加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: …『我 們 的 愛§|冬.戀』…原創!**1個cm1篇!!
載入中 ...
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
I-See幣 9722 錢
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-4-29
註冊天數 6222
來自 ♥∴♀天使一族∮∴♥
狀態 離線
  只顯示 天使街002 的帖子
…『我 們 的 愛§|冬.戀』…原創!**1個cm1篇!!

第一章-重遇*南<<

[小牧!有人..望住你喎..!!]我不禁望過去..[南!!]我大叫..佢係我由from1識到依家from3既男仔..我地一直都係好好既朋友..唔知佢咩班呢~反正咁岩見到佢..問下啦[牙南~你咩班牙~?]佢一向都對人好cool,但係唔知點解...對我就咁特別..[我3B..你呢?小牧?]其實...我一直都好鐘意佢...但係..佢對我可能只係普通friend既關係...[小牧?]我回神..答佢[3B]佢好驚訝咁望住我..話[我地又同班啦!好有緣係咪~??我地巳經同班3年了!!^.^][係牙...真係過得好快...][我重記得..當時我地見到面個表情..好似一早就識咁...][嗯..我記得..我個陣好想識你..][我個陣覺得呢個女仔...好令...]嗯!?佢面紅了!?嘻嘻>v<''我都好開心!!我愛你!牙南![南~你估我地係咪又一齊坐?][係..]我覺得呢個時候既佢..好溫柔...唔再對人冷淡...老師好似好識做咁話[楊雅牧,炎浩南]yes!得左!我地兩個好慢咁行過去..牙南好開心咁望住我..話[我唔會放棄你..]

cM~**多d cm啦~

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-7-7 01:04 PM  代幣  +9   原 創書 面 語冇粗口

+''♥招fd=)
i_l0ve_ka030@hotmail.com
--轉ac;>s1uYeE;}
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
此稱號不存在
高級會員

會員編號 384102
精華 0
積分 3582
帖子 584
威望 0 點
I-See幣 40263 錢
GAME幣 133 個
MSN宣傳 427 次
性別  男
配偶 ★`SIURAIN;]
閱讀權限 60
註冊 2007-11-5
註冊天數 6032
來自 `hi
狀態 離線
好睇唷

十卜十卜^^快d pOsT啦  y0  haha

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6222
狀態 離線
第二章-牙南..不屬於我一個?!
     嗯...?!佢話唔會放棄我..?都唔係係好明...但係起碼我知道我係佢心入面既地位ok丫!咁都足夠了!佢講完左呢句野...又好似平時咁望住出面..都唔知有咩好睇!望住我咪好囉!xDD''不過講真..佢好似女仔...好得意!佢好似知道我諗緊咩既?![我.唔.係.女.仔!唔好諗錯野=3='']嘩...勁bor!咁都知!我地到左心靈雙通既地步了!嘻嘻..呢個時候有條女彈左起身?!佢好似叫...麗寶澄..Maora..?!聼講係有錢女黎架喎![楊雅牧!你唔好太過份!浩藍係我既未婚夫!][下...咩話!?]浩藍係..[我既未婚夫!]點解..我會唔知..?!..我地冇可能了...[啪]牙南...為左我...摑左麗寶澄一巴...[浩南..你打我...楊雅牧!你同我睇住黎!]哈...又關我事!?咬你牙!黎咪黎!但係..牙南...原來你有老婆了..

+''♥招fd=)
頂部
`小翼
認證會員
*.. 最愛鬼鬼x王子____!X

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 146462
精華 0
積分 632
帖子 941
威望 1 點
I-See幣 43936 錢
GAME幣 1053 個
MSN宣傳 515 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-2
註冊天數 6614
狀態 離線
  只顯示 `小翼 的帖子
十卜....
+油喔...

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-7-7 01:05 PM  代幣  -5   字數不足

Infinite shop <3
- 團訂令令衫 超平=)
- 團訂令令鞋 超平=)
- 團訂脫毛膏 又平又好用=)
- 即影即有自拍鏡頭 都係$45一個
- 有意訂購可inbox=)
https://www.facebook.com/home.php#!/pages/Infinite-Shop/359221717481564
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6222
狀態 離線
第三章-放...蛇!?
       點解會發生左d咁既事架...好hurt...算啦..等陣重有堂...要專心..!但係..d老師講既野真係好悶..=.=''..話咁快...就放學了..?!牙南冇同我講過一句野...唉...唔通..係真既...[楊雅牧!]又係個Maora...[咩料丫...][同我上天台!][點解要上..][因為我叫!同我拉佢上去!][喂喂....]我隻腳..好痛丫...岩岩整親..>.<''但係佢唔但止冇擔心..同話..[咁慢架!快d啦!算!等我黎!]哇!!!麗寶澄係變態架!!嗚嗚...[哎也..]掟我落地下tim...唉..冇得救![哼哼...楊雅牧...好好享受...=v=]好...奸既笑...佢想點丫?![姊妹們..蛇呢??][呢度呢度!][哼哼..親愛的...盡情玩吧...走!][哈哈....]佢地放蛇..!?[啊!!!!]嗯!?有人抱住我既!?唔係咁邪撞鬼牙嘛!![救命啊!!!]

+''♥招fd=)
頂部
`小翼
認證會員
*.. 最愛鬼鬼x王子____!X

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 146462
精華 0
積分 632
帖子 941
威望 1 點
I-See幣 43936 錢
GAME幣 1053 個
MSN宣傳 515 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-2
註冊天數 6614
狀態 離線
  只顯示 `小翼 的帖子
係邊個抱住佢.....??
好想知道牙....

Infinite shop <3
- 團訂令令衫 超平=)
- 團訂令令鞋 超平=)
- 團訂脫毛膏 又平又好用=)
- 即影即有自拍鏡頭 都係$45一個
- 有意訂購可inbox=)
https://www.facebook.com/home.php#!/pages/Infinite-Shop/359221717481564
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6222
狀態 離線
第四章-
     奇怪...鬼..點會抱到我呢..?!算..死就死啦!0.0[啊!][唔好叫住先啦!係我丫!洛熙!][洛..熙..?][嗯]洛熙..記得!係我果班既一個令仔黎...重聼講佢同牙南都係校草..!係喎!佢點會黎既!?唔通佢知咩事!?[你點會黎既?][我今朝見到麗寶澄成班人去買蛇,我又唔知咩事..估到一定有d咩事會發生...咪問個老闆囉..點知佢話麗寶澄要買毒蛇..我都明佢係咩人黎啦..重諗住叫你小心d好..但係又同你唔熟..咪只有跟住你囉..你冇事丫嘛?][冇事...][我..重有事搵你..][咩事丫??][其實...][講啦!唔洗驚喎!][其實...我鐘意左你7年了..][下..7年..?][冇錯..我由小學鐘意你到依家..]諗番..我小學真係好似有個男仔叫洛熙..[咁你講出黎想點丫?][我想話..你可唔可以做我條女丫?]反正牙南都唔鐘意我..而佢又苦戀我咁多年..同佢拍拖都唔錯丫..[如果你唔介意我心入面鐘意戈個唔係你..咁我地就拍拖啦!]
-        其實牙南呢個時候係電燈柱後面,佢好傷心咁係度喊..但只怪佢花心..依家只可以偷偷的哭泣...
-        夠竟牙南會唔會即時走出黎鬧洛熙呢?又會唔會回心轉意一心一意咁對待牙牧?
                                                咁就要留意下一章啦!

+''♥招fd=)
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
I-See幣 8711 錢
GAME幣 1600 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-12
註冊天數 5904
來自 香港囉
狀態 離線
  只顯示 人魚-小如 的帖子
好好睇啊!
十卜你啊!
^.^

頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
I-See幣 8711 錢
GAME幣 1600 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-12
註冊天數 5904
來自 香港囉
狀態 離線
  只顯示 人魚-小如 的帖子
點解唔po既?
我明明有回嫁!

頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6222
狀態 離線
唔好意思!!唔好意思!!!xd''
最近因為開左個新post咪冇睇囉..
sorry~
請繼續支持我喇~!
我會努力>v<'

+''♥招fd=)
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...