加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉載╭×叛逆°≠ST.JULY高校"*故事到左大結局啦......thx你地支持牙
載入中 ...
Ling_wai
中級會員

會員編號 328395
精華 0
積分 795
帖子 305
威望 0 點
I-See幣 13597 錢
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-3
註冊天數 6220
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 Ling_wai 的帖子
+++ CASE 12 +++

{某地下室}

雅:: (比人用繩札住,,用身體不停搖浩*)江永浩‵‵快D醒LA,,,

浩:: (比人札住,,半昏醒)E到係邊到?!,,

雅:: 我,,我5知AR..(驚)

龍:: (打開門)強哥!!‵兩條卜契都醒左LA!!,,

強:: (行入去,,攞張摺凳坐喺到)哈‵‵抵死丫!!同黑社會玩野AR?!*

雅:: (吐口水落強*到,,微笑)哈,,

強:: (打左雅*1巴,,扯住佢D頭髮)死靚妹丫,,賤得黎都幾靚架BO‵XP(摸雅*塊面)

浩:: 你隻污糟手,,放開佢!!‵(惡)

強:: 你真係打少陣都5得!!(攞張摺凳大力打浩*)

浩:: ……(痛到咬緊牙關,,流好多血)

雅:: 浩,,,(想喊)5好打AR!!5好打…(用個身頂住強*,,5比佢接近浩*)

強:: 得‵‵(淫笑)靚女叫到!!緊係可以LA..不過,,係咪有番少少......(又摸雅*)

雅:: (大力咬住強*隻手指)求你係比面你!!(喺衫袋攞用平時介手把介刀介開條繩)

強:: 賤女人!!‵(摸住腫左GE手指)

雅:: (用介刀篤住強*條頸)嘻‵*

龍:: 強哥!!..(行過去救強*)

雅:: 5好行埋黎AR!!*我插死佢架,,

強:: 哈‵好彩我都有後着(攞把槍出黎指住雅*)你估下你把介刀快定我D子彈快?

雅:: (掉低把刀,,絕望咁跪喺地下)……

強:: 你個8婆!!‵‵想威脅我?!(淫笑,,扯開雅*件衫,,想姦左佢)

浩:: (即刻撲去,,用鐵頭功頂強*)卜契!!你夠膽再用你隻污糟手掂雅,,我就殺左你!!

強:: 吖!!‵(痛到大叫)你好似仲未搞清狀況喎XP

浩:: 係咩?!‵‵(微微邪笑)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Ling_wai
中級會員

會員編號 328395
精華 0
積分 795
帖子 305
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-3
註冊天數 6220
來自 hk
狀態 離線
+++ CASE 13 +++

業:: (同班人攞哂架餐衝出黎)浩哥‵‵我地遲左..

龍:: (即刻想走)……

浩:: (好辛苦咁慢慢起身)原來E‵D就係叫兄弟,,好彩我冇你E‵D兄弟啫!!*(奸笑)

強:: 你地5好5記得,,我仲有絕招..(用槍大力指住雅*)

雅:: (沮喪,,怒睥強*)……死開LA!!‵‵(起飛腳踼走強*把槍)

強:: ……(5甘心)

業:: 哇!!*YAYA姐好勇,,(同班人1齊拍掌)

雅:: (行去汁把槍黎睇)挑‵‵都估到把槍係假架LA,,5係冇理由連開槍都冇膽!!*

業:: (班人走哂,,扶起浩*慢慢行)YAYA姐!!*走LA,,你仲要搞惦鬼婆珊..

雅:: 係GE..(用手整把槍形,,指住強*)BAN!!‵‵(玩完之後走左)

{3E課室}<---3日後”*

雅:: 鬼婆珊!!‵同我死出黎!!

珊:: YA..YA..姐......(勁驚)

雅:: 我行開左幾日啫,,咁快想做大LA,,?!*下‵‵

珊:: 我..我..諗住幫YAYA姐你睇住先啫……

雅:: 算LA!!‵……

珊:: 你肯原諒我,,?!*(驚訝)

雅:: 係AR..(5耐煩,,走左)

浩:: (同潔*傾完,,即刻去搵雅*)喂‵‵小雅!!*

雅:: 好少5叫我8婆喎‵浩哥..(諷剌)

浩:: 妖‵‵難得我地關係好番DD,,洗5洗又咁串嘴AR?!*

雅:: 係咩?!,,我不嬲都係咁講野架‵LA…

浩:: 是但你LA,,*\鬼婆珊佢..你點處理?‵‵(1齊伏喺走廊GE駁到)

雅:: 佢係我唯1‵1個FD=]*我可以點處理?!......(番課室)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Ling_wai
中級會員

會員編號 328395
精華 0
積分 795
帖子 305
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-3
註冊天數 6220
來自 hk
狀態 離線
+++ CASE  14 +++

{學校門口}

女仔A:: 哇‵好靚仔AR!!*果個邊個黎架?!(發姣)

女仔B:: 係LO..(發姣)

珊:: D姣婆乜事AR?!‵‵

雅:: 點Q知啫‵‵(煩) {自從上次之後就5係好妥AR珊}  

強:: 喂,,YAYA‵(行去雅*到)

女仔們:: (狂呼,,尖叫)WOW~~~~!!

雅:: (即刻行快幾步)妖!!……

強:: (捉住雅*隻手)我做左1人之上萬人之下GE黑社會大佬LA..

雅:: 挑‵‵關我叉事咩?!*(甩開強*隻手)

強:: 咩5關你事..你係我老婆喎!!‵

雅:: 你冇病AR?!‵上次踼到你痴左AR?!..(越行越快)

強:: 你地D女人5係好貪錢‵貪權利‵貪個靚仔老公GE咩?!*XP

雅:: 係丫!!*冇錯AR..但係5包括卜契!!(嬲)

強:: 上次..SORRY‵LO!!*做我條女LA..(想攬住雅*)

浩:: (彈出黎,,用手隔住佢兩個)喂‵‵死卜契..嫌上次打得5夠AR?!(勁惡)

強:: 挑‵(走左)

雅:: 都5知佢點做人大佬..兇1兇就淆..

浩:: 喂‵‵今晚去5去唱K,,AR?!*

雅:: 落D{DISCO},,LA”*約左鬼婆珊……

浩:: 你話事LO……

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6640
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
佢地冇事..好好
繼續PO啦..SUP*你

我叫Dong : ]
MsN:SkY_MhT@hotmail.com
♥可以做個朋友嗎?
頂部
tung10131994
初級會員

會員編號 348119
精華 0
積分 542
帖子 107
威望 0 點
I-See幣 12827 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-7-18
註冊天數 6174
來自 宇宙
狀態 離線
  只顯示 tung10131994 的帖子
好好睇ah .3.!
supp0rt  .3.!

頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
I-See幣 12922 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6702
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子
十卜你....
+油..
期待你既出品

原創→×吃﹍過像蜜*,糖般甜,,的糖果很難忍受×, 藥水*→,的苦●┘
http://www.hkisee.com/viewthread.php?tid=241659&page=1&extra=page%3D1#pid5942178
新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
wEnnn
初級會員

會員編號 328485
精華 0
積分 506
帖子 162
威望 0 點
I-See幣 12924 錢
GAME幣 308 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-3
註冊天數 6219
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 wEnnn 的帖子
sup
快DPOST 啦....

頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6319
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
十卜........
你幾時post牙?
快 d post 啦~

頂部
穎琪婆婆
初生嬰兒

會員編號 274320
精華 0
積分 309
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 10996 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-11
註冊天數 6332
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 穎琪婆婆 的帖子
十卜牙''''''

頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6179
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
好睇喎...
繼續啦...
十卜呀...
支持...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...