加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 】原創+粗口【 ♂﹍有∥認真∥的↙時候↗嗎??cH.11(第一次作@w@")
載入中 ...
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
I-See幣 11384 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊 2007-5-11
註冊天數 6209
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
】原創+粗口【 ♂﹍有∥認真∥的↙時候↗嗎??cH.11(第一次作@w@")

女角**

》米《:15歲*     令女..只係知佢成日幫人..姐妹有事,第一個幫手.成績嘛嘛吧..次次全班十名

》恩《:15歲*   目讀得黎好令女..讀書超叻,不過成日都木木讀讀..對住『佢』就會超級之木讀...

》嘉《:14歲*   可愛..成日都撞板..可以係話撞板王,但識左『佢』撞板次數多左勁多..

================================================================================

男角**

》宏《:15歲*    令仔..一入到間學校就鐘意左『佢』可惜好難追..成讀幾好..串嘴"

》杰《:15歲*    得意+令仔..比人成日叫佢花名『竹英台』一聽到爆粗"得『佢』叫佢既花名唔爆粗"

》邦《:16歲*    令仔+得意+可愛..成日上堂發夢,一比阿Sir叫醒就會發火爆粗,但識到『佢』爆粗指數低左.不過都有'

================================================================================
                   cH「1﹁

米.:' 死0口0遲晒大到啦!!估唔到第一日番學就要遲到 唉∼(跑緊)

宏.:' 大檸樂- -"又遲鳩到添-33-(慢慢行)

米.:' (唔小心撞到人)對唔住喎

宏.:' 屌,好撚鳩痛呀..你無撚野呀,撞到我講對唔住仲要加個喎字你無撚野呀..

米.:' 你條撚好痛姐,關我咩事,我又唔係撞到你條撚,你條撚有事去睇e生吧..仲有我同你講對唔住我算好架啦..我撞到人都無同過人話對唔住

宏.:' 我要你講多次對唔住,只係講三個字-33-

米.:' 你條撚係唔係痛到0n撚左??我講左就唔會再講啦啵..

宏.:' 得得得,我依家條撚無晒事得啦.0k??

米.:' 更係0k啦,都0n既神早留留起度爆粗..

宏.:' 我不嬲都伙咁架啦,吹咩

米.:' 我唔鳩識你-.-點解要吹你..唔同你講咁多傻仔一名-33-(走)

宏.:' 我先唔撚係傻仔(大叫)好耐無人同我咁串過,好似個個都怕左我咁,超,都係番學先..

*學校*
米.:' 唉∼差1分鐘咋喎,咁都要記我0.0..你唔係呀嘛

Miss.:'我咩唔係呀,你遲到就係你唔岩啦..

(依個時候宏到行番到學校)

宏.:' 嘩!!唔撚係呀..同你同一間學間..早知就唔撚轉黎依間學校啦..屌

米.:' 你無野呀..又起度講粗口..我起到讀關你咩事,唔同你一班就得啦..

宏.:' 咁又係..希望唔好同你一班最好..

米.:' 我一d都唔想同你一班啦-33-

Miss.:' 你地兩個快d罹手冊出黎..

宏.:' 哎呀.Miss呀,我呢..第一日入黎讀架咋..我唔知條路點行黎所以先遲左咋啵..

Miss.:' 好啦咁,你去睇下你依家邊一班啦

宏.:' 係既Miss

米.:' 有無搞錯呀..扮晒乖-33-"

宏.:' 扮乖咪唔洗比人記囉..都0n鳩既,去睇下咩班先@@"3E班上去先..你就比人記啦..呵呵

米.:' 得未呀,我要睇下我咩班架-33-"快d記啦..

Miss.:' 得啦..

米.:'睇下咩班先@@+  唔係呀嘛,,我屌..咁撚黑架0口0佢又係3E班..搞錯呀.."

*課室*
米.:' 我番黎啦>33<恩同嘉你地有無掛住我先xPP

恩.:' 我得鬼閒你- -"

嘉.:' 阿米><你番黎啦..好耐無見你啦..

米.:' - -"唔係呀..前日先同你出完街黎之嘛-33-"

嘉.:' 無所為啦..呵呵

米.:' 成日都係咁--"傻傻地咁-33-"

嘉.:' --"我邊係喎

米.:' 你自己唔覺之嘛- -"

恩.:' 喂『竹英台』果個邊個黎架??你識佢架@@"

杰.:' 果個唔係咁識..可能係新黎掛- -"唔 好 叫 我 『竹英台』-33-"衰言我好令仔..

恩.:' 你邊忽令仔-33-"你樣衰得制我先比個令名你咋

杰.:' 超-33-"

恩.:' 你個老友發夢邦呢??

杰.:' 佢訓緊囉,成日都訓架啦..

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-6-26 06:41 PM  代幣  +4   原創內容 +油 ...

0唯獨曖您一個0
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊天數 6209
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
好傷心-w-"
無人睇我既p0-.-
得晒T^T好傷心呀>口<

0唯獨曖您一個0
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 8882 錢
GAME幣 16372 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-26
註冊天數 5949
狀態 離線
  只顯示 冰之雪花 的帖子
有呀有呀!!我睇你既p0**
sUp``好似幾好睇咁xD-]
全班第十名我都覺得好勁架啦xD``

hal0**////////..\\\\\\\\
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊天數 6209
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子

QUOTE:
原帖由 冰之雪花 於 2008-6-26 06:16 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
有呀有呀!!我睇你既p0**
sUp``好似幾好睇咁xD-]
全班第十名我都覺得好勁架啦xD``

T^T多謝呀..
第一個人的支持>33<

0唯獨曖您一個0
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊天數 6209
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
恩.:' 喂『竹英台』果個邊個黎架??你識佢架@@"

杰.:' 果個唔係咁識..可能係新黎掛- -"唔 好 叫 我 『竹英台』-33-"衰言我好令仔..

恩.:' 你邊忽睇仔-33-"你樣衰得制我先比個令名你咋

杰.:' 超-33-"

恩.:' 你個老友發夢邦呢??

杰.:' 佢訓緊囉,成日都訓架啦..

==========================================================================================
                   cH「2﹁
宏.:' 唔係呀花0口0

米.:' 咩撚事呀你,,你條撚又有事呀- -???

宏.:' 唔撚係啵..我想知點解你會同我一班姐- -"

米.:' 你都0n啦,,我本身係A班架,我陪恩同嘉之嘛- -"唔得咩-33-'

宏.:' 無話唔得既..

米.:' 咁咪係囉

宏.:' 同你一班重要既係,,點解你要坐起我格黎-口-

米.:' 依家我好失禮你咩-33-

宏.:' 就係

米.:' 我邊忽失禮你呀\33/

宏.:' 你忽忽都失禮我..個屎忽最失禮我-33-

米.:' 我個屎忽點失禮你呀..你都0n既

宏.:' 我鐘意咁講呀吹B呀/\/\

米.:' 唔識吹啵-33-

嘉.:' 你地兩個咪傻吧-w-"上堂了..

宏.:' 超

米.:' 都0n鳩鳩既

*Lunch*
米.:' 恩.嘉去食野啦>w<,不如今日去食日本野好唔好

嘉.:' 沒所為,呵呵

恩.:' 嘉- -"你好似好開心啵..咩事咁開心呢?

嘉.:' 我不嬲是這的吧../\/\

米.:' 佢發左咩神經呀- -+我知道啦-w-++

恩.:' 下..我都未知道你知-33-??

米.:' 佢條仆街更係拍緊拖啦

嘉.:' 依家邊撚個係仆街--"我係拍拖咋..都唔撚係仆街呀

恩.:' 哈哈,阿米估仲左..

嘉.:' 大鍋-33-"口快快講左出黎

米.:' 都話左你拍拖啦..哈哈

恩.:' 咁係同邊個姐..我地識唔識架??

嘉.:' 果個係邊個你地唔洗理-33-"

米.:' 呵呵..我又知啦我又知啦

嘉.:' 唔係呀花- -"我同邊個拍拖你又知-33-"

米.:' 當然吧..呵呵,係唔係果個『竹英台』呀...叫xx杰呀嘛--+???

嘉.:' 下-////-

恩.:' -w-"嘉,阿米係唔係估仲左??

嘉.:' 係又點-33-"快d去食野啦,好鬼肚餓

恩.:' 咁好啦>w<好食日本野啦..呵呵

0唯獨曖您一個0
頂部
MsTing(k) ((3`百合 ...)
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
I-See幣 125380 錢
GAME幣 282057 個
MSN宣傳 3091 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2008-3-13
註冊天數 5903
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
  只顯示 MsTing(k) 的帖子
+油哦...
唔錯
但係...
你個小說有粗口- - 你冇話刀有粗口...
HELP你CHANGE左 KA LA
下次唔好LA

頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊天數 6209
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子

QUOTE:
原帖由 ~細月~ 於 2008-6-26 06:47 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
+油哦...
唔錯
但係...
你個小說有粗口- - 你冇話刀有粗口...
HELP你CHANGE左 KA LA
下次唔好LA

係係@@"
唔好意思呀"我果陣唔知"

0唯獨曖您一個0
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊天數 6209
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
嘉.:' 唔係呀花- -"我同邊個拍拖你又知-33-"

米.:' 當然吧..呵呵,係唔係果個『竹英台』呀...叫xx杰呀嘛--+???

嘉.:' 下-////-

恩.:' -w-"嘉,阿米係唔係估仲左??

嘉.:' 係又點-33-"快d去食野啦,好鬼肚餓

恩.:' 咁好啦>w<好食日本野啦..呵呵

============================================================================
                               cH「3﹁
                  *日本餐廳*

恩.:' 好好味呀>33<

米.:' 當言吧..無介紹錯xPP

嘉.:' 都0k既

米.:' 嘩(嘔野中)

嘉.:' 咩事呀你..咁大反應

米.:' 我見到一條仆街..好撚樣衰-.-

恩.:' (仲食緊,無理到)好味好味><

嘉.:' 都唔係好樣衰樣睇個背隻

米.:' 唔係呀..你睇下係咩樣先...(仲嘔緊)

嘉.:' 頂到既--"

米.:' 你忍力好姐,我頂唔到-33-

嘉.:' 嘩..

米.:' 今次到你見到仲樣衰過頭先果個人??

嘉.:' 唔係呀..係竹英台同果兩個人呀- -"

米.:' 唔係呀花-33-"咁鬼岩既

宏.:' 嘩-.-"咁鬼多人既,不如去第二度食啦

邦.:' 唔好啦,依間野好好食架..

杰.:' 喂喂@@+我見到有識得既人啵

宏.:' 係@@+咁咪唔洗走黎走去..太好啦

杰.:' 我心愛的嘉嘉呀>33<

邦.:' 佢咩撚事- -"心愛??

宏.:' 佢條撚不嬲有事

邦.:' 可能係

杰.:' 咩撚呀-33-,見到鐘意既人係咪要開心先

邦.:' 係既係既- -"

宏.:' 咁快d過去啦..

杰.:' 嘉嘉>33<我黎啦

邦.:' 魚∼

杰.:' 魚咩姐..

邦.:' 無無無..我想食魚姐

杰.:' 咁你去街市買魚食啦..

邦.:' 唔洗啦..起度食好好多既..

杰.:' 嘉嘉老婆豬>33<可唔可以一齊食姐

嘉.:' 好呀../\/\

邦.:' 笑得幾可愛啵--"邊班架??

杰.:' 你傻撚左呀..佢地三個都係同我地一班架.

宏.:' 算吧啦..佢起學校只係訓,都唔會留意人架啦

杰.:' 咁又係

恩.:' 你好呀../\/\

邦.:' 幾令女啵*v*

恩.:' 我走先啦"我要去借書,8

邦.:' 我都想去借書呀../\/\

恩.:' 咁一齊啦=]]

宏.:' 咁快走架- -"

0唯獨曖您一個0
頂部
草地*
吹水學徒

會員編號 317470
精華 0
積分 2643
帖子 1177
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 龍喵=]]
閱讀權限 60
註冊天數 6209
來自 低B族
狀態 離線
  只顯示 草地* 的帖子
恩.:' 你好呀../\/\

邦.:' 幾令女啵*v*

恩.:' 我走先啦"我要去借書,8

邦.:' 我都想去借書呀../\/\

恩.:' 咁一齊啦=]]

宏.:' 咁快走架- -"

============================================================

cH「4﹁

米.:' 一定係去溝恩啦-.-"正0n鳩..Kai子-33-

宏.:' 你做咩話邦係0n鳩同Kai子呀-33-

米.:' 咪傻吧..恩佢係一個目目讀讀的人- -"點知鐘意邦呢

宏.:' 睇下點@@+我話邦一定溝到恩

米.:' 就算係溝到既話都好難溝..呵呵

宏.:' 唔好意思@@"唔知依家左唔左你呢(同杰講)

杰.:' 好撚左呀,人地甜蜜緊架嘛

宏.:' 你條仆街仔甜蜜一陣洗死既

杰.:' 老婆T.T有人話我仆街仔呀T口T

嘉.:' 下-W-""

宏.:' 依家兄弟有難,你係唔係唔理先..

杰.:' 理囉-33-"

宏.:' 我地一定要幫邦佢追到恩.\/.

米.:' 慢慢吧../\/\加油加油姐姐支持你地

宏.:' 無聽錯嗎- -???"姐姐??幾時多左個姐姐??

米.:' 無錯我就是你的姐姐..呵呵

宏.:' 你發燒呀??姐姐??我大過你三個月架-33-

米.:' 又好似係啵-33-"是但啦..你仲唔去買野食..等你未食野咋- -"

宏.:' 係啵,去買野食先

*圖書館*
恩.:' 借咩書好呢@.@

邦.:' 係呢"恩恩呀,你鐘意睇咩書架..

恩.:' 我同你有親呀- -"叫我恩恩-33-"

邦.:' 遲d咪可以再親d囉xDD

恩.:' 一定唔會囉-33-"

邦.:' 會點先- -+

恩.:' 會既我嫁比你-33-"

邦.:' 好好好@w@呵呵,你死得啦

恩.:' 係先算啦,,沒可能的事(普通話)

邦.:' 咳咳..小恩恩,你會做我的女朋友嗎??(普通話)

恩.:' 0n鳩- -"如果你睇得明依幾本書先算啦..笨蛋- -"

邦.:' 0.0咩話你叫我笨蛋>///<好開心呀..好親切唷

恩.:' 依條友係唔係變態架- -"

邦.:' 我就係../\/\

恩.:' 痴線

邦.:' 比你知道左添

恩.:' 唉- -"吹掁

邦.:' 嘻../\/\

恩.:' 算啦你睇得明先算

邦.:' 一定睇得明既..=]

恩.:' 拿(是但罹左幾本書比邦)

邦.:' 0口0"唔係呀嘛-33-"

恩.:' 咩野唔係呀../\/\係唔係好易呢..

邦.:' 係呀x]真係好鬼易..呵呵『心諗:唔撚係呀-口-"咁撚難既,追唔追到佢架- -"』

恩.:' 就夠鐘啦,都係快D番學啦../\/\

邦.:' 嗯..(dowe)

0唯獨曖您一個0
頂部
MsTing(k) ((3`百合 ...)
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
I-See幣 125380 錢
GAME幣 282057 個
MSN宣傳 3091 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2008-3-13
註冊天數 5903
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
  只顯示 MsTing(k) 的帖子
咁你2+ G IS FINE ^^"
有咩唔明可2 POST係我個POST刀問我OR PM 我

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...