加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}謝cm聽歌睇結局*我要【變身】可愛!界手只令我更加醜陋!{完}請留意#49
載入中 ...
  所需閱讀權限 1  
欣. (` fAnjaii;])
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
I-See幣 19589 錢
GAME幣 2861 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 女亭babiii`-}
閱讀權限 100
註冊 2006-4-10
註冊天數 6650
來自 MY LOVER xDD
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
E個故事係轉的/////
我唔係作的///
所以我唔清楚咁多=33=
==========================
第7集  曾給某君拋棄 學會悔恨不應記

當我好sweet時...我訓左......我一起身都係lunch啦.....但逸做咩唔見左既??

我諗住去搵逸時..比我見到唔想見到既野..我真係唔想見到........

杰做咩要咀逸呀....佢唔係話愛我1314嫁咩......

我衝左去廁所...我諗大家都知我會做咩啦......

係佢..我先覺得自己係最最最sweet果個

係佢..我怡家覺得自己係最最最痛苦果個

我傷口岩岩好番做咩要再傷害我喎.......

係..我知我係可愛果d...唔係令果d

但係..你唔鍾意我就唔好比希望我啦

我.....注定  ---------

我拎起把currter

一直諗....我要用...依d血黎令佢後悔

後悔佢做過既事

我不停咁界界界

我知"佢"不停咁打比我

但我冇聽到.....

冇啦啦有個人衝入黎

佢"你做咩要咁做..做咩要界番呀

我"係你...令到我界嫁...你做咩要咀佢呀..佢係我姊妹黎嫁...

杰"我....我岩岩問佢拎野炸

我"你講大話好假呀....你拎野要拎到咀佢既

杰"我..冇咀佢呀

我"哈哈...好一個我冇咀佢呀

杰"我真係冇呀

我"我都唔想界嫁....你做咩要起我覺得最sweet既時候令到我痛苦喎

杰"你唔好再界啦..好唔好呀

我"我做咩要聽你講呀....我話你知天仲好過你呀...我要你後悔..我唔會比你咁開心嫁

我講完就走左啦

杰就係苦笑..話..天仲好過我..我真係令你咁痛苦..佢拎住既hello kitty 公仔跌在詩既

血到......

----------------------------------------------------------------------------
杰真係冇咀逸??
詩會做d咩出黎??
逸又會點做??

7.18我生日^_^快d同我講聲生日快樂先la^0^^
我真的累了..
msn;;LUV_FOR_YAN@hotmail.com
QOOZA: http://blog.qooza.hk/xxxBABYxxx

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6209
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子

好好睇牙\=]
   佢介手介得好勁呀-*
  +卜+卜你-*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6209
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

杰同逸有無咀到牙?!
   詩鍾意KITTY?!
好睇

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6650
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
第8集 (:用盡力量 用盡力氣™ {♥要愛要爭氣}

第8集 (:用盡力量 用盡力氣™ {♥要愛要爭氣}

杰一路傻笑...一路諗..我竟然令到自己老婆咁痛苦....係我錯..我唔應該叫逸同我買he

llo kitty公仔...老婆隻手係我搞到咁嫁......

怡我就一路跑...一路大叫......個天做咩要咁玩我....個天真係要逼到我死....我想佢愛我

一個啫係咁難咩..我咁信佢...佢就咁做

怡逸就話.....佢誤會左呀...佢係咪唔要我依個姊妹啦....唔好呀...佢係我由細識到大

嫁...我就咁冇左佢...我唔甘心呀!!![大叫]

lunch完左啦...但係佢3個都冇返課室......曦起左去搵佢哋

但係佢見到逸起到大叫.....

佢就走左過去...

曦"你做咩野呀

逸"哈哈...佢唔要我啦...佢唔要我啦

曦"邊個唔要你呀

逸"詩..你返黎啦

曦"喂..我唔係詩呀

逸"你返黎就好啦..我好掛住你呀

曦"喂喂..你傻左呀

逸"嗚嗚..

逸就訓左起曦到啦

曦"佢真係傻.....

怡我果邊呢....

我去左迪士尼.....

去黎做咩??我唔知....我知d迪士尼公仔唔會唔要我嫁...

我望住d情侶苦笑....佢哋可以咁開心..我呢...真係唔公平!!!

怡杰呢??

佢去左海洋公園

佢望左個9碎細佬拉住佢既女朋友係咁玩.....

佢心痛...要自己鍾意既人開心要點做呀??我望住老婆隻手..我好心痛!!!

佢哋會唔會好番....

一個去左迪士尼...

一個去左海洋公園....

曦筒逸會唔會相愛呢??

我真的累了..
QOOZA: http://blog.qooza.hk/xxxBABYxxx

頂部
★牙∥恩☆
中級會員

會員編號 348335
精華 0
積分 982
帖子 323
威望 0 點
I-See幣 13989 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-7-19
註冊天數 6185
來自 香港
狀態 離線
咁佢地最後有冇好番呀...??

好想快d知哇!!∼

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6650
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
第9集 別要阻止禾..記得梨弄傷過禾

第9集 別要阻止禾..記得梨弄傷過禾

杰閒閒下....就見到玩拋公仔既games

佢見有一隻好大大大既hello kitty 公仔

佢就走左好玩....佢玩左百幾蚊都拋唔到

但係死都要拋到......

怡我果邊

我去左玩鬼屋...點知我最驚果時..我大叫左杰個名.....

我真係忘記唔到佢...我哋識左2個月到..我就愛得佢咁深....

怡逸筒埋曦果到....

逸"妖...依到邊到黎嫁?

曦"我屋k呀..你岩岩咩事呀

逸"xxxxxxxxxxxxxxxxxxx[下刪百字]講曬D野比佢聽

曦"唔係下化...岩岩先咁恩愛..唉

逸"咁咪係囉..我唔想冇左個好姊妹呀

曦"金廁要睇佢哋自己

逸望住曦........

逸會唔會鍾意左曦呢??

詩又會唔會筒杰好番呢??

我真的累了..

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6209
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

希望佢地快D好反啦*

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6209
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線

牙杰對呀詩都吾錯丫*快D好反啦*

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6650
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
第10集 忘記你為什麼會這麼難*哭得太多太多了

第10集  忘記你為什麼會這麼難*哭得太多太多了

杰哥仲係咁拋拋拋

佢就係咁諗..我唔會比人搶走HELLO KITTE 公仔嫁

唉...真係心痛.佢拋左咁耐拋唔到.......仲拋做咩呀

怡我果邊.....

玩完鬼屋啦....我就再去玩跳樓機.......

我去到最高既時候..我又再大叫佢個名....

起果一殺..我知我好鍾意佢...

我係咁喊..我喊係因為我愛佢愛到咩都依賴佢...我真係唔想冇左佢嫁

怡曦筒逸果邊

曦知道逸望住佢...佢就筒佢講

曦"你鍾意我呀

逸"邊個鍾意你喎

曦"咩喎...我咁令仔

逸"我..我

曦咀左佢一下

逸"你做咩咀我呀

曦"你唔比我咀呀

逸"咁係唔比啦

曦"咁緊張做咩呀...依個KISS唔係......咩呀

逸"咩呀...哼..快D搵佢哋啦

曦就去打電話

[為你浪漫地守在懸崖  資格用自尊換取不算壞 准我垂頭繼續叩拜]

杰"喂

曦"你起邊呀

杰"你比我自己一個啦.....

曦"咁好啦..唔好玩自殺就得啦

杰"我知啦

怡逸就打比我啦

[緣和份碰著了 又匆匆失了 紅樓夢過後應該醒了]

逸"詩...你誤會左啦

我"我仲有D咩誤會呀

逸"XXXXXXXXX[下刪一百字]講番比佢聽

我"真係咁嫁??

逸"係呀

我"嗚嗚....

逸"你怡家起邊??

我"我想自己一個呀

逸"咁好啦...唔好界手呀...

我諗緊我做咩一開頭唔信佢...我係咪唔應該做佢女朋友

詩知道自己誤會左杰..佢會點做呢??

杰拋完未呢??

曦筒逸會點呢??

我真的累了..

頂部
yulia`myk.
吹水學徒

會員編號 303015
精華 0
積分 2249
帖子 1631
威望 0 點
I-See幣 15483 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-10
註冊天數 6285
來自 亂亂一族`
狀態 離線
  只顯示 yulia`myk. 的帖子
support`-

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...