加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {原}ˇ請不要撇下我×__`好嗎?!,♥♥C H . 7[粗口+口語]
載入中 ...
欣. (` fAnjaii;])
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
I-See幣 19589 錢
GAME幣 2861 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 女亭babiii`-}
閱讀權限 100
註冊 2006-4-10
註冊天數 6605
來自 MY LOVER xDD
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
{原}ˇ請不要撇下我×__`好嗎?!,♥♥C H . 7[粗口+口語]

在失敗論壇和此壇均有發受''

此故事由2個人所作的...

(故事純熟虛構..如有相同..只是雷如巧合)

好la...唔講咁多..去片la-V-''

ˇ♥♥ch.1
♥♥ˇ

蚊;;嗚t333333333t,,鬼鬼..婷B>"<
鬼;;仲咩事丫蚊蚊...
蚊;;佢唔要我喇t333333333t
婷;;d衰人唔值得你為佢流1滴眼滴...知道麼..
蚊;;但我真係好愛佢..我唔想冇左佢..
鬼;;唉..算喇..我地幫你搵佢出泥喇..
Neway`
鬼;;XX峰同我出泥...
峰;;愛..邊叉個叫我全朵也..哦..原來係鬼姐...
鬼;;你仲咩hurt蚊蚊丫`
峰;;我鬼有hurt佢丫..''同佢一齊果陣講到明我除時會飛佢架喇..
鬼;;你就係因為e條女先同佢分手..?!`
峰;;係..!!`
鬼;;0k la..咁冇野la..{{走左}}
瑤;;峰..岩岩係鬼姐間離果條女係邊個..
峰;;哦..咪婷姐l0r..仲咩咁問..
瑤;;冇丫..我覺得佢好熟姐..算喇算喇..冇野喇..唱K la...
另一邊......
婷;;鬼鬼..
鬼;;仲咩丫婷B..
婷;;頭先呢..峰果條女..你覺唔覺得好熟..
鬼;;嗯..我都覺..
婷;;佢會唔會係..我地5年前係日本走失左果個契妹丫..?!
鬼;;有可能係..我搵人去查下..

今集人物介紹''---------
鬼;;勁令女..成日講粗口`好傻'成日講果d野吾記得晒`同婷&蚊一齊住..本來系一個好花心既女仔..當遇到「佢」既時候..就冇再愛其他人了*}
蚊;;因為1次ge意外..令佢變到好令...佢唔咁再相信男仔..佢好驚再次受到傷害..直至到....
婷;;
;系一個情緒化既女仔`只有鬼同蚊先可以搞定佢*v*`成日話自己好樣衰既`吾鐘意令仔既一個女仔..`專一.性格總是怪過人的`同&蚊一齊住,,感情好好!`
峰;;溝女王..hurt人冇數,,,,
介紹完畢''--------

有d覺得自己作得好爛耶-V-''
俾個cM泥好嗎?!
ˇ

7.18我生日^_^快d同我講聲生日快樂先la^0^^
我真的累了..
msn;;LUV_FOR_YAN@hotmail.com
QOOZA: http://blog.qooza.hk/xxxBABYxxx

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
||◇.;戀曖〃焯
吹水學徒

會員編號 399561
精華 0
積分 2376
帖子 1103
威望 0 點
I-See幣 10940 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-1-9
註冊天數 5966
來自 sayumi *v*
狀態 離線
可唔可以交代d人物呢-_-"?
睇唔明耶

IamCheukkin-_-@hotmail..鍾意就add啦-.-
I am a boy-_-"

sayumi*v*
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6605
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子

QUOTE:
原帖由 ||◇.;戀曖〃焯 於 2008-6-16 03:42 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
可唔可以交代d人物呢-_-"?
睇唔明耶

加返la..

我真的累了..
QOOZA: http://blog.qooza.hk/xxxBABYxxx

頂部
女亭babiii`-} (ˇ煲jai.)
吹水神手
KaI小冰``愛♥jolin

會員編號 148614
精華 0
積分 10008
帖子 7778
威望 0 點
I-See幣 17644 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 欣.
閱讀權限 100
註冊 2006-4-6
註冊天數 6609
狀態 離線
  只顯示 女亭babiii`-} 的帖子
UM..作得好aQa`
寶貝..本小姐明欣賞你<3`!!!

頂部
~夢之天使~
中級會員

會員編號 359524
精華 0
積分 893
帖子 403
威望 0 點
I-See幣 9990 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-8-16
註冊天數 6112
來自 天使梗係泥自天堂啦!!!!!!
狀態 離線
  只顯示 ~夢之天使~ 的帖子
都ok wo....
又一另一個唔同ge故事發展......
唔係成日睇埋都係果d悶都悶死

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6605
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
ch.2[[上]]
鬼;;蚊蚊..我地返左泥喇..
蚊;;嗯..點丫..佢講左d咩[[隻眼腫晒]]
婷;;um..不如我地陪你去搵返個喇..
蚊;;我唔要丫,,我唔要丫..我淨係要佢丫..快d講我知佢講左d咩..[[好似發癲咁]]
鬼;;好la..我地講你知都得..但你唔好唔開心喎..
蚊;;嗯..我應成你..
婷;;係咁ge..我地去到果陣......[[講晒出泥]]
蚊;;咁果條女係唔係我地契妹丫..
鬼;;唔知..我聽日去查..唔好唔開心la..我陪你去溝仔..''
蚊;;好..咁以家去邊..
婷;;不如去MK買33..幫你變令d..令到hurt過你ge人對你眼前1亮..
蚊;;好也好也,,快d出..
[[MK]]
鬼;;唔該要e件..e件..同埋e件,,仲有e對鞋..
sales;;好的..
婷;;哇..佢著得好型丫..鬼鬼真有眼光...
sales;;佢著得幾好睇波,,
蚊;;[[望住塊鏡]]E個真係我泥?!..
鬼+婷;;係..
鬼;;唔該幫我包起去..

我真的累了..

頂部
女亭babiii`-} (ˇ煲jai.)
吹水神手
KaI小冰``愛♥jolin

會員編號 148614
精華 0
積分 10008
帖子 7778
威望 0 點
I-See幣 17644 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 欣.
閱讀權限 100
註冊 2006-4-6
註冊天數 6609
狀態 離線
  只顯示 女亭babiii`-} 的帖子
到我p0 aQa`,

ch.2[[下]]

[[去完MK拉..]]
鬼;;我地去食野咯...
婷+蚊;;好也..

[[途中見到峰..`]]
峰;;e,,系鬼姐同婷姐b0r*仲有..呢格離果位系??
蚊;;你老母也..
峰;;洗吾洗咁串也..姐姐仔..
鬼+婷;;你吾系咁都吾認得佢也嗎??"
峰;;未見過d咁令女既女仔b0r*..佢系邊個ja,,介紹比我識啦aQa`
蚊;;鬼得閒識你也..仆街[[一野車落佢塊面到`心裡面超爽b0r*]]
鬼+婷;;抵死拉,,而家人地吾受你溝拉..
峰;;[[我忍你..你地睇住黎,]]

蚊個電話響拉.`
[[我愛的人..她已有了愛人..從他們的眼神..說明了我不可能`]]
峰;;e,,系K660i b0r*仲有..個樣,,好似..咁熟咁既??
鬼+婷;;部部K660i都一樣樣架拉,,你都0n框框既...
峰;;吾系呢..呢部特別吾同架...e..系........
婷;;系咩也..膠膠超人,?
峰;;你吾好同我講...
蚊+鬼+婷;;講咩也..快撚d講拉..做男人講野成個女人咁慢-0-''
峰;;小姐.....你吾好同我講..你叫...蚊..也嗎??
蚊;;正是..吹也?!`
峰;;點解你唔同左樣ge..
蚊;;去jOr必瘦站也..吹也-0-
峰;;-0-''你之前都好瘦架..洗乜去必瘦站..
蚊;;要變到而家咁既樣更系要架拉,,''衛籣咁瘦都要去拉..
峰;;-0-''咁冇野la..之前...好對唔住,,
婷+鬼;;系囉..D人lOr`而家變jor令女先識同人講對吾住..
峰;;咁我唔阻你LA..bibiiiiiiii[[走左]]

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6605
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
冇人留cM架/______\

我真的累了..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6605
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
算la..可能我作得唔好掛..
我p0多d..大家都可能會俾cM我掛..

ch.3

返到屋企之後..
鬼0n左msn..
有人add左佢..

x;;hihiiiiiiii''

鬼;;hihiiiiii,,你係..''

x;;我亂add的..你叫咩名丫,,

鬼;;哦哦..我叫鬼鬼丫^3^你呢..?!

豪;;我叫豪丫..''sd你張相俾我得唔得..?!`

鬼;;好也,,冇所謂,,
{{作者;;因住俾人呃你}}
{{鬼;;你係邊個}}
{{作者;;我咪係作者l0r-,-}}
{{鬼;;哦哦''}}

豪;;好令女波..聽日出唔出泥MK..

鬼;;無所謂..是但...但係我叫埋我d fd去好唔好..?!`

希;;是但喇..

婷;;鬼鬼..食得飯la..快d落泥喇..[[勁大聲]]

鬼;;知道,,[[勁大聲]]

鬼;;我食飯la..一陣搵你..

豪;;咪住,,俾你手提我,,

鬼;;5xxx xxxx..

豪;;咁怪ge..5字頭..

鬼;;嘻;]'幾好聽丫...我食野喇,,唔講喇...有野打俾我喇..bibiiiiiii''..

[[食完飯後'']]

{{那年夏天我和你躲在 這一大片寧靜的海...}}鬼手提響..

鬼;;喂..?!`你係..?!`

豪;;我係豪丫,,

鬼;;姐係邊個..?!`

豪;;我死左la-,-'''今日add你msn果個..

鬼;;e..死左幾好^3^陪我一齊做鬼^3^

豪;;救命-[]-''''

鬼;;你艾爆喉嚨都冇人聽到..KAKA[[淫笑]]

豪;;你好淫丫''..唔玩喇-,-''

鬼;;我都冇玩-3-..''

[[就係咁..佢地E 1晚傾得好開心,,]]

到左第2日..

鬼;;babiiiii..今日陪我出MK..

婷+蚊;;好的,,

MK....

x;;小姐..你係咪鬼丫..

鬼;;丫..鬼丫..e..你係,,

豪;;我係豪丫...

鬼;;下,,豪點會咁令仔,,算喇算喇..我信你..

蚊{{心;;好令仔丫,,,橫店我以家冇仔..去溝佢先..}};;你好丫..我叫蚊蚊丫..佢叫婷B丫..

豪;;蚊蚊你好[[笑]]

蚊{{心;;勁令仔丫佢笑果陣..}};;係呢,,你幾歲丫..?!`

豪;;我15;]

蚊;;哦哦..係呢......................[[係咁問係咁問]]

鬼;;唉,,婷B..

婷;;仲咩也..你好似唔開心咁ge..

鬼;;我好似呢..中意左豪..但係...蚊又中意佢喎..點算丫..

婷;;咁你識豪先架嘛..你有權去搶..但係..可能冇得再同蚊蚊fd返..

鬼;;咁好喇,,我都係放棄佢算喇,,,

婷;;識咁諗就最好..

鬼;;E..係呢..佢地去左邊..

婷;;唔知丫,,你打俾豪喇,,,

{{I Miss You  感動你 這份愛 太神奇}}豪手提響..

豪;;喂..?!`

鬼;;豪丫..你以家係邊..

豪;;乜你唔係我後面咩..

鬼;;我岩岩同婷講完野之後..你就唔知去左邊喇..

豪;;咁我地係xx公園等,,,

鬼;;好的,,,bibiiiiii''[[cut左線]]

豪;;搞錯..cut人線架-V-''

蚊;;邊個泥架,,

豪;;咪鬼鬼l0r..

蚊{{好妒忌}};;點解佢有你電話,,我就冇架,,

豪;;因為我識佢先..

鬼;;babiiii..我泥喇..

豪;;咁快ge..

鬼;;唔快la..

蚊{{心;;唔得,,我要阻止佢..!!}};;豪丫,,,俾你電話我.3.''

鬼{{心;;唉,,搶唔到架喇,,}};;我都係唔阻你喇.......

豪;;唔阻丫..

蚊;;[[細細聲講]]快d走tim丫,,

婷;;蚊,,點解你可以咁講野架,,我知,,你中意丫豪丫嘛,,你都唔洗因為豪..以令到我地ge友誼冇左架..

蚊;;我講左d咩丫..你唔好屈我喎..

婷;;我頭先聽到你講快d走tim丫..

蚊;;我都冇講過..佢地2個都聽唔到..得你1個聽到..你係咪屈我丫..

婷;;我冇屈過你..鬼鬼..你信邊個..

鬼;;我....唔知丫..[[喊+跑走左]]

婷;;[[車左蚊一巴]]我地以後都唔會再係朋友..!!`[[追返鬼]]

蚊;;嗚t333t點解佢地唔信我喎[[扮喊]]

豪;;佢地唔信你..我信你嘛..傻豬..

蚊;;都係你對我最好..其實..你...可唔可以..做我...男...朋...友..丫[[怕羞地說]]

豪;;你俾我諗下先喇..

蚊;;我知..你地1個2個都中意鬼同埋婷丫嘛..嗚t333t..我係唔係好樣衰丫..點解冇人要我/3\

豪;;唔係..我只係想諗下應唔應該同你一齊姐..

蚊;;算喇..我走先喇..bibiiiiii..

我真的累了..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6605
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
ch.4

另1邊,,

婷;;唔好喊喇,,

鬼;;你唔好理我喇..嗚t3333333t

婷;;仔之嘛..出去搵過l0r...你覺唔覺得蚊變左好多..

鬼;;嗯嗯..佢姣左好多..

婷;;我頭先車左佢一巴就走左la...

鬼;;咁佢痛唔痛丫..

婷;;佢就算痛..都唔夠你個心最痛喇..

鬼;;算喇..我放棄喇...唔想再愛人喇..愛1個人..真係好辛苦..

婷;;唔好咁喇..陪你返屋企喇..

鬼;;嗯..但返到去都見到佢架喎..

婷;;唔好理佢..我同你訓一齊喇..

鬼;;嗯..

[[屋企]]

蚊;;唉..d人唔夠我搶架喇..

婷;;你講咩丫..

蚊;;廣東話l0r..聽唔明丫..廢物..

鬼;;算喇,,婷..我地返房喇...

蚊;;唔洗你扮好人丫..!!`

鬼;;妖..你癲夠未丫...我返到泥你係到嘈嘈嘈..煩唔煩d丫..有病睇E生喇..仲有丫..E間屋我架..
      你即刻同我走...

蚊;;好..我走l0r..你估我好想係E到丫..!!`0n ge..!!`[[走左]]

鬼;;我咁做..岩唔岩丫..

婷;;岩..E d人唔死都冇用丫..!!`

鬼;;我0n msn先,,,

豪;;鬼鬼,,,

鬼;;咩[[好c00l]]

豪;;你個fd 蚊..佢話中意我丫..我應該點丫..

鬼;;咁你中唔中意人丫[[c00l]]

豪;;我,,,唔知丫..但我覺得自己唔中意佢..

鬼;;唔中意人咪同人講清楚l0r..[[c00l]]

豪;;咁我明la..多謝你丫鬼鬼..bibiiiiiiiii

鬼;;bibiii[[c00l]]

婷;;睇泥..你放低左la...

鬼;;哇,,你幾時係到架..

婷;;係到好奈喇..你掛住玩msn唔知炸..

另1邊..

蚊;;我好掛住你丫[[飲醉左]]
{{原來這才是真的你 無法掌握自己的心}}蚊手提響..

蚊;;喂..?!`嘻`[[飲醉左]]

豪;;我係豪丫..我都同你講...

蚊[[俾佢講左先]];;豪豬豬..我好掛住你丫..我好愛你也..[[醉了]]

豪;;你係邊丫..

蚊;;我..嘻..我咪係青山e院l0r..嘻..[[醉了]]

豪;;唔好玩喇..你係邊丫..

蚊;;我係xx酒吧..嘻[[醉左]]

豪;;我即刻泥搵你..[[cut左線]]

蚊;;喂..喂..喂..?!` 嗚t33333333t冇人要我喇,,

x;;令女,,,自己1個丫..

蚊;;老公>333<

x;;老婆..我好掛住你丫,,

到低x係邊個?!下回分解;]

我真的累了..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...