加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: …『我 們 的 愛§|冬.戀』…原創!**1個cm1篇!!
載入中 ...
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
I-See幣 9722 錢
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-4-29
註冊天數 6222
來自 ♥∴♀天使一族∮∴♥
狀態 離線
  只顯示 天使街002 的帖子

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-5-4 10:56 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇啊!

嘻嘻>v<""
多謝多謝,,,

+''♥招fd=)
i_l0ve_ka030@hotmail.com
--轉ac;>s1uYeE;}
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6222
狀態 離線
第十六章-
牧+藍:[下!點解牙?!]
希:[因為...因為我..]
牧:[講喇..唔洗驚b0r..]
藍:[係囉...唔好驚喇!]
希:[..其實我係..]
牧:[??]
希:[其實我係自殺'..]
牧:[咩話..?!你唔係..比我累死架咩..?]
希:[..本來係..但係..我最後比人救番..奇蹟咁...再生]
藍:[(嚇到塊面青曬)下..咁你...點自殺法..?]
希:[我係..介手死]
牧:[下...-_-]
希:[係..上次..我知道左你同鋒拍拖,,我嬲得制,,咪介落隻手到l0r..個陣我其實沈緊浴..點知..隻手流血過多..咪..死左,,]
藍:[點解你要咁傻牙,,]
希:[我都唔想架..家姐,,我地,,不如試下一齊番學..?]
牧:[你真係想試?好辛苦架b0r,,]
希:[同家姐係一齊既時間..係最開心既時刻..幾辛苦..希兒都唔驚,,,因為我係..楊希兒!]
牧:[^^好!我幫你搞入學手續!]
希:[^^多謝家姐!]
藍:[咁..我坐邊牙?]
希+牧:[收當喇!]
藍:[-3-'哦!]
(第二日-學校)
MiSs:[各位同學..今日我地會有位新同學喔!]
同學:[物水牙!令唔令先!]
希:[大家好]
同學:[(驚訝)麗寶澄..!?]
希:[麗寶澄??邊個黎架??我係地獄隻狗狗??-0-']
同學:[丫~!佢...佢唔係麗寶澄..!?比人上左身?!]
希:[uM..可以咁講-_-']
牧:[希!]
希:[係係..家姐..咩事..]
牧:[係哩到唔可以話比人知你個身分架!]
希:[知道!]
牧:[再介紹多次-v-']
希:[同學,,你地好牙..我叫楊希兒..!同家姐一齊住~]
同學:[你唔係鬼牙可..!?]
牧:[(打眼色)]
希:[緊係....唔係喇!]
同學:[比你嚇死!-_-]
希:[嘻..對不起喔!]
MiSs:[好喇..楊希兒同學..你坐,,uM..好喇.,你坐鄭雪蕾同學左邊喇!]
希+牧+藍:[下!]
希:[(面青左)咩..咩話..?鄭..雪蕾..?]
MiSs:[係牙..有咩問題ah?]
希:[冇..]
MiSs:[咁好喇..雪蕾同學,,你要幫希兒同學喔!]
蕾:[嘻..好哇]
(希坐左過去)
希:[牙蕾,,]
蕾:[hi..牙希!我地又見了!]
希:[你..唔通同我一樣..?]
蕾:[uM..可以咁講.]
希:[你..點上黎?]
蕾:[好易姐..逃咪得l0r..]
希:[...你..今次黎幾奈]
蕾:[黎到你走]
希:[..下]
蕾:[其實唔止我黎..重有兩個鬼護衛係哩班..]

+''♥招fd=)
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
I-See幣 8711 錢
GAME幣 1600 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-12
註冊天數 5904
來自 香港囉
狀態 離線
  只顯示 人魚-小如 的帖子
下...
好驚啊!
不過都好好睇!

頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6222
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-5-6 20:35 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
下...
好驚啊!
不過都好好睇!

哈哈..
咁先好玩牙嘛!

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6222
狀態 離線
第十七章-
蕾:[其實唔止我黎..重有兩個鬼護衛係哩班..]
希:[ah嘉同ah怡?]
蕾:[uM...係]
希:[係唔係呢班?]
蕾:[嘉嘉..丫怡']
嘉+怡:[(鬼聲,個頭好似就甩咁)咩事ah..?]
蕾:[你地向ah希介紹自己喇'佢係我個fd]
嘉:[希主..你好'我全名叫鄭艾嘉]
怡:[希主..你好'我全名叫穎海怡]
希:[唔好叫得咁陌生喇!我都係鬼黎架!-3-'叫番我ah希喇!]
嘉+怡:[係..希主]
蕾:[好喇..冇你地既事喇..番埋位喇'thz]
嘉+怡:[係'遵命..蕾小姐]
蕾:[係喇..希..佢地..係你邊個?(指住牧同藍)]
希:[uM..楊雅牧係我家姐,,至於炎浩藍...]
藍:[姐夫^^]
牧+希+蕾:[-_-...]
怡:[蕾小姐,,哩到有陰氣'應該離哩到100米左右有個陰氣好強既人..]
嘉:[ah希,,離我地20米左右有個好似地主(閻羅王)既人..]
蕾:[..家姐你話依家我地應該點]
牧:[我..?!]
蕾:[唔通我'答左我先!]
牧:[..我覺得如果地主真係係到...我地應該走,,]
希:[我就覺得,,我地應該叫人幫拖..]
牧:[嘩..講野變得咁似人既'遲早你變番人!-_-']
希:[咁咪好囉..]
蕾:[依家唔係講呢d野既時候!!知唔知我地依家幾危險牙?!隨時會死架!重講!!]
牧:[..咁你話我地應該點做牙]
蕾:[..等死]
閻:[鄭雪蕾,楊希兒,鄭艾嘉,穎海怡...點解你地要私自上黎人間]
希:[因..因為..]
蕾:[閻王..聽我解釋..]
牧:[係因為我!]
閻:[咩話?!你?!憑咩!區區一個平凡人憑咩咁講]
牧:[就憑..我係希兒個家姐!]
(閻捉住牧)
閻:[如果你地想救楊雅牧就落番地獄接受處分!]
(捉左佢落地獄)
牧:[閻王..我係咪識你?]
閻:[係]

+''♥招fd=)
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5904
來自 香港囉
狀態 離線
嘩.................
好好睇啊!
不過小牧千其唔好有事啊!

頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6222
狀態 離線
第十八章-
牧:[閻王..我係咪識你?]
閻:[係]
牧:[咁你係..]
閻心諗{唔通..我係你心入面一d地位都冇..?}
閻:[自己諗]
牧:[比d時間我..]
閻:[0k..]
(十分鐘後)
閻:[得未..?!]
牧:[uM..如果我冇估錯..]
閻:[(開心)繼續講埋佢牙!]
牧:[如果我冇估錯..你應該係..郭子輝..]
閻:[冇錯!我就係之前由好細個開始就同你訂左婚既郭子輝]
牧:[耶~!我好叻牙!]
閻:[(偷笑)係ah..]
牧:[係b0r..你番黎做咩?]
閻:[我任命上黎捉ah怡同埋ah嘉..點知咁岩,,,]
牧:[見到我]
閻:[係..如果我問你..我死左..你重會唔會繼續愛我..你會點答..?]
牧:[(驚訝)我..我..]
(怡同嘉帶左藍同希落黎)
希+怡+嘉:[參見閻王]
藍:[你點解死左重要同我掙..校草個位..我讓左比你喇..依家你個老婆..都係我讓比你,,你點解重唔知足?!]
閻:[睇黎..你已經估到我係邊個..]
藍:[第一眼望你就估到]
牧+希+怡+嘉+全場女仔:[(拍手)嘩!!好勁ah!]
閻:[全部同我收聲!]
(全場靜曬)
閻:[牧..你同我一齊喇..我會比到幸福你,,,]
牧:[輝,,]
藍:[小牧!你唔好唔記得佢重有個老婆!]
(牧震左下)
希:[家姐!我都希望你可以有幸福!其實,,其實我就係佢老婆!]
牧+藍:[下!]
閻:[你同我收聲!(打左希一把)我有話比你講咩!]
希:[嗚..我..我講事實姐,,嗚..]
牧:[牙妹!(撲過去)]
牧:[(望住輝)你點解要打佢牙!佢講事實咋嘛!你有老婆就係有!哩個係事實黎!]
閻:[我會為左你而不擇手段!你睇住黎!我一定會得到你!]
牧:[拭目以待!]
藍心諗{到底..你係咪真係放低左佢..你個眼神..好怪,,}
希心諗{其實,,哩個唔係真正既閻王..}

+''♥招fd=)
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5904
來自 香港囉
狀態 離線
下...
好多角戀啊!
十卜你啊!

頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6222
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-5-11 20:53 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
下...
好多角戀啊!
十卜你啊!

哈哈..
我都覺得好複雜..

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6222
狀態 離線
第十九章-
(嘉同怡帶番牧,藍同希上人間界)
嘉+怡:[各位主上,到左喇]
牧+希:[唔該ah嘉..ah怡..]
嘉+怡:[^^]
藍:[好喇..我地依家係咪番學ah?]
希:[uM..係]
牧:[出黎都冇野做..算喇'番學-3-]
嘉+怡:[係]
(到左學校)
(哩個MiSs係全校係唯一一個哩班同學會叫早晨既老師'..哩班係全校最差)
MiSs:[各位同學早晨!]
同學:[MiSs早晨..]
MiSs:[嗯..坐喇同學,我地今日有個新黎既令仔牙SiR喔~a_a'(花痴MiSs)(幾索)]
同學:[幾令仔ah!夠唔夠我令仔先!xDD]
MiSs:[叫佢入黎咪知l0r'郭SiR~你可以入黎喇~!]
(全人類雙眼閃爍中)
SiR:[各位同學..早晨]
牧+藍+希+怡+嘉:[下!]
SiR:[叫早晨喇'有冇禮貌!我係你地既科學ah SiR!]
牧:[...郭...郭SiR..早晨..]
SiR:[牧同學,,你驚左我ah?!]
牧:[我..冇驚過!]
SiR:[好'講得好!各位同學'我地繼續上堂]
同學:[係~](作者:好少見喎'咁乖既!抵讚!)
SiR:[請同學打開第134頁,我地今日要教既係......(教書)]
(牧同希sd sms中)
牧:[好悶ah..ah希..救我../_\']
希:[唉..冇計喇..郭子輝係到教書..死得人多喇..]
牧:[救命..佢講書真係悶得死人..平時我地都冇咁乖喇..點解今日要咁比面佢,,,]
希:[算喇..佢係我老公,,又係鐘意你好奈既人..冇計..]
牧:[拿..我冇鐘意佢架!]
(SiR發現左)
SiR:[楊雅牧,楊希兒同我企係到!]
牧+希:[係!]
SiR:[攞部手機出黎!]
藍:[你憑咩攞學生既野!(企左起身)]
SiR:[就憑我係你ah SiR!]
藍:[ah SiR都冇資格攞學生既野!]
牧:[ah藍..算喇']
藍:[唔得架..!咁對你好唔公平..]
SiR:[我都話你嫁比我就咩事都冇!依家後悔都唔遲!]
牧:[好遲!]
SiR:[姐係話..你肯做我條女喇..?]
希:[佢根本就唔係閻王!]
(全班O左)
牧:[下..?咁佢係咩..?]
希:[佢係...]

+''♥招fd=)
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...