加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {原}【〝只因有你↖↙我才會笑〞】{粗口}
載入中 ...
S!u〝雪
初級會員

會員編號 198142
精華 0
積分 1117
帖子 285
威望 0 點
I-See幣 14265 錢
GAME幣 133 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-7
註冊天數 6496
來自 呀媽個肚._.`
狀態 離線
  只顯示 S!u〝雪 的帖子
好睇a...
s0p'''
下次p0st多d la XD; ;

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6410
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
賢:今次大獲啦....

健:做咩事呀???[仲未知咩事]

賢:玲佢嬲左我同你呀!!我番都去都唔知點算好呀!!!唉.....

健:唔係掛...

賢:係呀!!我唔同你講多啦..我要番去哄番佢呀!![好快甘走左人]

健:洗唔洗走得甘快呀???

我就自已番左屋企啦....走左番房到..仲關左門呀!!!

我:死人賢哥哥...唔理呀!!我憎死你呀!!![喊]

賢佢呢個時候番左屋企呀!!

我諗:賢哥哥佢番左黎呀!!![有少系開心..但你冇笑]車..佢番黎關我咩事呀!!!

賢:阿妹呀!!你唔好嬲我啦!!!

我:你系衰人呀!!你唔理我呀!!

賢:唔係呀!!阿妹呀!!你唔好嬲我呀!!你嬲我我唔知點做好呀!!!你乖啦,,你知阿哥..唔好嬲我嫁??

我:但係你今次係第一次呀!!

賢:SOR呀!!我知我唔岩呀!!我唔理系我錯呀!!我單寶冇下次呀!!好唔好呀!!你唔好嬲我啦??

我:系米真嫁???[心軟]

我就行左去開門...賢哥哥佢見到我就攬住左我啦......

賢:玲..你嚇死我啦....

我:SOR呀!!我要你咁擔心我呀!!!

之後我同賢佢冇事啦....但係健個到就好難呀!!

[[學校]]

媚:玲..你見唔見到珠佢呀??

我:我唔見呀!!做咩呀!!佢唔係出左咩事呀??

媚:我都唔知呀!!我琴日搵左佢成晚啦....打話又打通呀!!

我:唔系掛....

點知冇啦啦....

冇啦啦做咩呀??

珠佢到底咩事呀??

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6410
狀態 離線
冇啦啦....我電話響啦...

我:喂....

xx:以家...xx珠系我手上!!!你以家自己一個人過黎cc到呀!!唔好同人講呀!!!如果唔係.....[cut左線]

媚:邊個呀??係米珠珠佢呀???

我:唔係呀!!!我個契妹呀!!!佢出左事呀!我出一出去搵佢呀!!不過我都會珠珠佢番黎嫁啦...

媚:咁好啦,,,如果你有咩事就打比我啦???

我就自己一個人去左cc果到啦......

bb:媚咩玲佢契妹嫁??

媚:又好似冇呀!!我都冇聽過佢講呀!!

bb:咁就一定出左事啦....

媚:唔係掛....

bb:係呀!!!咁你打比賢佢呀!!!同佢講左呢件事先呀!!!

媚:好呀!!!

佢地就打左比賢佢啦...同賢講左呢件究啦..賢仲叫佢地等佢過稷先諗辦法呀!!!

[[我]]

我:我黎左啦,,.,出黎呀!!![好大聲]

呢個時候.......

*********************************************************************************

呢個時候到底係咩??

珠同玲佢到底有冇事呀!!!

玲又可唔可以救到珠佢呀??

頂部
tsz-魁.
吹水中手
" Endless.+ ♥ 鬼;`

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
I-See幣 24102 錢
GAME幣 1694 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-8-15
註冊天數 6123
狀態 離線
  只顯示 tsz-魁. 的帖子
加 油 ;
0k 好 睇 ;
因 為 時 間 有 限 ; 所 以 未 睇 晒 `

對 ; xP `
我 都 贊 成 -_-!
會 員 只 用 " 快 PO " 甘 留 cM `
太 浪 費 你 心 機 了 `

s u p 喔 `

頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6022
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
吾知佢會點呢..
不過佢丫哥一定幫到佢既..

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6054
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
好好睇呀,
快dpost啦,
唔該你~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6410
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小鬼〃 於 2008-1-9 09:23 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
加 油 ;
0k 好 睇 ;
因 為 時 間 有 限 ; 所 以 未 睇 晒 `

對 ; xP `
我 都 贊 成 -_-!
會 員 只 用 " 快 PO " 甘 留 cM `
太 浪 費 你 心 機 了 `

s u p 喔 `

哈哈..真係好多謝你回我呀
d人回我就會happy架啦..你都黎回我啦~

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6410
狀態 離線
呢個時候.....

珠佢比嘉佢帶左出黎呀!!

珠:玲..你快d走人啦...佢地系為左打你先捉我番黎嫁!!!

我:我點可以唔理個fd走左人嫁...

珠:佢地有好多人呀!!!你打唔過佢地嫁??

嘉:你收聲啦...[打左珠佢一巴]

我:你做咩打佢呀???你要打我米打囉...唔好打佢呀??

嘉:打你...我一定會呀!!我仲要報上次個個仇....

[[媚]]

bb:賢..你黎左啦....

賢:到底咩事呀!!

媚:珠佢唔見左....岩岩玲佢冇啦啦收到個電話佢就出左去啦..我好驚佢有事呀!!

賢:你地唔好甘先呀!!我叫健佢黎幫手呀!!

媚:下..你識健呀??

賢:遲d同你講呀!!!

賢:健....我阿妹佢出左事呀!!

健:唔係掛..我以家黎呀!!![佢拉希一齊黎]

bb:咁我地以家點去搵玲佢呀???

健:分頭....

希:我同媚仲有bb...健同賢啦...

賢:ok呀!!以家開始呀!!

[[我]]

嘉:同你講咁多做咩呀!!你地同我打呀!!

我就企左係到比佢地打啦....手都冇還...因為我驚珠佢有事呀!!!

嘉:哈哈...我以家睇下你點還手呀!!!

玲:為左唔比珠佢受傷...打死我都冇所謂呀!!

珠:玲...點解你要咁傻呀!!

玲:因為你系我個fd呀!我唔可以比我個fd有事嫁!!

我比佢地打到"櫃"左系地下.....

*************************************************************************************

到底佢地打到我點呀??

賢同佢地又搵唔搵到我系邊到呀???

我同珠有冇事呀???

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6410
狀態 離線
我"櫃"左系到啦,,,,佢地都冇理到呀!!係咁打呀!!!嘉佢仲行過黎呀!!!系咁打我....好彩呢個時候...佢地出現左呀!!!

xx:停手....[好大聲+好,惡]

嘉:點解呀??你系咩水呀??我做咩要停手呀!!!

男a(嘉):佢地一個米系...xx賢...令一個系..xx健呀??[大聲講]

d人聽到之後呆曬啦...仲有停左手....

嘉:你地做咩停曬手呀???

男b(嘉):要打你自己打啦....

賢:你地同我捉住嘉佢呀.....

d男既真系捉住左嘉佢啦.....

嘉:放開我呀!!!

呢個時候...珠佢比人放左啦,,,佢走過去...睇下有冇事啦....

珠:玲,,,你做咩甘傻呀??[喊]

我:傻妹...我冇事呀!!唔好岩呀!!

賢同健行過黎啦,,,,,

賢:珠,,,,借一借呀!!![珠行開左]

賢:阿妹...以家冇事嫁啦..[攬住我]

我:我冇事呀!![暈左]

賢:玲..玲....[抱起左我]

賢:珠你幫我打比媚佢地呀!!!同佢地講話...我搵玲啦,,,,

健:賢,,,你送你阿妹去左e院先啦,,,,,呢到d野我攪點我啦...

賢:健.....thx你呀!!

健:洗咩甘話呀!!![賢,,,你知唔知我同你地系咩關系呀??]

賢佢就抱住我跑去e院啦.....

[[健]]

健:你打到佢咁....我以家慢慢同你計呀!!![指住嘉]

********************************************************************************

到底健同賢佢系咩關係呀??

健又點對嘉佢呀??

呢集有少少悶呀!!!

希望有人回我啦....

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6410
狀態 離線
你地要十卜十卜我lor~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...