加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉) `]♥♥`是誰教壞誰`愛根本沒科學根據!}'*×
載入中 ...
`牙芷:]
初級會員

會員編號 412682
精華 0
積分 293
帖子 108
威望 0 點
I-See幣 9863 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-5-13
註冊天數 5851
狀態 離線
  只顯示 `牙芷:] 的帖子
轉) `]♥♥`是誰教壞誰`愛根本沒科學根據!}'*×

入面有D係真人真事改編嫁-,-

我都有比佢改過係入面,

呢個小說我都有參與過少少嫁XP

比下面,睇完佢啦XD

我叫榕`系一個好乖既學生黎咖*V*

平時亦都狂溫書個類黎既`系學校成績都突出`

而且因為我有咩事都出聲`

有人上堂食野AH果D`我都會舉報`

所以無人中意我咖`.

我又吾系特別令,,所以男女方D同學都吾囍歡我T______T

直到.........

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
初級會員

會員編號 412682
精華 0
積分 293
帖子 108
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5851
狀態 離線
直到有一日放學`

{跟住播映既系星期六檔案`}

-3-我呢D乖學生成日留意港台節目咖`

D咩咩亨昌集我成日追既`D情情塔塔既電視劇我一D興趣都無=[

@3@今日既主題原來系講ICQ同埋MSN W00..`

ICQ呢D野我完全未接觸過-000-;

淨系成日聽D人講話傾ICQ MSN得好開心`

睇睇下又覺得幾得意咁`心郁郁又想玩下`

不過我系乖學生黎咖嘛!吾得既.!!.V.

[第二日`]

一番黎就見一大班女仔圍埋傾計`

怡;;妳地知吾知AH`琴日系MSN又溝到條仔NA!幾令仔咖仲!!

詩;;哇!!妳就好NA`我都想W00..`

其他女仔;;系囉系囉!

怡;;呢個年代用MSN同ICQ先識得多FD咖!!*V*呵呵呵!

詩;;我都系咁話!我有好多FD都系系MSN識咖!又NICE!!

我系位到聽得一清二楚`

我系班入面又無人中意`用MSN果D識下朋友都好!

畢竟我有陣都會LONELY T_______T`

我今日放學就DL!!!.吾知我會識到邊個?!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
初級會員

會員編號 412682
精華 0
積分 293
帖子 108
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5851
狀態 離線
一番到屋企我都不忘做埋D功課*V*.

之後就開機做每日一篇`XP

跟住我就DL ICQ LU"

由於我未試過做每日一篇同上校網以外既野`

所以我吾識點DL 也!!T___________T

搞左好耐先有個ICQ NUMBER`

個FD LIST又空白一片W00.

我好想問班女也!!但系佢地又吾中意我/_____\

盞比個機會佢地串我姐.V.!

搞搞搞`搞左超耐也!!識ADD人LU=]

我都想有D男仔FD`所以就ADD左個叫aH_傑`.:__`

-3-吾知我同佢可吾可以熟呢!?

頂部
初級會員

會員編號 412682
精華 0
積分 293
帖子 108
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5851
狀態 離線
on icq`
傑:::邊位ah!!
榕:::你不認識的`
傑:::頂!
榕:::???
傑:::妳好憝鳩`死柒開吾該!
傑:::吾系啵`妳令吾令先`
榕:::不美
傑:::好多令女都話自己吾令NA`SD張相黎!
我系D人地叫我做咩而我覺得OK就去做既人`
SD左張班相之後`
傑:::邊個系妳?!
榕:::第二行尾三
傑:::頂`好樣衰`-000-!
-------------------------------------------
傑:::喂`俊`有條女勁樣衰既`叫佢出黎玩死佢都好`
俊[佢同學]:::好W00!快D約條女!
傑::::0K`
-------------------------------------------
傑::::我地出街0K?!
榕::::不是吧!!
傑::::妳讀書好叻既?!
榕::::對
傑::::我出黎教妳數`包妳全港第一!!*V*[嘿嘿.妳仲吾出]
榕::::好吧好吧!![我要加油讀書AH!!]
傑::::咁我地2:00`XXXX門口等`!咪遲!

頂部
初級會員

會員編號 412682
精華 0
積分 293
帖子 108
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5851
狀態 離線
2:00`
俊;;頂!*00*!佢咁耐咖!

傑;;系W000!叫條女吾好遲咖NA!.V.[火火地]

俊;;喂!系咪個個!

傑;;丫!系也系也!*0*

俊行左埋我到`拉住我`

俊;;喂!妳系咪榕?!

我;;系..系也!-000000-![勁驚`佢地個樣好似飛仔AH!]

傑;;我地系教妳數咖![同俊系到笑`]

俊;;無錯!系啵!妳做咩遲!!

我;;SORI!!我要搵番之前D MATHS書嘛`有D吾明要問你地![勁天真*口*]

傑同俊狂笑`

我;;你地笑咩AH?!@33@快D搵個地方開始!

傑;;妳咪撚傻!教妳數![整跌佢D書`]

俊;;要我陳永俊教妳數?!妳癲左![哄到勁埋`]

*0000*我個心狂跳`好驚好驚`早知系咁吾DL ICQ!早知系咁吾好咁傻ADD佢!

突然`俊諗到D野`無再哄咁埋`

傑;;喂`你做咩`-___-?!

俊;;妳等我地一陣!咪Q走![拉左傑系一邊]

傑;;咩事姐?!

俊;;條女系令女!*V*

傑;;下!你系咪傻撚左!!佢柒到咁!!

俊;;我哄埋去果陣`佢五官系令咖!只要汁汁佢IS 0K!!@______@!!

傑;;講落又系W00`快D捉條女黎NA!

俊同傑掉番轉頭個陣`我已經吾見左^3^v

我果陣覺得自己好醒!呵呵`!

我跑走果陣仲衣希聽到佢地不滿既爆粗聲*口*

*V*呵呵`好彩閃得快!

我亦吾會再上呢兩個死人頭當.V.

頂部
初級會員

會員編號 412682
精華 0
積分 293
帖子 108
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5851
狀態 離線
我自從識左傑之後`丫`應該系比佢地玩完之後`
-000-久久都吾ON ICQ!`怕怕!*
真系覺得自己果次好聰明`死裡逃生`呵呵呵-V-!
----------------------------------------
LUNCH`
俊;;;妖!條女夠疆死走左!
傑;;怕咩姐!實捉得番咖W00`
俊;;玩咩傑少!佢都吾撚肯再出黎NA!.V.
傑;;佢SD過班相咖!有學校名`我地搵日伏佢囉!聰明!!
俊;;系W00`哈哈`
-----------------------------------------
放學`
/333\我真系好LONELY`我無FD`又自己放`
?;;喂!企系到!
我;;咩事-00-?![一望]
我;;系你地?!
傑;;系我地AH!吹咩!
俊;;上次咁Q大膽走左去!?
我DUP低頭吾出聲/00000\.
傑;;我地吾系郁妳W00!
俊;;咁驚做咩`帶妳去一達地方`
我;;下?!-________-咩事AH?!
[就咁扯左我去MK既SALON`]

頂部
初級會員

會員編號 412682
精華 0
積分 293
帖子 108
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5851
狀態 離線
[MK SALON:]`
傑;;同我搞搞佢`

春[SALON剪頭最TOP-33-];;哇*口*!乜水黎?!

俊;;你吾好理NA`拿拿聲搞掂佢!

我;;你地想點AH!!T___T快D放開我`

我都被逼坐系凳到`-3-比個ah春剪`

剪剪剪`-3-1hr l ater`

傑;;咁春耐咖!![火火地`]我好吾等得!

春;;頂!條女d頭髮咁`一個鐘搞掂偷笑!拿`搞掂`

俊;;哇`*V*令左好多囉!AH傑`我無講錯咖`

傑;;-___-又系W00`陪佢買埋D衫佢就出得街`

我望住塊鏡`下`呢個真系我!?-____-!

春;;呵呵*V*我竟然可以將豬扒變美女`我真系....[一輪咀講`]

-3-不過傑同俊一早拉左我走LU"-____-;留番低條傻佬系到`

傑同俊同我系旺中買左好多衫`

其實有陣我真系吾明`同佢又吾系識左好耐`點解佢一定要將我變令呢!?-___-

我換完D衫吾敢信鏡入面既系自己.俊同傑就激滿意我而家個L00K-3-

我;;咁樣系咪真系掂咖`[-﹏-]

傑;;妖!系掂咖NA!

俊;;條女好似吾信-___-!

傑;;妳睇清楚D妳個樣NA!索囉咪![推我塊面埋個鏡到]

我;;哇!好痛T/\T,,我個咀也!!

傑;;@@真系好痛?!

我;;你話呢!有無搞..

-3-我未講完傑已經咀左埋黎*口*!

我嚇到即推開佢`

俊;;哇!傑`你咩事`

傑;;你盲咖咩`喂`榕`比妳電話我`

我;;我無..=00=

傑;;你系咪HK人黎咖!電話都無!!

我;;得屋企咋``

傑;;算NA`幾號`

我;;28798546`-33-

傑;;好NA`番去CALL妳`走人[拉住俊走左`]

-----------------------------------------------
-3-而當我番到屋企`AH媽..

頂部
初級會員

會員編號 412682
精華 0
積分 293
帖子 108
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5851
狀態 離線
我番到屋企.好支力`
比佢兩個搞一搞`連HW都吾想做`

一入門口無耐`
媽;;妳番黎NA榕?!
我;;我?!系也`[勁支力行入房]
媽;;哇!!妳系邊個?!妳系..AH榕?!
我;;系也!李子榕也我系!
媽;;妳搞咩黎!!!著埋D咁既衫!!整個咁既頭!!妳同邊個一齊!!
我;;無野AH`AH媽!我好支力`吾講住`[走左入房`]
媽;;妳幾時變成咁咖!!妳平時都同AH媽講清楚咖!!
我;;得NA得NA`有咩聽日講`
之後好快訓著左`
----------------------------------------------------------------------------
[NEXT DAY`]
我一行入課室`個個哇哇聲`
個個都認吾出我系以前柒頭李子榕`
好多人都問;;妳真系李子榕?!!
答都答到我煩`
而家吾同L00K`勁多人黎搵我針`尤其系男仔`-33-!
今日系我生平第一次欠HW`但系我開始吾CARE HW`
由佢欠`開始咩都吾在意`在意既開始系傑`*33*
我好CARE個一個吻`-33-諗起又會想見佢`
佢又話打比我?!吾打既?!太忙?!定系吾想再搵我/000\
我上堂開始訓`因為開始覺得上堂系悶`
同以前狂抄NOTEZ既我好大分別`MISS亦都開始打比我家長傾`/33\

頂部
初級會員

會員編號 412682
精華 0
積分 293
帖子 108
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5851
狀態 離線
{上集講到我系學校表現變晒..miss打比我ah媽傾計}

miss;;喂..系咪李子榕家長ah?!
媽;;我系ah..咩事?![斜啤我..]
-/\-我吾敢望佢..
miss;;妳個女呢排咩事ah!?個乖乖女l00k吾見左w00..
咁都算na.校方又吾系吾比人轉l00k..佢仲要吾交功課..
上堂吾take notez..咁都算..dict又吾溫..[下刪一百字..]
ah媽傾到面色都變晒..
媽;;好既..吾該miss妳![收左線]
媽;;ah榕!!妳有無搞錯ah?!發生咩事!!!
我;;無事發生t____t [好想見佢..好想好想佢打黎]
[呢個時候..電話響*0*!]
媽;;喂?!miss?!
x;;miss妳老m0!搵ah榕!
媽;;喂!!你邊位..就系你教壞我個女?!
x;;屌妳老鼠!系吾系到!
我一聽就知係傑打黎..即刻搶左個電話..
我;;喂!!ah傑?!
傑;;系也!妳老母都幾煩咖w00..
我;;做咩咁耐先搵我=/\=
傑;;而家咪搵妳囉傻p0!系mk mtr等妳丫!快d到!
我;;*v*好ah好ah!!拜拜..[開心到暈*3*]
我;;媽子..我出去lu!..
媽;;走左吾好番黎!![勁惡]
我;;t33t媽子,,,,,
媽;;而家妳變壞晒!妳究竟系咪我個女![摑埋黎]
我掩住塊面系到喊..沖左入房..一路喊一路換衫..
*00*順帶一提..我個衣櫃堅系好多mk衫=口=!
媽;;李子榕!妳出左去就吾好番黎!!講堅既!!
但系我都無理..拎齊野就閃左!t___________t

頂部
初級會員

會員編號 412682
精華 0
積分 293
帖子 108
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5851
狀態 離線
{mk mtr stati0n}
跑跑跑..跑去mtr stati0n..
好吾開心-/\-..我吾想同老媽子搞成咁咖!.
塊面好熱好紅='( 吾理na.只系想快d見到ah傑..
堅系好耐無見..*00*
一去到就見到ah傑企左系到..
傑;;咁耐咖!我吾等得咖嘛![ah傑系一個好無耐性既人-3-之前系sal0n都領教過xd]
我;;-00-sor v.
傑;;ee..妳塊面做咩咁紅?![摸下我塊面]
紅上加紅=3333=
我;;嗄?!無野ahhh..
傑;;@@見到我頂na..但系..紅得一邊既?!
我;;無野w00..[好想喊t33t]
傑;;妳..比人摑?![好認真哄埋黎睇]
我;;無ahh!![叫=皿=]
t^t喊左出黎..
傑;;吾好咁na妳-__-咪喊咪喊..[攬住我*3*]
傑;;帶妳去j0in ah俊..跟我黎:]
佢行得真系h0快=口=慢少少都追吾到..
系大街上..成個低能仔咁跟住佢..-/\-唉..好辛苦ahh..
果陣我系到諗;;死人野t__t吾系應該拖住我咖咩.
{去到一間cafe:3}
俊;;等死我na!.v.
{佢地真系一個二個無耐性-00-!}
傑;;大佬..要鬧就鬧佢..我都等得佢耐!.v.
我;;-/\-sor v..我已經跑黎..
傑;;算na..令女我等得既
{佢叫我令女@3@xd}
俊;;咁我令仔令女都等得既xd
傑;;其實系咪妳ah媽摑妳?!
我無言.
俊;;睇死系na..@3@而家佢憝鳩鳩咁無聲出xd
傑;;比我就用粗口問候佢xddd..
我;;我都吾講粗口既=x=
俊;;@@等我教妳na榕榕..
我;;-口-吾洗na!=x=俊俊
傑;;咳咳..跟我讀一次..釣魚好無
我;;玩咩花樣=口=!
傑;;照讀na!.v.
我;;=x=怕怕..釣魚好無..
傑;;釣魚好無..
我;;釣魚好無..
傑;;釣魚好無[讀快左]
我;;釣魚好無..
傑;;讀快d!!.v.
我;;釣魚好無[讀快左]
傑;;快d..
傑;;再快d..
我;;屌你老母..
俊已經笑到吾知乜咁..ah傑都系-___-
傑;;see?!you did it..xddd..
就系咁..傑教左我生平既第一句粗口[屌你老母]=___=
我心情都因為佢兩個好番好多..
不過我無屋番..訓邊?/33\

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...