加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創] ☆+請好好享受 ... 這場[ 遊戲 ] !!} [一口氣PO三回]
載入中 ...
千影…*
初生嬰兒

小千 =]

會員編號 261310
精華 0
積分 341
帖子 26
威望 0 點
I-See幣 10799 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-14
註冊天數 6375
狀態 離線
  只顯示 千影…* 的帖子
[原創] ☆+請好好享受 ... 這場[ 遊戲 ] !!} [一口氣PO三回]

十年前

" 包剪泵~ "

" 哈哈 , 牙希你輸左 "

" 到你做鬼啦 , 藍我地快D走 "

" 凜你等埋我 >口< "

" 嘩 !! 你地跑咁快我點捉 ?? "

---------------------------------------------

千 語 =]

我系作者小千 XDD

吾正人物介紹了

反正睇睇下都會明 -3-"

第一次作 ,, 比D意見我BA ><

請回PO回PO回PO回PO回PO回PO

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
千影…*
初生嬰兒

小千 =]

會員編號 261310
精華 0
積分 341
帖子 26
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6375
狀態 離線
第一回

返到宜家 =3=

司機 : 藍小姐 , 到左啦 , 請落車   ( 幫藍開左車門 )

同學A : 嘩 ! 佢今日又坐名貴房車返黎 ...

同學B : 佢就好啦 , 屋企咁有錢 !

同學C : 真系同人吾同命 -3-

我正返好條裙 , 落左車 ...

同學既叫聲我都已經聽慣哂

日日都聽點會吾慣 - -"

有完美既樣 , 有完美既身材 , 有完美既家庭

就系我 ------- 程 . 雪 . 藍 !  >V<

..................................

好小也今回 -33333-"

下回會多D XD

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
千影…*
初生嬰兒

小千 =]

會員編號 261310
精華 0
積分 341
帖子 26
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6375
狀態 離線
第二回

由 : 藍藍你返黎啦 >W<  ( 攬藍 ) << 傳說中既熊抱 XDD

我 : 嘩 !!!!!!!!!   ( 失平衡 ,, 仆倒 = = )

怡 : 吾好玩啦 ! 我岩岩見到藍個櫃到又有信 ( 奸笑 )

由 : 我又要睇 !! ( 衢返入課室 )

我 : 喂 ! 等陣 !

由 : ( 拎住張情信 , 大聲讀 ) 我親愛的雪藍 , I LOVE YOU , BY 愛你的男生

我 : ( 完全呆哂 )

怡 : ( 偷笑 )

我 : 呂曉怡 !! 你可吾可以吾好系由面前講 !?

怡 : 玩下姐~

我 : 今日吾車你返歸 \3/  

怡 : 吾好啦 T3T

我 : 自己搭車啦你 \3/

由 : 老師黎啦 >口<

我地NaNa林坐番埋位

呂曉怡 同 葉嘉由 都系我死黨 =3=

佢地一個花痴一個白痴 -口-

當老師講講下書 ........

" 突然之間很喜歡你恨我 ... " << 我電話響

我 : 喂 ,, 邊位 ?    ( 電話 )

我 : 系 ................ 系 ................. 宜家 !?         ( 電話 )

.................................

千語 -3-

今回好無聊低B  =3=

主要想比大家睇佢地既性格 ^^

頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6334
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
十卜~
邊個打畀佢牙~
post 啦~

頂部
千影…*
初生嬰兒

小千 =]

會員編號 261310
精華 0
積分 341
帖子 26
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6375
狀態 離線
第三回

MISS : 程同學 !! 上堂吾可以開電話 !

我 : 哦 ................ 下 !?      ( 電話 )

MISS : 程同學 !?

我 : 咁姐系點 ?      ( 電話 )

MISS : 程雪藍 !!

我 : 咦 ! 你收聲啦 ! 咁嘈我點聽電話 !?

MISS :  ( 嬲到冇聲出 )

我 : 得啦得啦 , 咁我宜家返黎    ( 電話 )

怡 : 喂 , 咩事 ?

我 : 我都未知 , 我老豆話好緊要喎

怡 : 咁點牙 ?

我 : 我宜家返去囉

我 : MISS , 我早退牙 ! 請假紙聽日比 ...

出左學校之後

我叫左的士就返屋企 !

究竟咩事我都仲未知 !

----------------------------------------------
千語 XD

下回就會見到男主角了 XP

頂部
小LA
初級會員

會員編號 330238
精華 0
積分 707
帖子 215
威望 0 點
I-See幣 13046 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-7
註冊天數 6230
狀態 離線
  只顯示 小LA 的帖子
男主角唔會係佢老豆MA?!

頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6334
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
男主角...邊個係牙~
十卜~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...