加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: …『我 們 的 愛§|冬.戀』…原創!**1個cm1篇!!
載入中 ...
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
I-See幣 9722 錢
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-4-29
註冊天數 6221
來自 ♥∴♀天使一族∮∴♥
狀態 離線
  只顯示 天使街002 的帖子

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-4-30 16:47 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
嘩...
好恐佈啊!
希望小牧唔會有事啦!

嗯,,我都希望,,
我本來黎到第一句
重以為你想講麗寶澄唔好有事-.-'

+''♥招fd=)
i_l0ve_ka030@hotmail.com
--轉ac;>s1uYeE;}
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6221
狀態 離線
今集比較多野,,所以用哩個格式..希望你睇得清楚d喇,,=]
有咩意見/鐘唔鐘意哩個格式既講低,,thz~
第十二章-
[啪]
(全部人望曬去)
牧:[曾梓鋒..!?]
鋒:[係]
藍:[小牧,,唔好痴得佢咁近,,我唔鐘意,,]
牧:[哦,,但係我必須要接近佢..如果唔係我牙妹,,唔會走,,]
藍:[咁,,好喇..但係要快d啵..]
牧:[嗯..鋒..你同我出黎一下..]
鋒:[哦,,]
牧:[你點解要番黎牙!你知唔知我牙妹番左黎!?你會死架!快d走喇!親佢重發緊癲..你快d走喇,,]
鋒:[牧,,係我對你地唔住,,我一定要有報應,,]
牧:[我唔洗你報應牙,,你走喇!]
鋒:[牧,,(咀埋去佢到)]
牧心諗:我唔係鐘意藍架咩..點解會,,有哩種感覺..?唔通,,我重未放得低佢..?
(希走左出黎)
希:[你地重未了情,,?曾梓鋒,,你對得我住咩..!?我一直都咁愛你..但係點解你要咁對我,,,我錯係邊牙,,你講喇!']
鋒:[你,,冇錯,,係我錯,,一切都係因為我,,你要打要殺,,隨便,,我唔會再走..]
(全部野比藍見到曬)
藍:[..小牧]
牧:[藍..]
藍:[點解..點解你要呃我..我地經歷左咁多野,,重未夠咩,,(心碎)]
牧:[藍..我,,我自己都唔知,,我一直都好愛你,,依家都係,,但係唔知點解..我地,,]
藍:[我知..我明喇..你地拍左拖幾奈..點解要呃住我..?]
牧:[我地,,識左好奈,,但係,,當我認為我愛情已完結個陣,,,我見到你,,我就愛上左你,,]
希:[加姐,,]
牧:[希,,咩事,,]
希:[我,,依家係哩個身體到既人死左,,但係我係哩個身體都有病,,我,,需要一個腎..]
牧:[aNdThen..]
希:[哩個腎..同鋒吻合..得佢先比到我..]
牧:[..我會補償比你..鋒,,你同我出一出去,,我想同你單獨傾..]
鋒:[嗯,,]
(藍個心好痛,,心諗重應唔應該繼續去愛佢..)
(鋒同牧到左餐廳..)
牧:[鋒,,]
鋒:[係係,,咩事,,]
牧:[我想,,你捐個腎比小希,,你有咩要求,,你講喇,,]
鋒:[uM..唔係唔得,,好,,但係你要達成一樣野,,]
牧:[真架?!好..咩事我都肯!]
鋒:[我要你嫁比我]

+''♥招fd=)
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6221
狀態 離線
為左答謝你既支持,,專登p0多集上黎,,希望你鐘意喇~
第十三章-
鋒:[我要你嫁比我]
牧:[..如果..我嫁左比你..你係咪比個腎小希..?]
鋒:[係!我講得出做得到!]
牧:[咁好牙,,幾時?]
鋒:[我會捐左比希先,,]
牧:[好,,依家去醫院b00k時間]
鋒:[0k,,]
(到左醫院)
牧:[唔該,,我係岩岩個小姐既家屬..我地搵到識合既人捐腎,,唔該幫我地b00k個時間做手術,,]
護士:[嗯,,咁快丫,,好喇,,等我一陣,,]
牧:[0k..]
鋒:[會唔會有事架,,你唔驚係你個個,,麗咩澄玩你咩??]
牧:[麗寶澄!?佢唔會,,佢報仇,,唔會用我既終身幸福掛,,同埋,,佢知道我既既野b0r..]
鋒:[咁講又有道理既..希望喇,,]
牧:[嗯,,]
護士:[小姐,,我地搵到喇,,如果你想b00k快d既,,後日就可以做手術架喇,,]
牧:[uM,,鋒,,你有心理準備未..?]
鋒:[只要係為左你,,隨時做都冇問題!]
牧:[鋒,,^^咁好喇..我b00k後日牙唔該,,]
護士:[uM,,好,,請問貴姓?]
牧:[姓楊,,名雅牧,,]
護士:[0k,,得左,,咁請問你幾點得閒呢?]
牧:[鋒,,你幾點得?]
鋒:[唔,,就3點30喇,,生生生好意頭黎架~!]
牧:[嘻..好喇,,3點30牙唔該,,]
護士:[嘻嘻..你地真係恩愛,,得La~]
牧:[^^唔該!]
護士:[唔洗,,咁請問呢位捐贈者叫咩名ah?]
鋒:[我姓曾,,,名梓鋒,,]
護士:[好,,曾梓鋒先生牙可?請你做埋d手續牙,,]
鋒:[係係,,]
全班護士:[嘩!!勁令仔牙!佢好似叫曾梓鋒牙可~~等陣去搵佢傾下計先!!xP!]
牧:[...鋒..花痴護士看上你了,,,]
鋒:[我有你就夠了喔,,由佢地慢慢羨慕你吧!]
牧:[♥好sWeEt呢,,]
鋒:[當然..]
護士:[0k,,搞掂左喇,,小牧牙可?]
牧:[係係..咩事哇?]
護士:[你趁呢兩日同你男朋友玩下喇,,如果唔係,,到左手術個日..可能有生命危險..咁到時,,唔洗我講喇,,]
牧:[冇事既,,]
護士:[本黎係既,,但係,,你唔好唔記得,,你地既對方係隻鬼,,而唔係人,,]
牧+鋒:[...]
藍:[小牧,,曾梓鋒,,你地,,點牙?]
牧:[0k牙,,手續搞掂左,,]
藍:[曾梓鋒,,你出黎]
鋒:[是但]
藍:[你係咪真心鐘意小牧?]
鋒:[..唔係]
藍:[咩話..!?]
鋒:[我玩佢姐,,我有兩個腎..捐一個比麗寶澄我就可以娶到個令女b0r..何樂而不為!?]
(係哩個時候,,牧係電燈柱後而喊緊..只覺得世界上冇一個人信得過)

+''♥招fd=)
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
I-See幣 8711 錢
GAME幣 1600 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-12
註冊天數 5903
來自 香港囉
狀態 離線
  只顯示 人魚-小如 的帖子
好好憎個曾梓鋒啊!
玩小牧啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>.<十卜你!
超好睇啊!

頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6221
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-5-1 12:26 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好憎個曾梓鋒啊!
玩小牧啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>.

哈哈..
咁你就要睇下佢最後會唔會良心發現喇~~
(自爆左=x='')
總之繼續支持我喇~!

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6221
狀態 離線
第十四章-
(牧喊住咁走左出黎,,)
藍+鋒:[小牧,,?]
牧:[係,,鋒,,你唔係話過愛我架咩?!點解又要咁對我,,]
鋒:[..係牙,,我係講過..咁又點!?]
牧:[你話過會永遠愛我,,唔會離開我,,但係,,點解你又要玩我..?]
藍:[小牧,,唔好咁傷心喇..]
牧:[藍,,,我對你唔住牙,,,點解你重要幫我b0r...]
藍:[因為我愛你嘛,,]
牧:[藍,,,嗚嗚..(撲左去佢到)]
藍:[小牧,,唔好喊喇,,我心痛架..]
鋒:[你地夠未!?係我面前曬溫馨?!當我死左牙!]
藍:[你重好講!?我都未鬧你!你點解要呃小牧牙?!]
鋒:[..因為我鐘意!]
(希走左出黎,拖住鋒隻手)
希:[家姐,,你都有今日喇,,名副其實既抵死呢,,]
鋒:[希,,夠喇,,]
希:[咩喎,,我地由開始就做左場戲架喇,,點解唔講得姐,,]
鋒:[乖喇,,]
藍:[你地甲埋玩小牧?!]
希:[係牙,,係咪唔比牙!?]
[啪]
希:[你..打我..?]
牧:[我都唔想!我為左你做左咁多野,,但係你呢!?你又點對我!]
希:[我報仇姐,,你抵死就唔好怪人!]
牧:[咩話..!?好,我就講番五年前既事!]
希:[五年前既事我洗你講牙!我會唔記得咩!]
牧:[我唔係懷疑你唔記得!而係你當時見到既唔係事實既全部!]
希:[哈哈..好好笑b0r,,唔係事實既全部?!唔通係我自殺牙!]
牧:[你要咁諗我無疑話比你知發生左d咩事]
希:[好..我拭目以待]
牧:[五年前,個日你同班fd去泡,,咁岩鋒都係到,,就係你地諗住買煙個陣我經過,,之後你地後面係馬路,我估唔到鋒竟然企係我後面..當我諗住叫你唔好同班壞人玩個陣,鋒係後面推左我一下,本來係撞到你個best fd鄭雪蕾..但係佢閃左,就變左撞到你..我當時好驚訝..咪拖住你囉,,但係估唔到鋒竟然kick住我隻腳..我成個pA左係路到,,而你..我又趕唔到去救..就咁岩..有架貨車經過..你就命在旦夕..死左..所以..一直你都報錯仇!!我都為左呢件事喊左5日!]
(希係哩個時候滴下左死左之後既第一滴眼淚..)
希:[家姐,,嗚嗚..(撲左過去)好對唔住牙,,原來..原來係..曾梓鋒..害我..但係..但係我竟然,,咁對你..好對唔住牙..!家姐..唔好嬲我喇...嗚嗚,,]
牧:[唔好喊喇..乖女黎架嘛,,家姐點會嬲你呢..乖,,唔好喊..]
藍:[曾梓鋒!]
鋒:[咩..咩事牙..(心虛)]
藍:[你話呢?!]
鋒:[我..點知!]
藍:[係咪要我話比你知!]
鋒:[..唔..唔洗喇..我都係走先..]
藍:[(一拳打落鋒面到)你收La!!害小牧?!未死過牙!係咪要我吹雞打死你先開心牙!]
鋒:[..好..好對唔住..]
全班護士:[嘩!好mAn牙!我一定要溝到好似哩d又mAn又令仔既男仔!]
牧:[藍..]
藍:[(好溫柔)咩事牙,,你有冇嚇親..??]
牧:[冇..我係想問..咁希兒個腎點算..?]

+''♥招fd=)
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5903
來自 香港囉
狀態 離線
十卜你啊!
奸媽爹啊!
嘻>.<

頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6221
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-5-1 20:39 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
十卜你啊!
奸媽爹啊!
嘻>.

呵呵..
我會加油滴!

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6221
狀態 離線
第十五章-
牧:[我想問..咁希兒個腎點算..?]
藍:[..下..哩層..我都唔知b0r..-0-'不如直接問下事主喇?]
牧:[係b0r!唔該牙藍^^..牙妹,,除左鋒重有邊個可以捐比你ah?]
希:[uM...有係有既..但係...]
藍:[講喇..你家姐同埋你姐夫(奸笑左一下)都會幫你既!]
牧:[好衰架!邊個係姐夫b0r!]
希:[你地夠喇下=.=..]
藍:[(扮正經)係係!牙妹咩事牙!]
牧:[..對住你唔無奈真係好難,,]
藍:[多謝多謝!!xDD]
希:[...我重洗唔洗講]
牧:[緊係要喇!妖,,你唔好玩喇!(藍攪緊佢)牙妹嬲喇..]
藍:[超~唔玩囉~-3-]
牧:[乖..牙妹講得喇~]
希:[..嗯..個個人..唔通你地落陰間搵佢..?]
牧+藍:[下..]
希:[係..個個人就係,,牙蕾]
牧:[你之前個best fd鄭雪蕾?]
希:[係]
藍:[等陣先..你咪話係個,,,鄭雪蕾既?]
希:[係牙]
藍:[咁..佢之前唔係閃左你先會死咩?(之前第十四章牙希死個情況入面講)]
希:[係牙..但係佢..就係咁唔好彩...]
牧:[咩事牙..]
希:[佢..係我死左之後既第二日就死左..(喊)]
牧:[乖喇..唔好喊喇..家姐係到..]
希:[家姐..我..我不可以係呢個人身上超過30日..如果,,如果唔係..我連投胎都投唔到..]
牧+藍:[下!點解牙?!]

+''♥招fd=)
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5903
來自 香港囉
狀態 離線
好好睇啊!

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-6-26 08:27 PM  代幣  -10   字數不足 無聊文章
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...