加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ☆一生.....一世★ [出左第三章]
載入中 ...
WILLDIEY
初生嬰兒

會員編號 112519
精華 0
積分 313
帖子 16
威望 0 點
I-See幣 10784 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-1
註冊天數 6706
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 WILLDIEY 的帖子
☆一生.....一世★ [出左第三章]

男主角................

牙偉:15歲..........中3
樣貌:★★★☆☆
人品:★★★★★
脾氣:★★★☆☆

性格:成日打機,係牙傑個best fd

牙傑15歲..........中3
樣貌:★★★★☆
人品:★★★☆☆
脾氣:★☆☆☆☆

性格:成日打波.....好動,,令仔......好串.....幾花心........係牙偉最好ga朋友,不過唔多like牙俊,成日都好似同佢有仇咁......

牙俊16歲..........中3
人品:★☆☆☆☆
脾氣:★★☆☆☆

性格:成日打機......令仔,串爆.........,電腦好勁........好多人中2,同傑過唔去,有個牙哥叫牙峰,係黑社會大佬!!!!!!!!

女主角:

牙琳
人品:★★☆☆☆
脾氣:★★☆☆☆

性格:成日溝仔............中2左牙俊.....令女............

牙詩
樣貌:★★★☆☆
人品:★★★★☆
脾氣:★★★★☆

性格:同牙偉,牙傑由細玩到大........同佢好fd,唔識串人

牙君
樣貌:★★★★★
人品:★★☆☆☆
脾氣:★☆☆☆☆

性格:好串,.........唔多好人,好打得....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
WILLDIEY
初生嬰兒

會員編號 112519
精華 0
積分 313
帖子 16
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-1
註冊天數 6706
來自 hk
狀態 離線
.................

第一章

今日係九月一號,對學生黎講係一個大好日子,...............

上午7點中
鈴鈴.....鈴鈴

牙偉:邊q個牙 ......幾點牙......
牙傑:今日9月1牙,要番學喇.....偉哥......
牙偉:唔好咁叫我牙......x你牙!!!!!
牙傑:唔好爆粗la......牙偉.....
牙偉:唉   唔講住       拾好d野番學先.....!!!
牙傑l好.我係你樓下等你!!
牙偉:係......

7:30屋企樓下
牙傑:嘩,你搞咩牙,咁耐嫁.....
牙偉:吹咩!!!!我中2牙  唔比咩......
牙傑:聽講咁日黎左3條女wo,唔知令唔令姐
牙偉,你個死仔,又係到發春夢,遲到la!!!

8:00學校
張sir:e+幾點牙,第一日就遲到!!!!!!!!你地三個未死過牙???
牙俊:係牙,未死過牙!!死過就唔係到比你嘈la  牙sir....
牙偉:嘩!你邊到但出黎?????
張sir:你地二個番入去先,牙俊,你跟我黎!!!!
牙傑:低死!!!

唔知牙俊會點呢??第一日就咁!!!
                續~~~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
WILLDIEY
初生嬰兒

會員編號 112519
精華 0
積分 313
帖子 16
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-1
註冊天數 6706
來自 hk
狀態 離線
..............

第二章
上次講到佢地番到學.............

8:30係學校......

牙偉:睇下入到咩班sin...........
牙傑:3A wo  我地2個又一班la,嘩...牙俊都係呢班bor....
牙偉:果三條女呢  佢地咩班?????                        佢仲心急過牙傑>.<
牙傑:都係3A wo....
牙偉:佢地叫咩名牙????
牙傑:牙琳,牙君同牙詩........
牙偉:番班房先.......

8:45  係班房
miss lam:今年我係你定ga班主任........e+分位先

牙偉  牙詩  xxxx   xxxx  牙俊  牙琳
xxxx  牙君  牙傑   xxxx  xxxx  xxxx

牙偉:牙詩????點解你會係到?????
牙傑:下,你地識架?????
牙詩:上年考得唔好   轉左過黎......
牙君:唉,呢間band3中學 點都係咁架喇.......
牙傑:靚女,一個人牙???傾下計好唔好/???
牙君:你叫我牙??同你好熟咩,咁叫我,但開喇!!
牙傑:我挑!!好勁咩?
牙偉:收la,傾緊野牙,係到嘈乜牙????
牙傑:你唔係牙,咩事牙你,冇喇喇係到話我.....
續~~~

頂部
WILLDIEY
初生嬰兒

會員編號 112519
精華 0
積分 313
帖子 16
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-1
註冊天數 6706
來自 hk
狀態 離線
...........................

冇人回.................唔係牙..算  

第三章
上次講到牙偉係到鬧牙傑.......

牙偉:咁你係嘈丫ma!!!!
牙傑:我同你由細玩到大,你又冇鬧過我,你今日..........
跟住佢就好嬲咁走左!!!

牙傑出到佢之後,唔小心撞到牙俊!!!!
牙俊:x你咩,做咩撞我牙,死x街,但開la!!!
牙傑:我牙傑撞你咪撞你!!!!!洗唔洗比面你先!!!
牙俊:你好野!!!!你小心d牙!!!!!!!!

12:00
牙偉:牙詩,到lunch la  一唔一齊??
牙詩:是但la,叫埋牙傑la.......
牙偉:哦.......

佢地3個出到去......
牙傑:食d咩牙???M記好唔好??
牙詩:no la,又食....食到悶la
牙偉:咁去美心lor
牙傑:是但.......

佢地3個去到美心後,牙傑見到牙俊.......
牙俊:你小心放學番唔到屋企牙...!!!

牙傑好驚 唔知點好,連野都冇食到就衝番學校!!!牙偉佢地就番去睇佢咩事.....

牙偉:咩事牙,佢做左d咩得罪佢???
牙傑就咩都唔講,牙君同牙琳經過見到牙傑...
牙君:牙傑,咩事牙,比人蝦??洗唔洗幫手...
牙琳就但出黎講:低佢死la,激嬲牙俊...
之後牙傑就講曬佢d野比佢地知

到左放學....

續~~~~~~~~~

回下la,,可能唔多好睇,比d意見都好丫ma

頂部
wunik
初級會員

會員編號 393556
精華 0
積分 689
帖子 297
威望 0 點
I-See幣 12579 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-12-14
註冊天數 6026
來自 哪裡怕星球
狀態 離線
  只顯示 wunik 的帖子
你係咪自己作嫁?
文筆5太好....
加油!!繼續努力
SuP*

○o●|[水造的我!×°°
﹏○°×才有那麼多眼淚哭]`×[]*

mY xG:Mr_lik

頂部
WILLDIEY
初生嬰兒

會員編號 112519
精華 0
積分 313
帖子 16
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-1
註冊天數 6706
來自 hk
狀態 離線
SOR

我自己作嫁  要番學LU  講真  我中1炸......

頂部
WILLDIEY
初生嬰兒

會員編號 112519
精華 0
積分 313
帖子 16
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-1
註冊天數 6706
來自 hk
狀態 離線
...................

今日2008   開始  作多d先^^

第四章

上次講到牙傑好驚,唔知點好........

牙君:唉,咁冇用架...我陪你喇今日!!
牙傑聽就之後:真ga?好ya....
牙傑好開心.......

之後,佢地4個人就一齊放學,行到半路,牙君好肚痛,就去左洗手間,叫牙傑佢地唔好等佢.......
佢去洗手間果陣,見到有幾個飛仔望住佢.........佢冇理到...

牙傑佢地行緊番去,牙傑走左之後得番牙偉同牙詩,e個時候牙俊但左出黎
牙俊:你地幾個唔好咁多事,唔係就連你地都唔放過   牙俊一講完,就打到牙偉訓左係地下,之後佢就走左
牙詩:你冇事丫ma???
牙偉:冇事,死喇,我問佢會對牙君點........

牙君岩岩想出洗手間,一開門就比人推番入去,原來係果幾個飛仔......
牙君:你地想點牙??死開牙!!
飛仔a:靚妹,唔好咁多事牙   之後佢就c開牙君件衫
牙君:唔好丫,死開d牙,你唔好搞我牙,你會好大鍋架....
飛仔b:係咩,我好驚wo..........你再嘈,信唔信我真係姦左你丫拿!!!
飛仔a:靚妹,今日同你玩住咁多先!!你再咁多事你就死!
牙君好驚,佢喊左出黎!!!突然佢電話響.........
牙君:.........喂???.......
牙偉:牙君,你係邊牙,有冇事牙???
牙君:冇.....事.......佢忍唔住喊左出黎,我係kfc出面條巷仔到.....我好驚牙.........
牙偉:好我同牙傑即黎....
牙偉就叫牙詩番去先,叫左牙傑佢出黎,就趕左去果到!!
續~~~

頂部
WILLDIEY
初生嬰兒

會員編號 112519
精華 0
積分 313
帖子 16
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-1
註冊天數 6706
來自 hk
狀態 離線
冇咩時候再作   回下先.....比d意見

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...