加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ♥網上戀愛74天-♥ [轉的]`{完}
載入中 ...
wunik
初級會員

會員編號 393556
精華 0
積分 689
帖子 297
威望 0 點
I-See幣 12579 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-12-14
註冊天數 5993
來自 哪裡怕星球
狀態 離線
  只顯示 wunik 的帖子
好好睇ar
快D pO la
sUp*

○o●|[水造的我!×°°
﹏○°×才有那麼多眼淚哭]`×[]*

mY xG:Mr_lik

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6012
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
又系個篇既-口-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
lsy113
中級會員

會員編號 224121
精華 0
積分 949
帖子 303
威望 0 點
I-See幣 13216 錢
GAME幣 636 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-29
註冊天數 6404
狀態 離線
  只顯示 lsy113 的帖子
好好睇呀=.=''
十卜你呀

頂部
`寶。
吹水新手

會員編號 399470
精華 0
積分 5248
帖子 2540
威望 0 點
I-See幣 14203 錢
GAME幣 138 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2008-1-9
註冊天數 5967
來自 `大英帝國.v.香港
狀態 離線
  只顯示 `寶。 的帖子
等你PO喔><
期待中X]]''

頂部
×戀愛玻璃瓶__}
高級會員

會員編號 400162
精華 0
積分 1104
帖子 544
威望 0 點
I-See幣 14079 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-1-12
註冊天數 5964
狀態 離線
第6天*

YAYA~今日唔洗番學*正呀XD
琴晚同然然傾電話傾到好夜-V-
氣死我了!!氣死我了!!
然然死咁話我鍾意呀然-3-
我都話~~~
我冇鍾意呀然LOK-0-
點知比佢話我敢愛又唔敢認>口<
你地係咪覺得我好口不對心-3-?
冇錯…事實上*
我的確係個好口不對心GE人-.,-
太陽係正頭頂GE時候…我先起身-3-
起左身當然又開電腦>V<
我一ON MSN…
蹬噔燈*(MSN響-0-)有人HI我@O@
係呀然!!!
*然``:YA~早晨呀XD
``×Ah唇*▅°:早晨-0-咁耐冇見..去左邊呀?
*然``:冇呀~去左CAMP之嘛=)
``×Ah唇*▅°:哦…唔怪得2日冇泡頭啦-口-
*然``:做咩呀@V@?你掛住我呀XD?
``×Ah唇*▅°:傻啦!!點會喎-3-
事實上….
我真係好掛住佢>3<
*然``:你明明就有掛住我>3<認左佢啦XD
``×Ah唇*▅°:你係咪發燒-3-?(打死我都唔會認-.,-)
*然``:哈哈~可能係掛-V-“
``×Ah唇*▅°:發燒就去睇醫生啦-口-
*然``:我要你陪我去XD
``×Ah唇*▅°:你自己去飽佢-0-
*然``:唇唇~~乜你咁講野GA..你知唔知你已經傷害左我脆弱GE心靈T^T
``×Ah唇*▅°:哇…唇唇- -你叫緊邊個-口-?
*然``:你囉~~唇唇>3<
``×Ah唇*▅°:唔好咁叫我-.,-好難聽呀>口<
*然``:你個名本身都已經怪GA啦-口-
``×Ah唇*▅°:你講乜野話!!!?
*然``:冇野@3@
``×Ah唇*▅°:係~我認*我MSN名係好怪-口-但我真名好好聽GA>V<
*然``:咁你講*你真名係咩-0-?
``×Ah唇*▅°:唔想話你知喎-口-
*然``:一定係難聽過頭~所以唔敢話我知*你驚會比我笑係咪XD?
``×Ah唇*▅°:唔係-.,-
*然``:咁你講-0-你真名係咩-V-?
``×Ah唇*▅°:唉..怕左你- -我個名叫呀純呀!!
*然``:呀純..呀純..小純純>3<
``×Ah唇*▅°:OMG-0-唔好叫得咁肉麻啦-口-
*然``:咁你想我叫你咩呀*小純純XD?
``×Ah唇*▅°:=_=叫我呀純
*然``:呀純..冇小純純咁好聽-3-不過算啦-口-
``×Ah唇*▅°:-_-|||
*然``:呀純*
``×Ah唇*▅°:做咩@@?
*然``:比你電話我….
``×Ah唇*▅°:點解-口-?
*然``:冇得解!
``×Ah唇*▅°:冇得解咁我點解要比我電話你-0-
*然``:你真係咁想知..?
``×Ah唇*▅°:係*
*然``:真係想知!!?
``×Ah唇*▅°:係呀>口<
*然``:我唔話你知@3@
``×Ah唇*▅°:-0-咁你唔好要我電話
*然``:唔制呀>口<
``×Ah唇*▅°:咁你講點解-3-
*然``:因為…..
``×Ah唇*▅°:@@?
*然``:因為..我….
*然``:我…..
*然``:我….
``×Ah唇*▅°:哎也!!快D講啦..
其實係呢一刻..
我個心跳得好快!!
我真係好想知佢會講咩@@
我係到諗*我會唔會有機會XD
*然``:我..唔記得左=_=
``×Ah唇*▅°:-O-騙人!!
*然``:真GA- -
``×Ah唇*▅°:咁等你諗到..我先比我電話你-3-
*然``:………
``×Ah唇*▅°:做咩-3-?
*然``:冇野-口-
跟住我地又傾左陣閒計=)
但係我約左然然出街..
所以要等番黎先同到呀然傾計喇T^T
以上我講GE野黎睇*
我點睇都似係鍾意呀然-3-
但係唔知點解..個陣..
我自己會唔肯承認XP

♣我可以﹏``
    對你抱有一點點的期望嗎!? ♣
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
下集預告:我同呀然傾電話呀!!
            佢仲同我講左D野..

待續*

頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 6012
狀態 離線
佢地甘搞野既...
supp""

頂部
琛琛:)
高級會員

會員編號 397440
精華 0
積分 1662
帖子 527
威望 0 點
I-See幣 14434 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-12-30
註冊天數 5977
狀態 離線
  只顯示 琛琛:) 的帖子
快d啦xd.supp你

頂部
×戀愛玻璃瓶__}
高級會員

會員編號 400162
精華 0
積分 1104
帖子 544
威望 0 點
I-See幣 14079 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-1-12
註冊天數 5964
狀態 離線
第7天*

OMG-0-!!(注:今日係星期6)
死喇*我愈黎愈似熊貓=_=
琴晚又同呀然傾到好夜*
今朝一起身…
我又飛身撲埋部電腦到XD
一上MSN~
YAYA~呀然有ON耶-V-
今次係我第一次主動HI呀然XP
``×Ah唇*▅°:哈佬=)
*然``:哇~純純主動HI我*我好感動呀T^T
``×Ah唇*▅°:洗唔洗呀=_=
*然``:要呀~哈哈
``×Ah唇*▅°:我發覺你都幾得閒GA喎~
*然``:係咩~?
``×Ah唇*▅°:係呀~你唔洗番工GA?
*然``:番工=_=?番咩工-0-?
``×Ah唇*▅°:你18歲喇喎!!唔番工做咩呀?讀書呀!?
*然``:冇錯!!就係讀書~哈哈
``×Ah唇*▅°:睇你個樣又唔似讀書人喎-0-
*然``:呢D野有樣睇GA咩- -?
``×Ah唇*▅°:咪扮野啦~你係咪比人留級呀~?
*然``:=_=我今年F.6喇
``×Ah唇*▅°:哇-口-真係睇唔出..你咁勁=_=
*然``:呵呵~唔好咁讚我啦~人地會怕醜GA~~
``×Ah唇*▅°:嘔-口-
*然``:你有左呀!!?個BB係咪我GA*?你放心啦~我會負責!!
``×Ah唇*▅°:食蕉啦你=_=你都升到上F.6..個間係咪9流學校-0-?
*然``:我讀T中
``×Ah唇*▅°:你唔係講笑下話!!?T中係私立中學黎GA喎!!
*然``:冇講笑=_=
``×Ah唇*▅°:係個到讀得GE都係貴公子..同千金小姐..咁你…!!?
*然``:貴公子*!?係咪講緊我A_A?
``×Ah唇*▅°:原來你係有米佬..成績仲要咁好-口-
*然``:呵呵呵~愛上我了吧XD?
``×Ah唇*▅°:鬼有!!
*然``:呵呵~我們家的小純純口不對心喔~
``×Ah唇*▅°:=_=你鄉下在哪呀*大嬸
*然``:哎也!!唔玩喇!!
``×Ah唇*▅°:做咩呀-口-?發脾四呀!?
*然``:閒話少講!!電話拿來!!
``×Ah唇*▅°:咁你諗到點解未?
*然``:諗到*
``×Ah唇*▅°:咁你講啦~
*然``:你比你電話我*咪話你知~
``×Ah唇*▅°:=_=
*然``:快D啦!!
``×Ah唇*▅°:唔制-3-
*然``:我有D好重要GE野都親口同你講呀!!
``×Ah唇*▅°:…91XX68XX
哇..估唔到真係即有料到..
我個電話係咁係到震-0-
比佢嚇親…
我:喂..?
然:呀純..
哇..估唔到佢把聲咁好聽=0=
名乎其實GE磁性聲線..
講野仲要好正經下@@
我:咩事..?
然:我有D野想同你講呀..
我:嗯..
哇..唔好咁嚴肅啦>口<
搞到人地個心係咁“卜卜”跳呀>///<
然:我..愛你呀*
我:……..
而家呢個時代個D乜鬼野人黎GA!!
講野咁鬼死直接GE>口<
搞到我唔知點應好*
我….做左一個決定…
就係………
CUT佢線=_=
仲有MSN都OFF埋-0-
呀~~~~
好混亂呀>口<
做咩無啦啦同人講D咁野喎*
我應該點面對佢好呢!!?
好煩呀!!好煩呀!!好煩呀>口<
真係好煩…
都係訓番教先._.
訓醒再算>_<
呼…zzzZZZ*

♣其實我一直都在等待*
  等你跟我說我愛你♣
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
待續*

頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 6012
狀態 離線
好搞野丫佢..
supp>.

頂部
.::寂寞心靈::.
嬰兒上路

會員編號 353966
精華 0
積分 410
帖子 69
威望 0 點
I-See幣 12506 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-1
註冊天數 6128
狀態 離線
好好睇啊'' A_A
suppp~~x]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...