加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原創`【夢中的明天♥ 】`
載入中 ...
ah芷;)
初級會員

會員編號 410907
精華 0
積分 626
帖子 222
威望 0 點
I-See幣 10834 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-4-11
註冊天數 5883
來自 ' ♥² 嵐岸`x)
狀態 離線
  只顯示 ah芷;) 的帖子
原創`【夢中的明天♥ 】`

【夢中的明天 】`

我與你,就像夢中的明天一樣.

不可能有明天!

高 若 妃; 13碎`斯斯文文`平平凡凡.只系俾人好舒服既感覺;孝順女*v*
唐 芊 雨; 14碎`好的色xp同丫妃系世交xd
童 茜 雙; 14碎`粗粗魯魯.識空手道xp`

宋 梓 玄;15碎`令仔`可愛-__-好中意周圍識人的xD`
龐 魅 軒;14碎`自大.不過樣刀吾差+3+!好中意d的的色色既女仔xd
尹 洛 晨; 對住d女仔超冷漠`=)好中意串下人咁啦;p
高 憲 倫;18碎`個樣吾差+v+!若妃個表哥`成日叫若妃跟佢學打交._.`

<3`

{2007年既年宵}
b女; 你地咁令仔,買支花俾你媽媽丫-33-`
仔a; 令仔冇罪咖啵*U*
c女; 但系你地有錢嘛{對眼發光}
仔v; 哇.你系吾系有青光眼丫*v*{好傻既樣}
b女; 唉也.乜你咁話人咖t33t
仔u; 你地好煩丫\口/
系側邊;有個女仔睇到`
佢心諗.果2個女仔系到姣仔么-口-!?
仔v望左過黎.笑左笑`
女仔又系度笑.
b女; 快d買啦>v<!
仔a; 晨晨,點算{水汪汪的大眼睛xp}
ah晨; 你中意啦-_____-
c女; 咪就系囉.我地d花咁令`
根住就吾知佢地點甩身啦-v-
系第2個攤位.
仔v; 呀晨.你睇下`好得意ahh*v*{傻笑}
咁岩女仔又系到`
2個又系到傻笑-__-v
仔v; 呀軒.我岩岩見到個女仔.佢好得意ahh>v<!
ah軒; 咁你咪媾左佢嚕-33-不過令吾令咖先*v*?!
ah晨; 衰仔.媾女吾系下下刀要令女既-____-
仔v; 但系咁啵`如系真系好樣衰好樣衰,又好肥好肥;你點刀吾會要啦下哇.0.!
ah晨; 宋梓玄;系吾系串呀\口/
ah玄; 吾系唷t33t`佢個樣是是正正`笑起來勁可愛>v<!雖然系矮左d.;p
ah晨; 咁佢叫咩名先?
ah玄; 公子`我們只有一面之緣丫.xD
ah軒; 吾好扮有文采啦-33-`岩岩果2條女仲問我地拎msn同電話喔t33t
ah晨; 你.令.仔.丫.嘛.v3v
ah軒; 呵呵.我都知>v<!

{呢到前面果度系真人真事`=)
後面就系作既.不過真系有呢個人;D}

c0pyfr0m ah芷;)
                                                                                                               ©2008
<3`
你地想吾想知果個女仔系邊個-v-?!
完來果個就系高若妃啦xD`
{高若妃果邊}
若妃; 媽媽`我想番屋企.隻腳好痛`
妃媽; 嗯嗯.好丫.我地去搭車=)`
咁若妃,妃媽同雍仔番屋企..
{高梓雍; 若妃細佬`10碎.囍歡同若妃同佢d fD玩=D}
系車站.又見到ah玄佢地`
若妃; 其實..我想行上去識佢地-v-!{心諗}
呢個時候,ah玄見到若妃了>v<!!
妃媽; 若妃`我吾記得左我要俾番d野嬉auntie丫,我拎去俾佢`你自己番去得吾得-v-!?
雍仔; 我刀去*v*!
若妃; 喔.知道naa.____.`
當佢地走左之後..
ah玄行左過黎`
ah玄; heyyy`beautiful girl>v<!
若妃; -口-!?{無奈的樣子}
ah玄;仲記吾記得我先*v*?!
若妃; 記得丫;
ah玄; 真好*v*有令女記得>v<!
若妃; -______-`
ah玄; 我地握握手.做個好朋友*v*!
若妃; 喔-_-`
ah玄; 你叫?!
若妃; 高.若.妃`
ah玄; 咁花名系咩?
若妃; 冇`
ah玄; 不如你就叫小盼啦*v*?!
若妃; 點解?!
ah玄; 因為..我中意嚕>v<!
若妃; 喔`
ah玄; 小盼>3<`你有冇msn唷?!
若妃; 有ah`
ah玄; 俾我naa`
若妃; 嗯*
就系咁.佢地識左啦..
其實若妃吾系咁c00|既*不過系特登做俾ah玄睇的-v-!

©2008

CM是我的動力*3*

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-8-3 01:29 AM  代幣  -5   好耐冇post
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細炮炮:) (Waiting.)
吹水神手
我愛SWC; <3-

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 410820
精華 0
積分 14878
帖子 7664
威望 0 點
I-See幣 44605 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 毛mo:}
閱讀權限 110
註冊 2008-4-7
註冊天數 5887
來自 ♥CWK
狀態 離線
  只顯示 細炮炮:) 的帖子
吾知我係米第一個呢 ??
若妃真係好COOL B0R =33=
supp0rt =]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
ah芷;)
初級會員

會員編號 410907
精華 0
積分 626
帖子 222
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5883
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 POW炮=] 於 2008-4-11 06:58 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
吾知我係米第一個呢 ??
若妃真係好COOL B0R =33=
supp0rt =]

系喔系喔*0*
你系我系呢知個壇第1個p0既第1個讀者*3*
遲d就吾會咖啦;]
謝*3*

頂部
細炮炮:) (Waiting.)
吹水神手
我愛SWC; <3-

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 410820
精華 0
積分 14878
帖子 7664
威望 0 點
I-See幣 44605 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 毛mo:}
閱讀權限 110
註冊 2008-4-7
註冊天數 5887
來自 ♥CWK
狀態 離線
  只顯示 細炮炮:) 的帖子

QUOTE:
原帖由 ah芷;) 於 2008-4-11 07:02 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

系喔系喔*0*
你系我系呢知個壇第1個p0既第1個讀者*3*
遲d就吾會咖啦;]
謝*3*

你要努力快d p0喔 =]*

頂部
ah芷;)
初級會員

會員編號 410907
精華 0
積分 626
帖子 222
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5883
狀態 離線
<3`
若妃番到屋企.
好靜好靜.
佢諗番起`

ah榮;老婆.
若妃;嗯=)!?
ah榮;你吾系果幾日.我好掛住你好吾開心.完來你真系好重要`我愛你<3
{那時我在甜笑 因為這是你的第一句[我愛你]}
若妃;我聽日exam啦.好驚唷/___\
ah榮;吾好驚啦.我會陪你咖x)
{多謝你.你是在對我嗎?}
若妃;你記吾記得聽日系咩日子ah?!
ah榮;吾知`
若妃;真系吾知嘛?!
ah榮;刀話吾知嚕.煩`!
{你真的忘記了還是根本沒有放在心中?!}
若妃;既然你己忘記了.那我們就此算吧!
{我會放低你的=)}
ah榮;做咩吾搵我既!?
若妃;下!我地吾系散左咖啦咩?!
ah榮;系咩..咁吾好意思!
{你不是已經知道了嗎?!為什么要再問我!?
你知道我很囍歡你嗎!?
但我知道你只當我是水泡`
哈.是我傻了吧=)``}
這一夜,過得很漫長..

©2008

頂部
ah芷;)
初級會員

會員編號 410907
精華 0
積分 626
帖子 222
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5883
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 POW炮=] 於 2008-4-11 07:09 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

你要努力快d p0喔 =]*

咁你要多d黎睇啵xd
謝cm>3

頂部
ffu;)
吹水新手

會員編號 188516
精華 0
積分 10369
帖子 3242
威望 3 點
I-See幣 14476 錢
GAME幣 260 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-7-12
註冊天數 6522
狀態 離線
  只顯示 ffu;) 的帖子
請係標題加番原創/轉載 thz

頂部
ah芷;)
初級會員

會員編號 410907
精華 0
積分 626
帖子 222
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5883
狀態 離線
<3`
若妃番到屋企.
好靜好靜.
佢諗番起`

ah榮;老婆.
若妃;嗯=)!?
ah榮;你吾系果幾日.我好掛住你好吾開心.完來你真系好重要`我愛你<3
{那時我在甜笑 因為這是你的第一句[我愛你]}
若妃;我聽日exam啦.好驚唷/___\
ah榮;吾好驚啦.我會陪你咖x)
{多謝你.你是在對我嗎?}
若妃;你記吾記得聽日系咩日子ah?!
ah榮;吾知`
若妃;真系吾知嘛?!
ah榮;刀話吾知嚕.煩`!
{你真的忘記了還是根本沒有放在心中?!}
若妃;既然你己忘記了.那我們就此算吧!
{我會放低你的=)}
ah榮;做咩吾搵我既!?
若妃;下!我地吾系散左咖啦咩?!
ah榮;系咩..咁吾好意思!
{你不是已經知道了嗎?!為什么要再問我!?
你知道我很囍歡你嗎!?
但我知道你只當我是水泡`
哈.是我傻了吧=)``}
這一夜,過得很漫長..

©2008

頂部
ah芷;)
初級會員

會員編號 410907
精華 0
積分 626
帖子 222
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5883
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ffu;) 於 2008-4-12 08:52 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
請係標題加番原創/轉載 thz

已加了;)

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-7-4 02:21 PM  代幣  -5   字數不足
頂部
ah芷;)
初級會員

會員編號 410907
精華 0
積分 626
帖子 222
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5883
狀態 離線
<3`

mSn/_\`
             {玄}   你明白我嗎?! `令女x)
♣若妃.   忘不了你!               `咩ah,邊到有令女.
             {玄}   你明白我嗎?! `高.若.妃!
♣若妃.   忘不了你!               `如果你要咁講咁咪算嚕.
             {玄}   你明白我嗎?! `你不囍歡嗎?!
♣若妃.   忘不了你!               `冇所謂的喔!!             {玄}   你明白我嗎?! `你之前有拍拖的嗎!?
♣若妃.   忘不了你!               ` 不算有吧..
             {玄}   你明白我嗎?! `可以說給我聽嗎?!
♣若妃.   忘不了你!               `從前 有一個女仔中意左一個男仔..
                                          有一日  個男仔問個女仔:你要吾要我!?
                                          個女仔當然好開心na.就應承左.
                                          但系.個男仔冇女仔想像中既熱情`
                                          日日刀系女仔搵佢.
                                          佢地根本冇果種情侶應該有既親密!
                                          有一日.佢地1個月啦`
                                          女仔問男仔記吾記得.
                                          男仔話吾記得.仲叫果個女仔吾好煩佢`
                                          個女仔當堂呆左.淚水在打轉了..
                                          到一個月果日.
                                          女仔暗示佢地完了..
             {玄}   你明白我嗎?! `女仔是你嗎?!
♣若妃.   忘不了你!               `嗯.
             {玄}   你明白我嗎?! `你地有冇做過咩黎ah?!
♣若妃.   忘不了你!               `咩刀冇.拖手刀冇..
             {玄}   你明白我嗎?! `哦.咁刀算拍拖嗎!?
♣若妃.   忘不了你!               `我刀吾知丫..
             {玄}   你明白我嗎?! `你恨他嗎?!
♣若妃.   忘不了你!               `恨他當我水泡!             {玄}   你明白我嗎?! `不要這樣..
♣若妃.   忘不了你!               `嗯嗯<3你讀邊間的喔?!
             {玄}   你明白我嗎?! `..

©2008

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...