加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: !!`=D * 地方` `[▊相 愛 的記憶 _;'`* (轉"")
載入中 ...
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6254
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子
!!`=D * 地方` `[▊相 愛 的記憶 _;'`* (轉"")

俾左個人物介紹你地睇先喇=]]"
真人真事..*
80%真.*係因為好多野刀只係有少少印象..
` 希望會有人支持`=)

女`
   我- 小方` 自問一個可愛既女仔; 雙子座*花心到hihi`

小學同學`
      牙詩` 同方好老死`方有乜野刀會第一時間搵佢`
      牙微` 超有義氣` 朋友有事一定會第一時間幫`  後少少應該會講多d微微`=)
      牙心` 方一次一次咁信佢..佢就一次一次咁出賣方..

中學同學`
      牙祖` 同方好老死`好撐牙方`
      牙米` 同方好老死`方唔開心會搵佢傾計`*

男` <- 全部刀係方係網到識`
  荒地{網名}  牙地- 一個好似女仔既令仔`天蠍座`一旦愛上就會好自私`
                          牙豪- 一個好好既男仔.好到我唔識得點去珍容..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6254
狀態 離線
2006年-
相信唔少年青人都會玩online game嫁啦何? 而我刀唔例外,我同牙詩不嬲都有玩開童話,仲要勁廢果d尼..哈哈..諗番起刀好好笑.果陣比人教玩電台啦` 姐係好似上一個聊天室傾計咁,我同牙詩傾住電話`望住電腦都唔知有咩做咪係電台搵人傾電話囉.

詩 [有冇人傾電話牙?好悶牙...]

我 [係囉t___t...就黎悶死啦..]

牙而 [喂喂@@ 同我傾丫..我都就黎悶死啦!]   

跟住我地就好開心咁傾左一個夜晚..牙而係一個女人黎嫁`比我感覺上好似好好人,好成熟,好nice` 我地傾左好多好多野,係咁攪爛gag xd
果陣放緊新年假.唔洗番學.所以傾到天光先捨得收線.起身果陣刀成夜晚10點幾-_-

我好自然咁打比牙詩.開電腦.玩童話.上電台,又見牙而係到@@跟住我地3個就傾電話`

電話中....
而 [喂喂`我介紹個新朋友比你地識丫,佢岩岩失戀,同你地差唔多年紀,識多個新朋友仔刀唔緊要啦係咪先!]

詩 [下,咁攪笑..]

我 [都好喎.]

跟住牙而駁3line. 果陣我同牙詩唔知講乜野講到勁開心,連牙而駁番條線番黎都唔知..
地 [哇..佢地把聲好得意牙..]  <- 大叫  

我同埋牙詩都同一反應 [咪玩啦..哈哈..]

地 [真係勁攪笑囉xddd]

我地好簡單介紹左自己,慢慢深入了解.發覺我同牙地住既地方只係相隔一條河炸@@唔知你地信唔信緣份尼?我就信啦xd唔知點解自從識左牙地果日之後,每日on msn , on 童話就一定係必然, 日日都想同佢傾電話, 見唔到佢上線會諗佢做緊咩.. 痴線! 我唔鐘意左佢掛..見都未見過-_-! 就算信緣份都係姐..

有一次我呆望牙地係童話個名...再望番自己個名.. 荒地?! 方地?! 地方?!  唔係咁邪掛.. 好啦夠啦;唔好再諗..

我 [唉..日日都悶到痴線..]

詩 [搵你既地地啦..哈哈..]

我 [咩地地牙.勁難聽囉..哈哈..
     真係好悶牙.不如搵佢啦,佢咁多爛gag xd]    <- 其實自己好想打比牙地xd

詩 [都好..哈..打比佢先..]      

dododododododododododododo...
地 [hi!]

我 [阻唔阻住你牙.一齊傾電話啦*v*]

詩 [就黎悶到痴線啦t_t]

地 [我都係喎-_-]

我 [好野..話時話..我地住咁近..咁你讀邊間中學嫁?]

地 [咪xyz中學囉..]

詩 [依..牙心又好似讀果間嫁喎..]

我 [係喎.咁你識唔識佢牙@@?]

地 [哈.我岩岩先同佢傾完電話..]

詩 [哇..點解既?]

地 [我地日日都傾嫁啦..]

哇..有冇咁邪牙真係..世界真係好細好細..佢地傾得電話應該好fd嫁啦何? 唔知點解知完之後有d唔開心既感覺..是妒忌嗎?! 是心痛嗎?! 我好似第一次為男仔而唔開心..死啦-_-我唔係真係鐘意左牙地掛..無可能既..我花心到hihi嫁嘛..遲d識左第二個無野嫁啦=) 嘿嘿嘿..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
沙利
嬰兒上路

會員編號 405141
精華 0
積分 364
帖子 67
威望 0 點
I-See幣 10885 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-2-11
註冊天數 5943
狀態 離線
  只顯示 沙利 的帖子
很不錯的
有些是真人真事?
努力作吧

頂部
Cathy`!
初生嬰兒

會員編號 408755
精華 0
積分 300
帖子 34
威望 0 點
I-See幣 10751 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-2-22
註冊天數 5932
狀態 離線
  只顯示 Cathy`! 的帖子
加油加油!!
好好睇呀~~
支持你呀~

頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6254
狀態 離線
多謝你地sup我唷,,
依個故仔係真人真事,,
係作者既回憶黎嫁=))""

頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6254
狀態 離線

冇人睇喇,,
心淡""

日日如是..大家都無媾過大家..但係就好自然咁成日搵對方..會成日話我好掛住你..等等等等..不知不覺咁我好似同左牙地一齊..,,講真丫..同佢一齊真係好開心嫁..雖然未見過真人..一切一切既回憶都只係o係童話世界上..

其實你地知唔知雙子座點解唔真心對待一個人而咁花心尼?! 原因係因為雙子座係一個好怕受到傷害既人..佢地失敗..玩人仲好過人地玩自己啦係咪?! 而我自己都係一個典型既雙子座..過左十幾日..我feel到我既底線到左啦..我記得我地果陣傾住電話..我就無啦啦sd左個msg比牙地..

[不如我地當無識過啦..]      我sd完比佢之後..電話入面只係聽到d呼吸聲..無人講野..

[我唔可以無左你嫁..]          佢回我msg...

[傻既..e個世界邊有話邊個無左邊個唔得嫁..]

[你知唔知我真係鐘意左你嫁..]

[話你傻就真係傻既..我地識左十幾日嫁炸..]

[點解你要咁樣對我?!]          我好似聽到有人喊咁..

[我唔想受傷..我玩唔起e個game..我驚我真係鐘意左你,,]      我份人不嬲好直接..有野就講..

[講真..e十幾日我真係過得好開心囉..點解你要破壞佢喎?!]      

我真係聽到佢喊了..而我尼?! 不斷回想起e十幾日..我又喊了..可能會有人笑我地白痴..但係我話比你聽...係e十幾日我可以話我真係愛上左佢..係愛唔係鐘意..有時要親手破壞一段感情真係好難受..

[唔通我地永遠都係到玩網戀?!]      

[我地可以出黎嫁..我地仲要住得咁近..]         

[我驚你會嫌棄我..我唔靚..]      係! 我真係好無自信心..

[相信我好嗎?!比次機會我..都比次機會你自己丫..]

果日之後,我地正式一齊左..頭果幾個月都係通常一對情人有既熱戀期..但係之後尼?! 我同佢會點?! 有邊個會知?!  雖然話就話一齊左-_- 不過都無出過黎,.老實說..係我怕羞xd牙地有約我係情人節出黎嫁..不過我真係好驚佢見完我之後唔要我..我真係唔想失去左佢..我第一次有驚比人拋棄既感覺..

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6054
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
好好睇呀,
但係點解我搵唔到個故事既?
係你自作既定係轉嫁?

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6254
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ☆小婷★ 於 2008-2-24 06:01 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇呀,
但係點解我搵唔到個故事既?
係你自作既定係轉嫁?

依個故仔係轉嫁,,

頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6254
狀態 離線
點解冇人睇既-3-""?!
>/\<""

頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6254
狀態 離線
今日係情人節啦..牙地有叫過我出黎.不過我刀係怕羞-v- 我就同牙詩行街街`

詩 [喂!叫牙地出黎睇戲啦..]

我 [下....真嫁?!]

詩 [痴線嫁你都.情人節緊係拍拖嫁啦..我唔理你啦..我打比佢..你自己買飛!]

詩 [出黎睇戲丫!方姐叫你出黎喎@@!]

地 [好牙好牙!邊到等?!]  

詩 [ua沙田囉!]

今次係我地第一次見面..不過我一直刀無望過佢..睇戲果陣我都有偷望過牙地嫁*v* 眼大大咁..真係好似女仔..好令仔-口-   睇完戲都好夜啦..

詩 [番屋企啦好冇?]

我 [好啦..]                          <- 我地2個刀背住牙地..

地 [咁我點牙?!]

詩 [跟住我送我地屋企囉!]

牙地就好無奈咁跟住我地行行行,,點知牙詩無啦啦電話響..傾完就望住我偷笑..

詩 [哈哈..我搵老母食糖水..地地你送方姐番屋企啦喎!

我 [喂牙..咪玩啦..]

地 [好@@ 我會保證牙方一定會安全回家!]

我好驚-口-..自己一個係咁走走走..牙地就係咁跟跟跟-口-..勁檻介囉個場面-口-.. 到我屋企樓下..我依然背住牙地..

[我到啦,,,]

[比我望你一下好冇?]

[唔好啦,,我好樣衰嫁..]

[係咪出到黎都唔肯比我望下先?!]

[唔好啦..]

[話左我唔介意囉!!!]

[下次先比你望xd]

[咁算啦..比你嫁!]       <-佢比左袋野我..

[咩黎嫁?!]

[你番到屋企睇下咪知!]

[咁好啦*v* 走啦我,,掰掰]

[掰掰..]

一番到屋企我已經折開個袋..係金沙古古力..係我第一次同男仔過既情人節..收到古古力..個心真係甜到死`!!!

學校`*
祖 [哇..做咩成日都係到笑笑口先!]

米 [點牙..琴日有冇同人出黎先?!]

我 [有牙..牙詩叫左佢出黎睇戲囉,..牙地仲比左個古古力我-vvv-*]

祖米 [你睇下你個樣啦!開心到你丫..]

我 [咁真係好開心牙嘛-vvv-**]

日子一日一日咁過..我同牙地有時都會出下街..有次仲上佢屋企..佢煮飯比我食tim`雖然唔係咁好味xd

[你知唔知我第一次煮野比女仔食嫁炸?!]
[哇..咁我咪好幸福..*v*]

我地對望大家..佢無啦啦錫埋黎..仲伸利...果次係我地第一次既擁吻..錫左好耐好耐,,我感覺到好幸福...

[11點啦..我要番屋企..]

[我送你番屋企好冇..?]

[好牙..*v*]

答life果陣..

卡炸..  <-電話影相聲..

[喂!攪錯牙!做乜偷影人!]

[又唔係成日見,.偷影你咪可以日日望住電話..咪好似見到你囉@@]

[快del牙! 一定勁樣衰!]

我唔覺意咁對攪住左佢-3333-  果日就係我地第一次既攬攬..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...