加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]-◇''+﹏請不要再玩弄我,,我受不起×"*
載入中 ...
檸檬綠茶
高級會員

會員編號 337041
精華 0
積分 548
帖子 519
威望 0 點
I-See幣 12100 錢
GAME幣 277 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-23
註冊天數 6211
來自 世界某一處
狀態 離線
  只顯示 檸檬綠茶 的帖子
[轉]-◇''+﹏請不要再玩弄我,,我受不起×"*

人物介紹:
女主角

丫敏(我):F.2`好COOL`爆令女`好冷靜`成績好勁`同恩`儀好FD`唔信任男仔`好串`好打得`直到某個男仔改變左佢所有野......
丫恩(恩):F.2`好令女`好熱情`好玩得`成績都好勁`同敏`儀好FD`好講義氣`唔清楚自已鍾意牙鋒定牙健`
丫儀(儀):F.2`好令女`好串`好貪靚`FD大過天`鍾意杰`
丫兒(兒):樣麻麻`姣婆`同雯好FD`係靚仔都鍾意`
阿雯(雯)F.2`OK樣令`姣婆`為左丫家轉左我個間學校`好憎我`鍾意家同平`同兒好FD
壇香理子(理子):插班生`好令女`日本混血兒`鋒之前條女`係某大集團大女`鍾意鋒,為左鋒不顧一切`心狠手辣`
壇香桃子(桃子):插班生`好令女`日本混血兒`係某大集團細女`呢個桃子出現令到我地有場大危機`心狠手辣

男主角:
丫家(家):F.2`爆令仔`好打得`好有錢`黑社會大佬個仔`同平好FD`爆鍾意敏`
丫平(平):F.2`好令仔`好打得`都好有錢`黑社會大佬個仔`同家好FD`超鍾意敏`
丫杰(杰):F.2`令仔`好打得`我既阿哥`對我`恩`儀好好`鍾意儀`
丫鋒(鋒):F.2`令仔`好打得`好錫我同儀`特別錫恩`唔清楚自已鍾意牙恩定理子`
丫環(環):F.2`令仔`份人好搞笑`同家`平好FD`鍾意敏不過冇人知`
丫健(健):F.2`好型`家條靚`同家都好FD`鍾意恩`

P.S牙韻同牙樹去左L.A讀書`

人物會隨著故事增加....
NO.1

「為你打開 時間的鎖 讓愛自由 不被他束縛」<---(電話鈴聲)

我:喂!乜水...(好cool--)

恩:小敏呀!起左身未呀?

我:嗯..俾你個管家婆嘈醒左...(好明顯係假既)

恩:好呀!!你叫我管家婆..以後都唔叫你起身囉!!哼...

我:sor囉!靚女..唔好嬲啦!係我唔岩係我唔著..最多一陣間請你食早餐囉!(無奈ing)

恩:啦...你話架!我冇逼你架!快d落黎啦!!俾5鐘你啦!!樓下等你...bibi

我:ok

5分鐘後.....

我:得啦...

恩:小敏,好準時wo!

我:梗係啦!儀呢?

儀:hihi!小敏,你掛住我呀??

我:嗯....(笑左笑)

敏心諗:只有同恩,儀一齊,我先可以表現到我既真面貌!

恩:喂喂!我係度架!走啦...去食m記,小敏你請我呀!

儀:小敏,我呢??(扁嘴+嗲我)

我:ok..今日我請囉!!

儀、恩:敏敏萬歲.....

m記......

我:咩餐...(回復番本來既性格)

恩:um.....3號啦!

儀:me222....

我:ok.....

我:食完啦!!走啦!

恩、儀:嗯.....

番學途中.....

儀:你估我地會唔會同班呢?

恩:梗係會啦!!哎呀.....(講講下,撞到個男仔)

NO.2

恩:梗係會啦!!哎呀.....(講講下,撞到個男仔)

男:喂!你行路唔戴眼架?

恩:sorry呀!(恩講完之後就抬頭)

恩心諗:好靚仔呀!可惜唔係我鍾意類型....唉....

男:sorry大晒呀!(又幾靚女wo)<--心諗

我:喂!!佢都同你講左sorry啦!仲想點呀你!!(此時此刻既我好cool好有型)

男:我想點關你撚事呀!!(嘩..呢條仲索...)<----心諗

我:擺明撩交嗌姐.....

男:好明顯啦!!

我:屌你呀!!人地say左sorry就原諒人啦!仲係度撩架嗌!

恩:算啦..敏呀!走啦!咪事同d冇謂人嘈啦!!

儀:係囉!再唔走就遲到啦!!

我:唔.....(仲係好火)

男:喂!!

我地走緊個陣....佢係度嗌...

男:敏...我溝硬你呀!!(大叫)

好可惜佢地聽唔到.....

個男仔講完之後就上左架車走左....

學校......

我:條仆街都on9既.....

恩:算啦!!

我:好啦!!聽你話啦!!(笑左笑)

廣播:「請各位同學到操場排隊!!」

儀:喂!!過黎排隊啦!!

我同恩:嗯!!

另一間學校.......

同學a:喂....家呀!頭先你做咩遲到既??

家:冇呀!!係丫!!平呀!幫我同老師請1日假

平:下...你做咩事要請假呀?

究竟牙家因咩事請假呢??
想知就回啦!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
lucy963
初生嬰兒

會員編號 349269
精華 0
積分 206
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10991 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-21
註冊天數 6183
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 lucy963 的帖子
好好睇呀.......快d post啦

hihi'
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
lucy963
初生嬰兒

會員編號 349269
精華 0
積分 206
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10991 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-21
註冊天數 6183
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 lucy963 的帖子
㊣﹍〃獨自世界“〞

hihi';        幾好睇呀...^^

hihi'
頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6191
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
sup...
po啦..po啦..
我覺得......
d粗口幾順...xD

頂部
亞桂
初生嬰兒

會員編號 355468
精華 0
積分 253
帖子 20
威望 0 點
I-See幣 11102 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-5
註冊天數 6168
狀態 離線
  只顯示 亞桂 的帖子
好想快D睇到下一章..
sup__==

頂部
★牙∥恩☆
中級會員

會員編號 348335
精華 0
積分 982
帖子 323
威望 0 點
I-See幣 13989 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-7-19
註冊天數 6185
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 ★牙∥恩☆ 的帖子
點解要請一日假既??

頂部
亞桂
初生嬰兒

會員編號 355468
精華 0
積分 253
帖子 20
威望 0 點
I-See幣 11102 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-5
註冊天數 6168
狀態 離線
  只顯示 亞桂 的帖子
怏D po la//
我好心急呀...
sup//

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...