加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 粗 +完左CH40[有續集]改左名呀[轉]°*網戀×恨愛★╮90%真人真事
載入中 ...
MsTing(k) ((3`百合 ...)
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
I-See幣 125380 錢
GAME幣 282057 個
MSN宣傳 3091 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2008-3-13
註冊天數 5901
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
  只顯示 MsTing(k) 的帖子
CH32 叫人唔同瑩玩?
茵:我叫多一個FD得唔得呀
我:哦,,好呀
茵:晴,,你過黎呀
晴:哦,,
茵:就係佢啦,,佢叫鍾曉晴,,
晴:HI,,你好喔,,我叫鍾曉晴,,叫我呀晴/曉晴得家啦
我:我叫藍冰瑩,,叫我瑩啦
晴:嗯
雪:晴,,你過黎呀
晴:哦
雪:唔好同瑩玩,,OK?
晴:下,,,好啦
雪:你同埋茵講啦
晴:OK
晴拉左茵去某某各落
晴:雪叫我地唔好同瑩玩?我就唔同啦,,你呢?
茵:我同呀,,我理得雪3721-__-
茵:瑩,,晴唔同我地食啦,,得我地2個咋
我:我知,,點解你會同我玩既
茵:我覺得其實你唔係扮野個D人囉
我:^^
鈴鈴鈴
我:打鍾啦,,我地去邊食呀?
茵:M記啦就
我:GOGOGO>W<
茵:哈
M記,,
我:你食咩呀?
茵:M,,1號
我:我出去買啦
茵:拿[比左D錢佢]
我:唔洗啦我請你食啦
茵:哦,,好呀,,多謝你呀
我:唔洗,,
食完我同茵就番番學校啦

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5901
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH33 解了?
我就一直同茵傾到放學
我:茵,,一齊放學呀
茵:好呀
我:行啦
茵:嗯
我:我到啦88
茵:88
我:好耐冇玩勁舞啦,,on下先
勁舞:解知情侶解了
我:解左?
我:真係解左/3\
我見到愛愛on左
sd比佢既說話
我:愛愛,,我諗係因為我太耐冇on先會解啦你
我:不過我諗我真係愛上左你,,唉
我:係到我講一聲,,對唔住
影:妹,,一唔一齊玩?
我:哦,,好呀,,係邊?
影:情19 001
我:ok
我就去左情19 001
我就見到愛愛同我家姐[影]做左情侶
我:e,,你地做左情侶喎,,公喜[心係好唔開心]
影:妹,,你唔嬲呀嗎?
我:唔會[點會唔嬲呀?]
影:太好啦
密,,
我:點解你地一齊左既
影:係咁家,,其實你未同愛愛做情侶個時,,我地拍緊拖家,,
我:咁點解你要比佢比我?
影:因為我唔想我個妹唔開心
我:你太傻啦,,如果我知道愛愛同緊你拍拖既話,,我就唔會要愛愛啦,,對唔住呀
影:唔洗呀,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5901
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH34 茵比人捉左?
我:唉,,
茵:瑩瑩瑩瑩瑩豬0.0我回來了
我:癲癲癲癲癲了?
茵:OH YES
我:YO ARE SO BAD
茵:Y?
我:BECAUSE你樣衰
茵:-___-唔玩啦
我:明知我雞腸勁過你0.0
茵:知你勁
我:XD
茵:唉-,-唔想番學呀
我:一齊唔番
茵:我怕喎
我:行啦
去左癲吧[作]
茵:下,,黎呢D地方
我:唔怕家,,呢間我呀爸睇家
茵:咁都好D
入到去
A+B+C+D+E+F+G+H......:瑩姐
我:唔洗理我家啦,,你地慢慢玩啦
A+B+C+D+E+F+G+H......:係既,,瑩姐
茵:嘩~~~~人生中第1次見到咁大場面
我:HAHA,,慣左啦我都,,黎啦,,出黎玩FIGH頭[係咪咁打]
我地就出左去FIGH頭,,不過冇食丸仔個D家
茵:嘩,,我唔得啦[番番埋位]
我仲FIGH緊
某某男:令女自己1個呀?
茵:下...下?[驚得e濟]
某某男:等我黎陪你啦[捉住茵]
茵:唔好呀,,,呀~~~瑩呀~~~~救我呀~~~[某某男帶左佢上房]
我[聽到茵叫佢,,醒番d]:茵,,茵~~~你係邊呀[大聲]
我問A:你見唔見到岩岩企我格離個女仔呀?
A:我見到佢比1個男仔拖左上房呀,,
我:你地個個跟我上哂黎[勁大聲]
A+B+C+D......:係既,,瑩姐

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5901
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH35 救得番?
XX:小姐你唔可以上去家喎
我:我理得你,,家下我個FD比人姦重要D定係唔LUN比我上去重LUN要D呀?[勁惡]
XX:對唔住
我:岩岩你見唔9見到有條男帶左條女上房?[惡]
XX:有呀,,呢邊呀小組,,
我同D令跟住佢行
XX:就係呢到啦
我踢開對門
見到茵比佢整到得番底衫同條褲
我:我小你老母?我個FD你都咁夠膽姦?[超惡]
男:瑩姐,,對唔住呀,,我唔知佢係你個FD呀
我:同我打[惡]
我走左去茵到
我:冇事家啦,,唔洗驚
茵:嗯,,瑩,,對唔住呀
我:係我對唔住你先岩,,我應該要睇好你
茵:算啦^__^
我:走囉
茵:但係,,我冇衫喎
我:著住我呢件先啦,,你同我一齊番我屋企先啦,,黎我屋企訓一晚啦,,不過你想去邊間?大定細間?
茵:是但啦
我地又睇下男個邊
男:呀,,唔好打呀,,呀,,救命呀
我:停手
令:係既,,瑩姐
茵:我小你老母[勁惡+一巴車落去]
我:到我[車落去,,不過...]
嘭,,
男面到出現左5隻掌印
我:走,,你以為咪比我見到你呀123,,
男:係,,係既瑩姐[跑走左]

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5901
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH36 學雞叫?
去到我屋企
茵:媽,,我可唔可以係人地屋企訓一晚呀?
茵MA:點解既?
茵:我,,,我放學之後去左買野,,之後見到我個FD,,佢叫我係佢屋企訓一晚,,因為佢屋企黎我地屋企好遠,,佢怕我夜MAMA自己一個人會驚,,
茵MA:咁,,咁呀,,好啦
茵:多謝媽咪
茵MA:傻囡,,好啦唔講啦,,88
茵:掰
我:得唔得呀?
茵:得呀^V^
我:咁你去沖涼先啦
茵:但係,,但係我冇衫喎
我:跟我黎啦
去左我間房
茵:嘩,,間房你家A__A?
我:對
茵:好令呀
我:黎啦
開左個衣櫃
我:你想著邊件呀?
茵:嘩,,好令呀D衫
我:邊件姐
茵:唔知呀
我:就呢2件啦
茵:哦,,好呀
我:直行轉左個到就係廁所家啦
茵:OK
茵沖完之後我地都訓左LU,,
聽朝,,
茵:藍冰瑩你同我起身啦
我:咪鬼嘈啦-__-
茵:夠鍾啦[超超超超超級大聲]
我:邊個咁早係到學雞叫?我就黎聾啦~_~
茵:起唔起身呀你
我:起囉-__-

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5901
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH37 真相?
番到學校,,
雪:姣婆番黎了
茵:瑩,,唔好理佢啦
雪:嘩,,仲要2條姣婆TIMA__A
我番番埋位
傑:瑩,,佢地做咩咁對你既
我:關你春事?
傑:我個春冇事/3\
我:咁就咪鬼煩啦你-,-
茵:瑩,,我好悶呀
我:黎唔黎多次?
茵:咩呀-33-?
我:行啦[拉住茵出去]
咁岩MR W諗住入黎
我係佢面前行過
W:藍冰瑩你去邊到呀?
我:你理得我?[走左]
我拉左茵上天台,,
不過,,
我開左對門,,
見到雪同一班女係入面
我:我小你老母?我既地方你敢入黎?
雪:你理得我姐?
我:你估我唔知係你偷既咩?我唔講咋[大聲]
雪:係我,,我認我偷家,,唔比呀
咁岩校長經過
文:你講咩呀?
雪:校,,校長?
文:我唔係講過唔比人上黎家咩?
雪:咁佢又上得
文:呢到既野係瑩老豆比錢整既,,所以佢可以
雪:咁我買呢到,,幾錢,,講呀
文:幾多錢你都唔會買到
雪:幾多錢呀?
文:你信唔信我踢你出校,,偷野你都敢?拎番條KEY黎[惡]
雪:拎咪拎,,走咪走,,我地走
雪FD:哦
文:好啦,,你同你個FD慢慢啦
我:唔該哂^V^
我:黎啦,,茵,,令唔令呢?
茵:夠哂令啦
我:訓覺啦
茵:嗯

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5901
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH38 又比人捉左?
鈴...鈴...鈴...
我:茵,,起身啦
我:茵,,茵你係邊呀??[大聲]
即刻跑落課室
XX雪你同我出黎
A:佢唔係到喎
我:愛[勁大聲]
老師A:呢位同學你做咩講粗口呀?
我:你理9我呀?我同學比人捉Q左下仲嘈嘈嘈
老師A:嚇親+走左
我係咁係學校搵都搵唔到佢
開咪
我:你地全校家下同我聽住
我:XX茵家下係學校唔見到,,邊個搵到佢就有500蚊
我:知道既上黎XXX講我知
過左陣
B:瑩姐,,我知到佢係邊呀
我:係邊呀[緊張]
B:我岩岩見到XX雪上去帶走左XX茵去ABC工廠
我:唔該哂你,,呢到$500
B:多謝瑩姐
[我要我的世界 口味最特別 感動加上調味 就會很....]瑩鈴聲
我:喂
雪:哈哈哈哈
我:XX雪,,你好同我放番茵出黎
雪:你而家同我過黎ABC工廠,,唔好帶人黎,,如果唔係,,等收屍啦
我:你等我
雪:10分鍾之前記住要黎到[收左電話]
我跑去ABC工廠...

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5901
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH39 瑩比人打?
我:XX雪你同我出黎[超大聲]
雪:洗唔洗咁大聲呀?驚我昆你呀?
我:XX茵佢係邊呀?
雪:A..拉條友出黎
茵明顯比人打左好多巴
茵:走呀..瑩..走呀,,佢地想打你同姦左你咋
A:8 PO收聲啦[打左佢1巴]
我:你打佢做咩[COOL]
雪:關你咩事?
我:你要點先放人?
雪:得既.....兄弟..上
係咁打瑩
10個對1個
瑩又點會夠打呢?
瑩就黎唔得啦
雪:哈哈,,你地慢慢啦
愛:停手[勁惡]
岩岩愛愛經過,,瑩又比過副相比愛愛睇,,就跟左入黎啦
雪:XX愛?XX瑩你好野,,我叫左你咪帶人黎
雪捉住左茵,,拎住把CUTTER係茵頸
我:茵............發火了,,係咁打佢地
最後,,瑩都打低哂佢地

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5901
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
CH40 SAD END[特別加長]
雪:你地咪過黎,,咪過黎呀[大聲]
雪:我介佢家,,[介左DD]
我:茵~~~[唔理3721,,衝左去雪到推開茵,,]
雪係反抗之中
唔小心一野插落瑩個肚
我:呀
警察:全人咪郁,,
愛愛一早打左999= =
雪放低左把CUTTER
愛:CALL白車呀[抱住瑩]
我:愛,,愛,,你,,,,,,,[暈左]
愛:瑩,,唔好訓呀,,瑩
BIBOBIBO
愛打左比影
影即刻係澳門過黎
影:妹點呀?
愛:急救緊呀..
影:點解佢會咁家,,點解家
愛:UP哂出黎
影:小佢個肺,,妹,,你唔好有事呀
瑩BA:我個囡點呀?
愛:急救緊呀
瑩MA:點解會咁家,,老公,,嗚[喊]
瑩BA:我諗佢會醒番既
燈..熄了
E生:醒唔醒得番,,睇佢自己,,因為係同時佢心臟病發作同埋就算醒左都會冇記憶
瑩MA:老公[暈左]
瑩BA:唔好意思,,我要帶佢番屋企先
愛:嗯
影:妹,,妹唔會家[喊]
愛:唔好咁啦
愛:我地而家可唔可以入去睇佢呀?
E生:可以,,不過唔好太嘈
愛:你要醒番呀瑩
影:妹,,家姐黎左睇你呀
我醒左
我:你地係邊個呀?
影:妹
電視:
一名女子因利用殺傷武器導致他人傷亡被判入獄五年,,
同時,,
一男一女在過馬路時被車撞至死亡,,車主酒後開車被判入獄十年,,
我:佢地,,咁熟既?
影:個3個人就係,,你MA,,你BA,,雪
我:呀ma,,呀ba[喊]
我:我唔會相信網戀,,我好憎愛情
影:點解你會記得你有網戀既?
我:我都唔知呀,,我只係好憎
我:點解我會咁憎....[暈左]
嘟.........
影:妹,,E生,,E生
E生:我地而家要睇下佢..唔該你地出番去先
過左陣
E生:唔好意思,,我,,地,,盡左力
愛:瑩[喊]
影:呀妹[喊得好勁]

5年後
瑩既墓前
影:妹,,你唔信網戀,,我信家,,我同愛愛金日結左婚啦
愛:係呀,,你係天國過得開唔開心呀?
我:我..我好開心家,,家姐,,愛愛,,你地要幸福呀[大聲]
影:妹?我聽到妹把聲既
我:我係到呀
影:你,,唔係死左咩
我:係呀,,不過為左見你地,,我只好番黎,,
影:妹,,
我:掰掰啦,,家姐[流左滴淚+唔見左]
天使:好啦,,跟我黎啦
原來,,
瑩可以見番佢地
係因為天使既幫忙
而家
佢要落
地獄

頂部
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5901
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
我post 1個續集...係第2個post...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...