加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[[原創]]] →『愛你愛得辛苦了﹏ 不會放棄〞]] ←
載入中 ...
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6444
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
[[[原創]]] →『愛你愛得辛苦了﹏ 不會放棄〞]] ←

→『愛你愛得辛苦了﹏ 不會放棄〞]] ←
                                             第 1 次作,,,如果有冇咩意見同我講啦>v<"
人物::

{{女仔}}

怡:: (靚女,,,呀爸同欣既呀爸一齊係外國做野...呀媽係我好細個個時離開左我...同欣好fd)

欣:: (嘛嘛地靚女,,,呀爸同怡既呀爸一齊係外國做野,,,呀媽係我好細個個時唔要我啦...得返我同
         呀爸><" 同 怡fd!! )

{{男仔}}
俊:: (靚仔,,,好有錢~ 屋企人去哂外國得返佢一個係hk 同希好fd )

希:: ( 靚仔,,,嘛嘛地有錢~同俊好fd~)

如果有post,,我先post
thx~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6444
狀態 離線
點解冇人回既??

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
kayanstar
初級會員

會員編號 267413
精華 0
積分 326
帖子 256
威望 0 點
I-See幣 14379 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-27
註冊天數 6358
狀態 離線
  只顯示 kayanstar 的帖子
你都未POST個故事
人地點回呢?

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6133
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
係囉..快d post啦..好似幾好睇咁wo

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
I-See幣 12632 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-9-23
註冊天數 6118
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
你抄初吻後竟愛上了你??好賤啊!d名同人一樣的!!!

QUOTE:
請勿挑起罵戰.謝謝合作! FU.

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6444
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 大阪燒 於 2007-9-30 12:39 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
你抄初吻後竟愛上了你??好賤啊!d名同人一樣的!!!

你唔好亂講喎~
d人物我係問過我d fd架
我點會抄人咁賤呀

頂部
lsy113
中級會員

會員編號 224121
精華 0
積分 949
帖子 303
威望 0 點
I-See幣 13216 錢
GAME幣 636 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-29
註冊天數 6447
狀態 離線
  只顯示 lsy113 的帖子
喂喂 ! 個個故仔都係咁嫁啦 !
d 名來來去去都係個幾個 ....
冇謂為左 d 咁既野黎嗌喇 !

唔好再講喇 !!!
快 d post 來睇下先啦 !~

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6444
狀態 離線
第一集
miss=m

m::各位同學,,,今日我地有兩個新同學啊,,,
怡心諗::唔係呀~ 我地間學校咁廢都有人入....勁呀!!
m::好啦~ 我e+叫佢地入黎,,你地唔好嘈啦~
xx::大家好*]] 我叫xx俊,,叫我呀俊啦~
xx::我叫xx希...叫我呀希啦~
m::好啦~ 有兩位新同學黎左我地要成班掉位,,,,
掉位圖::

xx      怡俊   xx
希欣   xx       xx

怡心諗::唔係呀,,,同個新同學座,,,xx怡你真係慘啊~
俊::hallo~ 你叫咩名咩*]]
怡心諗::關你咩事啊?!*]] 同你好熟啊?!
怡::我叫xx怡 你叫我呀怡得架啦~
俊::你個名都好好聽喎~ 我住學校對面xx樓x樓x室...唔知你住邊呢?!^^
怡心諗::下...今次真係慘啦...你住係我格離屋,,,,呀~~~~~
怡::我住你格離屋......唔怪得呢幾日有人送貨送錯左係我屋企la= =
俊::下,,,送貨送錯左?!
******另一邊*********
欣::hi=]]] 我叫xx欣喔>v<"
希::hi~ 我叫xx希啊~ 叫我呀希啦~ (見到欣有咁好既笑容,,,佢都跟呀欣有咁好既笑)
希::不如今日一齊食lunch囉....
欣::um......好啦~^^
-----------------lunch---------------
怡::去m記囉...
欣::唔得啊~ 我約左呀希啊,,,不如一齊黎啦
怡::識左 1 日咁快同人食lunch
欣::唔知呢,,,佢叫架
怡::係呀~~ 我同你都慘啊!! 個個xx俊住係我地格離屋架
欣::我知丫~ 同埋呀希tim~ 幾好丫~做個fd丫嘛
怡::唉...廢事同你講...
欣::咁你同唔同我一齊食lunch呀??
怡::是但= =
-------m記-----
怡::唔係呀 點解你都會係到架??
俊::我點解唔係到啊?!
欣::係呀~ 俊同希係fd黎架嘛..咪一齊食囉~
希::你介意啊??
怡::唔係!! 我走先~ 88><
----放學-----
怡::我返屋企先~
欣::我同你一齊返啦~ (欣同怡一齊住)
         <返到屋企>
叮噹叮噹
欣::怡!!!!你去開門啦 我唔得閒啊!
怡::得啦~~~
之後.....
唔知邊個禁鐘呢??

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6444
狀態 離線
第二集

叮噹叮噹
呀怡一打開門就見到個男仔企係到.....
怡::你地兩位靚仔企係我門口做咩呢? = =
希::係呀~ 呀俊話想問你地借個洗手間用啊....我地屋企個個唔得啊~ 搵左人架啦^^
怡::佢問我地借..咁又關你咩事呢??
欣::咩事啊...? (行出黎睇)
怡::俊話要借我地個洗手間用..我問關呀希咩事呀
欣::唉,,,咪比佢地用囉~
怡::算...我個fd話比你地用..入啦
----------第二天,,,星期6-------
欣::起身啦~起身啦~
怡::今日星期6啊..做咩叫我起身呀??
欣::你唔記得左咩?? 返去幫老師做野呀...仲唔起身就遲架啦!
怡::係喎~~~
欣::15分鐘後係樓下等,,
怡::哦*]]
----過左5分鐘-----
叮噹叮噹
怡::邊個係我咁忙個時禁鐘啊??
怡一打開門...
又係個男仔
怡::咩事呀...靚仔??!
俊::今日係咪要返去幫老師做野既~
怡::咁又點呀?!
俊::幫我同呀希請假啦...呀希病左呀
怡::下...咩話?? 呀希病左?! 佢啦啦做咩病架??
俊::我叫知姐,,,仲之你幫我同呀希啦...88
怡::死啦...就黎遲到tim...
最心痛是 愛得太遲----> 怡電話
怡::喂! 講野
欣::靚女得未呀??
怡::呀希病左啊...要幫呀俊同呀希請假...搞到遲左呀..
欣::咩話?!!? (好大聲)
怡::你咁緊張做咩呀?!
欣::我返學校先~~~~88
怡::喂~喂~??
---------過左幾日 上堂-------
俊::喂~
怡::冇名你叫啊??
俊::靚女~ 今日同你食lunch好嗎??
怡::咁你又唔洗咁叫我~~ 食lunch呀 好啦
俊::係呢~ 放學得閒嗎??
怡::做咩啊,,,??
俊::不如我地去唱k囉~
怡::好呀~~ 今晚7:00見
俊::ok~~~
--lunch---
怡::欣! 俊話今晚去唱k呀你去唔去
欣::好...
怡::你唔開心啊??
欣::希...希話佢鍾意我!
怡::咁咪好囉...^^做咩事啊??
欣::唉,,,,
-----唱k-----
怡::欣.~ 不如同你唱丫...
欣::好呀!
希::唔好啦你同欣唱左咁多...我同欣唱
怡::咁好啦
希::你同俊唱啦~~
怡::唱你就唱啦...咁多野講~~
知道我地唱到好夜....至到有一晚....
怡,,欣,同埋俊傾電話
怡同欣都想知俊鍾意邊個....
俊咁就問佢地兩個鍾意邊個la....
點知,,原來怡同欣鍾意同一個男仔...
吾知佢地兩個鍾意邊一個男仔呢??

頂部
~~根根~~
認證會員
●○●沒有愛就會死的人◆◇◆

會員編號 374938
精華 0
積分 1850
帖子 914
威望 0 點
I-See幣 15626 錢
GAME幣 6391 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 junior01
閱讀權限 60
註冊 2007-9-28
註冊天數 6113
來自 我老豆同我老母
狀態 離線
  只顯示 ~~根根~~ 的帖子
快d post啦~~~!!!!
  好好睇呀~~!!
           好想快D睇落去呀~~!!

~~根根~~

☆  ---◇◇◇   永遠的永遠...回憶著回憶...等待著你曾經的等待~

■♂我愛你◆◇◆~….`☆♀愛到甚麼時候●○●♂愛到妳不愛我的時候….■

[[對不起....我愛你]]
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...