琪::15碎 中3
評;;佢係小琳個+姐…翼都係鱔魚,,昕昕同牙姿既契+姐…佢嗲d好鍚佢…佢要咩佢嗲d都會俾佢…

玲玲::14碎 中2
評;;姣西一名…成日話字幾係牙朗條女…右成日見仔就姣…佢有d黑社會背景…好憎鱔魚佢地…成日害佢地…

小菁::13碎 中2
評;;佢係玲玲d“口靚”…幾令女嫁佢…好可惜,,[[[姣]]]…中2牙賢…都係好憎鱔魚佢地…成日同玲玲一齊害佢地…

男::
牙朗::14碎 中2 [[[爆爆爆有米]]] 同牙賢住
評;;佢係個勁型,,勁有料既人…成日同鱔魚串…就係咁,,佢就對鱔魚產生左一種悟可以形容得到既感覺啦…[[[同牙賢,,牙浩勁fd]]]

牙賢::14碎 中2
評;;佢係個好型,,右勁cool既人…除左牙朗同牙浩之外,,悟會同琪他人講多句野…真到佢識左鱔魚佢地之後…

牙浩::14碎 中2 [[[超有米]]]
評;;佢同牙朗叉悟多…一樣咁型,,一樣咁有料…只不過係牙朗俾佢好打小小…佢對人好好,,對愛情專一,,右超細心…制別係對昕昕…

牙希::15碎 中3
評;;佢係鱔魚同牙姿個契哥…絕對悟會同牙華鬧交…好好仔…

牙華::16碎 中3
評;;佢係牙希個牙哥…兩兄弟好齊心…佢右係鱔魚同牙姿個契哥…

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
【└鱔魚┘】
初級會員
〝魚毛仔〞

會員編號 290910
精華 1
積分 496
帖子 235
威望 0 點
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6307
狀態 離線

←第一章→

9月1日[[[右係開學既大日子啦…]]]
姿”起身啦,,懶訓豬…
我”俾多5mins我…[[[仲未訓醒…]]
5mins後…
姿”衰妹…仲訓…10mins都黎啦…昕昕係樓下等左我地好耐啦…
我”咩話,,昕昕?!你右悟早響…[[[好似一枝箭咁沖左入廁所]]]
姿”係你悟起身咋媽…
過左一陣…
我”得啦…得啦…行得啦…
落左樓之後…我地一見到昕昕就跑左過去啦…
我”好耐冇見啦…好掛住你哇…>3<’’
昕’’me 2啦…
姿”me 3呀...
all”哈哈*))
昕”悟好講咁多住,,上車先…
我+姿”ok!!*
係格車上面…[[[c家車…]]]
姿”係呢…你幾時係美國番黎嫁??
我”咪係囉,,右悟打俾我地去接你機喎…真係悟夠fd呀…心淡lu=]]
昕”冇呀…琴晚我嗲d問我番悟番黎hk…咁我緊係話番啦…咁咪拿拿淋機票d野…咁咪冇時間call你地囉*…
我”悟怪之得啦,,圓來係咁…係呀,,我好肚餓,,想去m記買d野食食…橫掂右未夠中,,好冇呀?!>3<
姿”右為食…右懶訓…正一豬黎嫁…-3-”
我”咩啵…人地未食早餐媽=))
昕”係啦,,係啦…見係你咋><”停車呀…thx*)
我”都係昕昕最好…鍚哂你>3<”
姿”要昕昕悟屎要我啦…嗚!*[[[扮喊…]]]
我”要要要…兩個我都要,,呵呵=]]”
昕+姿”我先悟要你呀!!哈哈*))
我”-口-“…咁齊既…
昕”緊係啦…
一入到m記,,我就悟小心碰到個人…

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cHaU``
高級會員
♥♥♥reina`

會員編號 219909
精華 0
積分 1967
帖子 720
威望 0 點
I-See幣 10851 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-10-15
註冊天數 6461
來自 亂亂一族``
狀態 離線
  只顯示 cHaU`` 的帖子
我好想睇牙...
快d po啦...

I'MCY.雨=]]`

頂部
ah-jade`
認證會員
T-P-G-S-S`

會員編號 305020
精華 0
積分 2250
帖子 925
威望 0 點
I-See幣 20743 錢
GAME幣 260 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-14
註冊天數 6280
來自 TAI PO *
狀態 離線
  只顯示 ah-jade` 的帖子
咩事黎*
  -vvvvvv- '

私はあなたを愛します {我愛你。}

愛です必然的にの  愛是天注定的`
頂部
【└鱔魚┘】
初級會員
〝魚毛仔〞

會員編號 290910
精華 1
積分 496
帖子 235
威望 0 點
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6307
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 cHaU`` 於 2007-5-15 06:37 PM 發表
我好想睇牙...
快d po啦...

thx你呀...
e+ post~!!!

頂部
【└鱔魚┘】
初級會員
〝魚毛仔〞

會員編號 290910
精華 1
積分 496
帖子 235
威望 0 點
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6307
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SuiBABY520` 於 2007-5-15 06:42 PM 發表
咩事黎*
  -vvvvvv- '

e+ post俾你睇...

頂部
【└鱔魚┘】
初級會員
〝魚毛仔〞

會員編號 290910
精華 1
積分 496
帖子 235
威望 0 點
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6307
狀態 離線

←第2章→

我”我頂…邊個行路悟帶眼呀…
a”小姐…好似係你碰到我喎…仲話我碰到你…你冇野呀…
b”算啦…見佢令女,,,悟好同佢嘈…我地走…
我”算佢識做啦*…
昕”下…咁佢都得…勁哂啦…o咀囉[[[好細聲咁同牙姿講]]]
姿”佢係咁嫁啦…你第一日識佢呀…-3-”[[[好細聲咁答番佢…]]]
我地買完野之後就番左學校LU!*
昕”喂…行快d啦…好想快d知咩班呀我*…[[[之後佢就以9秒99既時間跑左過去啦~*…]]]
姿”- -”佢係咪田徑嫁??\\\
我”哈哈…我都悟知呀=]…
姿”呵呵*))e~!佢快到悟見左喎…=-=”快d搵番佢先啦…
昕”喂…*[[[好大聲咁係鱔魚後面講*…]]]
我”哇=]]…你個死女包呀…想嚇死我呀…
姿”咪係…人嚇人,,嚇死人嫁…
昕”洗悟洗咁呀…仲諗住話你地天你地咩班…e+…悟講啦…字幾睇啦…哼*~[[[扮到好嬲咁走左
去…]]]
我+姿”[[[追上去]]]昕昕,,,梳梳呀…悟好嬲啦…
昕”[[[笑…]]]玩你地咋…-v-”2a呀我地...!!
另外一邊…圓來一直有人望住佢地…
--------------------------------------------------------------------------
想豬咩人...俾d cmcm我啦!!!*...

頂部
●→S!U鈴※←
中級會員
此用戶是痴滴

會員編號 255677
精華 0
積分 998
帖子 420
威望 0 點
I-See幣 11226 錢
GAME幣 211 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-1-1
註冊天數 6383
來自 - 媽媽的肚子唷`"*_
狀態 離線
我留CM俾你哇``
我好想豬係咩人呀=)**
po吧,,,,
十卜你架-0-
        P.S   可唔可以做個fd仔呀??
          俾你個msn我丫,,,,ok?`

頂部
pigchloe96
初生嬰兒

會員編號 321969
精華 0
積分 236
帖子 17
威望 0 點
I-See幣 11084 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-21
註冊天數 6243
狀態 離線
  只顯示 pigchloe96 的帖子
十卜你
good...

頂部
【└鱔魚┘】
初級會員
〝魚毛仔〞

會員編號 290910
精華 1
積分 496
帖子 235
威望 0 點
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6307
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ●→S!U鈴※← 於 2007-5-22 06:49 PM 發表
我留CM俾你哇``
我好想豬係咩人呀=)**
po吧,,,,
十卜你架-0-
        P.S   可唔可以做個fd仔呀??
          俾你個msn我丫,,,,ok?`

好,,,我e+ post...
可2呀...
kai-fish@hotmail.com
add我吧~!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...