加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原創(口語+粗口)§﹏初時死對頭~後來變情侶?
載入中 ...
♀俊鏗♂
初生嬰兒

會員編號 391700
精華 0
積分 204
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 10986 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-9
註冊天數 6021
狀態 離線
  只顯示 ♀俊鏗♂ 的帖子
叻女wo-,-加油呀xD再作好d@v@

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
I-See幣 9968 錢
GAME幣 2591 個
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-14
註冊天數 6411
來自 yoyo~xD
狀態 離線
  只顯示 bgg24682002 的帖子

大家我會努力嫁

好悶]~想識下朋友仔傾下計有意=]
add>bgg24682002@hotmail.com<~
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6067
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
好睇好睇,
+油~
十卜十卜呀~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
jimmy203
高級會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 269339
精華 0
積分 1597
帖子 770
威望 0 點
I-See幣 13848 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-31
註冊天數 6332
來自 m78星雲
狀態 離線
  只顯示 jimmy203 的帖子
加油努力....作好它

頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
I-See幣 14469 錢
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-26
註冊天數 6582
狀態 離線
  只顯示 tinatwins 的帖子
好睇廿><
作得好好嫁NA"
ADD OIL NA/\/\

頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
I-See幣 9968 錢
GAME幣 2591 個
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-14
註冊天數 6411
來自 yoyo~xD
狀態 離線
  只顯示 bgg24682002 的帖子
第四章

瑤:@///@!你想同我做個朋友也!好也~^W^~

進:~^W^~!不如我地一齊入去坐呢@//W//@!

進正想講野既時侯﹏俾樂打斷左

樂(嬲+大力捉瑤):瑤!不如我同你一齊食呢!我地入去先喇!唔好理佢地喇!

瑤(面紅):@///@!好呀!琳+光+進+鋒!我同樂佢入去先!

樂(嬲):我地唔同你地坐喇!我同瑤瑤搵位坐!

入阻去麥記!

樂(爆溫柔):瑤瑤!你想食幾多號餐呀!我請你食呀!

瑤(面紅):做咩特然對我咁好請我食野呀@///@??

樂(面紅):食未食囉!本少爺今日心情好!你唔要嫁話就算!我就淨係買個自已個個餐算>//W//<!

瑤(爆面紅):唔係呀!>//<!邊個話唔要喎!唔!我想要.......

瑤正叫餐既時候俾一把好雞既聲打斷左

x:野!樂樂呀!佢唔識貨也!你唔好食個八婆食喇!

樂(嬲):屌你呀!你話佢八婆!你冇野呀!on9嫁你!我請佢食野我未食佢食野囉!洗簡日子嫁!你收皮喇!xx祺!

祺:野!樂樂也!唔好咁樣喇!話曬我都係你隔離班!加埋我地同一級又同一班學校喎!我地不知幾有緣份!你唔好咁對我喇!樂樂!

樂(嬲):收皮喇!同你一班學校咁又點呀!又唔知自已個樣係豬茜!搵盤水照下你自已個豬樣喇!你話佢八婆!你自已都唔係好得去邊!
唔該兩個5號餐!

祺:樂樂唔好咁嬲喇!

樂:收爹!我唔想聽到你把聲!你同我彈開!瑤瑤!@///@我幫你買完喇!我地搵個位坐喇!我唔想見到個豬茜=W=!

瑤(面紅):哦!咁我地行喇!

祺(啤住瑤):八婆xx瑤!你同我睇住黎!我唔會放過你嫁!

樂(爆嬲):屌!咪撚煩喇!豬茜!我唔俾你再咁同瑤瑤講野!

祺冇出聲一道啤住呀瑤咁樣走阻

瑤(無奈+面紅):=//W//=!樂!多謝你呀!係呢岩先做咩咁幫我呀!

樂(面紅):@///@!我唔想見到d豬扒炸!搞到我冇曬胃口食!kakaka

瑤(嬲嬲地):xx樂!企係道!你講咩話!我俾你講多次!

樂:肚餓呀!唔講住喇搵位坐喇!食完野我帶你去一個地方!

瑤(面紅):好也!

轉佢地個邊

琳:係呢!樂佢鐘唔意瑤嫁??

鋒:你有所不知喇!其實樂鐘意瑤嫁!

琳+光+進:咩話!唔係呀!

鋒:=W=!係呀!你唔信!我錄底阻係個電話道!我播俾你聽呀!
(瑤瑤豬!由岩先我地係籃球場!我捉住你個刻!我就鐘意阻你!kakaka!你可以做我女朋友嗎?)

琳(眼發青光):咦!咦!咦!瑤都鐘意樂嫁!我都有錄底左!播俾你聽下
(由頭先午膳個時!個啵打過黎身邊!你捉住我!避開阻個球!你用一個好認真既眼神望住我!我已經俾你吸引阻喇xD!)

進(嬲):我....想去廁所!

光(心痛):我都想去廁所!

鋒:咦!琳呀!其實我地都幾岩ke嫁喎@//W//@!係呢!其實我有野想同你講!

琳(面紅):下>///<!你有咩想同我講呀??

鋒(面紅):其實!頭先係籃球場個道!我已經鐘意阻你嫁喇!可唔可以做咩女朋友呀?我會對你好好嫁!

琳(面紅):好呀!>///<!老公!

鋒:老婆!啜卜~~~~

轉進個邊

進(心唸):原來...瑤都鐘意樂!唔緊要喇!我會做佢既守護天使!我會保護住佢!

光:進呀!>///<我.....有野想同你講!

進:??????

光:我...鐘...意...你...!

進:但係我唔鐘意你!我鐘意瑤!

光(dowm):~^W^~我講下笑嫁炸!

進:唔緊要!唔好同佢地講我鐘意瑤!我唔想佢地知!其實我一早知道樂鐘意瑤!

光(dowm):放心喇~^W^~!我唔會講出去嫁喇!你放心喇!

進同光佢地反到去琳+鋒個道

進+光(無奈):=W=!你地做咩癡咁埋既??

鋒(爆面紅):因為佢做阻我老婆囉!老婆河??

琳(爆面紅):係也!!老公>3<~

進+光:=W=!走阻我地反屋企喇!

鋒:好!我地一齊走喇老婆!

琳:好也!老公!

佢地進同光各只各反屋企琳同鋒佢地去睇戲!

轉去樂個邊喇

瑤(面紅):你想帶我去咩地方呀???

樂:我帶你去酒店姦阻你呀好冇呀=W+???

瑤:>W<!唔得呀!

樂:講少姐!黎喇我用黑色巾包住你隻眼先!去到我放阻佢好冇!全程我會拖住你隻手嫁!

瑤:>///<好呀!睇下你有咩咁巴閉!

﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏
作住咁多先~留待聽日計續!多謝大家觀看

好悶]~想識下朋友仔傾下計有意=]
add>bgg24682002@hotmail.com<~
頂部
jimmy203
高級會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 269339
精華 0
積分 1597
帖子 770
威望 0 點
I-See幣 13848 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-31
註冊天數 6332
來自 m78星雲
狀態 離線
  只顯示 jimmy203 的帖子
好期待呀......支持

頂部
戀愛妄想症×]`
吹水學徒
綜 合 傻 婆 症

會員編號 378899
精華 0
積分 3599
帖子 2083
威望 0 點
I-See幣 18742 錢
GAME幣 618 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-10-13
註冊天數 6077
狀態 離線
好好睇呀
好期待下1集@@
suP''

頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
I-See幣 14469 錢
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-26
註冊天數 6582
狀態 離線
  只顯示 tinatwins 的帖子
好睇廿"
快D POST NA=]

頂部
呀ken
初生嬰兒

會員編號 392304
精華 0
積分 202
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 10981 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-10
註冊天數 6019
狀態 離線
  只顯示 呀ken 的帖子

....無言'

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...