加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉載╭×叛逆°≠ST.JULY高校"*故事到左大結局啦......thx你地支持牙
載入中 ...
0o芸芸o0
初生嬰兒

會員編號 304111
精華 0
積分 229
帖子 35
威望 0 點
I-See幣 10742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-12
註冊天數 6271
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 0o芸芸o0 的帖子
快dpo啦..十卜u

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Ling_wai
中級會員

會員編號 328395
精華 0
積分 795
帖子 305
威望 0 點
I-See幣 13597 錢
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-3
註冊天數 6219
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 Ling_wai 的帖子
+++ CASE 30 +++

潔:: 妖‵你老味丫!!*叫你做少少野都做5好,,

菁:: 自閉姐,,你睇定你個老公仔先同我講野LA!!‵我係都幫YAYA姐先LA,,

潔:: 你!!‵‵(嬲到塊面谷到紅哂)

雅:: 江永浩!!又話今晚去唱K?!(捉住浩*隻手)

浩:: YAYA姐‵你掛住我AR?!*XP(哄個頭去雅*到)

雅:: 你……烚望!!(面紅,,走左)

潔:: (超嬲..走左)

{放學,,學校格黎GE公園}

珊:: 放開我AR‵停手AR!!(爭扎中)

男仔A:: 你條8婆丫…(一巴打落去珊*到)

男仔B:: 哇‵‵個女仔越睇越靚喎!!不如……(淫笑)

男仔A:: 郁手LA!!仲講!!(扯開珊*件衫)

男仔B:: 果個叫YAYA姐GE女仔真係講得冇錯,,條女真係好索XP

珊:: 救命AR!!救我AR!!(大叫,,喊)

浩:: (用腳踼開果兩條淫蟲)喂‵光天化日喺到做真人SHOW,,AR?!

男仔A:: (淆)5…5關我事架!!係…係佢(指住男仔B*)佢叫我姦架!!

男仔B:: 你條卜契!!同你咁多年兄弟…你竟然……

浩:: 喂!!嘈夠未AR?!‵‵(攬住珊*)你冇事AR?!

珊:: (緊緊咁攬住浩*,,不停喊)

浩:: 喂‵係咪有人指使你地?!(大力踩住男仔A*個頭)

男仔A:: 我講左…你係咪放過我先……

浩:: 講5講AR?!‵(勁惡)

男仔A:: 係1個…叫YAYA姐GE人……

男仔B:: 喂‵‵強哥叫我地5好講出去架……

浩:: 強?!YAYA?!......(勁嬲)  

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Ling_wai
中級會員

會員編號 328395
精華 0
積分 795
帖子 305
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-3
註冊天數 6219
來自 hk
狀態 離線
+++ CASE  31 +++

{4E課室}

MR林:: 好LA…新學期正式開始!!有兩個轉校生…

正:: (5理MR林*發UP風,,坐左去雅*GE格黎)YAYA!!XP‵

雅:: (呆左)哇!!正契弟,,你做乜……

強:: (着便服行入課室)

班女仔:: 哇‵‵好型AR!!...好靚仔AR!!...(發姣)

雅:: 卜契LA今次!!(即刻爬喺枱到)

強:: (摸住雅*個頭)好耐冇見LA…我好掛住你XP

雅:: (甩開強*隻手)果到有個窗口……(指住個窗)

強:: 做咩?!*

雅:: 比你用黎跳樓AR!!卜契!!‵

強:: 哇!!~你E個毒婦丫!!

MR林:: 喂!!上堂LA,,靜D~LA!!

{ LUNCH }

嘉:: (哄個頭去強*到)你叫乜名AR?!(發姣)

強:: 4個字!!關你乜事!!......

盈:: 乜果個強哥咁受歡迎GE?!

雅:: 挑‵‵理Q佢!!

浩:: (拖住珊*)仇美雅!!我有野搵你!!(惡)

雅:: …….(驚,,行左出去)  

頂部
Ling_wai
中級會員

會員編號 328395
精華 0
積分 795
帖子 305
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-3
註冊天數 6219
來自 hk
狀態 離線
+++ CASE  32 +++

浩:: (大力捉住雅*)知5知鬼婆珊琴日發生乜事?!

雅:: 放開我AR!!(想甩開浩*隻手,,但5夠大力)鬼婆珊‵GE事又關我乜事AR?

浩:: 你搵人去姦鬼婆珊又點解析AR?!

雅:: 我?!我搵人去姦鬼婆珊?!

浩:: 5係你仲有邊個AR?!

雅:: 我冇AR!!你點先肯信我AR?!

浩:: 你做得出,,就要夠膽認!!

雅:: (反正都冇人信)哈‵係丫!!乜都係我做架!!咁得LA?!

浩:: (大力打左雅*一巴)你個8婆!!*(勁勁勁惡)

珊:: (不停喺到喊)……

浩:: (攬住珊*)我喺到…5洗驚!!我1定幫你攞番個公道!!

珊:: (面紅,,喊)嗯……

雅:: (細聲)哈,,咁邊個幫我攞番個公道AR……

浩:: 仇美雅!!(行埋去雅*到)你想5想試下比人姦GE滋味AR?!(扯開雅*件衫)

雅:: (不停退後)…哈‵江永浩!!你1定會後恢架!!(喊,,走左)

浩:: 鬼婆珊‵‵你點AR?!5好喊LA…

珊:: 浩哥……嗚‵(伏左去浩*GE懷抱到,,偷偷奸笑)

潔:: (捱喺牆後面,,邪笑左一下,,走左)

浩:: (推開珊*)我走先……(走左)

珊:: 哦……

潔  ((我會將你身邊GE女人通通都刪除……))

珊  ((我一定會得到你……))

雅  ((我……恨你一世!!))

<<江永浩!!>>  

頂部
0o芸芸o0
初生嬰兒

會員編號 304111
精華 0
積分 229
帖子 35
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6271
來自 HK
狀態 離線
十卜...繼續..!!

頂部
chingmy
初生嬰兒

會員編號 356655
精華 0
積分 252
帖子 26
威望 0 點
I-See幣 11106 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-8
註冊天數 6153
狀態 離線
  只顯示 chingmy 的帖子
post la very good wor~~~~~

頂部
0o芸芸o0
初生嬰兒

會員編號 304111
精華 0
積分 229
帖子 35
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6271
來自 HK
狀態 離線
4日了...快po啦...

頂部
Ling_wai
中級會員

會員編號 328395
精華 0
積分 795
帖子 305
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-3
註冊天數 6219
來自 hk
狀態 離線
+++ CASE 33 +++

穎:: 哇‵YAYA姐成個禮拜冇番學LA喎!!*

利:: 咦?!有咩?!5怪得耳根清靜左咁多LA!!XP

強:: (扯住浩*GE衫領)江永浩‵‵你究竟對YAYA做過D乜?!(惡)

浩:: 放手!!

強:: AR盈講,,自從你1個禮拜前GE~LUNCH扯左YAYA出去,,佢就冇番過黎!!

浩:: 隻腳係佢GE!!佢5行番黎,,關我乜叉事AR?!(惡)

強:: 你條卜契‵(想郁手打浩*)

浩:: (大力推左強*落地)哼‵你5係幫條8婆,,恰人恰得好過癮GE咩?!

強:: 你講咩AR?!‵‵

浩:: 仇美雅搵你叫人姦左鬼婆珊丫麻!!

強:: 邊個係鬼婆珊AR?!,,YAYA幾時有搵過我AR?!,,(一頭霧水)

浩:: 哈‵‵果然有夫妻相AR下!!兩個5到死果刻都5肯認……

強:: 卜契!!YAYA咁憎我,,佢點會搵我AR?!

盈:: 仲有,,喺強哥轉校GE果一日!!強哥有同YAYA姐講過((好耐冇見))架!!

浩:: ……咁5一定架!!*你地好大可能係夾定架喎,,

強:: 夾定?!江永浩‵虧你諗得出!!5怪得YAYA以後都5想見到你!!

盈:: 浩哥!!我估5到你同我1樣咁冇腦架!!你比鬼婆珊利用LA!!

浩:: (晴天霹靂)鬼婆珊……(勁嬲)

{ 4D課室 }

珊:: (喊)我邊會叫人姦自己AR?!......我點知你會黎AR?!......

浩:: ……咁5係你!!5係仇美雅!!咁係邊個AR?!

菁:: (捱喺門到)好簡單姐,,浩哥‵你幾耐冇見過你老婆AR?!

浩:: 小潔?!佢…佢5會咁做!!

菁:: 仲有,,果D人係佢親口叫我請番黎GE,,(瞪大隻眼,,邪笑)

浩:: 佢為咩要害仇美雅?!‵‵

菁:: 咁你就要問下佢LA,,哈‵(奸笑,,走左)

頂部
Ling_wai
中級會員

會員編號 328395
精華 0
積分 795
帖子 305
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-3
註冊天數 6219
來自 hk
狀態 離線
+++ CASE  34 +++

浩:: 仇美雅……我真係開始後恢……

傑:: 你喺到發乜夢AR?!‵

浩:: 春夢AR!!

傑:: 你打算點處置幽小潔……

浩:: 佢係我條女,,想飛佢容易過坐飛機,,但係我始終同左佢一齊左兩年,,我5想…

傑:: 幽小潔成日恃住自己係你條女,,橫行霸道!!值得咩?!

浩:: 講真,,我都係貪佢係校花先至同佢一齊‵‵

傑:: 你自己諗下LA!!

{ 4E課室 }

浩:: 幽小潔!!你點解要咁做?!(惡)

潔:: (微笑)我做過D咩AR?!

浩:: 你…你究竟有冇做過AR?!劉菁‵講哂比我聽LA!!

潔:: (緊張)佢講過D咩AR?!

浩:: 你自己心知肚明LA!!*

潔:: (抿起嘴,,怒睥住菁*)……

浩:: 小潔‵你就認左佢,,向鬼婆珊同YAYA道歉,,佢地5追究GE,,件事就算LA!!

潔:: 真係5係我做架‵‵道咩歉AR?!(嬲)

浩:: 5係你仲有邊個AR?!*

潔:: 劉菁!!

浩:: ……

潔:: 比我估中LA!!係佢篤我出黎丫麻!!‵江永浩,,我要同你分手AR!!(走左)

浩:: 潔‵‵SORRY囉!!(捉住潔*隻手)

潔:: 果個女人成日同我玩針對架LA,,你竟然信佢5信我LO~我可以點AR?!

浩:: 我都同你講左SORRY~LA!!好丫‵我地分手LO!!

潔:: 江永浩……你!!‵

浩:: 5捨得我AR?!XP(大力攬住潔*)

潔:: ……(攬住浩*)  

頂部
Ling_wai
中級會員

會員編號 328395
精華 0
積分 795
帖子 305
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-3
註冊天數 6219
來自 hk
狀態 離線
+++ CASE  35 +++

浩:: 仇美雅…退學?!‵

盈:: 佢今朝交左封信比我,,佢就走左LA……

浩:: 條8婆‵E加喺邊AR?!

盈:: 鬼知AR~?!(恢氣)

浩:: 佢究竟喺邊AR?!我有野要同佢講……

正:: 佢喺H.POOR{1間酒吧}到!!*(走左)

浩:: (攞左盈*封信)封信我KEEP住先!!(走左去搵雅*)

{ H.POOR  酒吧}

輝:: 哇‵YAYA姐!!你5好嚇我AR…你飲左我地舖GE三分一酒……

雅:: (塊面紅哂,,醉左)點AR?!......哈哈‵我千杯不醉!!...乾杯……

輝:: 喂!!正哥吩咐落要我睇住你架,,大白天都飲咁多,,小心中酒毒AR!!(汁番D野)

雅:: (企左喺窗台上面)我要飛…哈哈……(沈左沈)……

輝:: (突然聽5到雅*發酒瘋D聲,,開始驚,,見到雅*企左喺窗台上面)喂!!你…

雅:: 我…我想死AR……(喊,,想跳落去)

輝:: 喂!!你5好AR,,我E+黎救你……

雅:: AR爸要去滾…AR媽要麻雀…浩,,江永浩要幽小潔‵哈哈,,冇人要我!!……

輝:: 至多洩底D,,要左你LA…(O左)

雅:: 我5要你!!我要…我要……(失足跌左落去)

輝:: 喂,,YAYA姐……  

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...