加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉*`___感覺不同;戀上TB嗎?!-{我要CM喔!}
載入中 ...
MsTing(k) ((3`百合 ...)
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
I-See幣 125380 錢
GAME幣 282057 個
MSN宣傳 3091 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2008-3-13
註冊天數 5902
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
  只顯示 MsTing(k) 的帖子
轉*`___感覺不同;戀上TB嗎?!-{我要CM喔!}

[hide](第1章)-純熟虛構*
未入女校之前
我認定自己係1個百分百之正常既女仔
但點知.....

-本來第1年既中學生活都算Ok

平平淡淡咁

但第2年,,

竟然俾我撞到好多好多既TB.

有幾個都算似番個人

但有D就1D都唔似人*真救命!

竟然有2個似番個人既同我1班

仲有1個就坐我則邊;有D反感!!

[妳點解成日都唔出聲?!妳係咪咁怕羞呀!]`佢冇拉拉咁問我-搞到我有D不知所措呢!

我心諗應該點答佢好;因為呢D人最好唔好得罪!

[我唔係怕羞.只係對1D陌生既人少D野講姐.]`我都唔知自己有冇講錯野

唉!同D咁既人坐;成日都要小小心心咁.真係黑仔喇,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(第2章)
日日都要咁過....
會唔會悶死我呢!
真係想日日都請病假;

-好彩而家係小班教學`

唔係全部堂都係班上面上

唔係我真係死俾你睇!!

而家要上我最憎既MATHS,

仲要同1個麻煩友1齊上*唉

[喂!妳究竟係咪好驚我?!點解又唔夠膽望我,又唔夠膽講野*定係妳真係啞嫁!]*佢用1D勁串既語氣咁話我;真係好唔据佢囉

但冇計啦*鬼叫人地咁多人中2咩,又識咁多朋友`想串番佢都唔得!!
維有用D好好既語氣答番佢啦;

[我梗係唔係啞啦,我只係想專心D上堂姐*唔會有罪嫁可?!]

佢竟然1句野都冇講喎___呵(心諗)係咪唔夠我講呢?!

之後佢又問[妳係咪中2左我先`所以怕羞呀__哈哈].奸笑中

我都廢事答佢喇,,因為佢真係好好好.....煩囉
係咪有自戀嫁-
真係想快D調位囉
我又唔係TBG
中2佢條命啦*去死吧!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(第3章)*透露2個TB既名
日日都係咁過..
太無聊了吧!
終於今日俾我認識左另1個TB(呀銘)

-原來TB都有好同衰既

坐我則邊個個就1定係衰嫁喇

而另外個1個,

雖然冇咁多人中2

但份人係超好的!

有1次佢唔小心撞到我

我都諗住佢唔會講對唔住嫁喇

因為呢D人-唉.........

但佢竟然問`[妳冇事丫嘛?!真係對唔住,我冇心的-希望冇撞傷妳!]

嘩嘩嘩;佢竟然咁樣講____令我對佢有種好特別既感覺

-同班FD LUNCH落去操場行

班友仔打緊籃球(1定有坐我則邊個個嫁啦)

冇拉拉有個人撞埋黎

仲推開左我

當我想知發生咩事既時候

原來有個波飛緊埋黎

佢好心推開我

而個個好既佢

竟然係1路坐係我身邊既個個(呀暉)

佢竟然為左推開我而整傷左佢自己

我當時冇晒反應..究竟佢個心諗緊咩?!

點解佢會為左我而整傷佢自己?!

點解點解?!

{幫我諗下點解好冇-THX!}*

唔該比個cm我la ><
3個cm比文文你

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
草貓
初級會員

會員編號 226401
精華 0
積分 570
帖子 210
威望 0 點
I-See幣 10949 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-11-4
註冊天數 6397
來自 不明地區
狀態 離線
  只顯示 草貓 的帖子
中意左李?!x)
紀好睇b0
sup ah
快d p0落去na=)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MsTing(k) ((3`百合 ...)
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
I-See幣 125380 錢
GAME幣 282057 個
MSN宣傳 3091 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2008-3-13
註冊天數 5902
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
  只顯示 MsTing(k) 的帖子
呢1個post又係冇人睇...
-v-"
我刀唔知自已post來做咩又冇人睇...
post呢個post又會沉...

頂部
siuyiu
初級會員

會員編號 102855
精華 0
積分 746
帖子 211
威望 0 點
I-See幣 10942 錢
GAME幣 1765 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-14
註冊天數 6691
狀態 離線
  只顯示 siuyiu 的帖子
唔想佢沉你就快d post la
唔好吊我條'隠'好wor..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...