加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}{口語+粗口]`}♥我要做成你們的第3者`我無能力再愛你
載入中 ...
grace1997423
嬰兒上路

會員編號 369728
精華 0
積分 439
帖子 94
威望 0 點
I-See幣 12821 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-9-14
註冊天數 6095
來自 hong kong
狀態 離線
  只顯示 grace1997423 的帖子
超勁好睇呀`
我要睇我要睇哇`
快D p0ST啦
suP`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6056
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
ch.10 `你咁丞認你冇HURT過我

{之後攬住尼錫啦xDDDD"E個氣分好正XDDD"}

{但係又開始CARE到幾耐`}

{學校}`

+人物`牙欣:令的`唔夠小倩令..LOVE牙軒`憎小倩!!

女:{拉走牙軒}你又話同佢分手的!!{咩話..你咩意思?}

牙軒:牙欣你放心啦`好快架啦..!!{正衰人xd}

牙欣:唔得`我要e+牙!!!"

牙軒:e個時間仲未係時侯= ="{細聲}

{個牙欣1淡咀左落去牙軒到`..睇到呆q哂囉}

小倩:{跑走左+喊+[貓]係後樓梯}

{課室}`

小柔:小倩呢`佢唔係同你1齊番咩!!{望住牙軒講xD}

{小柔仲未見到後面有個牙欣的XD}

牙軒:{TALL住牙欣}你咁樣知道啦..?{串咀xDD}

小柔:{COMP左牙軒1爸}估唔到連你都係咁..

牙欣:你朋咩話佢牙`

小柔:{推開牙欣}收啦你!!"

牙峰:喂..柔!!

小柔咁咁搵`終於搵到小倩了..好朋友真係至好的*V*"

小倩:嗚..`..{仲[貓]緊}

小柔:{拍左小倩個頭1下}你點牙`我知道係個死人軒搞出尼的!!你唔好喊啦

小倩:唔好再講佢啦..好冇..牙..嗚{攬住小柔XD}

{講番第2邊先xDDD"課室果邊xDDD}

牙希:{拉左牙軒去男TOLIET}你!!又話會好好咁對小倩..!!!{好惡}

牙軒:牙希你都知我玩人幾叻架啦`係佢傻係佢信之嘛..你咁鍾意佢咪要左佢囉,,我唔MIND架

牙希:你..!!你點解要咁做`小倩係1個好倩的女仔..你唔係唔知架!!{咁你又HURT佢?}

牙軒:你要記住你都有HURT過佢架`牙儀果陣野!!{講得好XD}

{點知牙希火姐眼上尼`兩條友打交..咁岩我同小柔番課室見到哂}

小倩+小柔:唔好打牙!!!!`{大聲}

小倩:牙軒你點牙..個咀流哂血..{又咁關心佢..佢衰人尼}

牙希:佢HURT過你`你仲咁關心佢?

小倩:你都有HURT過我架`正係佢咩..嗚..嗚`你咁丞認你冇HURT過我?!唔通我真係咁好玩咩!!"

牙希:{攬住小倩}對唔住`之前係我錯..係我唔好!!

小倩:{FING開佢}你E+以經有牙儀啦..唔該你唔好再咁樣..小柔我地走...{做得好..我SUP你!}

如果你愛我`請你放手吧..

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6056
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
post住一篇先啦,
下集會講下牙欣,牙儀的啦佢地會搞小倩,
想知佢地做咩?
就十卜吓我喇,
你地既cm好重要嫁!

頂部
kayanstar
初級會員

會員編號 267413
精華 0
積分 326
帖子 256
威望 0 點
I-See幣 14379 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-27
註冊天數 6326
狀態 離線
  只顯示 kayanstar 的帖子
好睇好睇....要keep post牙!!

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6056
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
點解咁小人回既,
多d人回我就會post嫁喇~

頂部
丫鬼``
嬰兒上路

會員編號 404382
精華 0
積分 257
帖子 90
威望 0 點
I-See幣 9740 錢
GAME幣 250 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-2-7
註冊天數 5949
來自 黑澀會星球: ]
狀態 離線
  只顯示 丫鬼`` 的帖子
小倩好慘牙
比人hurT左2次
快D p0吧'''10卜*

____________×`●*[ 荒 廢 學 業InG....*★,,
頂部
`小翼
認證會員
*.. 最愛鬼鬼x王子____!X

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 146462
精華 0
積分 632
帖子 941
威望 1 點
I-See幣 43936 錢
GAME幣 1053 個
MSN宣傳 515 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-2
註冊天數 6625
狀態 離線
  只顯示 `小翼 的帖子
+油喔....
thx..

Infinite shop <3
- 團訂令令衫 超平=)
- 團訂令令鞋 超平=)
- 團訂脫毛膏 又平又好用=)
- 即影即有自拍鏡頭 都係$45一個
- 有意訂購可inbox=)
https://www.facebook.com/home.php#!/pages/Infinite-Shop/359221717481564
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6056
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
ch.11 `變面

小倩:{FING開佢}你E+以經有牙儀啦..唔該你唔好再咁樣..小柔我地走...{做得好..我SUP你!}

{下1日}`

牙儀:哈`欣欣牙..我地好成功!!

牙欣:哈..`8婆倩我1定唔會比佢得到軒架!{白癡}

牙儀:e家完成埋計劃B`!哈哈=]

牙欣:GD IDEA`-V-

{之後我準備番課室`點知比兩個女仔拉左入女TOLIET!!!!1望係儀.欣-,-O咀}

小倩:你地想點..{驚}

牙儀:哈`知驚啦?8婆!

牙欣:-,-洗咩同佢講咁多野`動手啦!!"

{我合埋左對眼`太驚..我真係估唔到..我1望快鏡..我快面..流哂血..!}

牙欣+牙儀:哈哈..走!!{對望}

小倩:我快面牙..呀!!點會咁架..嗚{大叫得好西利}!

{跟住間接暈埋`..}

{課室}

小柔:喂.E把聲咁似小倩的!!{柔豬好勁XD}

牙峰:係WO`

小柔:佢仲未番的`1定有咩事..{跑左出去}

牙希:快D去搵佢..!!!{好緊張}

{搵到去女TOLIET}

小柔:呀..倩你快面點會咁架

牙希:{呆緊}`

牙峰:唔好理佢快面好定唔好`送佢E院啦!!

牙希:嗯嗯!!{咩緊倩}

{係沿路上..佢講的野`}

牙希:點會咁架`你講我知..邊個搞成你快面咁架!!{你條女XD}

{E院}

小柔+牙峰+牙希:E生`佢點牙..!!?

E生:真係唔好意思`我諗我地正唔番好佢快令面`因為實在介得太深啦..!

小柔:點會咁架?!{喊..好有2氣}

牙峰:唔好咁啦..{攬住小柔}

牙希:比我知道邊個搞成佢咁`我唔會放過佢..{嬲..}

{過左1陣我起左生`我相信E個1定係假`1定係夢尼}

小倩:姑娘`比快鏡我..!

姑娘:哦,,{拎比佢}

小倩:冇可能`..嗚..我個樣點會變成咁..?冇可能 ..架 ..E個係夢尼架!{望住鏡喊}

姑娘:對唔住`我地幫唔到你..!

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6056
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
好睇嗎?
好睇就留個cm啦,
如果唔係唔post嫁喇~

頂部
T3T.魚;
初級會員

會員編號 402074
精華 0
積分 922
帖子 215
威望 0 點
I-See幣 13676 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-1-20
註冊天數 5967
狀態 離線
  只顯示 T3T.魚; 的帖子
好可憐呢``..
好好睇"+油..
我等住睇哇..快d po吧-*

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...