加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: *因為好多人作d令仔令女,,,所以我作d,,,*當令仔踫上醜女時〞x]***完***
載入中 ...
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
I-See幣 12899 錢
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5853
來自 *媽打既肚子__/'
狀態 離線
  只顯示 笨甜甜_婷 的帖子
玲:琪!呢邊!

琪:行啦!

--------某酒吧-------------

玲:有冇令仔呀!?

琪:冇呀!E!?

玲:做咩!?

琪:我行開一陣....

玲:哦!

琪:希!

希:E!?係你牙,,你泥做咩!?

琪:吓!?哦,,冇,,我泥搵朋友架,,,咁你呢!?

希:我冇野做咪泥飲杯野囉,,

琪:一個人!?

希:係呀,,,

琪:咁不如我陪你丫!

希:好呀!

琪+希開心咁一路傾計一路飲野

((峰家))))

峰:好悶呀~~~~好悶呀!!!!!好....

李嬸:唔好嘈啦少爺!

峰:咁真係好悶丫嘛!(望到枱上面有部NDS)

峰:冇計啦!(攞部機係手就玩)

就係咁,,可憐既峰就同部NDS過左一個快樂既情人節..............

詩:有冇攪錯架!等你等左成4個幾鐘都仲未到,,又唔聽電話!

A男:喂,令女,,等人牙!?

詩:唔係等你咪得囉!

B男:洗唔洗咁串先!?

C男:一齊飲杯野丫!?

詩:飲你D迷藥牙!

A男:係唔係咁絕先!

警察:喂,,你三個做咩呀!

A:喂,,,走呀!快D!

警察:咪走呀你!

警察:小姐你冇野丫嘛!?

詩跑走左)

---------------返到學校-------------

玲:彤,,點呀你琴日!?

彤:冇呀,,同浚一齊出街囉....

玲:吓!?唔係同峰咩!?

彤:唔好講佢啦!

玲:哦~~又鬧交!?

彤:都話唔好講佢囉!

玲:OKOK,,咁你琴日開唔開心先!?

彤:好開心!

浚:有我係度梗係開心啦!

峰:彤!你琴日同浚出街牙!?

彤:係呀,,,做咩姐,,你夠同詩出啦!

峰:係...係呀,,我琴日同佢不知玩得幾開心!

詩:XX峰!你琴日去左邊呀!我等左你4個幾鐘,我仲差D......你...你琴日做咩唔泥喎!哼!(走左)

玲:哈!睇得出你琴日好開心既!

峰:.............我.......我.......唉!(走左)

玲:呢條傻仔.......

彤唔開心)

浚:你做咩呀!?

彤琴日峰冇同詩一齊!?咁佢去左邊!?)

((待續))

唯 曖 小 軒 <3
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5853
狀態 離線
彤:峰!

峰:你泥做咩....(嬲)

彤:對唔住呀,,頭先.......

峰:算啦!

彤:你唔嬲!?

峰:我做咩嬲姐!

彤:.........但係......

峰:你同浚點呀!?

彤:咩....咩點呀!?

峰:唔好扮野啦,,情人節你都同佢過啦!

彤:咩喎!係你自己同詩有約先架!

峰:我都冇約佢!係佢自己約我咋!我都唔想同佢出街......

彤:咁你情人節點過!?

峰:我....我....我同部NDS過囉!

彤''笑)

峰:笑咩姐!

彤:唔好意思(忍唔住再笑)

峰:好囉喎!仲笑!再笑我咀你架!

彤:唔笑!唔笑..........

峰:其實你係唔係中意浚呀!?

彤:梗係唔係啦!我.....我.....

峰:量你都唔咁中意第2個啦~!

彤:..........

峰攬住彤)彤,,我中意你!

彤都攬住峰)我都係!^^

------課室---------

詩:峰!對唔住呀!我知我頭先鬧得你太過份,,SOR呀,,唔好嬲啦!

峰''冷淡)我都冇嬲!

詩:真既!?你真係對我好呀!(攬住峰)

峰:喂!你做乜呀!

詩:咁我係你女朋友泥架嘛!

峰:咩....咩女朋友呀!

詩'''冇理峰,,照攬)

彤'''唔開心)

------------星期日---------

峰:好!今日點都要同詩講清楚!(去左詩屋企門口)

叮噹

詩:'''開門)E!?你泥左既!?做咩唔打比我呀!?

峰:我....我想同你講D野.........................

詩:入泥先講啦!(拖峰入屋)

峰:喂!

鈴鈴 鈴鈴 鈴........

彤:喂!?

玲:喂!彤呀,,我頭先見到峰去左詩住果度呀!

彤:冇....冇咩既,可能係.......

玲:可咩能丫!你快D泥XXXXXX啦!

彤:哦......

--------------詩屋內-----------

峰:我想同你講.........

詩:唔洗講啦.....(姣)

峰:唔係呀,,我想.......

詩:都話唔洗講咯!(姣)

詩想咀峰,峰走開左

峰:我諗我都係走先........

詩:唔得!

--------另一方面----------

玲:彤,,係呢度啦!

彤:..........

琪:上去啦!

三人上左去............

詩屋內----------------

峰:唔得呀,,我要走啦!(開門)

詩:唔得呀!(阻住佢走,推佢番入屋)

峰"cake"親,,禁左詩落地,,場面好曖昧

----------屋外--------

玲:係呢間啦!

彤:你又知!?

玲:識得人多,,收料收番泥架!

彤:'''見到門冇刪,,推開門,,見到峰禁左詩落地)

峰:彤,,點解你會泥既!?

玲:你就梗係唔想彤泥啦!

彤:你....你係度做咩呀!

峰:我地冇野架!(即刻企番起身)

彤:我問你係度做咩呀!

峰:我.....我

彤:'''大聲)我唔會再信你架啦!(走)

琪+玲:彤!(望住峰)哼!

峰:.....................

-----------------番到學校-------------

彤:'''死氣沉沉咁番泥)

浚:做咩呀你!?唔開心!?(溫柔)

彤'''(冇理浚,放低左個書包出左去,,上左天台)

峰(一番到課室):彤!彤!浚,,彤呢!?

浚:佢去左去,,你地做咩呀!?

峰:我唔得閒同你講住!(跑左出去)

浚:.................

峰(彤,,你係邊呀!?........!_!天台!!!!)

峰上左天台,見到彤

峰:彤,,對唔住呀!誤會泥架!你唔好信呀!

彤:'''冷淡)係誤會咁你仲做咩同我講對唔住!

峰:我唔想你唔開心呀!

彤:你想我開心就唔好做D令人誤會既事啦!

峰:果...果日我只係想去詩屋企同佢講清楚咋!

彤:講清楚乜野!?講清楚你好中意佢牙!

峰:唔...唔係呀!我唔想佢誤會我同佢之間既關係呀!我唔中意佢架!我地冇野架!

彤:乜你覺得我會信你咩!(走)

峰:'''捉住彤)你而家唔信,我就解釋到你信為止!

彤:放手呀!你做乜姐!一陣詩見到就唔好啦!

峰:我唔理!我只係關心你一個!

彤:''笑+冷淡)算啦!令仔同醜女,注定係唔會有結果..........

峰:'''放左手)

彤:其實一開始令仔就唔應該遇上醜女!(走左)

峰:邊個話架!(大聲)邊個話架!

((待續))

唯 曖 小 軒 <3
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5853
狀態 離線
希:琪,,

琪:!?係你牙!^^

希:嗯,,我係呢多謝你架!

琪:多...多謝我!?

希:係呀,,,係你之前教我要退一步既,,如果唔係,,我諗而家彤都唔會同峰一齊......

琪:唉,,唔好提啦,,佢地鬧左交呀!

希:點解呀!?

琪:咪就係個xx峰囉,,佢咩咩xx詩呀!

希:唔係掛,,係唔係中間有d咩誤會呀!?

琪:比我地斷"正"喎,,,仲有誤會咩!

希:.........丫!我地唔好講其他野先!我係想同你講,,我....我...中野喱..

琪:中野喱!?

希:我中意你呀!

琪:^^乜你講野講得咁唔正架!

希:咁人地要講快D呀嘛!

琪扑希個頭一下)講咁快做咩姐!

希:......咁....咁.....唉唔知啦!

琪:^^

浚:你呢排同呀彤佢點呀!?

峰:佢仲係唔理我呀!

浚:...............

彤:浚,,我地走囉,,一齊放學丫!

峰:我送.......冇野啦!

彤:咁我地行啦!

浚:哦,,咁峰....

彤:我想食雪糕呀,,一陣去買!

浚:哦,好呀!

彤拖住浚隻手)行啦!^^

峰:............(嬲)

---------------第2日------------

詩:彤,,

彤冷淡)做咩呀......

詩:我,,其實我呢,,,我同峰佢冇野架!

彤''用疑惑既眼睛望一望詩)

詩:......係,,我之前係中意佢,,,不過我地冇野架,,佢都唔中意我........

彤''冇理詩)

詩:你...你聽我講啦,好冇!?我唔想攪到你地咁呀!果日,峰佢泥搵我係想同我講清楚佢唔中意我,,

我因為唔想傷心而留住佢,,佢係"cake"親所以!先做成果個曖昧既場面架咋!我講真架!

彤''開始相信詩既話)

詩:我...我要講既係咁多,,淨番既你自己諗一諗啦.......(走)

彤:'''去搵峰)峰...

峰:彤!你聽我講,,我地唔係你諗咁架,,果日........

彤:果日你搵詩係因為你想同佢講清楚!?

峰:係呀係呀,,後來呢我.....

彤:你仲cake親所以我就以為你同詩佢有野....

峰:係呀!你...你點知架!?

彤:啱啱詩佢同我講,,sorry,,誤會左你,,

峰:唔緊要!你冇誤會我咁咪得囉!

彤:''喊)對唔住呀!我仲係你面前激你....."

峰:算啦算啦,,過去左就算啦!

彤:'''喊)多謝你呀,,峰!

峰:咁你介中唔中意我!?

彤:中意,,中意,,,,好中意,,我好中意XX峰呀!

峰:^^所以話呢,,令仔踫上醜女,,未必係一件壞事,,都唔會係注定冇結果!

彤:嗯!

浚:祝你地幸福,,快樂!

喱埋係一角既浚,,望住佢兩個,,笑左一笑,,然後佢既背影,就月泥月遠..........直至消失..........

第2日,,浚佢都冇番學,,第3日,第4日,,都冇,,,,,,浚就好似消失左咁,,就連峰佢地都冇再見過浚......."

各位,,令仔同醜女唔係一定冇結果,,但係唔去追求,,就一定冇,,要好好去珍惜身邊既人呀!><

((完))

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5853
狀態 離線
不過莪覺得太短-/\-''

大家一定要比d意見丫^v^

唯 曖 小 軒 <3
頂部
@喵ss喵@
初生嬰兒

會員編號 410993
精華 0
積分 214
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 10511 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-4-14
註冊天數 5872
狀態 離線
  只顯示 @喵ss喵@ 的帖子
作得己好呀...__*
SUPORT...!!]]>3<
..

頂部
`牙芷:]
初級會員

會員編號 412682
精華 0
積分 293
帖子 108
威望 0 點
I-See幣 9863 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-5-13
註冊天數 5842
狀態 離線
  只顯示 `牙芷:] 的帖子
很好喔!
很囍最後的一幕.
我刀吾知點追求/3\..

頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5853
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 @喵ss喵@ 於 2008-5-16 10:36 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
作得己好呀...__*
SUPORT...!!]]>3<
..

多謝>v<

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5853
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `牙芷:] 於 2008-5-17 04:15 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
很好喔!
很囍最後的一幕.
我刀吾知點追求/3\..

多謝>v<

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5853
狀態 離線
多謝大家比我既意見,,,

下次我會作好d,,,{{嘻}}

唯 曖 小 軒 <3
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
I-See幣 8711 錢
GAME幣 1600 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-12
註冊天數 5905
來自 香港囉
狀態 離線
  只顯示 人魚-小如 的帖子
幾好睇啊!
but我鍾訛浚多D啊!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...