加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: …『我 們 的 愛§|冬.戀』…原創!**1個cm1篇!!
載入中 ...
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
I-See幣 9722 錢
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-4-29
註冊天數 6222
來自 ♥∴♀天使一族∮∴♥
狀態 離線
  只顯示 天使街002 的帖子

第五章-

[牙牧!!!!][嗯..!?]嘩,,好勁喎..我住成16樓都可以聽到有人叫我...''@@從遠睇黎..似係...[牙熙..!?]唔係掛..佢黎做咩!?[我黎接你番學架~快d落黎喇^^][哦!!!!!][牙媽..我走喇!][哦,,(o嘴中)](落到去)[牙熙~^^][牙牧~]下..話都未完就比我morning kiss我!?-.-'[okok..夠喇夠喇-v-'][我愛你!我地番學喇~我有車][嗯..]遠處睇黎,,有個人影,,[浩南...][牙牧]嗚.....唔知點解我想喊..唔得..我要忍..但係你都有左麗寶澄落..重黎搵我做咩w0..[牙熙,,]佢做咩突然咁man!?我都冇話要你保護我..我搞得掂w0..[你都有左麗寶澄喇!你重黎搵牙牧做咩!!][我同我屋企人傾左,,佢地話可以比我揀..我唔可以冇左小牧!][好痛牙!做咩拉左我過黎喎!!]我隻手牙..>0<''一定瘀左..[你聽唔聽到牙!整喊人牙!講對唔住喇!冇口架!][係有口但係唔係同你講既囉!][夠啦!你地煩夠未牙!]..勁係火都黎..搞錯..[炎浩南!你有咩要講!快d][楊雅牧!?][麗寶澄!?]點解佢會係到架!?唔通又係甲埋!?[楊雅牧!你知唔知你好煩牙!?你依家係咩身份你知唔知!?][下..咩身份姐..咪fd子囉..][麗寶澄!]牙南點解要stop佢!?唔通真係有野!?唔係牙嘛..[牙南!我唔可以再咁..我一定要講比佢知!!][你要講咩?][你其實係牙南個親細妹!所以你地無論如何都做唔到情侶!你唔好再搵牙南!]下..我係佢親細妹..!?咁我牙爸呢??我牙媽點解又冇同我講!?[牙牧..我地番去先喇..你要冷靜一下..][嗯..唔該曬..牙熙,,][唔洗..][能回避嗎,,我怕了,,當那電燈膽~!(手機響)][牙牧..你..手機響了...][哦..sms姐..](小牧:好對唔住我都唔知呢件事..到左前幾個月我先知..我知左真係好難過..我有問過牙爸..牙爸話..係真既..我先肯信..唔好嬲我喇..最多放學同你跟蹤我牙爸同你牙媽喇..唔好嬲我喇..如果你想去既..你放學就去cantin搵我喇..)好..我有興趣!去就去..(放左學)[小牧!][南][我地依家要去xx餐廳..我地父母都係個到,,][k](到左xx餐廳)[牙媽!?]點解我牙媽會同佢牙爸一齊!?[輝..][娜..我重好鐘意你..我知道你因為我而轉左姓,,好對唔住..同番我一齊喇..我唔會令你失望架..][我有老公][我知你個老公係搵人代既..係假既..]咩話!?我牙爸,,係假既..!?/

[align]

+''♥招fd=)
i_l0ve_ka030@hotmail.com
--轉ac;>s1uYeE;}
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
I-See幣 8711 錢
GAME幣 1600 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-12
註冊天數 5904
來自 香港囉
狀態 離線
  只顯示 人魚-小如 的帖子
作者好勁啊!
十卜你啊!>.<

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6222
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-4-22 19:07 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
作者好勁啊!
十卜你啊!>.

THZZ>333<''
我會繼續努力架!
就算為左你一個都好xDD

+''♥招fd=)
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5904
來自 香港囉
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 天使街002 於 2008-4-22 11:15 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

THZZ>333 我會繼續努力架!
就算為左你一個都好xDD

我好感動啊!
好開心啊!
不過一定會有好多人睇你嘅文嫁!

頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6222
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-4-23 19:35 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我好感動啊!
好開心啊!
不過一定會有好多人睇你嘅文嫁!

多謝你啊
你真係勁爆好人
識到你好開心

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6222
狀態 離線
第六章-
     [你搵人跟蹤我牙?!][娜,,唔好嬲喇..我都係呢幾日我先知你個地址咋,,我搵得你好辛苦架..][輝..]佢地..係咩關係..!?[牙媽!][牧..?][你點解會同炎浩藍既老豆一齊!?][其實...][講喇!][其實..浩藍係..你牙哥..][咩話..!?牙哥?唔好講笑喇..呢個gag..唔好笑..][..呢個唔係gag..牧..你要冷靜..][哈..我點冷靜牙..我最鐘意既人..竟然..竟然..係我牙哥..?!你想我點冷靜牙!點冷靜牙!!(喊)][牧..牙爸..unty..我帶小牧走先..][咁..寶澄呢..?(炎父)][唔好提佢牙!嗚嗚....(我)]點解牙..點解個天要咁對我..點解..我咁愛佢..但係你竟然..咁玩我,,,[牧..唔好唔開心喇..我做你牙哥都一樣會好開心姐..我會,,,對你好好..因為..你係我既,,好細妹,,,]但係你知唔知我寧願你對我好差,,都要做我條仔..!?因為,,,我愛既,,永遠只有你一個,,(炎番到屋企)[老豆!][藍仔,,][點解係同小牧個老母係一齊我都唔知!][藍仔牙..其實,,你可以同雅牧拍拖,,][下..點解,,?][因為.......(下章講^^)]

+''♥招fd=)
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5904
來自 香港囉
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 天使街002 於 2008-4-23 11:55 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

多謝你啊
你真係勁爆好人
識到你好開心

其實我識到你,我都好開心啊!
好好睇啊!
好想知發生咩事啊!>.<
我覺得你都好好人啊!

頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6222
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-4-24 16:32 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

其實我識到你,我都好開心啊!
好好睇啊!
好想知發生咩事啊!>.

多謝多謝=]
見你咁急..
我都繼續努力喇!
yeah!>v<

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6222
狀態 離線

第7章-     
      [因為..牧係我同娜領養既,,,我地一直都當佢係我地個女架..所以我地咪話係你係佢[親]大佬囉..][(開心)下~!唔係牙嘛!?你又唔早講!!](即call牙牧)[喂..(把聲沙左)][喂..小牧?你依家出黎新e城牙!][哦,,,](到左新e城)[小牧!][哥..有咩事牙..][小牧!!!你可以做我gf喇!!!][下!?點解既!?(喜)][因為..你唔係我個親牙妹囉~!][哈哈....>v<我好開心牙!][啜~卜]嘻嘻..我好開心牙!!我地..終於可以再係埋一齊喇!我地唔會再分開,,希望,,0.0'係w0!![咁..麗寶澄呢..!?][uM...][你冇諗過!哼..我嬲死你!>m<][唔好嬲...我一定可以令我牙爸鐘意你!][我信你^v^'][嗯!](藍番番屋企)[牙爸..][藍仔?][嗯..牙爸..依家我同左牧一齊..咁..麗寶澄點?][咩話?!今次真係死..!你mama勁鐘意寶澄架,,,][下..咁點算...][我諗,,你要犠牲下牙牧,,][唔得!我死都唔會放棄佢架!][我唔係叫你放棄佢..而係叫你要牙牧努力d令你mama接受,,][對我既小牧黎講..easy job喇!][咁得喇..交比你][k](第二日)[老婆!][牙藍?][呵呵..係牙][嘻,,咩事哇?][你..今日不如黎我屋企喇..(面紅)][下,,>///<''好喇..][重有..][係係..咩事?][我mama好鐘意麗寶澄..所以..你要加油喔!][so easy that!?][or right..十卜u][thank you][you"re wellcome!^^][咁你放學係咪黎接我?][嗯...](話咁快,,就放學.,-.-')[藍~哩邊牙!][係,,到了][你想買咩比mama?][我,,秘密~^^][嗚,,你哈我既,,](到左藍屋企)[unco,,mama..你地好,,][邊個係你mama牙!](係哩個時侯,,麗寶澄走左出黎,,)[halo~!楊雅牧!][咩話!?點解你會係到!?][因為..係mama請我黎架囉~](仇視中..)
-待續

+''♥招fd=)
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5904
來自 香港囉
狀態 離線
好好睇啊!
你唔駛咁急嫁!
我會等架>.<

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...