加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {原}*◆-]]膠布再多 傷也沒法消失♣*-]{完1u}
載入中 ...
~呀bee~
高級會員

會員編號 388868
精華 0
積分 1642
帖子 673
威望 0 點
I-See幣 13661 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-11-27
註冊天數 5997
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 ~呀bee~ 的帖子
好彩柔冇事啫...
嗰個呀希好衰呀...
已經有一個老婆嫁啦..
仲要叫呀妍做佢老婆,,,
咁嫁佢,,,
之後點呀???

本帖最近評分記錄
ffu;)   2008-1-30 09:10 PM  代幣  +1   認真回覆
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
rubylok
高級會員
▼》尹曉潔「〝】

會員編號 157152
精華 0
積分 1083
帖子 593
威望 0 點
I-See幣 13346 錢
GAME幣 178 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-26
註冊天數 6577
狀態 離線
  只顯示 rubylok 的帖子
個個晴好衰牙!!!!!
有冇搞錯牙!!!!樂中意柔架!!!!!
百婆晴系到搶人地!!!!!
快D再有下-遍啊!!!!

本帖最近評分記錄
ffu;)   2008-1-30 09:10 PM  代幣  +1   認真回覆

You raise me up so I can stand on mountains
You raise me up to walk on stormy seas
I am strong when I am on your shoulders
You raise me up to more than I can be

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
I-See幣 14469 錢
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-26
註冊天數 6547
狀態 離線
  只顯示 tinatwins 的帖子
cH.12

1-12   
{{{無 法 笑 著 原 諒 仍 能 平 靜 退 場
銘 記 他 的 善 良  再 別 算 他 的 帳 }}}我 手 電”
我::喂 !![[未 訓 醒]]
樂::老 婆..仲 未 起 身 ah?!
我::嗯..宜 家 起!!做 咩 咁 早 打 黎?!
樂::想 聽 下 你 把 聲
我::宜 家 幾 點 ah?!
樂::7.50
我::咁 晏 嫁 Na”唔 傾 Na
學 校 見!![[cut]]
樂::咁 鐘 意 cut 人 線 嫁!!
8.20
我::死 Na!!又 遲 到
妍::你 咁 乖 嫁 咩
我::係 咪 串 ah?!
妍::串 你 唔 驚 ah 樂 打 我 aR!!
我:: 唔 h0 玩 Na[[面 紅]]
屋 企 樓 下...
我::樂..希 你 地 係 到 既?!
樂::同 你 傾 電 話 個 時 已 經 係 到 Na”
我::唔 早 講-__-“
樂::你 cut 左 我 線 點 講
妍::好 Na..晨 早 留 留 嘈 生 晒 …
希::番 學 Na=]
學 校 天 台…
希::你 諗 成 點 ah?!
妍::嗯..試 下 Na
希::好 野 ..老 婆[[笑]]
   黎 樂 妍 我 愛 你 ah!![[[大 叫]]]
妍::喂!!做 咩 大 叫 ah!!
希::唔 h0 咩?!
妍::唔 h0 ah"
希::原 來 你 唔 愛 我 既
妍::我 邊 有 咁 講
希::玩 下 姐=]
妍::哼..唔 h0 玩[[扮嬲]]
希::老 婆 大 人..唔 h0 嬲 Na[[扮喊]]
妍::唔 玩 Na..番 落 去 Na”[[拉 住 希]]
4E..
妍+希1入到去
All:w00
番 埋 位
我:黎 樂 妍 你 都 對 得 我 住 Na
妍:做 咩 ah?!
我:拍 拖 唔 話 我 知..
  仲 話 2 姊 妹[[扮 喊+! 左 落 樂 到]]
樂:喔..你 整 喊 我 老 婆
妍:唔 係 ah..我 地 岩 岩 s!n 開 始 咋[[想 喊]]
希:喂.. 唔 h0 玩Na.. 我 老 婆 想 喊 Na..
我:好 Na..唔 玩 Na..
妍:玩..搞 錯 ah.. 真 係 h0 驚 你 唔 理 我 嫁!!
我:s0r!..冇 下 次

[妍同希到底會點呢]]
有Cm會快D p0=]

頂部
呀珮
初生嬰兒

會員編號 397828
精華 0
積分 233
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 11042 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-1
註冊天數 5963
來自 媽咪個肚
狀態 離線
  只顯示 呀珮 的帖子
我十卜你呀

我聽日起身玩電腦果陣...

第一時間泥睇....

希望可以有ch.13喇=]]]

加油呀!!!!

頂部
★傻寶☆啜啜卜
嬰兒上路

會員編號 398326
精華 0
積分 333
帖子 83
威望 0 點
I-See幣 12576 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-3
註冊天數 5960
來自 香港
狀態 離線
加油加油加油加油加油

建議下次回覆更多字數 以防違反版規 謝謝 版主示。

不是說好了,要永遠忘記他嗎?
我、我還以為..
只要不再見他,感覺便會慢慢消失,一切也會漸漸淡忘。
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6388
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
h0 h0 睇呀~~
十卜你呀
and
supppp

頂部
∼KaI~妹♂
嬰兒上路

會員編號 375578
精華 0
積分 331
帖子 67
威望 0 點
I-See幣 11247 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-9-29
註冊天數 6056
狀態 離線
  只顯示 ∼KaI~妹♂ 的帖子
h0 h0 睇呀~~
十卜你呀
and
supppp

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6032
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
十卜十卜,
快dpost啦~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
tinatwins
中級會員

會員編號 168667
精華 0
積分 231
帖子 412
威望 0 點
I-See幣 14469 錢
GAME幣 215 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-26
註冊天數 6547
狀態 離線
  只顯示 tinatwins 的帖子
cH.13

放 學...
我::樂!!
樂::係 咪 肚 餓 ah?!
我::嘻..幾 時 都 係 老 公 知 我 心 意=]
樂::唔 係 點 做 你 老 公...但 你 要 識 做
我::知 Na"[[咀 左 樂]]
樂::錫 面 咋!!咁 孤 行 嫁-3-
我::咁 下 次 唔 錫 l0r
樂::老 婆 大 人 唔 係 咁 絕 ah!!
我::係 嫁 xP=]
樂::唔 h0 咁 Na...
我::唔 得!!
樂::程 楚 柔 我 愛 你 ah[[[大 叫]]]
希+妍::w00
我::你 傻 嫁 咩!!街 黎 嫁-__-"[[面紅]]
樂::邊 個 叫 你 咁 絕 ah!!
我::講 下 咋 Ma
樂::但 我 講 真 嫁!!
我::唔 h0 再 咁 Na-3-
樂::你 唔 咁 絕 我 咪 唔 咁 l0r..
我::係 Na 係 Na
樂::想 去 邊 到 食 野 ah?!
我::今 日 要 食 k.F.c=]
樂::嗯!!
我::妍..希..去 食 k.F.c ah!!
妍+希::好=]
樂::話 你 地 唔 係 2 公 婆 都 冇 人 信xD"
我::成 日 都 咁 齊=]
妍+希::夫 唱 婦 隨
我::[[面紅]]
樂::咪 玩 Na..搞 到 我 老 婆 面 紅 Na"
希+妍::樂 要 做 護 花 使 者 ?!
樂::男 人 保 護 自 己 愛 既 女 人 係 正 常 的=]
我::[[紅 到 飲 完 酒 咁]]
妍::哇 哇 哇!! 柔 柔 你 飲 完 酒 黎 ah..
樂::[[望 下 柔]]行 Na..多 多 聲 氣!!
k.F.c
柔 塊 面 冇 咁 紅"
樂::老 婆..你 面 紅 h0 可 愛 aR[[係 柔 耳 邊 講]]
我::[[又 紅 過]]喂 !!連 你 都 玩 我-3-
樂::咁 樣 仲 可 愛!!!
我::唔 h0 玩 Na-33-[又 紅 到 飲 完 酒 咁]
樂::[[咀 左 柔 1 淡]]我 講 真 嫁!!!
我::係..Na..我..h0..肚 餓 ah!!
樂::想 食 咩!!
我::你 買 咩 我 食 咩=]
樂::0K=]
希::老 婆 食 咩 ah!?
妍::uM...
當 妍 諗 緊 食 咩 之 際...
女??::老 公...[[個個都望晒去個女仔到]]

想知會點就Cm Na"
[[樂::車..個 個 都 估 到 點 嫁 Na]]
[[作者::信 唔 信 我 將 柔 比 左 第 2 個 呀 Na]]
[[樂::得..冇 事 發 生 過-___-"]

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6032
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
好好睇呀,
我留左個cm喇,
好想知呀呀希會點~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...