加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {原}【〝只因有你↖↙我才會笑〞】{粗口}
載入中 ...
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6410
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
你地十卜十卜...
我p0st唔p0st好呀`!? -*''

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6054
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
十卜十卜,
唔好唔post呀,
好好睇呀~
快dpost啦~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6410
狀態 離線
點解次次都係得一個人回架`?!
嗚嗚.......
==========================
[[早上]]

我訓過頭呀!!!今次慘啦....遲到啦....我就啦啦林咁跑番去學校啦!!!

好彩....仲有唔少既同學同我一齊遲到姐...但係唔知佢地做咩...一見到我就咁驚呀!!

可能系琴日果件事啦....><

我冇理到啦..就沖左番課室啦...系入左門口...撞到一個人....

我:丫...[跌到]

XX:你老味呀!!!

我:我唔小心姐..洗唔洗話我老味呀??

XX:咁又點呀??我係話呀!!你吹呀!![好串個樣]

MISS LO:好啦....玲你番去自己個位呀!!!

我:我算比面MISS唔同你嘈.....[COOL]

MISS LO:好啦,,,你地一睇就知啦...我地有新同學呀!!

岩岩個男仔...

XX:你地好呀!!我叫做希呀!!

XXA:我叫做阿健呀!!!

MISS LO:咁好啦...你地兩個想坐邊到坐住邊到啦!!!

健+希:好呀!!!

MISS LO:今堂自修呀!!![走左人]

希佢就慢慢咁行過黎啦,,,,,,,

希:咁我就同你坐啦....

我:唔得喎....我同健佢坐都唔知你呢D咁既人坐呀!![拉左呀健佢坐底]

希:算....健咁我一陣搵你呀!!!

健:OK....

我:SOR...冇啦啦拉你坐底....

健:唔緊要呀!!!你地得番兩個!!希佢坐個個仲要系姣西系到...我THX你就算啦...拉我坐底....[嘻]

我:哦哦!!![COOL]

[[小息]]

媚:玲..你就好啦...比你識左兩條令仔..

珠:米系囉...咁係米介紹比你D姐妹識下先??

玲:冇所謂呀!!!

健+希佢冇啦啦行過黎啦...

希:死野...[拍我膊頭]

我:點呀??

希:哇...咁多令女呀!!!不如一陣LUNCH一齊食呀??

媚+珠:好呀!!

我:唔好呀!同你食我冇咩胃口呀!!

希:車...同我呢個令仔食你都話冇胃口.....健咁你呢??

健:我唔去啦..你自己同佢地去啦...

希:咁好啦.....兩位令女...我地一陣一齊去嫁啦??

媚:冇咩問題呀!!![有少少開心]

我啤左希佢一下就走左人啦.....就得番希同媚仲有珠佢系到呀!!!健佢就唔知死左去邊到呀!!!

我就自己一個人上左去天台啦......點知見,,,一點我唔想見到既野...

到底系D咩呀??

LUNCH有D發生左呀!!

咁又系咩事呀?

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6410
狀態 離線
點知比我見到一D唔想見到既野呀!!

就係見到健佢係天台到同條女係到扑野呀!!!!

我:SOR.....阻住你....[仲以為你冇希佢咁衰呀!對知你仲衰過呀!!!]

我就走左番落去啦.....

[[健]]

健:算啦,,,唔攪啦..你走人啦!!![今次死得次多啦....]

[[課室]]

珠:玲你去左邊到呀???

我:我去左WC姐!![COOL]

媚:咁就好啦,,我地幾擔心你呀!!!

我:傻既....洗咩擔心呀??[都係COOL]

呢個時候健佢番到黎啦...

希:健...你死左去邊到呀??

健:冇野呀!!!

我同希佢冇嘈到啦....

[[LUNCH]]

希:兩位令女我地去食LUNCH囉??

媚+珠:好呀!![就同左希佢啦]

課室就得番我同健佢啦....

我想走人果時...健佢冇啦啦拉住我啦...

我:你放你隻臭手呀!!![FING開左+COOL]

健:唔係你見到咁嫁???

我:係唔係都同我冇關係呀!!![走左人]

我就走左去搵賢哥哥佢啦......點知去到見到佢同條女嘈緊..

我就行過去啦...

我:賢做咩呀??

賢:冇事呀!!你搵我做咩呀??[同玲講野好溫柔]

條女:佢係邊個呀??

賢:呢D野唔洗係理呀!!!

條女:咁佢姐系你條女啦??[想打我]

點知有個人捉住左條女隻手......

我望一望,,,,點知佢就係.....

果個人到底系邊個呢??
條女同賢佢之後點呀???

頂部
S!u〝雪
初級會員

會員編號 198142
精華 0
積分 1117
帖子 285
威望 0 點
I-See幣 14265 錢
GAME幣 133 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-7
註冊天數 6496
來自 呀媽個肚._.`
狀態 離線
  只顯示 S!u〝雪 的帖子
好睇ar...
十卜十卜...
千奇5好停post ar...=v= ' '

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6054
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
好好睇呀,
快dpost啦,
唔好唔post呀~

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6410
狀態 離線
我望一望點知係健佢呀!!

健:你做咩Q呀!!你想打佢..你問過我未呀??

條女:佢搶我條仔呀!!!

玲:我邊Q到有搶呀!!!你知唔知賢佢係我邊個呀???

賢:你米系我條女囉....你走啦,,我同你冇可能啦...

健:你聽唔聽到呀!!叫你走人呀!!

條女淆底走左人啦....

玲:賢哥哥你做咩呀???

賢:你幫下我姐..得唔得呀??

玲:冇話唔得呀!!

賢:呢個你男朋友呀??

玲:佢就想呀!!

健:幾想嫁...[嘻]

賢:不過佢都唔錯呀!!!

玲:下..佢唔錯..唔系掛...[扮嘔]

健:講笑...佢呢D咁既人我先唔要呀!![講大話]

賢:嘻....

賢:玲你搵我做咩呀??

玲:食LUNCH呀!!!

賢:咁好呀!!一齊呀!!![好健講]

健:人地唔LIKE呀!!

賢:點會呀!!系米呀妹??

玲:係呀!!![無奈]

賢:你叫咩名呀??

健:健呀!!!

之後佢地鬼死甘好聽呀!!!唔理我呀!!!!

食完LUNCH都冇理過我呀!!!

玲:你地唔洗理我啦,,,只系自己傾呀!!![發脾氣+走左人]

賢+健:妹....(玲)

我冇理佢地呀!!得叫佢地唔理我呀!!!

到底賢同健佢會點做呀??

我又會唔會嬲佢地呀??

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6054
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
好好睇呀,
快dpost啦,
唔該你呀~

頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6022
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
好好睇丫..
10卜u

頂部
`ah詩ˍsZe
初生嬰兒

會員編號 394996
精華 0
積分 468
帖子 18
威望 0 點
I-See幣 12523 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-19
註冊天數 5997
狀態 離線
  只顯示 `ah詩ˍsZe 的帖子
仲有無aR`

快d posT 拉*

`__________介手".

`__________忘記一切",
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...