加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}-`結局*完**界手的情人*當我失去你那一秒心突然就變老:)
載入中 ...
欣. (` fAnjaii;])
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
I-See幣 19589 錢
GAME幣 2861 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 女亭babiii`-}
閱讀權限 100
註冊 2006-4-10
註冊天數 6628
來自 MY LOVER xDD
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
{轉}-`結局*完**界手的情人*當我失去你那一秒心突然就變老:)

-0-第一集,,,
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。<3按我入**
^^*第二集*
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。<3按我入**
第三集**界手的情人*當我失去你那一秒心突然就變老:)

第一集*:) 沒興趣 聽 你 說那 所 謂 的 {道理} "[**

我:::我跟佬走呀[鬼臉*]

杰:::喂喂喂*

我就咁樣就拉埋南走

南:::詩,,你到結婚都係咁任性嫁

我:::咩喎,,咁我,,我,,

南:::咁怡家點呀

我:::點喎,,,唔好結囉,,佢追都唔追出黎

杰:::詩,,詩[追出黎*]

我:::嘩*

我就係咁拉住南走-0-

杰:::詩,,唔好再走啦[捉到我-0-*]

我:::我,,我..

我唔講完佢就咀左我啦*

最hurt果個仍然係南*

7.18我生日^_^快d同我講聲生日快樂先la^0^^
我真的累了..
msn;;LUV_FOR_YAN@hotmail.com
QOOZA: http://blog.qooza.hk/xxxBABYxxx

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6628
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
* 願 望} 是 為 你 苦`°° ★願 望 是 為 你 哭-!]= 但 是 又 *受傷] 不 重 !?*

* 願 望} 是 為 你 苦`°° ★願 望 是 為 你 哭-!]= 但 是 又 *受傷] 不 重 !?*

南:::呀!!!你哋唔嬲大家啦可,,我走先啦

雖然佢係笑住黎講,,,但係邊個唔知佢係苦笑,,,,如果我冇撞到杰*可

能怡家筒我結婚果個係南,,,對唔住*,,,

我筒杰最後決定唔結婚住因為大家對結婚既野意見不合*

我筒杰雖然,,,關係好好咁,,但冇曬以前既FEEL,,對住杰佢我竟然有

好支力既FEEL??我要點做好??

我真的累了..
QOOZA: http://blog.qooza.hk/xxxBABYxxx

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6628
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
〝..*》〃花心的你 }; 不是花心的女人 總襯不起你°× ..

〝..*》〃花心的你 }; 不是花心的女人 總襯不起你°× ..

面對佢,,我都唔知點好*佢係咁問我哋幾時結婚,,,我真係覺得好辛苦*

我哋金連要會考啦*

南::::詩,,,你溫左書味呀??

我:::仲有好多唔識呀

南:::我教,,,

杰:::唔洗你教,,我教[黑面*]

南:::咁你鍾意啦!!!*

跟住南就走左,,,

我:::XX杰,,你識咩??

杰:::唔好理啦,,不如我哋考完就結婚啦??

我:::你好過份呀[COM左佢一巴]*

跟住我衝左去廁所到喊*

我:::佢做咩會變左咁多嫁??如果我當初係簡南,,,會唔會好D??

杰:::喂,,佢咩事呀,,叫佢結婚,,我係唔想佢比人搶走炸咁都要打我,,[嬲*]

我跟住會點做好??*

CM"""""

我真的累了..

頂部
``Ka!--君=]]
中級會員
;:.他的`粉絲 -v-

會員編號 346738
精華 0
積分 819
帖子 374
威望 0 點
I-See幣 12569 錢
GAME幣 585 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-7-15
註冊天數 6167
來自 **WTS=]
狀態 離線
快`p0st la``
subbbbbbbbb-]

頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6169
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
po啦po啦...
sup...

頂部
0o芸芸o0
初生嬰兒

會員編號 304111
精華 0
積分 229
帖子 35
威望 0 點
I-See幣 10742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-12
註冊天數 6261
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 0o芸芸o0 的帖子
十卜u..快po..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6628
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
♡*或許我真的很固執

♡*或許我真的很固執

我喊完出番去**

杰::::詩,,我哋..

我:::嗯,,我哋分手啦

杰:::你,,,做咩要搞到咁呀,,我想結婚係因為驚你比人搶走呀*

我:::咁你有冇諗過我呀,,知唔知我想唔想結呀??

南::::你哋唔好再嘈啦,,,,,

杰:::你仲好講,,,係你叫詩筒我分手既,,係唔係??

我:::夠啦,,我受夠啦,,XX杰我哋分手啦

跟住我就跑走左,,,怡杰佢接受唔到,,,佢係咁喊,,怡南就追我,,,

南追我果時咁岩有車,,,佢,,,

我真的累了..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6628
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
  -♥多 得你用 行 動證 明為我 好||*

-♥多 得你用 行 動證 明為我 好||*

我:::南,,,南[喊*]

南:::對,,,對,,唔,,住,,,唔可以,,,

我:::頂住呀,,我怡家打999,,

南::::我,,,唔可以,,,,再陪你,,,啦,,,

我::::唔好呀,,喂呀,,你哋仲唔打999

跟住有個呀婆打左,,,,

e院*]]

南佢怡家做緊手術,,,,*我,,我好驚冇左佢,,,,

e生出左黎*=]

e生:::邊個係xx南個家人

我:::我,,吾,,我係佢女朋友

e生::哦,,佢,,冇咩事,,但係就冇左佢筒佢最緊要既人既一部分記憶*

南::::e,,,你係,,,

我::下,,我係你女朋友

咁岩杰黎左,,,,*

我真的累了..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6628
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
‵▒ 人群內望向東望向西× 就這麼的失散ˇ∙∙

‵▒ 人群內望向東望向西× 就這麼的失散ˇ∙∙

杰::::哈,,,好一對9男女

南:::你係杰??

杰:::唔係我唔通係你呀媽咩*

南:::哦,,你係我呀媽,,,呀媽:)

杰:::喂,,你咩事呀,,,

我:::佢失憶,,,

杰::哈哈,,抵死

拍*

杰:::你,,打我

我::佢怡家失憶呀,,你仲咁講*

杰:::你為左佢打我[苦笑*]好,,,我由怡家唔會再筒你有咩關係*

我:::我一早講過la,,,分手呀ma,,,,

我真的累了..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6628
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
___°失 去你-♣ 來 叫我 獨 自營造 氣氛 !?

﹎°失 去你-♣   來 叫我 獨 自營造 氣氛 !?

杰:::你都幾好野,,諗都唔諗就咁講,,唔通你唔記得左以前啦??

我:::唔好講笑啦,,你點對我呀,,,

杰:::我咁耐都仲咁專一,,你仲想點呀

我:::哈哈,,,你唔好唔記得呀,,你都有做錯個,,,,你唔記得啦

杰:::你做咩要提番起,,,,

南:::我既女朋友筒我呀媽,,,你哋講緊咩??

我::哦,,冇野,,我唔得閒呀,,我遲d再黎探你:)

南:::嗯*

跟住我比杰拉走,,,,跟住佢竟然,,,

我真的累了..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...