加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創]續╭〝『網戀_可以。﹂*﹏變﹏*﹁。真愛_咩?』〞╯可否給我機會!?【完】
載入中 ...
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6011
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
個個都要甘對佢..
好可憐丫..''
suppppp

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
●→S!U鈴※←
中級會員
此用戶是痴滴

會員編號 255677
精華 0
積分 998
帖子 420
威望 0 點
I-See幣 11226 錢
GAME幣 211 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-1-1
註冊天數 6338
來自 - 媽媽的肚子唷`"*_
狀態 離線
哦哦.......
我都知欣欣大方架啦,,,,
suPPPP你-333333333-
加油唷!!!
錫淡先

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6088
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
love.17

我應該點樣去行落下一步度呀!?
如果我06年10月25號個一日..
我冇去到網吧..
我冇玩到勁舞..
我就唔洗識到阿鋒..阿熙!!!
我e家就唔洗咁痛苦...
點解網戀明明拎黎玩..
點解e家變左真愛呀!?
唔通....呢次真係....
網戀可以變真愛!?
唔經唔覺話咁快.....
都過左成年喇.............
我呢年入面..
我冇見過佢地3個....
我只係諗做好自己就得啦!!!!!
就算冇左佢地..我都生活好好嫁!!!
阿鋒都16歲喇..阿樂阿熙就17歲喇!!!!
而我得15歲咋...今年f.4呀!!^^
但係阿鋒同阿樂係f.3個年轉左校喇...
我E家得番GE只係友情...
我可以唔要愛情..但係..
我唔可以冇左友情..
今日..自己去左行街...
君君同詠鑫去左香港仔..
嬋就去左網吧..
雯返左大陸....
我只可以自己一個...
唔記得左tim!!!
E家放緊暑假喇*0*
行行下...我見到一個人..
佢好熟面口呀!!!好似係邊度見過佢咁ge!??
佢究竟係邊個呀!?
======================================================

頂部
●→S!U鈴※←
中級會員
此用戶是痴滴

會員編號 255677
精華 0
積分 998
帖子 420
威望 0 點
GAME幣 211 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-1-1
註冊天數 6338
狀態 離線
1左``
哈哈,,,
suPPPP你-333333-
加油努力- -
期待下一集

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6088
狀態 離線
love.18

(ps::呢一集會用晒阿鋒同阿欣ge身份去講ge!!)

(ps::e家由阿欣ge身份開始講起)

算啦..可能我認錯人啦!!!!
跟住..我搭巴士諗住去太古買野...
之後..我坐坐下車...
覺得好眼訓之後...就訓著左lu!!!= =

(ps::e家用阿鋒ge身份)

鋒: 頂..成身濕晒!!!!(咁岩坐正阿欣格離)
咦..做咩我格離個女仔..
咁似阿欣ge!?
冇可能嫁...佢邊有咁靚呀!?
佢永遠只係可愛...
但係..呢個女仔真係好似佢呀!!!!
xxx鋒呀..你傻左呀!?
人地都唔要你3年咯,,,
你仲掛住佢做咩呀!?
但係點解..我仲會愛你嫁!?
我個心放唔低你呀..阿欣!!!
我到左e家都仲係咁愛你呀!!!!
如果有一次機會..你會唔會返黎我身邊呀!??
你記唔記得我話我3年前話過..
我要一世霸住你嫁...你記唔記得呀!?
你比我ge野..我全部都留住..
你比我ge回憶..我全部都記住..
咁我比你ge野..你有冇留住!?有冇記住呀!?
唔知...我比你ge愛....
唔知你仲有冇放係心度!??
(ps::e家用番阿欣身份)
呢一覺真係好訓呀= =
落車先...
鋒: 欣...(驚訝)
欣: (呆左)
點解..點解呀!?點解要比我撞番你呀!?
我e家唔可以再愛上你嫁..
所以我選擇左逃避你...
點解..我成日都係選擇逃避!?
(ps::e家用~~~~阿鋒 / ~~~~欣!!!呢d代表用邊個身份咁解^^)
~~~~鋒
我要捉住你..我唔會比你走!!!
鋒: (捉住左欣)你點解要逃避我!?
欣: 關你咩事呀!?
鋒: 我知你仲愛我嫁!?
你講你愛我啦..阿欣...
我愛你呀!!!!!
欣: 係又點呀!?(喊左)
鋒: 比多次機會我丫!!!我真係愛你嫁..
我又喊喇..點解我會學埋阿欣d衰野嫁!?
面對自己愛ge人..我就變得咁軟弱!!!
我不知不覺咁流左眼淚..
呢3年我都唔知我自己為阿欣..
流左幾多眼淚呀!?
欣: 點解!?點解我成日心軟呀!?鳴鳴..(跪左係度)
我次次見到你喊..我就心痛喇!!!!
你記唔記得我同你講過..
你係我面前..就係我唔係你身邊...
你都唔可以流一滴眼淚...
不過..我自己都喊左啦...
欣: 點解呀!?我好辛苦呀!!!我唔玩呢個game喇!!鳴鳴..
鋒: (攬住欣)呢個唔係game..而係真實!!!!我真係愛上你...
欣: 阿鋒..對唔住呀!!!!!我,,愛你T^T
鋒: 老婆..!!!你唔可以再離開我!!!你一世都係我嫁!!!!
欣: 55!!
阿欣..我愛你一生一世!!!!
你永遠都係我老婆..
======================================================
留CM呀/.\

頂部
●→S!U鈴※←
中級會員
此用戶是痴滴

會員編號 255677
精華 0
積分 998
帖子 420
威望 0 點
GAME幣 211 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-1-1
註冊天數 6338
狀態 離線
我又搶1啦`
係咪好叻叻呢??
又一次比我搶1- -
哈哈哈哈
雖然睇完有點兒無奈.....
不過都suPPPP你-33333333-

頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 6011
狀態 離線
有情人...''
supppppp

本帖最近評分記錄
ffu;)   2008-3-25 09:31 PM  代幣  -2   字數不足
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6088
狀態 離線
love.19

鋒: 晨早流流你係度食乜野呀?= =
欣: 食屎呀!!!!!得唔得呀!?(食緊野)
鋒: 唔得= =+攞黎..
欣: 唔比@_@''(收埋左)
鋒: (強行咁搶- -)攞黎呀衰婆!!
欣: 丫><唔比呀..(係咁扯)
最後勝利者= =''
鋒: yes.\/.
鋒: 睇下咩黎先!?
欣: = =
鋒: 你做咩乾啃法包呀!?= =
欣: 咁又點呀!?= =''
鋒: 我又食*0*
欣: 唔准呀><(搶番)
鋒: 0.0
欣: (繼續食)
同阿鋒一齊番不知不覺..
都有成幾個月喇..
仲有1個月阿鋒就生日喇@@
到時..kaka..秘密^_^
鋒: 你係度奸笑d咩呀!?= =+
欣: 唔話你知BB(met阿鋒塊臉)
鋒: BB*0*我E家覺得我自己好sweet同好幸福呀!!>0<
欣: =口=''
~~~~第二日(星期日)~~~~
呢一日..我本來諗住撇甩阿鋒..
點知.....
鋒: 野..唔制呀!!!人家唔捨得離開你呀!!!><(姣)
欣: 唔呀..我要同雯雯嬋嬋佢地私奔呀!!><
鋒: 你咁想私奔..我陪你私奔囉!!(係咁捉住我/.\)
欣: = =''豈有此理!!!xxx鋒..你睇下你後面!!!個姣婆怡想攬你呀!!!
鋒: 邊度呀!?
鋒: DEE= =''你個衰婆丫..
覺唔覺呢條計仔..似曾相識呀@@
其實呢條計仔係忘不了你給我像死的傷痕續集出現過嫁^_^
~~~~街~~~~
雯: FUCK你呀..咁撚耐!!!!
欣: 瘀..咁我撇唔甩阿鋒丫MA!!!
嬋: 唔好再講喇..入去啦!!!
之後..我地3個入左一間教人整蛋糕GE SHOP!!
~~~~整蛋糕中途~~~~
欣: 吱呀吱呀吱呀!!!(係度吱cream)
雯: 收聲啦/.\
欣: -3333333-
整完之後.....
師傅: 今堂大家都整得唔錯!!!你地可以張自己整好ge蛋糕拎返屋企都得嫁!!!
呢個師傅好man呀*0*睇落好似都係20歲到咋*0*
不過= =''我今年得15歲咋T^T仲未生日呀!!= =''
阿熙同阿樂一早18歲喇T^T天呀..唔公平呀!!!T^T
師傅: 呀..你呀!!!(指住欣)
師傅: 你叫咩名呀!?
欣: 我叫XX欣..(唔比你地知我全名= =+)
師傅: 你有前途呀!!!
欣: 我..有前途*0*(幻想中....)
雯and嬋: on99= =''
~~~~屋企~~~~
鋒: (怒bell阿欣)
欣: um..er...
鋒: 咩私奔有野拎番黎ge!?*0*
欣: (即刻收埋)冇野拎番喇呀!!@@
鋒: 冇!?@@
欣: 冇..(流緊汗)
鋒: 攞黎..(認真)
欣: (驚驚..拎左比佢)
鋒: (打開左)
鋒: (呆左)
欣: 老公..你做咩呀!?
鋒: 老婆..你個蛋糕!!!你自己整嫁!?
死喇..咁如果我話係..
咁佢咪會繼續問落去..
到時咪穿煲@口@''
欣: er..緊係唔係啦!!我邊有整得咁靚呀!?買番黎嫁咋!!!(- -)
鋒: 咁又係..
咩意思呀!?踩我咁解呀!?= =+
欣: 你唔食拎番黎呀!!!(想搶番)
鋒: (即刻拎開..)食..緊係食啦!!!
欣: ^^咁我番上房喇!!!
鋒: 老婆..
欣: 做咩呀!?
鋒: 好好味呀^^
欣: (笑得好開心..)咁慢慢食啦!!!^v^
~~~~係房度~~~~
欣: (訓左係床度)阿鋒..佢話好味呀!!><
欣: 好開心呀>3<
就係咁..我發發下姣就訓左!!!!
第二日.....我如常咁去學整蛋糕!!
我要係聖誕節之前..學識整蛋糕呀!!><
為左阿鋒..我要努力^_^
終於..到左阿鋒生日喇..
佢17歲喇^^佢真係愈大愈靚仔呀!!
鋒: 咦..我老婆呢!?
瑜: 鬼知咩!?(唔知大家仲記唔記得佢呢!?阿瑜今年都17歲喇)
鋒: 雯..嬋..你地知唔知佢去左邊度呀!?
雯and嬋: 唔知bor@@(扮唔知)
鋒: -33333333-
君君: 佢到底去左邊呀!?= =
樂: heyheyhey!!!i come back!!>0<
鋒: 樂樂豬*0*黎啦..啜番淡先啦!!!(攬住阿樂)
樂: 妖..你真係啜落黎嫁!!=口=''
鋒: haha!!!
熙: 阿妹呢!?
樂and鋒: 靚仔!!受唔受溝呀!?= =+
熙: 唔受= =''
樂and鋒: 車..
欣: sorsor..我黎遲左!!!!
鋒: 遲到要罰嫁wo!!= =+(奸笑)
欣: 下..罰咩呀!?
鋒: 同我..打..車輪...1000次*0*
all: wowowo@@
欣: 下..咁我咪死得@@
鋒: 算啦!!!1次= =15分鍾後先准停..
欣: 15分鍾0口0
我冇聽錯呀!?15分鍾之後..
我就死嫁喇0口0''
鋒: 3...2...1...(咀左落欣度)
欣: 0.0
15min後.....
all: 好野!!!
欣: 冇氣喇!!-0-''
鋒: 許願之後切蛋糕..
之後..大家都開始食蛋糕!!!!
鋒: 老婆呀..個蛋糕好好食呀!!!邊度買嫁!?
欣: er...
鋒: 講啦..等我下次都買番個比你食*0*
欣: 其實呢...
跟住..佢地全部食左一件之後..就冇食lu!!!
雯: 其實..個蛋糕係阿欣整比你食嫁!!!佢之前..撇甩你!!!!係因為佢要去學整蛋糕..之後想係你生日個時..比個驚喜你呀!!!!
鋒: 老婆..(感動)
鋒: 多謝你呀..(攬住欣)
鋒: 你陪我過左咁多生日..但係呢次生日係我咁大個仔..最開心ge生日呀!!^^
欣: 多謝老公..(感動到喊)
鋒: ^^
我真係好開心呀><
鋒鋒豬..【禾艾梨】!!kaka>.<
想知下集up咩就留cm啦^3^

頂部
呀紙=〕
吹水中手

會員編號 392978
精華 0
積分 6530
帖子 4115
威望 0 點
I-See幣 21893 錢
GAME幣 960 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-12-12
註冊天數 5993
來自 媽媽的肚子=]
狀態 離線
  只顯示 呀紙=〕 的帖子
嘩嘩"=]][快d講埋佢喇"=]

♥柏宇
狄易達

♥-`{ 誰會為愛人不惜一切]°× []

頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 6011
狀態 離線
一個甘好仔..一個甘好女..
supppppp

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...