加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[[原創]]] →『愛你愛得辛苦了﹏ 不會放棄〞]] ←
載入中 ...
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6444
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
第三集

原來怡同欣鍾意同一個男仔...
                                       唔知係俊定希呢??
第二日~
怡::喂~欣啊...你估下俊鍾意邊個,,,??
欣::我諗唔會我地掛...= =
怡::應該都唔會係我地架啦..返左 1 個學期都冇喎~~
欣::我地唔好諗埋呢d野先啦'''
m::唔好嘈啦...再嘈冇得食lunch!!!!! (好大聲)
欣:: = =
俊::一陣一齊食lunch囉~
怡::好啊~!
-------lunch-----
欣::食咩啊? 幫你買啊
怡::今日同俊一齊食喎~
欣::是但啦...食咩啊
怡::咁好死(講笑) 我要....1同2啦..今日心情好啊
欣::我不嬲都係咁好死架啦... 今日做咩心情好啊....靚女..??
怡::冇啊....
欣::呀俊同你講佢鍾意邊個la?
怡::未ar///咁想知..不如今晚打比佢囉~~
欣::好呀~
俊::你地傾緊咩啊...我又傾~~~
怡&欣::冇啊...^^
-------放學-------
怡::返屋企啦...~
欣::好累啊 (因為岩岩先想完P.E堂)
---返到屋企----
欣::呀怡~~ 打比俊囉
怡::好啊!
-----電話中-----
俊::喂~
欣::係我啊
怡::我都係到~~~
俊::做咩啊
怡::講!!!你鍾意邊個
俊::你講左先啦
怡::um....我同呀欣鍾意同一個男仔
俊::咁你地咪好恨大家?!
欣::點解要恨大家喎~~
怡::係囉~~ 大家都有鍾意大家既自由架嘛....
俊::得得得...你地想點??
怡::我地想..問你3條問題...但係你要答真話...
欣::你都可以問我地2個問題...不過都係3條 唔係6條~
俊::= =
怡::不如我地問先啦.....
欣::你有冇鍾意人??? (第一題)
俊::有.....
怡::你有冇鍾意欣??? 講真話呀..(第二題)
欣::.............
俊::好難答...
欣::咁你有冇鍾意呀怡啊?? (第3題,,最後一題)
俊::都係好難答...呀怡收線先啦~
怡::ok~~~
---------欣同俊電話中--------
欣::你鍾意邊個姐??
俊::...........係你同怡其中一個
欣::唔係啊...
俊::你想知就等陣先講啦.....
欣::我打比怡先~~
怡::係,,,,
欣::俊係中意我同你其中一個~~
怡::下!!! 咁姐係邊個??
欣::一定係你啦~~
怡::一定係你啦~~以前咁多人鍾意你~
欣::唔一定架= =
俊::你同左怡講??
怡::係啊...我聽到啦
欣::係啊....
俊::怡~
怡::係,,,,
俊::叫欣收線...我就講比你知我鍾意邊個la...
怡::欣收啦
~欣收左~
怡::講啦
俊::講左你都要講你同欣鍾意邊個
怡::得啦~~~~~~
俊::唔知講唔講好tiim= =
怡::講啦 你岩岩都話講...
俊::好啦...你叫架
怡::得啦~~~
俊::我鍾意你!!!! (即刻收線)
怡就呆左係到~~~~~
怡打返電話比欣
欣::喂
怡::唉,,,,
欣::俊點講啊??
怡::佢話鍾意我啊==
欣::都話左
怡::你做咩啊
欣::好傷心啊.....(冇喊)
欣::我打返比俊!
之後可能好睇d...
post住咁多先~~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~~根根~~
認證會員
●○●沒有愛就會死的人◆◇◆

會員編號 374938
精華 0
積分 1850
帖子 914
威望 0 點
I-See幣 15626 錢
GAME幣 6391 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 junior01
閱讀權限 60
註冊 2007-9-28
註冊天數 6113
來自 我老豆同我老母
狀態 離線
  只顯示 ~~根根~~ 的帖子
好睇好睇!~~~
    十卜十卜~~~!!!

~~根根~~

☆  ---◇◇◇   永遠的永遠...回憶著回憶...等待著你曾經的等待~

■♂我愛你◆◇◆~….`☆♀愛到甚麼時候●○●♂愛到妳不愛我的時候….■

[[對不起....我愛你]]
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6444
狀態 離線
點解得 1 個人回架??

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6133
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
幾好睇咁wo..快d post啦!!

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6444
狀態 離線
第4集

欣::我打比俊...
俊::喂~~
欣::你講多次..你鍾意邊個..??(好想喊)
俊::唔好咁啦你 我鍾意係怡..唔係你!
怡::你地唔好咁啦....
欣::佢有咩好啊,,, 我可以改架??
俊::你好好啊...唔洗改= =
欣::咁點解你唔考慮我啊??
俊::........
怡::唔好咁啦.... 點解俊你要鍾意我喎~?
---------------1 個月----------------
大家都好唔開心....
怡就係個一日就走左....至到e+都冇返= =""
俊係咁搵佢...
值到有一日=]
怡有張"紙條"比欣既....^^

欣::
     我係怡啊..我知你仲係好嬲我...但係我會去英國讀書,,,比你同返啊俊一齊啦...
     我地既友誼只可以去到呢到啊....sorry!
                                                                                              怡

欣::我唔嬲你啦,,你返黎啦~~ (喊緊)
欣::我唔想我同你既友誼就咁算啊...你返黎啦~~~~~

等待.....

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6444
狀態 離線
都沒人回﹏﹏= =

本帖最近評分記錄
ffu;)   2007-10-7 02:20 PM  代幣  -2   字數不足
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6133
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
快d post啦..好想睇呀..

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...