加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼]★╳×°*我喜歡你*野蠻*〣+° 任性×█[]*{+63話}
載入中 ...
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
I-See幣 12915 錢
GAME幣 155 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6594
狀態 離線
  只顯示 lsy_1128 的帖子
* 第   63 話 *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

架車一沖埋黎....

突然之間 .............

有個....路人甲...沖出黎*

推開....雪晴..佢先冇比車撞到!!>33< ( 好險-00-")

路人甲:  冇事牙嘛!!

晴:冇事啦,,,多謝 T^T..( 好感激...)

路人甲:下次小心D啦 ..唔係次次都咁好彩..

有我救你架!!! Byebye!* -00-" ( 用 1個好型既眼神* 望一望雪晴)

希: 哇...英雄救.....姣婆牙!!**(拍拍手...)

佢真係好 Man牙@ 0 @" ( 用對水汪汪既眼晴望住路人甲..)

星 : 有人發姣牙** 見到令仔..就發晒狂,,, ( 有D嬲\_/" )

希: 係丫...又點牙..關你咩事先!! ( 好串-W-'')

路人甲走左之後......

身為,,牙哥既... 軒少就走埋去..話雪晴*

軒: 你係咪傻左牙....

你知5知咁樣好危險架!!!!!

你有事咁點算丫...

牙爸牙媽得你 1粒女咋.... ( 好惡+好激動鬧佢)

晴: 我點.....關你咩事......

你呢....剩係識顧自己..

你有冇理過我感受架!

話拍拖..就拍拖....咁我點丫!!!(雪晴,,真係愛牙軒"愛到傻傻地)

軒: 我地跟本冇可能.....我由此止終"

都當你係牙妹咋...你清醒d喇...好冇???

喊到....不似人形既..雪晴...以經...

冇力氣...再同牙哥...益落去喇''佢hurt得好深....(跪係地下)

芊: 牙 軒* 算喇..唔好再..鬧佢喇!!

佢以經..好hurt架喇 ...( 忍唔住而留淚...T__T )

小芊,,好心走過去...扶起...雪晴....

點知.....雪晴就話.............

晴: 放開你隻手牙..聽到未牙....

你仲嚴...我Hurt得唔夠深係咪...

你想笑我係咪啊....賤人!!!\__/ ( 勁激動... )

希: 死性不改""=.=" (好想爆粗\____/)

之後...雪晴..講完....就跑走左!!*

星:  -○-" 完架喇!!!! 咁快散場架"

仲想睇落去 tim~~!! 有冇下集-口口-"

希: 係bor..我都好想睇埋下集-00-"

星/希 ..兩個係到傻笑.... -w-" 勁 kai...

軒:  唉...你 兩個仲有心情玩既!! ( 惡... \________/")

星:  Sor牙軒少*....

軒: 唉...我諗今日都係去唔成架喇!!!

老婆仔...對5住丫...T^T...你返上去先喇!

咁就過左 1日喇**.........

去海洋公園* 咁就取消左喇!!!

第 1次出去玩..都搞到..咁掃興....唉~~~

聽日返到學校會..有 1件好特別既事發生!

想知係咩,,就睇下 1回喇....

下回見..

待.......
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
++永恆的LoVe++
初生嬰兒

會員編號 394879
精華 0
積分 247
帖子 20
威望 0 點
I-See幣 11129 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-18
註冊天數 6000
狀態 離線
I want to see

post la

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
kaka1995
中級會員
月兒

會員編號 266740
精華 0
積分 1110
帖子 346
威望 0 點
I-See幣 13296 錢
GAME幣 107 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-25
註冊天數 6327
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 kaka1995 的帖子
cMM"
有幾特別哇?`
我想睇哇!!`快d`p0拉"
+卜+卜哇!!`

-"`,,若從沒愛過    今天又會不會這麼痛苦-* ♥;;
                         `◆-"用我滴眼淚  去祝福你`___♥",,-
頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6618
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
我要睇牙
我好吾中意條雪晴牙

我叫Dong : ]
MsN:SkY_MhT@hotmail.com
♥可以做個朋友嗎?
頂部
Newlife_Newhope
高級會員

會員編號 397941
精華 1
積分 1472
帖子 627
威望 0 點
I-See幣 14630 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-1-1
註冊天數 5986
狀態 離線
有咩特別丫??
想see 丫....
快d post 喇 ..
plz ~~~~ =\/=v

頂部
此稱號不存在
高級會員

會員編號 384102
精華 0
積分 3582
帖子 584
威望 0 點
I-See幣 40263 錢
GAME幣 133 個
MSN宣傳 427 次
性別  男
配偶 ★`SIURAIN;]
閱讀權限 60
註冊 2007-11-5
註冊天數 6043
來自 `hi
狀態 離線
冇得睇啦t^t個個晴好黑人憎牙

十卜你丫十卜!!sUp""

頂部
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
GAME幣 155 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6594
狀態 離線
++永恆的LoVe++:
thzz your cm!

kaka1995 :
多謝你sUp!=]

Hiu_-細曉 :
好多謝你既cm!

Newlife_Newhope:
睇落去咪知有咩特別=]

(kai琳☉.☉) :
thzz your十卜!=]

頂部
lsy_1128
高級會員

會員編號 159700
精華 0
積分 1710
帖子 731
威望 0 點
GAME幣 155 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-3
註冊天數 6594
狀態 離線
我係轉post戈個論壇就剩係post 到lee 度"
就冇再post落去”
所以我希望你地比d時間我"
再係第2度睇下有冇post lee 篇小說!
thz 大家既等待=]

頂部
judy_519
吹水學徒

會員編號 132523
精華 0
積分 2861
帖子 1337
威望 0 點
I-See幣 17729 錢
GAME幣 1322 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-3-7
註冊天數 6652
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 judy_519 的帖子
好心急呀
想快啲睇呀

╭┐┌╮
╭┘└┘└╮
└┐..┌┘──╮
╭┴──┤★  ├╮
│o o│   │● "
╰┬──╯   │
  \__|__/_______/  
頂部
威風琳琳:D
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 38707
精華 0
積分 8531
帖子 5802
威望 0 點
I-See幣 28199 錢
GAME幣 1023 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 彤兒`
閱讀權限 100
註冊 2005-9-7
註冊天數 6832
狀態 離線
車''
仲唸住佢死TIM=333=

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...