加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]~*◆°﹏校草對校花,冤家變親家 ... *||▉∼
載入中 ...
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
I-See幣 9968 錢
GAME幣 2591 個
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-14
註冊天數 6390
來自 yoyo~xD
狀態 離線
  只顯示 bgg24682002 的帖子
Ch.10

過左一個月,兩個月,三個月,呀希都係冇番過學,所以呀琳決定去蘭桂坊搵佢...

呀琳去過晒好多間酒吧,都係唔見佢,但行行下竟然見到呀希同班人一齊,之後就行過去搵佢啦。

琳:希..跟我番去啦,你好耐都冇番學,其他同學同老師都好擔心你嫁...

男a:靚女...你佢邊位呀,我地諗住去飲酒喎,係就一齊啦...

女a:係啦,你夠膽咪一齊lo...

琳:你行開呀...”推開左個仔”

希呀...你跟我番去啦...”冇理到其他人”

希:你咪撚煩啦,番去陪你個濠濠啦,黎搵我做咩姐...一陣比你個濠濠誤會就唔好啦。

琳:希...你唔好咁講啦,你跟我番屋企啦...

希:你又唔係我邊個,我做咩要聽你講野呀!!!

我地走啦...”同班人走左”

琳:希呀...希呀..唔好走呀,跟我番去啦...”喊+發癲”

作者:早知今日何當初呀,玩咁大做咩呀,好啦...而家玩出火啦...

琳:你收聲呀...收聲呀..嗚嗚..嗚...

突然間有人走埋呀琳身邊...

x:小姐做咩一個人咁悶呀???

琳:你係呀鋒..”呀琳抬起頭講”

鋒:下...你咪係xx琳,點解你坐係到o既???

琳:呀希xxx.....xxx...xxx..”講晒比呀鋒聽”

鋒:佢竟然咁對你,唔得我一定要同呀濠諗計,搞掂佢先...

琳:嗯....

之後呀鋒就送左呀琳番屋企啦........

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

好悶]~想識下朋友仔傾下計有意=]
add>bgg24682002@hotmail.com<~
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6390
來自 yoyo~xD
狀態 離線
Ch.11

呀鋒返到屋企就即刻打比呀濠啦...

∼通電中∼

濠:喂...邊位呀???

鋒:我呀..呀鋒!

濠:我頂你咩神早流流打黎,有咩事呀??(訓教訓到痴左線)(現在係零晨1:30)

鋒:我x你咩,頂我你未死過呀!!

濠:唉...算算算,你搵我有咩事呀??

鋒:就係咁既,你都知呀琳同呀希嗌交嗌得好勁嫁ma...

而家呀希晚晚都去老蘭飲酒,呀琳就成個人落晒形...就諗住搵埋你幫佢地復合姐!!

濠:唔係嘛,咁點算呀???

鋒:不如厄呀希話呀琳有血癌,叫佢返黎照顧呀琳呀?

濠:o下咁樣得咩,我怕遲d越炒越勁喎..

鋒:唔係咁,咁點呀,你話啦....

濠:算啦,我地兩個叫呀希返去呀琳身邊好喎啦,唔好用埋d屎橋啦!!!

鋒:哦...咁ok啦,唔傾住啦,遲d call你啦..

濠:嗯..bye∼

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6390
來自 yoyo~xD
狀態 離線
因為作者未作既原因~所以要請大家要耐心等侯

頂部
(0(00)0)
初級會員

會員編號 310815
精華 0
積分 702
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12949 錢
GAME幣 201 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-4-26
註冊天數 6226
來自 ∴♀天使一族♂∴
狀態 離線
  只顯示 (0(00)0) 的帖子
咁..你幫我叫原作者..快D作La!
支持~
我係第1個回嗎?

頂部
i_lub_nathan
初級會員

會員編號 393978
精華 0
積分 475
帖子 170
威望 0 點
I-See幣 10558 錢
GAME幣 741 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-15
註冊天數 5993
狀態 離線
  只顯示 i_lub_nathan 的帖子
真係慘..
仲諗住做第1個添><"
算啦..
做第二個都好^^
加油吧``

頂部
wunik
初級會員

會員編號 393556
精華 0
積分 689
帖子 297
威望 0 點
I-See幣 12579 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-12-14
註冊天數 5994
來自 哪裡怕星球
狀態 離線
  只顯示 wunik 的帖子
第3個~~~
十卜你*好好睇ar!!
快D pO la

○o●|[水造的我!×°°
﹏○°×才有那麼多眼淚哭]`×[]*

mY xG:Mr_lik

頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
I-See幣 12899 錢
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5854
來自 *媽打既肚子__/'
狀態 離線
  只顯示 笨甜甜_婷 的帖子
好好睇,,,
*0*

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-7-2 11:01 PM  代幣  -5   字數不足

唯 曖 小 軒 <3
頂部
sin_wa
初生嬰兒

會員編號 410196
精華 0
積分 212
帖子 10
威望 0 點
I-See幣 10525 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-11
註冊天數 5906
狀態 離線
  只顯示 sin_wa 的帖子
好好睇~~十卜你~~

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-7-3 12:20 PM  代幣  -1   無聊文章
頂部
angel827cl
初生嬰兒

會員編號 415855
精華 0
積分 150
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 9491 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-7-2
註冊天數 5793
狀態 離線
  只顯示 angel827cl 的帖子
好好睇,,,

好好睇,,,

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-7-3 12:20 PM  代幣  -6   無聊文章,字數不足
頂部
`小翼
認證會員
*.. 最愛鬼鬼x王子____!X

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 146462
精華 0
積分 632
帖子 941
威望 1 點
I-See幣 43936 錢
GAME幣 1053 個
MSN宣傳 515 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-2
註冊天數 6615
狀態 離線
  只顯示 `小翼 的帖子
十卜.....
我會等的喔=]]

Infinite shop <3
- 團訂令令衫 超平=)
- 團訂令令鞋 超平=)
- 團訂脫毛膏 又平又好用=)
- 即影即有自拍鏡頭 都係$45一個
- 有意訂購可inbox=)
https://www.facebook.com/home.php#!/pages/Infinite-Shop/359221717481564
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...