加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ☆::轉`[[粗口+口語]] ★我愛你的勇氣 - 比誰都還堅定*||!`兩個cM一篇=]]
載入中 ...
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6249
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子
☆::轉`[[粗口+口語]] ★我愛你的勇氣 - 比誰都還堅定*||!`兩個cM一篇=]]

圍 撓 住 兩 男 兩 女 既 故 事 , , 夠 竟 會 有 咩 髮 生 ? !

故 事 有 起 有 跌 - 千 其 吾 好 錯 過 牙 ` 請 留 意 ` = ]

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

[ 此 故 事 純 屬 創 作 - 如 有 雷 同 - 實 屬 巧 合 ]

開始POST`-3-

- [ 1 ] - `走課日`
-

[妍]`P街‥好lUN悶丫-口-"

[柔]`你有邊堂吾悶?!-3-

呢個就系我既老死喇`=] - 叫牙柔丫-3-
我呢!!就叫小妍..我有個家姐叫細嘉``
我D FAMILY全死了T^T,,
當然..你睇到第1個對白就有粗口`
就知我都系D[乖]學生喇xD

之後我地傾傾下就落堂 *

[妍]`柔丫 - 不如我地走堂囉?!

[柔]`唉‥你中意NAaa`-3-

[妍]`我愛你xD

根住佢地就走左lU*

[妍]`去那裡? - < 普通話xD >

[柔]`喂喂喂!‥又系你叫我出黎既-3-

[妍]`咁丫‥我都無野做丫`咁返屋企囉..

[柔]`下-口-" - 唉!!算喇算喇..就下你咋!-3-

佢地就1齊返左屋企喇...

吾記得講`柔住我隔離屋架咋=]

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

待CH2=]]`
下集預告: 他 9 竟 是 誰 ?! 無 聊 地 進 入 我 家 ?!
什 麼 1 會 "是" ?!誰 來 告 訴 我 ? !

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6249
狀態 離線
[ C H 2 ] - 1 起 住 ?!

我夜晚就系到玩電腦喇`,,之後家姐返到黎`
中有1個男仔-0-"

嘉`喂!牙妹‥出1出黎牙`!

我`哦‥[行左出去]

出到去我上下打[梁]呢個男仔xDD

佢5個字講曬...[ 型英帥令正 ]

我`家姐‥你條仔牙?!

嘉/男仔`閘住!

我`[無奈] 咁呢個邊個黎架?!

嘉`喔‥佢無錢交[組] - 所以系我地屋企住`
佢叫牙峰!

峰`喂‥你咪聽佢9 UP喇-3-"
我只系`‥‥‥‥

峰咪講完家姐就話`XDD

嘉`得NAaa!你收嗲喇‥去訓喇你-3-
牙妹‥我今日吾番黎訓架喇`我要去WET`再見! - [閃左]

我`[O咀] - 咁你訓中間個間房喇`..[ 行左入房 ]

夜晚 [ 1:00 ] XDD

峰`[HOCK門] - 小妍`你‥訓左未牙?!

我`喔‥我未咁快訓架![ 開門 ]

我`做咩牙?搵我有[是]?

峰`無‥睇下你訓左未姐!同埋傾下計都好MA`=]]]

我`喔‥[行左去玩電腦XPP] -

峰`我可吾可以睇下你間房牙?!

我`你中意喇`-3333-

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---  

待CH 3 =]]]
下集預告:上堂時竟有個插班生?!
原來是他?!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6249
狀態 離線
[ CH 3 ] - 插班生

峰`我可吾可以睇下你間房牙?!

我`你中意喇`-3333-

之後我地系到傾計喇`原來佢吾系無錢交[組]"
系佢同佢牙BA嘈左JA-口-"
傾到2:00到`就訓左`

第2日早上7:45`

我`喂!丫峰‥我返學喇`你睇住間屋喇`=]

峰`哦‥

我返到去就開始上堂`

MlZ`今日有個插班生讀我地 LEE班,
大家俾D掌聲歡迎佢 - [ 陳子峰 ]

我`[ 心諗:陳子峰個名咁熟既?! 吾系佢牙MA?]

thEN個陳子峰入到黎`

我O曬咀!原來系同我1齊住個個牙峰=]]]

MlZ`陳子峰你坐系張紫妍隔離喇-3-

峰`E‥咩我地咁岩既?!

我`咩你讀呢間學校既咩?!

峰`系牙!!-3-

柔`小妍?你識佢既咩?

豪`系囉系囉!牙峰你又識佢既咩?

我`可以咁講-3-!旦我今日搭9出門`你仲訓緊WO`
你吾驚late咩?!

峰`haha=]‥吾話你知`xDD‥牙豪!呢d late先講!

我`超!好叻咩?

峰`吾理喇!今日lUNCH 1齊食可以嗎?!

我`是旦喇!

之後去到 lUNCH又有D野fa生!!xDD

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---[/colour]

待CH 4
下回預告:他認識我的嗎?!
錢?!我也沒有!
     旦我會幫你的!放心
     因為你是我的‥‥

頂部
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
I-See幣 12266 錢
GAME幣 75 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-8-29
註冊天數 6464
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子
-333-'' 我 第 1 個 十 卜 你 Na*
不 過 無 睇 -vvvv-`
0nly 十 卜 =]

頂部
牙淇=]
初級會員
L0VE Y0U S!U 杜```杜

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
I-See幣 8340 錢
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6666
來自 傻的世界''
狀態 離線
  只顯示 牙淇=] 的帖子

好好睇哦..,,
十卜你=]

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6249
狀態 離線

得兩個人回咋T^T
唔回就唔p0!!

[ CH 4 ] - 借錢?!

話咁快又到lUNCH喇`=]

我`夠鐘食LUNCH喇`走NA`

之後佢地去到1間快餐店到食野`

佢地1路食就有1個男人1路望住佢地`

個男人大約40幾碎到喇`-口-

峰` [ 細聲] 我數3聲‥我地1齊拎架[ 撐 ] 打佢OK?!

柔//豪`OKOK`

旦呢個時候‥我已經興到行左過去!

我`牙叔‥你知吾知望住人地食野人地會好吾舒服架?

??`我知牙 - [串 ]

我`咁你又望?望望望‥望乜 lUN野牙? [ 火+串]

??`我系你牙叔AH`-0-"叫牙強

我當堂O曬咀!

我`我D屋企人死曬NA喎``吾好意思!
講大話行遠D喇`系到認親認戚 - [串 ]

強`真系架‥你D牙BA牙MA死曬姐`
旦你仲有其他親戚架MA`-口-"

我` - [ 沉默 ]

峰` - [行過去] 吾好FA牛豆NA‥認下人NA`

我` - [喊 ] 牙叔‥T^T

強`吾好喊NA`其實我今次搵你系有D事想你幫忙`-口-

我`咩事AH?!做到既我1定幫=]]]

強`我想問你借100萬!

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

待CH 5

下回預告:9竟小妍會點答呢?!
大喇喇咁多錢WOR`-口-
個牙叔又要黎做咩呢?!

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6249
狀態 離線
[ CH 5 ] - 賭上自己的身體??

強`我想問你借100萬!

我`牙叔‥我吾系吾想幫你!
  旦系1時間我點搵到咁多錢呢?!

強`吾緊要!咁算NA!

強`[ 自然自語 ] - 唉!老婆D E幼廢無NA

我`牙叔‥咩E幼廢牙?!

強`你牙姨佢有1種好嚴重既病!
  要好高E幼廢先E到佢!

我` [O咀] - 咁我盡量 [壽] 俾你aH!

強`真系吾該曬!我俾我個電話你NA`9259XXXX

我`咁我 [壽] 完CAll你喇‥

之後強就走左喇!-口-

峰`你真系幫佢牙?!

豪`系囉!我地都覺得佢有D古怪 lOR-口-"

我`你地諗多左姐!

柔`OK‥當我地系諗多左!
旦你有雖要,要搵我地幫你牙!

我`得喇‥食野喇!

夜晚12:00

強打黎`

強`喂!小妍牙?

我`系牙‥牙叔!咩事牙?

強`我諗你都搵吾到咁多錢架喇`
不如我介紹份工你做喇`1日有500蚊架!

我`下‥咁系咩工牙?

強`UM‥只系服侍D客咁lOR*

我`咁咪好似做雞??

強`吾同架‥‥你只系正系服侍架咋!
]

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

待CH 6

下回預告:他介紹給我這份工我應不應該做?

頂部
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
I-See幣 12266 錢
GAME幣 75 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-8-29
註冊天數 6464
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子
我 回 ''
系 因 為 我 想 比 其 他 人 睇 -vvvvvv-`
吹 波 牙 ''

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6249
狀態 離線

無人回MA??
那我只有停P0了..

頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6243
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子

哇,,
小明呀,,
唔好唔po啦,,
幾好睇呀=]],,,

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...