加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {請留意#41}{轉}完...恨你*界手...`-)請留cmxp^^*]]50%真人真事
載入中 ...
  所需閱讀權限 1  
wny_christine
初生嬰兒

SIU癲=]`

會員編號 342371
精華 0
積分 224
帖子 10
威望 0 點
I-See幣 11023 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-5
註冊天數 6199
狀態 離線
  只顯示 wny_christine 的帖子
期待下集呀...
十卜你

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王
D0 y0u k0nw it t_t ?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
I-See幣 29847 錢
GAME幣 1761 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6324
狀態 離線
  只顯示 嘿嘿嘿嘿. 的帖子
好恐怖呀佢...
咁都做得出

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

I zhang yun jing

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6651
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
開新既一集點可以冇我
我繼續sup*你

我叫Dong : ]
MsN:SkY_MhT@hotmail.com
♥可以做個朋友嗎?
頂部
欣. (` fAnjaii;])
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
I-See幣 19589 錢
GAME幣 2861 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 女亭babiii`-}
閱讀權限 100
註冊 2006-4-10
註冊天數 6650
來自 MY LOVER xDD
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
{?,,`只要我不後退 就不後悔?!}

多謝咁多位GE CM""
==============
{?,,`只要我不後退 就不後悔?!}

個天你玩完我味也!!*我咁愛佢..佢就信都唔信我..就咁打

左我一巴!*係唔係我唔應該筒佢一齊!*我應該筒南一齊死!*

跟住我又開始玩界手啦..

怡杰就走左出去..返自己屋k玩自閑!*佢仲玩埋用血寫字[型]

寫"我緊張你先會咁..你唔好拋棄我..你拋棄我..我寧願死!!*"

怡南呢??

佢仲起廁所到..佢係就係學我玩界手..不過佢勁d..玩界脈搏!!咁岩比

人睇到先冇事跟住佢走左去"住"到大叫

"我愛你有咩錯"

3個都玩界手..不過3個都唔筒....

轉一轉去杰果到先

跟住杰老豆問"喂..出黎味也..玩自閉呀..咩事呀

冇星*

杰老豆就打比我啦!*

但我冇聽*

杰老豆就開始知咩事啦

杰老豆"喂..果時邊個要我比你哋一齊嫁怡家你哋就玩自閉,,,,當時你

哋相愛既場面去左邊呀??

杰"唔好理我哋啦

杰老豆"果時又係你話會好錫佢...結果係點呀..你唔好以為得你傷心

先得嫁..詩都好傷心嫁

杰"我都做左d令佢好傷心既野啦

杰老豆"咁你味搞留掂好囉..玩自閉冇用嫁喎

杰諗諗諗

南會唔會死??

我會唔會死??

下集話你知!!

7.18我生日^_^快d同我講聲生日快樂先la^0^^
我真的累了..
msn;;LUV_FOR_YAN@hotmail.com
QOOZA: http://blog.qooza.hk/xxxBABYxxx

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6650
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
●`眼淚不再流,,但心還在痛.*!||

●`眼淚不再流,,但心還在痛.*!||

杰諗諗下就走左出去搵我啦XD^^!!*
怡果個南都黎埋搵我!!*
   怡我呢??咁就起KFC食緊野啦^^!!*
就起我起到暴飲暴食時佢哋筒一時間搵到我!!*勁^^!!

南:::詩!!*對唔住!!*你願亮我啦!!*唔好唔理我呀..我真係好愛你嫁!!*

杰:::詩!!*我打你係我唔岩!!*你唔好走啦!!我都好愛你嫁!!*

南:::妖..學我講野

杰:::咁又點呀!!*打我呀笨!!*

正當佢哋諗住打果時!!*我就拋低我隻雞雞!!*

我:::你哋2個都咁愛我!!*就咁啦!!*我哋玩緣份呢!!*

南:::緣份??

我:::正是!!我哋3個怡家分開閒!!*1個鍾!!最快搵到我既!!*我就筒佢

一齊啦

南+杰[異口同聲]:::好呀

我就走左去海邊到!!*一個人都冇!!*

我望住個鍾!!*諗!!*我自己想邊個最快搵到我呢??

30分鍾後::::

我:::都係冇人既!*

45分鐘:::

我:::都係冇人

一個鍾後::::

正當我諗住走!*竟然見到我最唔想見到既人-------南

南:::我搵到你啦!!詩

我就係咁喊!!*

我:::做咩會係你嫁??

南:::我知你唔想係我但係我真係筒你有緣份嫁

我就比南拉左番去KFC!!*

到左佢打比杰話比佢知搵到我!*

跟住杰就走番去KFC!!*

杰:::唔通我哋真係冇緣份??

CMCM比我也!!

我真的累了..
QOOZA: http://blog.qooza.hk/xxxBABYxxx

頂部
tung10131994
初級會員

會員編號 348119
精華 0
積分 542
帖子 107
威望 0 點
I-See幣 12827 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-7-18
註冊天數 6185
來自 宇宙
狀態 離線
  只顯示 tung10131994 的帖子
好睇哦,,十卜,,
加油,,

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6650
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
二選一 究竟我愛誰多一點

二選一  究竟我愛誰多一點

杰:::我唔信緣份嫁喎!!*也詩鍾意我咪得囉

南:::怡家唔到你唔信呀

天:::咁你啫係話杰筒詩冇緣份啦!!咁冇佢哋點一齊呀

杰:::你係邊到彈出黎嫁=3=

天::老死有事我連條女都拋低黎搵你呀

逸:::你話拋低邊個也[攞住把菜刀]

天:::冇也^^

逸:::詩!]你鍾意邊個啫??

我::我唔知呀!!南對我好好...但我鍾意杰...

杰:::聽到啦

南::只要你講一星討厭我..我立刻消失!!!

我::我唔係討厭但係我對你冇feel

南::我可以為你死但係你偏偏咁對我

我::對唔住!![喊]

我就走q左啦!!我覺得我好對唔住佢!!係我令佢咁痛苦!!我係咪唔應

該簡杰!!*南對我咁好但係我就....

南就走左去天台..一到飲酒一到喊!!*

南:::詩..竟然你唔鍾意我..我就用我既一生好守護你!!*

杰閒左去酒吧!!見到個令女以為係詩

就走左去攬住佢

仲係咁咀人哋

佢哋都唔係冇緣份!!

但都比詩見到

詩既淚有既係痛苦!!*

我真的累了..

頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王
D0 y0u k0nw it t_t ?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
I-See幣 29847 錢
GAME幣 1761 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6324
狀態 離線
  只顯示 嘿嘿嘿嘿. 的帖子
詩會唔會鐘意左佢呀~~

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

I zhang yun jing

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6650
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
.."*沒有一個要你代我好的理由*||,,,

.."*沒有一個要你代我好的理由*||,,,

我真係冇野好講...佢竟然咁對我

我返左屋K...攞埋D閒梨!!留低幾隻字就走啦

上左的士:::

我::唔該機場

我就咁攞住我既身家去左機場啦

我去到都唔知去邊我只想離開

我簡左去英國!!

我離開香港可能都係好事

英國::::

我去到就搵酒店啦

搵完就閒下...

點知比我見到南

佢拎住我留既信

南:::都話我哋有緣嫁啦咁都比我估到你起到

我::南..我好辛苦..我唔想再撐洛去啦

南:::詩..我知你唔鍾意我但係你唔好左我去鍾意..我會保護你..會

做你既水泡!*

我::南!!*[喊]

南::你唔開心有我陪你!!*你開心我會起你背後一齊開心

我::你做咩要對我咁好喎

南:::你係我一生中最愛

相反:::杰就離開左酒吧就通到走

佢搵搵下去左我屋K...訓教

佢都唔知係唔係人去我屋K唔係搵我既

我會唔會鍾意左南呢??

我真的累了..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6650
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
]\!|●°離開你以後使我獲益良多|]°*

]\!|●°離開你以後使我獲益良多|]°*

我::::我好支力啦-v-我要返酒店啦

南::::唔好返酒店啦

我::::唔返酒店去邊呀!!!訓公園咩!!!*]]

南:::返香港]]

我:::咪玩啦,,你唔知唔知我做咩走嫁]]

南:::要面對既幾時都要面對

我::::但我接受唔到

南::::返去啦!!*

我;:::咁好啦!!*]]

我哋搭晚機返香港啦]]

筒時!!*]]

杰見到我d333唔見左先知我走左!!*]]

當佢諗我去左邊果時]]

我就筒南番左黎啦

佢一見到我筒[南]返左黎

就係咁打南!!*]]

跟住會點呢??
杰會點對詩??

我真的累了..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...