加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創] **跌在愛與不愛的邊緣,,再也爬不起來 第2p0st na`+卜我na`
載入中 ...
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
I-See幣 14155 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-26
註冊天數 6362
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子
第七 7#

--------------------------------------------------------------
一星期又過去,,,
嘉覺得同軒一膂好似開心d…
到嘉決定架時間na`
嘉 ` 我選左….你  (行去銘邊)
當軒覺得好down個陣,,,
嘉行左去去軒度..
嘉 ` 係你牙,,軒…
軒 ` 真係我!?我係咪發緊夢
銘 ` 你冇發夢牙,,,嘉鐘意個個係你,,,唔係我…   (down爆)
嘉+軒 ` 唔好咁na….
銘 ` 我明架na,,,你地要恩恩愛愛牙,,,軒,,唔好比我乘虛而入牙!!
軒 `我又點會比到你乘虛而入呢??
嘉 ` (笑)
銘 ` 知就好na...好na,,,唔阻你地sweet na!88
嘉+軒 ` 886

軒 ` 個時仲以為你選左銘tim,,,嚇死我na
嘉 ` 我2+咪係你隔離LO..
軒 ` 咁又係,,老婆!!
嘉 ` 邊個話做你老婆牙,,,唔知醜!!
軒 ` 係牙,,我係好醜架,,不過有人要喎...呵呵
嘉 ` 信唔信我唔要你牙拿!!
軒 ` 好驚牙!!

--------------------------------------------------------------------------------------
金集真係好sweet呢!!
回p0zz na...!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
TING(x
初生嬰兒

會員編號 208180
精華 0
積分 380
帖子 20
威望 0 點
I-See幣 11057 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-9-3
註冊天數 6507
狀態 離線
  只顯示 TING(x 的帖子
+卜*v*
好睇牙.比心機作埋落去牙

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6362
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子
金日升中放榜,,,派到銘基,,,
but金日都唔得閒,,,,唉,,,
sor,,聽日先打,,
你地唔sup我,,我唔打,,,xD=]

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6654
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
揀左軒^^
佢地好SWEET呀

我叫Dong : ]
MsN:SkY_MhT@hotmail.com
♥可以做個朋友嗎?
頂部
呀乂欣
初生嬰兒

會員編號 337686
精華 0
積分 245
帖子 20
威望 0 點
I-See幣 11057 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-25
註冊天數 6213
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 呀乂欣 的帖子
十卜十卜_
快D POST LA`

頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6362
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子
嗚,,,,,終於正好na
好,,我p0zz na,,,but冇人回既,,,t^t
第八8#

---------------------------------------------------------
第2日要番學,,,
嘉2+係屋k樓下...

嘉 ` e,,,軒你係度既...
軒 ` 我特登黎陪你番學+..開唔開心呢?!
嘉 ` 麻麻na..    (扮野,,,xD)
軒 ` 唔好扮野na,,,我知你係好好好..勁開心既
嘉 ` of coz唔係na...   (點解佢知既  @@)
軒 ` -3-,,,冇你附...
嘉 ` 行na...

點知佢地咁岩撞正姣丹喎...
姣丹 ` e,,,軒軒你做咩同個咁豬架女仔一齊ge!?
軒 ` 你話邊個豬牙?!姣丹...
姣丹 ` 你話咩話!?姣丹?!哦,,我明na,,,一定係你隻豬講我壞話na,,
嘉 ` 喂,,,你好na喎...邊個叫做豬牙?!我有名你叫架,,,好似你咁,,你叫姣丹,,,我叫牙嘉!!
姣丹 ` 哦,,你叫嘉呀,,,就係你隻嫁豬(嘉豬)牙,,正到我同軒軒散!!你睇住黎牙!!
軒 ` 你好na喎,,嘉..我地走na!!
嘉 ` 好,,,

-------------------------------------------------------------

係咪作得短左d?!
想我作多d,,plzz回我na..
如果唔係,,我唔作na-3-

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6654
狀態 離線
作得太短
po 多d啦

♥可以做個朋友嗎?
頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6362
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子
第九 9 "

------------------------------------------------------------------------
佢地返左學校後......

嘉 ` 金日有個女仔,,,好似叫姣丹...佢金日見到我同軒,,,仲叫我小心d...
雨 ` 姣丹?!佢唔係叫xx丹牙...
嘉 ` 好似係,,,做咩牙??
雨 ` oh!!個個係黑社會大佬之一,,之前係同軒拍施,,不過好快就同軒散左
嘉 ` 下!?唔係牙??
雨 ` 不過我諗佢唔會點正你掛,,,
嘉 ` 希望na,,,,

小息,,,
嘉 ` 軒,,,金照個個女仔,,佢,,係咪黑社會架??
軒 ` 牙?!做咩咁問 ??
嘉 ` 都係冇野na...
軒 ` 做咩姐...?
嘉 ` 冇,,,我地臨走個陣,,佢叫我小心d姐...
(銘係後面..)
銘 ` hey...嘉你洗乜驚喎,,軒唔保護你,,咪等我黎保護你lo
軒 ` (笑)咪係lo,,,xD
嘉 ` 咪玩na...

放學...
嘉 ` 金日冇事發生,,,個丹都冇黎搵我,,,佢真係好笑,,又叫我小心d,,
雨+軒+銘 ` 乜你好想有事咩??
嘉 ` 麻麻na,,,不過有你地保護都幾好架!!
雨+軒+銘 ` -3-

隔左一陣,,,,
嘉 ` 好na,,唔洗送我na,,,都到na,,88
軒+雨+銘 ` 咁好na,,,88

點知.....

----------------------------------------------------------------------------------------
跟住會點呢??
回p0zz na
如果唔係唔作,,,xD

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6654
狀態 離線
點知就出事啦
我諗

♥可以做個朋友嗎?
頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6362
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子

QUOTE:
原帖由 牙東 於 2007-7-13 03:10 PM 發表
點知就出事啦
我諗

係,,,不過有d唔同掛,,,,
我都未諗好牙,,唉...
比d時間我,好快作好,,,等我!!
thzz你!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...