加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: …『我 們 的 愛§|冬.戀』…原創!**1個cm1篇!!
載入中 ...
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
I-See幣 9722 錢
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-4-29
註冊天數 6221
來自 ♥∴♀天使一族∮∴♥
狀態 離線
  只顯示 天使街002 的帖子

第八章-
      [藍仔,,點解你會帶個女仔黎!?(mama講滴)][冇點解喎'我想帶就帶!][你..你依家咩態度牙!][人既態度!只要對住你可以有咩態度牙!你話我點解帶小牧黎!咁你又點解帶麗寶澄黎牙!][因為我係你mama!我大過你!][夠喇夠喇,,冷靜d喇,,牙媽,,其實牙牧好nice架,,你可以試下接受佢,,][唔得!我死都唔會接受佢!我只接受澄澄!][mama..多謝你喔..][唔洗,,'][你地知唔知咩係公平對待牙!][得得..牙仔話要公平對待,,媽..我地聽日一於全部出去玩喇~!][好牙~!!(全部一齊講)](第二日,藍黎左牧個間房,,)[小牧~開門喇''][係係~!][早晨喔,,老婆][老公!>33<'][咳咳..(form mama)][mama,,,][我唔係你mama!收聲][公平對待牙!你依家點對小牧牙!][咁你又有公平對待澄澄咩!?][...](出左去爬山,,)[好累唷,,(澄講滴)][藍仔,,你係咪要做d野牙!?][嗯,,]哼,,我嬲死你,,(藍同澄一齊行,甩下了牧)哈,,你激我架!明知,,明知我咁鐘意你!哼,,我嬲你牙,,[前面有休息亭,,我地一齊去休息下喇,,藍仔,,我地兩個同埋mama一齊去買野飲喇..'][哦,,](去左休息亭)搞錯,,要我同麗寶澄一齊,,'[牧牙,,你過黎,,][做咩][拉住我隻手,,我想拉下筋,,][但係你後面係懸崖喎..][我鐘意點就點喇,,你唔好理我咁多!!][哦,,][你係到做咩!(藍講滴)][我..我...][救命牙!牙牧要推我落去!'][小牧,,估唔到,,你係d咁既人,,][唔係,,唔係咁架,,嗚嗚,,(喊)][我都話左喇'都話哩個楊雅牧唔係d咩好人!你又痴埋去'][事實,,唔係,,咁架,,嗚,,][你同我收聲!(mama打左小牧一把)]點解牙,,點解要咁對我,,我有咩錯牙,,嗚,,

+''♥招fd=)
i_l0ve_ka030@hotmail.com
--轉ac;>s1uYeE;}
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
I-See幣 8711 錢
GAME幣 1600 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-12
註冊天數 5904
來自 香港囉
狀態 離線
  只顯示 人魚-小如 的帖子
好憎麗寶澄啊!
佢好賤格啊!
好好睇啊!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6221
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-4-25 16:23 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好憎麗寶澄啊!
佢好賤格啊!
好好睇啊!

哈'',,冷靜d..
遲d佢會有報認架,,
你睇完一定勁開心'

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6221
狀態 離線

第九章-
      我根本就冇做過,,點解要咁話我喎,,[澄,,我地走喇'(勁溫柔)][小藍,,好多謝你牙...(專登望過黎,扮到好驚咁)牙,,嗚,,,,藍,,佢,,,佢嚇,,我牙,,嗚,,][你唔好再望過黎牙!我估唔到你係咁既人囉,,我識左你咁奈,,賤格,,][牙藍,,][唔好叫我牙!我唔係你之前個個牙藍!]嗚嗚,,,,點解牙,,點解要咁對我喎,,我咁愛你,,你,,竟然信一個外人都唔信我,,[我比個機會你去改,,希望唔好再令我失望!(mama講滴)][多..多謝你,,我會,,改,,(喊左出黎)][牙!!][mama!!]點,,點解哩到會有人打劫..!?[放開我!][你唔好亂郁我咪放開你囉!](到左雜物房)點解會咁黑架,,[mama,,你點牙,,][我冇事,,][唔知,,藍佢地有冇發現呢,,][嗯,,][mama,,你餓唔餓牙,,][小小喇,,][我有排朱古力,,拿,,比你][...咁你呢][我,,我唔餓,,你食喇,,][唔好,,我地一齊食喇,,我地一人一半..][好,,多謝^^][哈,,唔洗,,排野係你架嘛,,^^][啪][拿''][唔該][唔洗]..[你地同我醒定d!聽日你地屋企交錢黎!哈哈,,](第二日)[我要個女仔出黎交錢!][係係,,我係到,,][500000$..放人牙唔該,,][好...難牙!](攞把刀斬左麗寶澄隻手一下之後走左)[牙,,好痛,,][你夠喇下..你想我踢穿你定係你自己講(牙藍講滴)][..講咩(望左去第二到)][你真係錯得好多囉!][..你講緊咩,,][你唔好當我白痴!由開始都錯得好勁喇,,第一,mama同埋小牧都話左個劫匪冇問過佢地我屋企電話幾多號,但係竟然會打到黎,第二,你岩岩都未出黎佢又知我地屋企有個女仔!?第三,劫匪又點會劫500000$咁少錢牙!明知我炎家係最有米...起碼都唔會少過5000萬喇!第4,你想玩苦肉計都唔好咁廢喇!你話一個資深既劫匪會唔會連個心同埋隻手係邊都分唔出牙!你真係好cheap牙!][冇,,冇牙,,唔,,唔係我,,(心虛)](藍打左澄一把)[mama,,,藍,,藍佢打我,,][唔好叫我,,我唔係你mama!你竟然連我都利用埋!我唔會再信你!][麗寶澄,,,][你唔好係到假好心牙!](mama打多澄一把)[我唔比你咁鬧小牧!!][mama..][你冇事牙嘛..][嗚,,,我好感動牙,,,嗚,,嗚,,mama,,,][楊雅牧!你好野!][你再唔走我報警!][你同我睇住黎!我會令你有代價!]

+''♥招fd=)
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5904
來自 香港囉
狀態 離線
哈哈!!!!!!
抵佢死啦!!!!!!!!!!!!!!!
不過...係邊個打劫架?????????
希望個麗寶澄仲有多D報應啊!
作者好叻啊!

頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6221
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-4-28 16:55 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
哈哈!!!!!!
抵佢死啦!!!!!!!!!!!!!!!
不過...係邊個打劫架?????????
希望個麗寶澄仲有多D報應啊!
作者好叻啊!

係麗寶澄-0-'
麗寶澄既報應,,
我都要諗下,,-_-''
當然xd'

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6221
狀態 離線

第十章-
      [mama..你接受左小牧喇!?@v@'][55..我真係睇唔出佢會咁好人...好有心..][多謝mama^^''][係喇..我到依家都係唔明..上次懸崖個單野係咩回事..唔..牧,,你可唔可以解釋下..][uM..uM,,我驚你地唔信我牙,,][唔緊要喇..我相信大家都好想知道係咩一回事..(藍講)][咁我講喇..其實..個日麗寶澄叫我拉住佢隻手..要我幫佢拉筋b0r...][哈哈...你假唔假d牙..哈哈...講出黎都笑死人喇!..][麗寶澄..!?][幫我拉筋,,當我痴線咋掛...哈,,咪傻喇,,講個大話都作得好d喇..][牙牧,,唔係爸爸唔信你,,而係..真係..好假..][睇下喇!連爸爸都唔信你喇!重講大話..收吧''][點解你要咁對我,你講][因為你鐘意牙藍][...][你要幾多錢,你講喇,,我一定比到你,,你痴住牙藍都係因為錢姐,,我大把..我比到你..當我求下你,,唔好再痴住佢喇..佢對我黎講好重要,,(未講完)][唔會有一個人比我重愛佢][你愛佢d咩牙!我又係佢未婚妻,,點解你要破壞我地既婚姻牙,,點解牙,,(係咁講,,好似精神分裂咁,,衝左去賣生果個牙婆到,,個牙婆唔小心推佢落地下,,澄暈左)][澄澄!(mama講)][麗,,麗寶澄,,你,,你點牙,,]我唔會,,一手撞死佢掛,,要入女童院架b0r..唔會既,,唔好嚇自己..冇事既,,冇事,,(到醫院)[醫生!我係佢個mama牙!佢依家點牙!?][uM,,佢依家個頭好重咁扑到落地下,,冇咩事既,,可能會醒,,但係..嚴重既..][嚴重既會點..!?][嚴重既,,會失憶,,甚至腦溢血,,有d重會變植物人..](即刻全部人靜曬,,)

+''♥招fd=)
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5904
來自 香港囉
狀態 離線
麗寶澄一定係痴線嫁!
好好睇啊!

頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6221
狀態 離線

第十一章-
      [uM..你地係物水..?][澄澄,,嗚嗚,,,我係mama牙,,][麗寶澄,,][我叫麗寶澄!?][係,,麗寶澄,,係你全名..][下,,唔好呃我喇啵,,我全名叫楊希兒,,](牧突然晴天霹靂,,震左下,,)[小,,小牧!?你..咩事..?][(唔理藍,擰去澄度,,)你..係..係咪..叫..楊..楊希兒..!?..][係牙!加姐!](全部人望向牧到,,靜左30m!nS左右,,)[你,,你五年前,,唔係..死左咩..!?][我知,,重係你害死我tim,,我唔會唔記得既,,](比牧睇佢失頭上面既傷痕)[你重記得你五年前既事架可,,如果唔係你我唔會比車車死,,都係因為你,,!我今次專登借左佢既身體黎搵你,,我好偉大,,對不?(對眼紅左)][牙妹,,][我今次係要黎殺你架!!啊!!!!(突然尖叫嚇到全場既人o左)[唔好,,,我要你個身體!!][唔得啊!!我要啊!!(8分貝)][唔得,,!!我要報仇!!(鬼聲)][佢,,佢做咩..!?(全場講)]楊希兒,,番左黎了,,!?咁應該,,曾梓鋒都有事..但係,,到低曾梓鋒去左邊,,由個次希兒死左之後就冇一個人再見過佢..好似死左咁,,但係又有人話見過佢,,到低,,邊個先係真..!?

+''♥招fd=)
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5904
來自 香港囉
狀態 離線
嘩...
好恐佈啊!
希望小牧唔會有事啦!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...