加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 失 戀 xD* ' 能 遇 見 你 已 經 很 不 可 思 議 了 ..
載入中 ...
:..鬼娃..:
初級會員

會員編號 358115
精華 0
積分 713
帖子 168
威望 0 點
I-See幣 13239 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-8-12
註冊天數 6139
狀態 離線
  只顯示 :..鬼娃..: 的帖子
失 戀 xD* ' 能 遇 見 你 已 經 很 不 可 思 議 了 ..

能 遇 見 你 .. 已 經 很 不 可 思 議 了 ..'

呵 .. 失 戀 嚕 *

真 系 好 想 拎 把 Cutter ..

一 下 界 落 隻 手 到

但 系 我 無 甘 做

因 為 我 無 cutter..'

我 知 道 界 手  好 戇 居

但 系 我 果 陣 如 果 真 系 有 cutter 一 定 情 緒 埋 沒 理 智..

佢..

系 一 個 大 忙 人

忙 於 某 些 運 動 ..

佢 系 港 隊 啦 ..

甘 佢 日 日 都 要 練 波..

練 波 之 餘 佢 老 母 仲 要 佢 溫 書 ..

甘 我 仲 成 日 比 麻 煩 佢

有 時 我 系 直 情 吾 清 楚 究 竟 我 有 無 男 朋 友 架 囉..

..

今 日 我 系 msn 同 佢 講

其 實 你 甘 忙 .. 我 仲 要 比 麻 煩 你 ..

分 開 會 吾 會 對 你 有 幫助..

之 後 佢 就 話

問 心 果 句

呢 個真 系 reason ?

我.. 個 問 題 吾 系 系 我 度

系 系 你 度..

之 後 佢

你 真 系 吾 系 鐘 意 左 第 2 個 ?

你 吾 信 我 我 可 以 發誓

如 果  我 而 家 有 鐘 意  第 2 個 聽 日我 番 學 比 車 撞 死

之 後 系 個人 信 息 打 左

相 愛 吾 系 要 信 任 架 咩. .. 點 解 我 要 發 誓 .. 就 系 因 為 你 吾 信 我..

之 後 無 乜 野 ..

傾 傾 下 ..

我 又 話 今 日 真 系 好 吾 開 心..

1 黎 岩 岩 同 佢 鬧

2 黎 好 多 功 課 未 做 ..

之 後 佢 sd 左 幅 相 比 我 睇

因 為 我 部 機 中 左 毒

會 變 色

睇 吾 清楚

我 剩 系 見 到 有 一 度 好 光 ..

我 就 以 為 系 燈

我 以 為 佢 影 風景 比 我 睇 喇

之 後 佢 話

有 你 先 有 ..

我 吾 明 啦

之 後 我 部 機 好 番 少 少

睇 番

原 來 系 一 個 獎杯..

我 同 佢 講

我 吾 需 要 呢 樣 野

我 吾 需 要 ..

我 只 想 你 陪 我 多 d 咋

之 後 佢 就 話

既 然 你 提 出 分 手

甘 我 接 受 ..

... 我 無 言 ..

系 甘 喊 ..

成 本 功 課 都 系 我 d 眼 水 ..

{ 我 12 歲 佢 15 歲 }

或 許 分 開 會 對 你 有 幫助..

能 遇 見 你 .. 已 經 很 不 可 思 議 了 ..'

`-  ♥ 再 看 不 透 你 的 心 .. 再 看 不 見 你 的 真 .. `*,,} !
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
波波.3.
認證會員
- 可愛Line;已經無呢隻歌仔唱

會員編號 301448
精華 0
積分 1326
帖子 871
威望 0 點
I-See幣 13489 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-8
註冊天數 6266
來自 ×`'你屋屋的花園*…
狀態 離線
  只顯示 波波.3. 的帖子
做 傻 事 干 嘛
你 對 不 起 父 母
你 12 歲 而 已
還 有 很 多 機 會

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
:..鬼娃..:
初級會員

會員編號 358115
精華 0
積分 713
帖子 168
威望 0 點
I-See幣 13239 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-8-12
註冊天數 6139
狀態 離線
  只顯示 :..鬼娃..: 的帖子
>___< thz*

我 都 吾 想..

`-  ♥ 再 看 不 透 你 的 心 .. 再 看 不 見 你 的 真 .. `*,,} !
頂部
CAT!
吹水學徒

會員編號 174310
精華 0
積分 3424
帖子 1107
威望 0 點
I-See幣 17077 錢
GAME幣 825 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-6-9
註冊天數 6568
來自 ` 10vE ..
狀態 離線
  只顯示 CAT! 的帖子
12歲  '

你仲有一大後很長的路 '

忘記佢好了 ; ]

既然佢係一個咁的大忙人   '

或者呢個係一個機會比你地2個''

有1個新的生活 ; ]

suP 你 ; ]

頂部
[小妍___。]
吹水學徒
我係冇人要一族 -3-

會員編號 312080
精華 0
積分 2399
帖子 1532
威望 0 點
I-See幣 17377 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-29
註冊天數 6245
狀態 離線
  只顯示 [小妍___。] 的帖子
唔好介手  -3-
介完就會後悔  =]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...