加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原]◆`如你不是認真的話×請不要說出-我♥你*3個字`"[第16話]
載入中 ...
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
I-See幣 15359 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-16
註冊天數 6342
來自 °﹏×*.夢幻餅乾店┼﹢×*
狀態 離線
  只顯示 *呀梨__ 的帖子
[原]◆`如你不是認真的話×請不要說出-我♥你*3個字`"[第16話]

`記得我MA!?"
`今次係我的畢生傑作=]"
`請大家多多支持吧xD"

-"女角色介紹﹏*◇||

-``女主角//配角﹏*◆:::

`江芷瑜 {S!U瑜,,牙YU}

-為人善良大方,,樣子甜美,,一個中6既女仔,,
-牙哥係黑社會大佬,,自細就冇左爸爸媽媽,,
-同牙哥相依為命,,所以感情好好,,
-父母留低既錢錢夠佢地過一世.."

`何慧遙 {S!U遙,,YOYO}

-為人有DD小器,,但係對人親切,,樣子成熟+令令,,
-中6既女仔,,家中既獨生女,,父母對佢有好高期望,,
-何氏企業集團繼承人,,發火的時候很可怕,,

`汪子愉 {冒牌愉,,姣愉,,愉姐}

-姣婆大家姐,,樣子甜甜的,,中7既女仔,,
-江偉熙係佢心目中既白馬王子,,但徐諾恆出現後,,
-自認有料人士,,身材行好,,其實本性不壞,,

`張雅雯 {S!U雯,,KaMmI}

-1個好純既中6女仔,,樣子還可以吧,,
-卻有迷人的笑容,,成日比人蝦,,心地太好,,

`余靜怡 {S!U余,,JoEy}

-樣子吾算差,,對人好好,,中6,,
-好細膽,,但係好堅強,,笑容永遠掛嘴邊,,

----------------------------------------------------------------------------------

每1篇,,我都係用歌名命名架,,"
我會將個首歌PO係最後,,-V-`

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-2-12 09:01 PM  代幣  +8   原創內容..個左200cm
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6342
狀態 離線
-"男角色介紹﹏*□||

-``男主角//配角﹏*■:::

`江偉熙 {牙熙,,熙少}

-S!U瑜的牙哥,,好鍚S!U瑜,,又型又令仔,,
-中7的男仔,,都OK專一架,,細心,,
-黑社會大佬,,邊個蝦S!U瑜,,
-要佢┌求生不得,,求死不能┘,,

`徐諾恆 {恆恆,,牙恆}

-好得意,好令仔,,中7,,係學校都幾出名,,
-細心+溫柔,,用情專一,,-有料,,差一輩就做得大佬,,

`徐日朗 {牙朗,,大口朗}

-外表平凡,,但都OOKK,,笑得好似徐諾恆,,
-D人話佢地好似2兄弟,,中7,,斯文,,
-家境貧窮,,牙爸死左,,

`白逸峰  {白痴峰,,KAI峰,,牙峰}

-OK令仔,,徐諾恆死敵,,中7,,留左1年''
-白氏集團繼承人,,白氏和何氏係商業上係死對頭,,
-冇1條女係可以過到1個月,,

`許嘉樂 {樂仔,,牙樂,,KAI樂}

-徐諾恆的表哥,,溫文有禮,,18歲"
-用情非常專一,,好好人,,冇讀書,,
-第1眼就中意左雅雯,,樣子普通,,

--------------------------------------------------------------------

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6342
狀態 離線
`__第1話::: -"你好嗎﹏*◇|| {上} [星期1]

-"我數 123 木頭人,,再不表白天就要黑了"﹏*◇}
熙:::牙YU,,鬧鐘響左都仲吾起身__!?`
YU:::得啦﹏{訓番}  [熙入左牙YU間房]
熙:::番學啦,,[抱左牙YU入廁所,,15分鐘之後要出黎}
YU:::YeS S!R" [15分鐘後就真係OK了]
熙:::食早餐啦,,懶訓妹"-}
YU:::咩喎`!咁琴晚夜訓丫馬 -3-"
熙:::食你既早餐啦,,咁多廢話"
YU:::食米食,,哼-333-" [食左5分鐘]
-"人人期望可達到,,我的快樂比天空﹏*◇}
YU:::一定係YOYO黎左啦"!我去開門先! -}
YOYO:::仲未出門口!?` [YOYO同佢地住同座山]
熙:::而家行啦﹏` [每日都係牙熙車佢地2個番學]
{`__好快就到左學校﹏*◇}
因為牙YU橫衝直撞,,所以就撞到1個人__"
YU:::牙"! [係跌個1刻﹏個人扶著佢`]
熙:::妹"!你有冇事牙!?"頭先真係吾該曬你牙!"}
★:::吾洗"!你米係....江偉熙!! -}
熙:::你係...哦!*徐諾恆﹏◇||
YU:::哥"!你地識既!?` [望1望YOYO﹏YOYO令頭示意吾識呢個人-]
恆:::我係轉校生黎架!今日第1日入呢間學校讀!
熙:::佢細我1輩炸馬,,*
YU:::O ! SEE ``!  [個樣都吾差喎]
熙:::學咩人講英文...-V-!"  [拍左S!U瑜個頭一下]
YU:::痛架!` [呢左係YOYO後面]
YOYO:::吾比你打  -w-`

---------------------------------------------------------------------------------------------------
*好睇嗎xD`
*要多多支持我牙,,
*冇CM我吾PO架-V-"
----------------------------------------------------------------------------------------------------
活著便快樂麼 某某暗戀我 應該笑麼
事實上我亦想過 接受更加好過
不錯 尚有幾個話很愛慕我 便有需要扮出雀躍麼
潛在的陰影未過 

永遠孤單也不怕 是否使你驚訝
你到底有什麼好 逼得我念掛 
路過的 幾多位都不算差 
全城朋友妒忌著我嗎 突然陌生化
我為何流下眼淚 懂嗎 (清楚嗎) 

妒忌著我什麼 說會愛寵我 亂講也可
沒動力去認知我 卻話最喜歡我 
戀愛 為了使晚上可抱著過 為刺激與示威見太多
我愛的 偏偏避我  

你已經娶了她嗎 掉得走記憶嗎 
但我始終放不低 偏執有罪嗎
受了傷 傷口死不肯結疤 仍然迷信 
終於等到她 遭到你欺詐
我仍然能被妒忌 真的嗎

頂部
L214
嬰兒上路

會員編號 301884
精華 0
積分 406
帖子 80
威望 0 點
I-See幣 12567 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-8
註冊天數 6229
狀態 離線
  只顯示 L214 的帖子
SUP!!
繼續POST!

頂部
﹡癲娃`;笨×
初生嬰兒

會員編號 384701
精華 0
積分 202
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 10981 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-8
註冊天數 6015
狀態 離線
莪黎十卜梨梨>V<*
好睇唷*V* xd
p0;p0;p0-V-`

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6342
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 L214 於 2007-11-8 18:03 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
SUP!!
繼續POST!

THX CM___"
有多D人留CM,,我就會PO架啦xD`

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6342
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ﹡癲娃`;笨× 於 2007-11-8 18:07 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
莪黎十卜梨梨>V

多謝你的支支=]"
要成日黎睇牙xD`
真的好睇嗎,,*V*"

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6342
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ivan0717 於 2007-11-8 18:12 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
比人逼要留cm -,-''

咁吾好留囉-333-"
死KAIVAN  xD`

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6342
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 KeN:) 於 2007-11-8 18:31 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
-_-繼續努力吧...非常之不好看[被毆打...

/333333333333\
真的嗎/____\"
不開心呢/3333\"

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6342
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 KeN:) 於 2007-11-8 18:32 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
=.=ivan哥講得好...我都係被迫...

叫你幫手留下姐/333\"
吾洗咁話/___\"

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...