加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {_轉 '' 1O萬蚊初戀!`
載入中 ...
pp221
嬰兒上路
包包子

會員編號 152209
精華 0
積分 496
帖子 54
威望 0 點
I-See幣 10990 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-4-14
註冊天數 6635
來自 澳門
狀態 離線
  只顯示 pp221 的帖子
睇過.....lu_"
    個男仔講d野好岩,,
  ,,  我同佢一樣都係咁覺得.."
sup_"+油..

本帖最近評分記錄
tsz-魁.   2007-12-23 03:25 PM  代幣  +1   有心回覆`
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小蚊=]]
初生嬰兒

會員編號 389683
精華 0
積分 258
帖子 35
威望 0 點
I-See幣 11078 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-2
註冊天數 6038
狀態 離線
  只顯示 小蚊=]] 的帖子
都 0k wO ,,
我 要 睇 ,,
但 吾 想 要 咁 多 道 理 ,, -W-"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
╴︱~丫瑤~︱╴
初生嬰兒

會員編號 395829
精華 0
積分 202
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 10981 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-23
註冊天數 6016
狀態 離線
冇曬啦???勁想睇呀!!!^^

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6283
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子
幾好睇咁-`
咁耐都唔P0既- -"
都係果句::
錢唔係萬能.但係冇左就萬萬不能*

頂部
【└鱔魚┘】
初級會員
〝魚毛仔〞

會員編號 290910
精華 1
積分 496
帖子 235
威望 0 點
I-See幣 8365 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-18
註冊天數 6296
來自 *::魚缸♥♥
狀態 離線
超好睇丫...
十卜十卜=]]``
個女主角實可以感染個男主角的*...

頂部
``小KK-!!
嬰兒上路

會員編號 395974
精華 0
積分 352
帖子 68
威望 0 點
I-See幣 12682 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-23
註冊天數 6016
來自 ``KK小地球=]]]
狀態 離線
  只顯示 ``小KK-!! 的帖子
我好同意個男主角講既野``
朋友根本就系甘T_T``
十卜您丫``!!

頂部
cherryyu83
初級會員

會員編號 376457
精華 0
積分 626
帖子 271
威望 0 點
I-See幣 10802 錢
GAME幣 265 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-10-2
註冊天數 6098
狀態 離線
  只顯示 cherryyu83 的帖子
CH,10 希望≠失望

第二日琪就轉佐去言讀緊戈間學校,.,
之後佢地就坐車番去-\/-
系車上面,.,

言[你記住聽我話,.,
     仲有我今晚就會寫好曬合約裡面既細則,.,到時你簽個名就得架啦!!!!]

琪[得啦!!!!使命必達!]

之後佢地落佐車,.,

同學a[戈個女仔好似系因為個××言轉過黎架!!!!]

同學b[佢老豆冇反對咩?"]

同學a[又系w0!!!!吾驚佢老豆咩?"]

琪[佢地點解系話你老豆既?]

言[話佐我既事吾關你既事l0!]

琪[吾講咪算l0-33-]

之後有個人行埋黎-3-

哲[阿言!你聽我解釋啦!!!!]

言[我地之間冇野好講!!有野講就同我致.愛既老豆講啦!]

哲[阿言!!!我冇心架!!!!]

言[張悅琪,我地行啦!!!](扯佐琪走)

琪[做咩咁對人W0?!!!"]

言[佢宜D人吾值得相信同可憐!!!!]

琪[吾好咁啦!!!!!
      世界有兩種衰人 一種既系特登咁玩野,.,佢仲會覺得好開心,.,
       另一種仍系有苦衷架!!!佢做佐D野 個心過吾得去架!!!!!
       或者佢就系第二戈種人呢!!!!!!]

言[旦系,.,亦都有可能系第一種人!!!!!]

琪[咁點解你吾試下去聽下佢解釋 可能會得到一個估吾到既HAPI ENDING,.,
      如果你吾去試下只會得反面宜一個結果 旦系你試下就可能有吾同既結果,.,]

言[旦系,.,希望愈大失望愈大!!!]

琪[就系宜個世界多佐咁多你宜d人 搞到世界落後曬!]

言[咁諗好正常ah!!!!]

琪[你地宜d剩諗吾好戈面 話希望愈大失望愈大
      咁樣都可以系希望愈大成功愈大!!!!再加上冇希望就吾會有新既未來!!!
    只要嘗試個個都有一樣既運氣!!]

言[你自己諗架宜d道理?]

琪[吾算既 系睇書+上網睇番黎架!!!-3-不過親身體驗過架!!!]

言[點體驗ah?"]

琪[其實我之前屋企經有濟問題,.,諗過放棄學業,.,旦系最後我都冇!!!!
    因為我知道要靠自己突破人地眼裡面既界限,.,先會有一個新既天空!!!!]

言[嘻~傻瓜!](笑佐笑)

琪[你笑ah?"]

言[邊到有ah?"你睇錯啦!!!!]

琪[哦-3-]

{續}

頂部
cherryyu83
初級會員

會員編號 376457
精華 0
積分 626
帖子 271
威望 0 點
GAME幣 265 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6098
狀態 離線
CH,11 戀愛合約×貪錢?

之後番完學 番到去屋企,,.,

琪(心諗)[距離還錢仲有兩日喳 今日一定要問佢拎到錢AH!]

言[宜份就系我地既合約!!!!!!](拎佐份合約入黎)

琪[拎黎睇下!!!!!!!]

「無時限戀愛交易條約」

甲方為言
乙方為琪

1)乙方違犯以下規則,否則違約金;;HK$200000

2)乙方在未經准許下不得與任何人外出及郊遊

3)乙方不得遲於9點回家,如有特別需要 請告知甲方

4)乙方每月有3000元正金錢贊助食.衣.住.行 如不夠 甲方不會再給任何金錢

5)乙方未經認同後 不能進出甲方的房間

6)這合約要由甲方提出解約才正式完結

琪[好似張賣身契AH-3-]

言[擺明系!!!!!]

琪[算數!簽啦!!咁幾時拎得錢AH?]

言[你真系咁鍾意錢咩?!吾通你做咩都只系為佐錢?]

琪[吾系AH!旦系我真系好需要宜D錢AH!求下你盡快俾到我AH!]

言[你之前戈句*要靠自己突破人地眼裡面既界限,先會有一個新既天空*
     吾通系假咩?你真系同其他人一樣咁需要錢?!]

琪[有時有D事都勉強吾到架MA!求下你盡快俾我啦!]

言[既然你咁鍾意,我聽日就即.刻俾你!!!!]

琪[吾該曬AH!]

言[其實我都應該預佐冇一個人吾鍾意錢架!我仲信埋你戈D咁既道理!]

琪[吾系AH!!!我..]

言[吾駛講!你講咩我都吾會信架!!!!]

琪(心諗)[吾通我系佢心裡面只系一個貪錢既人?!我一直只系扮野?!]

言(心諗)[點解到我開始相信一個人既時候,總系要俾我知佢只系為佐錢?!]

{續}

頂部
cherryyu83
初級會員

會員編號 376457
精華 0
積分 626
帖子 271
威望 0 點
GAME幣 265 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6098
狀態 離線
CH,12 真相大白!

第2朝,.,系星期6~*v*
琪一朝早起身就出佐去-\/-

琪(心諗)[佢都未起身架啦!吾知佢琴晚系吾系好嬲呢?
                 旦系我真系好需要d錢架-3- 如果佢嬲佐我點算ah?"
                 佢會直解個合約架?!我吾想ah!
                 我吾想離開佢,.,吾系吾系!可能只系我驚冇錢收!]

之後佢寫佐張便條-\/-

"言"
          我去圖書館AH!好快番!.\/.
                                                   琪"

佢去佐圖書館借書-3-"太乖啦!!.\/.
就系琪出佐去3-4個字之後言醒佐,.,言拎佐張支票出黎!

言(心諗)[一張5個零既支票同之前戈張6個零既支票;;
                真系可以令一個人出賣佢既感情?](望住張支票)

之後言就諗住拎張支票俾琪啦!-\/\/-
"烤"門啦!!!!因為琪出佐去 緊系冇人啦!!!

言(心諗)[入去放低張支票之後就走啦!我宜家真系吾想見多琪一秒,.,
                 我吾希望對住既人系因為錢先同我一齊,.,有可能宜個合約會好快完結!]

之後入到去見到張紙條,.,

言(心諗)[你去佐邊都吾關我事啦!!!!]

言放低佐張支票!!!!!之後琪個手提就響啦!!!!(琪出去既時候吾記得帶-\/\/-)
言之後就諗住話個人知佢吾記得帶手提啦!之後就接佐-3-

言(未講野,.,個人就已經講野!)

琪爸[乖囡,.,搵到9萬蚊未ah?你都知聽日就收數架啦!
         你都吾想又走佬架!]

言[,.,]

琪爸[喂喂!聽吾聽到ah?!]

言[SORI!佢吾記得帶手提AH!或者你遲D再打黎啦!]

琪爸[你系我個囡邊個AH?!]

言[我系佢,.,朋友!]

琪爸[哦`叫個衰囡番黎打俾我啦!!!]

言終於知道咩事啦!!!!-\/\/-

回憶ING;;

CH,,7

言[咁你走啦!當冇宜場交易l0r!!!!!]

琪[我,.,我,.,]

言[果然系一個貪錢既人 一講錢就吾出聲啦!!!!!]

CH,11

琪[吾系AH!旦系我真系好需要宜D錢AH!求下你盡快俾到我AH!]

,.,,,,

琪[吾系AH!!!我..]

言[吾駛講!你講咩我都吾會信架!!!!]

回憶完-))

言(心諗)[咁咪姐系我怪錯佢?!我點解之前吾俾佢講AH?!
                佢會吾會宜家嬲佐我AH?!我冇心架!我只系吾想重演1年事戈件事喳!
                旦系佢宜家系邊AH?!]

之後言就衝佐出去,.,咁岩經過一個男女,.,

女[好恐怖AH!!!!!]

男[咪系L0!對住圖書館條馬路不嬲交通黑點架啦!]

女[拎住咁多書,.,點避都避吾到啦!]

{續}

頂部
cherryyu83
初級會員

會員編號 376457
精華 0
積分 626
帖子 271
威望 0 點
GAME幣 265 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6098
狀態 離線
今日po住甘多先啦
如果想睇
就多d來
十卜十卜啦~~~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...