加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}怎麼會那麼笨=]{口語}{粗口}=]+卜吧xD
載入中 ...
`妍
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 216480
精華 0
積分 3926
帖子 2897
威望 0 點
I-See幣 14357 錢
GAME幣 3463 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-10-2
註冊天數 6440
狀態 離線
  只顯示 `妍 的帖子
cm 到
好正bo 一次睇成幾集
加油呀 ~

*{-把頭靠在你的肩膀 能感受到最暖的心房♥

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小LA
初級會員

會員編號 330238
精華 0
積分 707
帖子 215
威望 0 點
I-See幣 13046 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-7
註冊天數 6192
狀態 離線
  只顯示 小LA 的帖子
好LA
LET ME黎SUP你LA`
今朝睇到我差D唔記得番學牙``

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6174
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子

QUOTE:
原帖由 傻妍 於 2007-6-27 02:37 PM 發表
cm 到
好正bo 一次睇成幾集
加油呀 ~

嗯-*
       THZ"!!!

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6174
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小LA 於 2007-6-27 02:40 PM 發表
好LA
LET ME黎SUP你LA`
今朝睇到我差D唔記得番學牙``

嗯-*THZ"!!!
             唔記得反學-V-

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6174
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 24

阿純帶佢地行過阿瑜果邊..

純 :老公

[瑜攬住阿純條腰] :番黎喇..老婆

純笑笑

傑 :阿嫂介紹下啵

純 :好呀..呢個咁細粒既就係阿昕..呢個為食妹就係阿兒..呢個咁粗暴既呢就係嘉嘉喇

傑 :哈哈..阿嫂你講哂佢地D優點比我地聽啵

純 :哈哈..

傑望住佢地3個 :HALO..我叫阿傑

阿麟 :我叫阿麟

阿偉 :我叫阿偉

兒+嘉+昕 :HALO

樂 :你地好似係度相體咁

嘉 :你去死啦 [自從阿CA件事已經唔中意佢..不過都好中意呢個朋友]

昕 :我想篤波呀

偉 :好丫..我比你篤

傑 :一係篤珠啦我地

麟 :仲有邊個篤呀?

純 :嘉嘉囉..佢識篤架..

嘉 :下..唔係嘛..

純 :你好叻架嘛..頭先又笑我蠢

嘉唔出聲

瑜 :咁我..阿昕..阿偉..阿麟篤啦:::

純 :好似蝦女仔咁

兒 :你一陣就唔會咁講架啦

篤左唔知幾多板...總之我地冇篤果D就悶左成2個鐘都有啦

偉 :哇..真係睇你唔出啵..咁勁既

昕 :下..唔係呀,,你咪仲勁

偉 :傻啦 [唔知點解阿昕讚佢..佢怕羞]

樂 :唔好講喇...走啦不如

瑜 :去邊呀

樂 :我番去架喇..好累

純 :咁早呀..聽日唔洗番啵..

昕 :係啦..我唔想咁早走呀:::

兒 :我突然間好想BBQ呀

嘉 :好提議

傑 :你地D女仔真係叻..話做就做

瑜 :老婆你想唔想去呀

純 :OK LA..但仲著住校服架囉我想講

樂 :不如去我度燒啦

兒 :你住邊呀?

樂 :淺水灣

昕 :又係有錢仔

傑+麟+偉 :你地唔知既咩

昕 :好熟咩= =

偉 :唔熟架 [好緊張]

樂 :喂..點架姐係

純 :不如我地個個番屋企換3先啦..

嘉 :咁邊個買野

傑 :我地男仔買啦..

純 :咁電聯啦..

各自回家.....

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6174
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 25

各自都回到家換衫了..正當阿純沖完涼出黎..想換衫果陣..

O都O都O都 [電話響]

純 :喂..點呀大小姐

嘉 :阿純你著咩3呀?

純 :下..未知呀..岩岩沖完涼你就打黎喇

嘉 :死啦..我唔知著咩3好呀..

純 :下..去阿樂BBQ咋啵..洗唔洗呀?

嘉 :我驚有人笑我柒呀 [但嘉嘉係好潮]

純 :點會呀..你意思拍邊個先

嘉 :[即刻扮傻]冇野喇..我諗下啦

純 :咪扮野..快D講

嘉 :唔知呀..出門口打比你啦 [CUT線]

收左線之後阿純都冇乜諗..因為如果係既..遲早都一定知..所以佢就快快脆換3..換完就打比阿瑜

純 :喂..老公

瑜 :點呀傻婆

純 :換完喇我..你得末呀

瑜 :岩岩JEL完頭

純 :咁之整架你

瑜 :比你睇我最靚仔既一面

純 :傻佬..我點去阿樂度呀

瑜 :我黎接左你先啦..

純 :好丫..你黎我度丫..因為嘉嘉都未攪惦

瑜 :黎你度....你唔驚我....哈哈

純 :死啦你..快D黎啦..拜拜

瑜 :好啦..拜拜

阿純冇野做...就打比嘉嘉

純 :喂..嘉嘉..得未呀..

嘉 :仲未諗到呀

純 :下..我換完喇

嘉 :咁急做咩..而家先6點咋嘛

純 :入去都要個幾鐘啦

嘉 :冇所謂啦..

純 :你快D啦..阿瑜黎緊接我地喇

嘉 :哈哈..比你地親熱下先啦

純 :死啦你...OK打比我啦

嘉 :拜拜

純 :喂..老公你係邊呀

瑜 :到左啦..樓下呀

純 :4座2B丫

瑜 :等我啦老婆仔

純 :拜拜

唔洗5分鐘..

叮噹..[門鐘]

阿純一開門..阿瑜就咀落阿純度...

一直係門口KISS...大約兩分鐘後..阿純推開左阿瑜..

純 :入黎先啦..係門口做乜呀傻佬..

瑜 :知喇..

佢地行左SOFA坐低..

之後點呢....HAHA

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6174
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 26

佢地就坐左係SOFA度

瑜 :今日老婆好索啵 [著左件吊帶[露腰]+牛仔裙]

純 :痴線!咁BBQ熱架嘛

瑜 :咁又係..不過唔中意你著咁小

純 :一係我入房換啦 [講完就行左入房]

阿瑜就跟住佢入

純 :做咩跟住黎呀傻佬,,我換3呀

瑜 :你咪換囉

純 :痴線架..快D出去

瑜 :唔制

純 :唉..好啦好啦.,.入黎啦

入到房...阿瑜都掛住睇阿純間房都睇唔到佢換緊..正當佢回神時..已經換完LU

瑜 :哇..咁快既

純 :係呀..

瑜 :E..冇得睇TIM [笑笑口]

純 :傻佬..之後挨左係阿瑜度

瑜 :老婆..雖然你呢件係多布D..但都露腰架啵

純 :我再搵下邊件好D啦

瑜 :唔洗啦..[講完一野KISS左阿純個咀度]

KISS左5分鐘到..就放開左

純 :我去拎番隻錶先..[行左過去個櫃度]

阿瑜係後面攬住阿純...阿純FEEL到有D硬物頂住佢...唔通....?

阿瑜開始KISS阿純條頸..一直錫..隻手好唔聽話咁游到去阿純胸前 [其實阿胸身材幾正..34C]

阿純轉身..[傻佬..做咩呀]

瑜冇應佢..繼續錫佢條頸...一隻手伸左阿純件衫入面摸個胸..一隻手就除緊阿純條裙...

純 :嗯..嗯..做咩呀?

阿瑜一手抱起佢..訓左落床...男上女下

瑜 :你唔想呀?

純 :[面紅] 你想要呀?

瑜 :我想呀..你摸下 [捉阿純隻手摸佢果度]

阿純即刻縮手//

阿瑜開始幫阿純除3除BRA...由頸KISS落個胸度...之後一輪愛撫後...腰一用力..就同阿純身體結合...由慢變快..但都係溫柔的

瑜 :痛唔痛呀老婆

阿純擰頭..

瑜 :如果痛要同我講呀

純 :嗯...嗯..知道喇

阿瑜見到阿純咁ENJOY..都冇再講野...直至完成為止......

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6174
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO .28

得番佢地4個女仔係屋入面..

昕 :我地會唔會好衰呢..係度嘆冷氣

兒 :我地出到去..都唔會比我地幫架啦 [係度說服自己= =]

嘉 :咁又係..我地女黎架嘛

純 :咁洗唔洗出去幫下佢地呀

兒 :唔洗啦..係度傾下計啦

昕 :係囉..

兒 :阿純你同阿瑜識左好耐架喇

純 :緊係唔係啦..今日咪第5日囉..

昕 :姐係入黎先識?

嘉 :係呀..估佢地唔到哩

兒 :係呀..好似咁恩愛咁..

純 :哈哈..我都唔知點解會咁

嘉 :哈哈..係囉..仲咩左TIM [佢地4個已經FD到冇咩唔講架喇]

純 :喂..你唔好嘈啦

昕+兒 :FD WO

純 :唉也..唔係呀 [即刻無奈]

嘉 :我都幫你唔到

昕+兒 :唉..算啦

純 :唔係呀..我講喇我講喇

兒 :講啦

昕 :快D快D

嘉 :你地都轉得幾快

純 :咪就係嘉嘉咁講咋MA

昕 :姐係咩

嘉 :攪左囉

兒+昕 :下!咁快

純 :嗯...

嘉 :所以咪話阿瑜叻囉...咩都攪得惦阿純..以前純拍拖咩都唔比架..

純 :係囉..其實我都唔知點解..我好中意佢囉..唉

昕 :洗咩唉姐..而家你地幾好丫

兒 :係囉..日日都咁SWEET

純 :就係咁我先怕好易冇.....

嘉 :唔好諗咁多啦...順其自然啦

嘉嘉講完呢句..出面就傳黎阿樂既聲音

樂 :4大美女..快D黎食野啦...整好哂喇

4個一齊 :知道喇

樂 :哇..你地真係認架

4個 :死啦你

之後就出左去BBQ...

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6174
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 29

佢地就出哂去..一齊BBQ

嘉 :WA..好熱呀...HELP

純 :大小姐..你已經背心架喇..仲想點

嘉 :都熱架

傑 :一係你坐黎呢邊..冇咁熱..個火唔向呢邊

嘉 :又好 [行左去阿傑果邊]

昕 :有冇人可以幫我吉野呀

偉 :我幫你丫

瑜 :WOW..有人好主動啵

純 :你唔好理人地D野LA

瑜 :係係..知道..老婆想食咩..幫你燒丫

純 :冇所謂啦..老公燒乜都食

阿樂望住佢地冇出聲...拎左啤酒飲

兒 :哇..你咁早就飲酒喇

樂 :係呀..你飲唔飲呀?

兒 :好呀..

阿樂拎左比阿兒..

大家都食左一段時間了

嘉 :喂..好悶呀..搵D野玩啦

傑 :你想玩咩丫咁..

嘉 :入去玩色鐘丫不如..呢度咁熱

純 :好呀好呀 [阿純色鐘猜拳樣樣精..飲酒叻]

佢地全部就入去玩

純 :不如猜PARTER丫

瑜 :好丫..我要同老婆一PAIR..

純 :傻佬..緊係啦

傑 :咁我同嘉嘉囉..

偉 :昕..不如你同我丫..[口疾疾咁]

昕 :好丫[笑]

純 :等陣先..咁阿樂咪冇人PART囉..

樂 :冇所謂啦..我唔玩都得既

純 :一係咁..我同你PART...多一隊..好冇"?

樂 :咁是但啦

純 :好啦..開始玩...

就係咁..玩左好耐好耐...

阿昕..阿兒..嘉嘉..都貓哂...

阿偉同阿麟阿瑜都唔係好得...

其實可以話..除左我同阿樂..個個都死哂...訓哂係SOFA..

純 :好咋呀佢地

樂 :係囉 [其實佢好想留住呢一刻..可以同阿純單獨相處]

純 :出去丫..我想吹下風..醒下呀個人

樂 :好丫

純 :樂呀..點解你呢排成日都唔開心咁既

樂 :下..有咩?

純 :嗯..做咩事呀..有煩惱?

樂 :可能啦..[個樣仲愁]

純 :咩煩惱呀..講黎聽下..錢你又唔愁..女更加唔洗講啦~FD?

樂 :點會..你今晚見到呢D..已經係我最好既兄弟..你見到我地邊有事

純 :咁做咩呀?

樂冇出聲

純 :喂呀..講啦

樂 :[實在頂唔順阿純咁溫柔..加上酒精既作用] 我中意左個女仔

純 :邊個呀邊個呀

樂 :佢唔會中意我架

純 :點解呀?你幾好丫

樂 :你覺得我好咩?

純 :識落都好好架..不過花心左D囉

樂 :我真正中意既..唔會架 [好緊張咁講]

純 :唔中意..你就唔好一齊喇...知唔知呀?

樂UP一UP頭..好似想對邊個承諾D咩咁

純 :番入去喇..我聽到D聲..好似醒左

樂 :嗯
係呢一刻..阿純唔知道一句說話會改善左一個人....

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6174
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
NO. 30

上回講到..阿純唔知佢既一句說話改變左一個人..

阿純同阿樂番番入去..阿瑜即刻跑過黎

瑜 :老婆去左邊呀你?[望一望佢..望一望阿樂]

純 :冇呀..你地個個都貓哂..同阿樂出左去吹下風咋嘛..傾下計

阿瑜即刻攬實阿純 :嚇死我喇..唔好周圍走

樂 :洗唔洗驚死咁呀白痴仔

瑜 :唔係..我老婆仔咁靚..我日日都要擔驚受怕佢比人搶走架嘛 [雖然笑笑口..但好似有骨咁]

樂 :哈哈,,咁你睇實d..我沖個涼先

之後d人都醒醒地..好似訓左陣就好精神咁

嘉 :好頭痛呀

傑 :有冇事呀?[好溫柔]

嘉 :下..唔知呀..好痛囉

傑 :一係你挨落黎訓下丫

嘉 :下....

個個都望住佢地兩個...阿偉心諗...傑仔又出動喇

嘉 :唔洗啦..我去洗個面得喇

純 :阿樂沖緊涼啵

傑 :哦..樓上仲有toilet..我帶你上去

嘉 :哦..好丫

之後嘉嘉就跟左阿傑上去

傑 :拿..呢度就係 [想轉身走]

嘉 :喂..等埋我先落去丫

傑 :下..

嘉 :我怕黑架..

傑 :哦..好啦..去啦去啦..等埋你

嘉嘉就入左去toilet..傑就係度諗..呢個女仔好得意...自己好似對佢有d野咁

嘉 :去完喇..落去啦

傑一手拉住嘉嘉

嘉 :做咩呀

[傑放左手] 有d暈..企多陣先 [講大話..]

嘉 :你有冇事呀?

傑 :冇呀..企陣得架喇

嘉行左阿傑身邊..扶住佢

傑 :你好可愛..

嘉 :你飲醉喇

傑 :我醒哂喇..你有冇男朋友

嘉 :冇呀...我呢d女仔點會有人中意

[阿傑托起嘉嘉下巴] 你咁好..點會冇人中意..[講完就一啖錫左落去]

嘉嘉當然冇反抗啦..因為佢對阿傑都有d野..

傑 :老婆我地落番去喇 [拖住嘉嘉]

嘉 :邊個係你老婆啵

傑 :邊個比我拖住咪邊個囉..傻婆

嘉笑..冇出聲..一齊落番去

個個見到佢地拖住手落黎都係度wow...得阿偉同阿麟既面色有d難睇...

究竟咩事呢???

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...