加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ♥♥♥‵傻傻女生′…“cool男生〞♥♥自作]
載入中 ...
+注定沒有你+
初級會員

會員編號 414066
精華 0
積分 405
帖子 116
威望 0 點
I-See幣 11440 錢
GAME幣 198 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-6-5
註冊天數 5819
來自 丫媽個肚
狀態 離線
♥♥♥‵傻傻女生′…“cool男生〞♥♥自作]

♥♥♥‵傻傻女生′…“cool男生〞♥♥
子晴家........(早上)7:30

鈐鈐鈐鈐.......

子晴:唔....嘈死人啦,,,,,想訓多陣都唔得.........

過左.........30分.........

8:00

鈐鈐鈐鈐鈐鈐鈐.............

子晴[勁嬲)喂呀.........嘈咩呀?嘈嘈嘈,,搞到人訓都訓唔到,,,(一睇個鐘,,,,8點啦)呀,,,,,,死啦死啦,,,8點呀,,遲晒大到啦,,,(唉~遲到可以怪邊個呀?唉,,,)

(跑呀跑呀)

外星人中學...................

子晴:嘩...嘩...........呢間.......中..........學......既名搞...........搞..........笑既?呀~~~~8:30啦~走後門先.....

(後門)

有一個大約170既男仔,,呀也,,死啦~個後門就快山啦.........
子晴:喂喂喂.....唔該......仲有人呀..........(子晴一跳)
個男仔:嘩...............
(子晴同個個男仔一起在地上...........)
子晴係下面....個男仔係上面...好似做愛的動作-.-
大家都望住對方
子晴心跳得好快好快
點知...................

中年男人:嘩....你地係到做咩呀?哦........呢到學校黎架,,點可以做呢d野呀?唉~依架d後生咩都做得出架~
子晴:吓吓??你唔好誤會呀,,,呀......喂...........
中年男人:你地咩都唔好講呀,,同我去見校長
個男仔心想:我好似咩都無講過wo-.-"
子晴:吓?喂,,,,,
                                   校長.............
子晴:校長....我地........
校長:(指住個男仔)你呀.......黃仁.......你做咩蝦女仔呀?吓?岩岩新黎就做壞事~我見到你係小學既成績呀,,成日打架............
子晴(呆了):校......校長呀.....岩岩係我..........
校長:陳子晴.........呢到無你既事......呀,,,唔係呀,,你以後要小心呢個人呀(指住黃仁)
子晴:校長.但係............
校長:快d番出去.......
子晴(無奈)係..........(出左去)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
wen_wendy
嬰兒上路

會員編號 401685
精華 0
積分 194
帖子 81
威望 0 點
I-See幣 9930 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-19
註冊天數 5957
來自 青山e院
狀態 離線
  只顯示 wen_wendy 的帖子
好好笑..十卜..作埋啦^^

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
+注定沒有你+
初級會員

會員編號 414066
精華 0
積分 405
帖子 116
威望 0 點
GAME幣 198 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-6-5
註冊天數 5819
來自 丫媽個肚
狀態 離線
多謝-33-

♥♥我注定了沒有你♥♥
+希望你可以記得我
這個天真的小女孩吧+
頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 8882 錢
GAME幣 16372 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-26
註冊天數 5950
狀態 離線
  只顯示 冰之雪花 的帖子
好似幾好睇啵@v@
幾好笑,,sUp,,
快D p0啦!

hal0**////////..\\\\\\\\
頂部
+注定沒有你+
初級會員

會員編號 414066
精華 0
積分 405
帖子 116
威望 0 點
GAME幣 198 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-6-5
註冊天數 5819
來自 丫媽個肚
狀態 離線
子晴好無奈咁走去1d班門前.........
無啦啦有人輕輕咁打子晴一下.........
子晴一睇.....有一個樣唔錯既女仔.大叫:哈哈....紫..........娜........哈.真係你呀?
紫娜(打子晴個頭一下)係呀,,傻妹~
子晴(摸一摸個頭)呀也,,,你又打人啦-3-
紫娜:哈哈......想唔想再黎呀?(追住子晴打.........)
子晴:哈哈.........唔要呀......

講番佢地兩個呀.....紫娜係子晴既小學好朋友.....紫娜既性格係剛強....最鐘意打人......係個有錢女~跳舞超勁,,身高160

104.........1d班

子晴:呀也,,,,今日我差d就遲到呀-3-
紫娜做鬼臉)哈哈....低死~
子晴嘟嘴)呀也,,,衰人-3-
紫娜:哈哈.......子晴呀,,你知唔知呀?呢到有個靚仔架~
子晴:邊個呀?叫咩名呀?
紫娜:嗯.........好似叫......黃仁呀......係呀係呀...黃仁呀..........
子晴:黃仁??好似係邊到聽過咁既?-3-
紫娜:吓?你聽過??佢都係岩岩新黎架wo0.0
子晴:呀也...唔知呀唔知呀........係呢,,,佢讀咩班架?
紫娜:聽講佢係靚仔,,但係因為係之前個間小學到,,d成績差,,,so,,佢好似讀1F班呀!
子晴:嘩~~紫娜,,連人地之前係個間學校D成績點,,佢讀咩班,,你都知,,你真係好勁呀~
紫娜:哈哈,,,有我紫娜係到..咩都滿唔到我既,,,,呵呵=]
子晴:不自量力-3-
紫娜:喂,,,,你講咩話?-3-
子晴:哈哈....
紫娜:你想唔想睇下黃仁個樣呀?
子晴:(眼都發都光)想呀想呀~
紫娜:咁去囉?
子晴:好呀好呀...快D快D

♥♥我注定了沒有你♥♥
+希望你可以記得我
這個天真的小女孩吧+
頂部
smart‵nga
吹水新手

會員編號 392556
精華 0
積分 6067
帖子 3162
威望 0 點
I-See幣 12434 錢
GAME幣 7157 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-12-11
註冊天數 5996
來自 聰明人個肚
狀態 離線
  只顯示 smart‵nga 的帖子
好睇啊-3-\\

SUP']]

加油啊-3-

等你=等死
頂部
臭欣IaN
初生嬰兒

會員編號 399729
精華 0
積分 231
帖子 14
威望 0 點
I-See幣 11036 錢
GAME幣 164 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-10
註冊天數 5966
狀態 離線
  只顯示 臭欣IaN 的帖子
哈哈''
  子晴真系好得意牙!?'
   suPPPppp.....]

頂部
+注定沒有你+
初級會員

會員編號 414066
精華 0
積分 405
帖子 116
威望 0 點
GAME幣 198 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-6-5
註冊天數 5819
來自 丫媽個肚
狀態 離線
1F班門前.............

子晴同紫娜係1F班門前望黎望去.........點知有一個型仔走過黎.....
健希:喂~兩位靚女.....企係到做咩呀?入黎坐呀MA,,黎黎黎.......
紫娜:喂...我只係睇野炸.......唔該你唔好左住晒..........
健希:喂..我叫你咩?我叫佢炸~(指住子晴)唔知羞生知狗........
紫娜:哈,,,岩岩唔知邊個講:兩位靚女請入黎坐下呀....唉~真無記性........
健希:你........死8婆
紫娜:死8公...........
健希:你..............
子晴:你地兩個唔好嘈啦~
有一把聲...................:喂,,,你地左住左我呀....
大家抬頭睇..........
健希:黃仁,,,,HI~
子晴,紫娜:黃.......仁?
子晴:唔怪得個名咁熟啦,,,願來係你..........
黃仁:嗯...
紫娜望住眼前既靚仔......)子晴,,你識黃仁架?
子晴:係呀-3-
紫娜:咁你做咩唔話比我知呀?吓吓(拉住子晴)
子晴:喂.紫娜,,,,,你拉到我好痛呀-3-
紫娜:呀..........sor
子晴嘟嘴)紫娜,,你做咩無啦啦咁呀?-3-
紫娜:呀............今日天氣幾好呀何?
子晴:哈哈,,,,係呀係呀........唔錯呀^^~(子晴真天真)-.-"
健希:願來你叫子晴呀?
子晴:係呀^^~
健希:哈哈,,,做個朋友呀?0k?
子晴:嘩.........一黎就有個新朋友,,,,,,,哈哈,,,好開心呀
紫娜:子晴...唔好同呢d人做朋友姐~
健希:死8婆,,收聲啦......
紫娜:咩咩咩呀?

♥♥我注定了沒有你♥♥
+希望你可以記得我
這個天真的小女孩吧+
頂部
此稱號不存在
高級會員

會員編號 384102
精華 0
積分 3582
帖子 584
威望 0 點
I-See幣 40263 錢
GAME幣 133 個
MSN宣傳 427 次
性別  男
配偶 ★`SIURAIN;]
閱讀權限 60
註冊 2007-11-5
註冊天數 6032
來自 `hi
狀態 離線
好搞笑丫!!哈哈

我估接著的故一定好好笑的!!

sUp你啦...

頂部
◆琳[`
初級會員

會員編號 411946
精華 0
積分 716
帖子 191
威望 0 點
I-See幣 12707 錢
GAME幣 1086 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-1
註冊天數 5854
狀態 離線
  只顯示 ◆琳[` 的帖子
快D作埋落去啦-3-
好好睇呀`吾知最尾系點呢?!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...