加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 粗 +完左CH40[有續集]改左名呀[轉]°*網戀×恨愛★╮90%真人真事
載入中 ...
MsTing(k) ((3`百合 ...)
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
I-See幣 125380 錢
GAME幣 282057 個
MSN宣傳 3091 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2008-3-13
註冊天數 5901
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
  只顯示 MsTing(k) 的帖子
粗 +完左CH40[有續集]改左名呀[轉]°*網戀×恨愛★╮90%真人真事

女:
藍冰瑩{我}好令女..好有錢..成績同霞差吾多..好串又打得..黑社會大佬個囡..14碎的..讀緊中2..番學吾系番學- -v..壞女仔..
雨小霞{霞}令女..好有錢..成績系班上吾錯..吾會串人又吾識打交..佢發惡吾計..心地爆好..同瑩好好fd..都系14碎..同瑩一班..
夏子雪{雪}令女..有錢..成績勁個佢地2個小小..串的..佢牙爸系黑社會..多次因為d小事吾用瑩玩..令到瑩佢有一日.......15碎..同瑩一班
{佢地3個好好fd的}
男:
xx彬:ok令仔..幾高..有錢..
XX豪:令仔,,好可愛,,好多花痴,,
XX傑:令仔,,白痴仔1條,,成日哄人笑,,
揚囝{囝}令仔..系瑩網上第1個識既情人..14碎
大頭{頭}令仔..系瑩網上第2個識既情人..14碎
愛愛{愛}令仔..系瑩網上第3個識既情人..14碎
配:
梁X儀{五比你知個名}[影]:令女,,瑩既勁舞家姐,,佢得瑩呢個勁舞妹,,對瑩爆好,,
鍾曉晴{晴}:柒喱..肥婆..冇錢扮有錢..咩都跟住哂子雪..一時又話憎瑩一時又吾憎..可惜有茵講比瑩知..令到瑩好憎佢
梁詠茵{茵}:樣子一般..有錢..同瑩幾好fd..未識佢個時瑩覺得佢好姣..識左之後就吾覺..小小姣
x廣華[煩]:男黎家,,勁樣衰,,因為佢好煩,,就叫佢煩,,白痴仔1條,,成日上堂嘈住哂,,
周君麗[麗]:OK令女,,份人就一般,,串,,牙哥黑社會,,
{MR WONG[W]:癲癲地既老C,,堂堂上堂發脾氣,,扮哂COOL咁,,}

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
P.1 CH1 網上戀會有真愛Ma?
p.1 CH2 你到底系邊到?
p.1 CH3 壞學生@@?
P.1 CH4 識左2個FD子?
P.1 CH5 招吾招到公+又有事發生?
CH6 打交?
CH7 表白@W@?
CH8 我地一直都係好朋友
CH9 溝女仲要同我打交?
CH10 大場面?上
CH11 大場面?下
CH12 瑩有事?
CH13 醒吾醒得番呢?
CH14 瑩醒番?
CH15 去瑩屋企?
CH16 訓教打人?
CH17 傻仔?[上]
CH18 傻仔?[下]
CH19 入團?
CH20 遲到?
CH21 天台訓教?[上]
CH22 天台訓教?[下]
CH23 識左2個人?
CH24 做左情侶?
CH25 應成左?
CH26 變番以前?[上]
CH27 變番以前?[下]
CH28 好奇?
CH29 死纏難打?
  CH30 又打多次?
CH31 又唔同瑩玩?
CH32 叫人唔同瑩玩?
CH33 解了?
CH34 茵比人捉左?
CH35 救得番?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
CH1 網上戀有真愛Ma?
鈴鈴鈴鈴鈴鈴...
又系番學既時間啦
我又點會番學呢
我開左個電腦玩勁舞
房名:{招GAME情..意入..14-15}
等左5分鍾
有一個人入左
我:應招?|
??:系
我:幾碎?|
??:14
我:m...你系咪真系想做家?|
??:ys
我:好啦..咁我地e家去做情女啦..gogogo
??:嗯
佢地就做左情女啦
我:老公>3<我想快d結婚牙..
囝:我都系牙^^
佢地一路系到玩勁舞...
時間真系過得快...
到佢地勁舞結婚日..
我:哇...老公我好緊張牙>3<
囝:老婆吾好怕..我地一定結到既
第1次佢地差1個心
第2次就得左啦
我:哇...老公我地得左啦..yayaya
囝:^^
佢地張結婚証...瑩打的
名:S!U瑩/\/\S!U囝

瑩只曖老公一個..../\/\
冇人可以分開我地 \瑩囝/
30/8/07   \/
↑上面系我地結婚大日字>3<
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
CH2 你到底去左邊到?
幸福既日子會長久ma?|
為何我fEeL不到?|
是你對我太冷淡吧?|
無錯...
佢地既日子吾會長久...
勁舞入面...
瑩:老公老公/\/\hi
囝:hi
瑩:做咩咁冷淡牙....
囝:老,,,,,婆
瑩:a0a?|
囝:我...吾想玩勁舞牙
瑩;.....
系呢1日開始
囝就冇on過
msn都系
瑩只系日日等佢on
1個月過左啦
佢仲系冇on
到底佢想點牙?|
3個月啦
瑩上左勁舞
等左好耐仲冇on
佢只好
解左佢
sd左個信息比佢
囝...對吾住我解左你
只不過系你冇on好耐
我等吾到啦
3個月啦
你去左邊牙?|
個日
瑩也哭了
瑩系第1次因為男仔喊
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CH3 壞學生@@?
瑩金日都番學了
因為佢冇番2日學
間學校系band2
d學生成績系好
bUt佢地系壞學生0.0?|
上堂玩ms吾會理
鈴鈴鈴..
打鍾了
我系第1次入個間學校
so ms就叫佢自我介紹
我:吹脹..你叫我自我介紹?痴左牙你..收啦
all&ms:o左-_-
瑩:ms你冇野牙下..冇啦啦望實我..你地都系牙..隻眼有問題去睇e生啦..on居..
ms:咁你就坐雨小霞格離啦
我:我點知佢系邊個牙?
MS:第2行第2個位個個就系佢
瑩就行左過去
霞:hi/\/\我叫雨小霞牙
我:喔...我叫藍冰瑩/\/\
霞:可吾可以做個fd牙
我:嗯
ps{瑩只系對男仔,ms&佢吾鍾意既人咁惡}
霞:lUnCh一齊食喔
我:好牙/\/\
佢地去左m記食
有個人撞到佢
x:s0r..我吾小心家
我:愛...d野牙..你冇lun眼家?|妖妖妖{勁大聲}
霞:算啦算啦..
-----------------------------------------------------
x系邊個?下集講XD

3個cm比文文

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-★`癲小詠×°
吹水高手
不得不愛。

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 290059
精華 0
積分 642
帖子 5436
威望 0 點
I-See幣 9828 錢
GAME幣 130 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-3-16
註冊天數 6264
來自 外太空XD
狀態 離線
x系吾系佢勁舞個情呀?!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5901
來自 本大爺個娘親
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 傻小詠=] 於 2008-6-4 09:40 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
x系吾系佢勁舞個情呀?!

想g ge話2個cm仔ok ka la...
x係xx lor - -

頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
I-See幣 11384 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊 2007-5-11
註冊天數 6208
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
有dd地方唔係咁睇得明..=]
不過都幾好睇呀../\/\"

0唯獨曖您一個0
頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5901
來自 本大爺個娘親
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 草地* 於 2008-6-5 04:03 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
有dd地方唔係咁睇得明..=]
不過都幾好睇呀../\/\"

THX 你丫 ^^
我下次post 多d la
1個cm仔得ka la

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6088
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
快d post啦@@
吾知o個o個係邊個黎嫁?@@

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5901
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
好LA好LA,,,
POST LA
CH4 識左2個FD子
x:喂..我叫xx彬 得閒黎2b搵我牙{大聲-_-}
霞:@@..人地想溝你牙?
我:咪傻啦1你=]
食完野
番到學校
雪:hi..霞..又吾叫埋我去食lunch
霞:哈佬..s0r..吾記得左..牙..介紹你識牙
我:我叫藍冰瑩..叫我瑩得家啦/\/\
雪:我叫夏子雪..系e班既大家姐..你比人蝦同我講得家啦
我:好牙
霞:嗚...你地吾理我啦
我&雪:冇牙
時間過得真系快
又時候到放學
霞:瑩你住冰家?|
我:xx樓32樓
雪:e 我35樓喎
霞:我系你地格離左樓
我:咁咪可以一齊放囉
霞&雪:嗯嗯
我番到屋企
就開電腦玩勁舞
我心諗:到底我應吾應該招多一次公?算啦..1個月之後先啦

CH5 招吾招到公?+又有事發生?
學校...
雪:吾好同瑩玩..佢好lun扮野
霞:....我跟你
結果...
全班冇女仔同瑩玩-_-
點解話瑩扮野?
系因為佢好鍾意同d男仔玩
男仔都系
仲叫佢牙媽tim-v-{作者:這是真的-v-}
雪就吾鋸..就叫班女仔吾同瑩玩
瑩都好傷心
有一日
雪:你咪lun扮野啦你..日日同班男仔系到玩..男人婆{惡}
我:.....{冇講野}
雪:問你牙..答啦
我:愛...你冇野牙?冇端端話9我扮野?你扮野就真咋?你系班個大家姐?咁我咪系全校個大家姐?你都傻9{發火了}
雪:夠膽放學系門口等牙..笨
我:去左咪笨...不過吾去仲笨-_-
我:老豆..放學黎接我也><{打緊電話}
瑩爸:o|<..又有人蝦你牙??
我:嗯><
到放學
雪call左佢老豆黎
而我..咪就系我老豆囉
明{瑩老豆}:咪lun個蝦9我粒囡?{勁惡}
雪:我囉...仲洗問?
健{雪老豆}:囡..e個系我大佬黎家..我保你吾住
雪:.....s0r牙大佬..我地吾會蝦你個囡家啦{講完跑走左}
我:車...咁快玩完
1個月後-...-
臭瑩又冇番學啦{作者:講到自己咁..哈哈}
又招公?
勁舞中
房名:招你老母條仔公-_-應招死入黎
金次5洗1分鍾就有條仔入左黎
x:hi
瑩:hi..應招?
x:系
瑩:幾碎
x:14
瑩:點解你會入黎
x:因為我想有老婆
瑩:你系咪真心家-3-?
x:系
瑩:吾系好信得過你-v-
x:一系我做一樣令你感動既野..你就做我老公..ok?
---------------------------------------------------------
做吾做到瑩的老公?
留意下集...
XDD

頂部
草貓
初級會員

會員編號 226401
精華 0
積分 570
帖子 210
威望 0 點
I-See幣 10949 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-11-4
註冊天數 6396
來自 不明地區
狀態 離線
  只顯示 草貓 的帖子
雪糗死x)
果條友子系米真系咖
好屎想知咖姐x)
快d p0
sup*

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5901
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
cm 2個我post ka la...
快丫!!!!!!!

頂部
unok_0412
高級會員

會員編號 192569
精華 0
積分 1215
帖子 589
威望 0 點
I-See幣 9465 錢
GAME幣 144 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-7-23
註冊天數 6500
狀態 離線
  只顯示 unok_0412 的帖子
我又留

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-6-27 02:59 PM  代幣  -5   字數不足
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...