加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: +左新相~不囍勿進~招蕉焦人``我e然係我,我的世界從不為人改
載入中 ...
囍_姥姥
嬰兒上路

會員編號 410132
精華 0
積分 240
帖子 59
威望 0 點
I-See幣 9648 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-8
註冊天數 5959
狀態 離線
  只顯示 囍_姥姥 的帖子
+左新相~不囍勿進~招蕉焦人``我e然係我,我的世界從不為人改

招bf/fd子=v=16---19
我叫姥姥~(e道有冇人識我ar?)
永遠是14的= =v(至小e+係[汗''''])
人仔的粉c^^~sms牙
160高~5肥5瘦(至小5係飛機場/5係有肚腩)

ps:本人嘔死的
                                                   怕死就禁上一頁
                                                   5怕就向下拉la~

拉

拉

圖片正左+入請等後

[attach]311713[/attach]

[attach]311715[/attach]
[attach]311716[/attach]
[attach]311717[/attach]
[attach]311718[/attach]

ps:我poes因為想要cm(5好話我無聊)所以5留5好向下拉(我相信大+都係有品之人)兼禁上1頁走人!!!

↓新相↓4/4

[attach]317124[/attach][attach]317125[/attach][attach]317126[/attach][attach]317127[/attach]

細個^^→[attach]317128[/attach]

功課~~大+幫手睇下係米好核突??下面

[attach]317129[/attach][attach]317130[/attach][attach]317131[/attach][attach]317132[/attach]

性格:懶~(名言1:5洗做嘅一定5做,要做嘅都5會做)= =v,kaka
做人自私(名言2:你的就是我的,我的還是我的)
冇記性[你講過d咩9成5記得仲有1成根本冇聽]
四為''狀''[自細5識控制手腳]=v=
方向感差[5識分左右]
對某d野超記仇[所以變態勿add!!!我5係變態嘅人,但係我變態起來就5係人= =+]

需然我有咁多缺点
但係優点都有dd,ga~

係我負近感覺會開心d...多話題所以
5開心可以揾我~=v=~
識整好多野食[多數都係整比自己食]

我缺点都幾多~優点又真係得dd~
自問唔靚唔索...不過希望搵倒個靚仔温柔的XD
不過都希望識倒你^^
有興趣就add我la~msn係下面等你ar

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

*愛我__就不要奢求可以{改變}我.....
生活太苦悶就揾我傾下計la~來者歡迎
MeiMei.F@hotmail.com
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
zero(;
初生嬰兒

會員編號 410140
精華 0
積分 208
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10496 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-9
註冊天數 5959
狀態 離線
  只顯示 zero(; 的帖子
受唔受les先x)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
囍_姥姥
嬰兒上路

會員編號 410132
精華 0
積分 240
帖子 59
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-8
註冊天數 5959
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 zero(; 於 2008-3-9 10:17 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
受唔受les先x)

好牙~做個fd牙

頂部
zero(;
初生嬰兒

會員編號 410140
精華 0
積分 208
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10496 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-9
註冊天數 5959
狀態 離線
  只顯示 zero(; 的帖子

QUOTE:
原帖由 囍_姥姥 於 2008-3-9 10:19 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

好牙~做個fd牙

add我;
ashleee@live.hk

頂部
囍_姥姥
嬰兒上路

會員編號 410132
精華 0
積分 240
帖子 59
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-8
註冊天數 5959
狀態 離線
冇人嘅....太過份na~

頂部
小夜=〕
吹水老手
好蠢好笨淨係識訓

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 73033
精華 0
積分 7354
帖子 5943
威望 1 點
I-See幣 10982 錢
GAME幣 34961 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-11-16
註冊天數 6802
狀態 離線
  只顯示 小夜=〕 的帖子
哈~你好呀~@@我都係人仔台架~XDD
人仔SO GOOD~XDDD
msn按我個名@@

頂部
yu7up9up
初生嬰兒

會員編號 402023
精華 0
積分 234
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 11061 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-20
註冊天數 6008
狀態 離線
  只顯示 yu7up9up 的帖子
DELLLLLLL

頂部
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6954
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線

頂部
凝萼
中級會員

會員編號 281800
精華 0
積分 472
帖子 342
威望 0 點
I-See幣 9238 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-28
註冊天數 6333
狀態 離線
  只顯示 凝萼 的帖子
做fd0.0你住邊??

頂部
囍_姥姥
嬰兒上路

會員編號 410132
精華 0
積分 240
帖子 59
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-8
註冊天數 5959
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 凝萼 於 2008-3-9 05:43 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
做fd0.0你住邊??

mk的

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...